עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by EliranB,

Asus P5WD2 Premium האם הלוח תומך מעבדי 64BIT ? כי רשום שהוא תומך במעבדים כפולי ליבה ושהזיכרון המקסימלי שאפשר להכניס לו הוא 8GB . . .

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  2. Started by oded900,

1:זה נכון שבלוחות של אינטל אי אפשר לשנות את הFSB? 2:יש אפשרות לעלות מתח ללוח?אם כן אז איך 3:האם יש אפשרות להביא לוח שתומך במהירות של 1066FSB לעובד על BUS של 333HZ? איזה לוח מומלץ לoc שיותר זול מהDS3 של GIGABYTE? תודה

• 1 תגובה
    • 418 צפיות
  3. Started by itay8zilka,

שלום קיים ברשותי הזיכון הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv הייתי מעוניין לשדרג ל4 GB האם הדבר נכון כי אני אקנה את אותו הזיכרון והרכיבו וכך יהיה לי 4 GB? בנוסף אמרו לי כי זה לא משנה אם אני אקנה את אותו הזיכרון העיקר שהמהירות והDDR יהיה שווים, זה נכון?

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  4. Started by er0101,

לחבר שלי יש לוח gigabyte ga7vm400ams והוא מחפש ג'יגה זכרון. הלוח הזה לא DUAL, האם להמליץ לו על סטיק אחד? איזה זכרון אתם ממליצים לתוכנות של עיבוד מוזיקה (cubase למשל). הוא הקציב 1400 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  5. אני צריך מידע איך פועל מהבעד Intel Core 2 Extreme QX6850 Quad Core 3.0Ghz 8MB Cache 1333mhz FSB ממה הוא מורכב והאם הוא יותר טוב מהמעבד הכי טוב של amd ולמה הוא יותר טוב ממנו בבקשה הסבירו לי ותביאו לי קצת מידע בתודה מראש לירון

6. Started by oded900,

לוח לעבודה עם x1950pro/XT וamd5200 צריך יכולת OC לפחות 230 BUS...מתלבט בין: gigabyte m55s-s3 לgigabyte ma69g-s3 זכרונות:כאן ההתלבטות שלי היא בין זכרונות twinmos 800hz cl 5 לזכרונות 667hz cl 4 xms crosair ובכלל במעבדים יש הבדל משמעותי בין 5200 ל4800? כנ"ל בין 4800 ל4400... תודה.

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  7. היי, פוולללל זמן לא הייתי פה. אני מחפש תשובה כזאת כבר הרבה זמן ואני יודע שרק פה אני יקבל אותה. זה לוח אם די ישן למחשב ישן שהיה פעם שלי ועכשיו הוא של אחותי. אני רוצה לקנות לו זיכרון ולהחליף HD. הוא די ישן... תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  8. נתקלתי בוידאו הבא שטוען שניתן להכפיל ראם, ולי יש וינדוס 7 ,ולא ממש הבנתי את האנגלית עם כל המושגים, אשמח אם יש כאן מישהו שיכול לתרגם לי אותו?

9. Started by Yossi1981,

שמתי לב כי למעבד Q9400 יש BUS SPEED של 1333MHZ הנה COPY-PASTE מהאתר של KSP : ‏Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB‎ אז שאלתי לגבי ה BUS SPEED , האם זה מחייב אותי לקנות זכרון ולוח אם שגם הם תומכים בBUS SPEED הזה? אם קניה של לוח אם או זכרון עם BUS SPEED נמוך יותר יגרמו למעבד לעבור לאט יותר? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  10. ASUS Exclusive EPU Saves Up to 80.23%CPU Power מה המקבילה בלוחות היום . והאם כולם פחות או יותר אותו דבר ?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  11. Started by AntiVir Guard,

היי, יש מישהו שיש לו מושג, או שיכול לשער כמה יעלו המעבדים החדשים? חשבתי לקנות את ה-Quad Xeon E5405 שעולה 209$ ורציתי לדעת אם יש משהו שיוכל להגיד כמה הם יעלו בערך לארץ ותוך כמה זמן יגיעו לארץ? ושאלה נוספת - האם המעבד הנ"ל מתאים למערכת גיימינג בייתית?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  12. ויש לי AMD 2000 ! האם זה אפשרי? ואיך זה יפעל?? האם ייתכנו בעיות???

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  13. Started by RoNi0,

שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם בבחירת זכרונות למפרט קיים. לוח האם שיש לי הוא: Gigabyte GA-631M-S2L במחשב יש זיכרון של 1GB בשני השבבים (כל אחד 500MB). בכוונתי בנוסף להוסיף כרטיס מסך אחרי שהקודם נשרף. ברור לי שעדיף לקנות מחשב חדש, אבל כרגע אין באפשרותי לעשות זאת. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על דרך לשפר את המחשב בנושא הזיכרון. התקציב הוא עד 200 ש"ח. תודה לכל מי שעוזר. רוני נ.ב: המעבד הוא 2.84GHz. אם יש צורך לברר איזה דגם בדיוק אנא אמרו לי.

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  14. תחת WIN XP HOME... הזכרונות DDR במהירות 400mhz. תודה!

15. Started by shahark,

שלום לכולם אנירוצה לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין 2 המעבדים הנ"ל . יש לציין שכרגע אני לא רוצה להשקיע בכרטיס מסך אני יקח כרטיס מסך ONBOARD ההבדל בין המעבדים הוא 200 ש"ח בערך ההאם כדאי להשקיע או שההבדלים ביניהם לא מהותי. תודה

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  16. Started by SaM]U[Rai,

שלום, יש לי לוח אם DH55HC עם 4 סלוטים כרגע מחוברים אליו 2 זיכרונות DDR3 2GB 667MHz ב-'duel channel' האם יש אילו מגבלות מבחינת השדרוג? ניסיתי להבין מהאתר של אינטל שם כתוב 16 GB maximum total system memory (with 2 Gb memory technology ואני לא מבין איך אני מגיע ל-16 GB עם 4 סלוטים של 2 GB הייתי רוצה להוסיף אולי עוד 2 זכרונות לסלוטים של 2 GB הפנויים בשביל סך הכל 8 GB זה אפשרי?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  17. Started by nim901,

http://www.tomshardware.com/2006/03/07/aopen_releases_core_duo_to_the_desktop/ מקווה שלא פרסמו קודם

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  18. אני מתכוון לקנות את המעבד intel pentium d LGA-775 DUAL-CORE יש לי 2 שאלות 1) האם הוא 64 BIT 2) אם כן, חייבים תוכנות מיוחדות בשבילו?

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  19. המפרט שלי מפורט בצד ואני רוצה להוסיף לו את הזכרון הבא: http://tms.co.il/product/3515 הזיכרון יתאים? יהיו לי 2GB וזה יצור חלק? תודה!

20. Started by goldi19,

שלום לכם יש לי מערכת כזאת intel c2d e8400 +stock cooling msi p35 neo ceon 2gb ddr2 cl5 asus 8600gt generic psu ezcool case חשבתי לשדרג אותו ככה http://www.tms.co.il/product/10324 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10210 מאילת פחות 16 % http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9239 גם מאילת אבל אני לא יודע האם זה משתלם כי אני בעתיד לקנות עוד 6850 ולשים את שתיהם במחשב החדש שאני יקנה הבעיה היא שהספק והזכרונות ילכו לזבל או שבכלל שעדיף כבר לקנות מחשב חדש עם i5 מאייב בריג' המחשב מיועד לגיימינג כבד

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  21. כל שאני יודעת הוא שיש לי 2 GB ואני צריכה יותר... מעדיפה לקנות ב-KSP או באייבורי ירושלים what do I do?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  22. האם מעבדי ה-Zen הבאים של חברת AMD הולכים לתת תחרות אמיתית למעבדיה של חברת אינטל בכל החזיתות? לפי הדיווח הבא, נראה שזה בהחלט עשוי לקרות בשנים האחרונות נדמה ש-AMD איבדה את "מגע הקסם" שלה בכל הנוגע לייצור מעבדים, ועל אף שזו המשיכה לייצר מעבדים למחשבים השולחניים הם אינם מצליחים להתחרות ולו במעט במעבדיה של המתחרה המושבעת, אינטל, חוץ מלהציע אי-אילו פתרונות מעט יותר משתלמים בשוק התחתון. המצגת הבאה, שהוצגה על ידי מהנדס ב-CERN, עשויה לבשר על כך שימיה היפים של AMD בשוק המעבדים השולחניים אינם מאחוריה והיא אף עשויה לעשות קאמבק רציני כנגד אינטל עם מעבדי ה-Zen החדשים שלההמיוצרים בתהליך של 14 ננו-מטר. המצגת מדברת על לא פחות מ-32 ליבות פיזיות אמיתיות שלכאורה יתחלקו כל אחת מהן ל…

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  23. Started by adir89,

מה ההבדל בין שני הסוגים האלו?מה יותר עדיף לי?ראיתי שההבדל במחירים מתבטא בשתי מאיות.יש הבדל ממשי שמצדיק את התוספת הקטנה של התשלום?

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  24. והאם אפשר לחבר לו את הזיכרונות האלה: OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 1066 CL5-5-5-15 - REAPER HPC EDITION - OCZ2RPR10662GK[br]פורסם בתאריך: 29.07.2007 בשעה 21:04:18 אני חייב את זה עד מחר בבוקר.(זה הגיע כבר לעמוד שני)

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  25. Started by danikos,

שלום , יש לי עם הספק (NSK2480) מספר חיבורי כוח שהם כפולים כלומר מכבל שיוצא מהספק יש התפצלות לשתי כבלים האם אפשר להשתמש בשניהם בו זמנית או שזה רק אחד ? תודה

• 1 תגובה
    • 585 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.