עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום כולם, החלפתי את המעבד שלי אתמול מ amd 64 939 3000mhz בעל ליבה יחידה למעבד amd 64 939 3800 בעל ליבה כפולה . אך אין שום הבדל בבדיקה ב 3dmark06 ובשלב שזה עושה את ה CPU TEST אני מקבל 0 FPS ... אז מה קורה פה ? יכול להיות שצריך לעדכן משהו או לעלות מתחים ? תדה רבה, דור

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  2. Started by stlior,

יש לי מודם פנימי שקיבלתי מ012 ואני רוצה להחליף את חריץ ה pci שהוא מחובר אליו באחד אחר אם אני אחליף אני אצטרך להתקין את המודם מחדש?

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  3. שלום, יש לי מחשב נייד של לנובו מדגם THINKPAD E550. המחשב מחובר באמצעות כבל DVI למסך DELL WA2209, והכל עובד טוב. עד כה היו לי 8GB זיכרון, 2 סטיקים של 4GB כל אחד. קניתי 2 סטיקים של 8GB כל אחד כדי לשדרג ל-16GB זיכרון. הזיכרון הוא 12800, CL11, 1.35V - והמחשב מזהה ועובד בסדר עם ה-16GB זיכרון ואין בעיות איתו. אבל - המסך החיצוני, הדל, מהבהב ונכבה ונדלק לסירוגין כל כמה שניות. כל סטיק בנפרד של 8GB שאני מנסה להפעיל בנפרד גורם גם כן לאותה בעיה. החזרת הזיכרונות הקודמים פותרת את הבעיה. מה יכולה להיות הבעיה? במסך או בזיכרונות? ואיך אני פותר אותה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by 1nstall,

היי יש לי p4p800 ואני יכול להחליף חינם לאחד מלוחום האם של asus אז חשבתי על הלוחות הבאים: http://www.pch.co.il/docs/pd1437521855.htm http://www.pch.co.il/docs/pd-618768231.htm וגם את המעבד שלי ( intel 2.6C HT fsb 800 512k ) אני יכול להחליף למעבד intel שיקר ממנו מקסימום ב350 שקל אז השאלה שלי לאיזה לוח אם ואיזה מעבד כדי לי להחליף ??? תודה מראש לעוזרים Install

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  5. שלום חבר'ה יש כאן אתר מגניב אני צריך עזרה בנוגע לבחירת לוח אם AM2 לכפול ליבה...אני בונה מחשב אמד נמוך תקציב יחסית שיתן תמורה טובה למחיר ויהיה סולידי ואז בהמשך אשדרג לברצלונה שהוא 4 ליבות אמיתי עם עדכון לביוס...בכל אופן אני לא מתכנן אוברלוגינק רציני או יעודי רק שיפור ביצועים כאשר העדיפות תינתן ליציבות אני עוסק בתלת מימד וגרפיקה ואין לי צורך בהרבה פיצרים והבנתי שכל סידרת הnforce שקולים בביצועים פחות או יותר וההבדלים נעוצים ביכולת אוברלוקינג ופיצרים ובכל זאת אשאל לדעתכם מה כדאי ומה עדיף? nforce 550 nforce570 ultra 590 וכדומה או שמה ללכת על אחת מערכות השבבים של ATI ה3200 crosfire או 690 ושאר ירקות תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  6. יש איזה דרך לשפר משו בביוס אולי? ומה אתם אומרים בכללי? גרוע או שסביר תודה

• 4 תגובות
    • 495 צפיות
  7. מה הופך את הסלרון לכל כך כל כך זול לעומת ה P3 וה P4? איפה החיסרון הגדול שלו? תודה

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  8. שלום וערב טוב. יש לי מחשב ישן יחסית והייתי מעוניין לשדרג אותו. איזה מעבד + לוח + זיכרון אתם ממליצים לי? המחשב מיועד למשחקים יש לי מסך FULL HD 144Hz תומך FreeSync חשבתי לקנות כרטיס מסך RX580 יש לי כרגע זיכרון G.SKIL F3-12800CL7D-4GBRH X2 אפשר להשתמש בזיכרון הזה? יש לי ספק 650W של SEASONUC מעבד( I5 750 (1156

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by eyaler,

אני עם היד על הדופק לגבי ה-Q6600 G0 ב-tankguys האתר היחיד שמצאתי שמתחייב על G0 הוא צפוי להגיע ב-10/8 וניתן להזמין מראש - אם יש לכם מי שיביא כי הם לא עושים משלוחים בינלאומיים. http://www.tankguys.biz/information.php?info_id=3&osCsid=1592f217277905a82a5c39491982268f בארץ שלחתי מיילים ל: נעה, פנדה, SKYPC, IQPC, מור-לוי, זיגזג2000, למיר ו-LOGICPC IQPC, למיר, נעה וזיגזג ענו שאין להם כל מידע בעניין. SKYPC לא ענו למייל אך נתנו אותה תשובה בחנות. השאר לא ענו כלל. משמע גם במקרה הכי אופטימי לא יהיה בארץ G0 לפני אמצע אוגוסט ואפאחד לא יודע לומר מתי כן.

10. Started by Qtec,

היי לאחרונה נשבר לי המעבד.... :-\ :'(. ביום חמישי אני קונה מעבד חדש. יש שתי אפשרויות- או לקנות מעבד פנטיום 4 2.8 בבאס 533 (שזה מה שיכול להחזיק הלוח שלי) או לקנות לוח אם חדש ומעבד חדש (HT). הבעיה היא שיש לי בערך רק 1200~1500 ש"ח. מה אתם חושבים??? עדיף לי להסתפק רק במעבד?

• 12 תגובות
    • 777 צפיות
  11. רציתי לדעת אם יש תאימות בין החומרה? gigabyte ga-945gm-s2 gskill 512mbX2 667mhz ddr2 nt או שזה אמור לגרום לי לבעיות? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  12. חודשים ספורים לפני הגעתו של דור חדש לגמרי, לכאורה, באינטל מעדכנים כמה מהדגמים הנייחים והניידים שלהם עם תדרים מוגדלים לכתבה

13. Started by haim652,

אמול בדיוק קניתי זכרון אחד של 2GB ראם של G.skill ב 200 שקל, רציתי לדעת מה תעתכם על זה אם הזכונות האלה טובים או שהיה עדיף לי לקנות משהו בחנות ב230 שקל משהו שבכלל לא מוכר הזכרון שקניתי הוא: G.Skill DDR2 800MHz CL5-5-5-15 מה דעתכם? מקווה מאוד שהבחירה הייתה טובה.

• 8 תגובות
    • 686 צפיות
  14. אהלן , אז השאלה שלי היא איזה מבין הזכרונות יהיה טוב יותר בחינת ביצועים ואוברקלוק ? ה Corsair Veageance 1600MHZ או ה G.Skill Ripjaw 1600MHZ אני יכול להשיג את הזכרונות האלה באותו מכיר ל 16GB . אז מה אתם אומרים ?! תודה מראש .

15. אז ככה שימושים עיקרים!! משחקים מעבד ‏Phenom II x4 Quad Core 965 Socket AM3 3.4Ghz Box לוח אם ‏MA78LMT-S2 AM2+, AM3, 760G, DDR3 1333, VGA ATI HD3000, DVI, HDAudio‎ כרטיס מסך ASUS HD 5850 1G DDR5 זכרונות 2 יחידות של KIGSTONכול אחד זה 2 גיגה ספק כוח550W חברה מעולה השאלה שלי היא כזו האם הכרטיס מסך ניכנס ללוח אם ולא היה משש בעיות? ואם בכלל הלוח נחשב לטוב?? והאם זה משנה כול כך האם היה לזכרונות צלעות קירור ? ואם בכללי המחשב מתאים למשחקים כבדים!?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Vol,

מישהו יודע מתי נעשה השימוש הראשון במעבד של מחשב ומתי נעשה השימוש הראשון במעבד בתכלס (מחשבון ודברים בסיסיים כאלה) (סליחה שהשאלה קצת לא קשורה אבל היא בשביל עבודה לבית ספר) אם אתם לא יודעים באיזו שנה ספציפית נעשה השימוש הראשון במעבד (למחשבון וכדומה) או במעבד מחשב מספיקה לי אפילו המאה בה נעשה השימוש (המאה ה-18, ה-19 וכד') תודה מראש!!!

• 10 תגובות
    • 798 צפיות
  17. Started by BeN-T,

שלום וצהרים טובים. אני בונה מפרט מחשב ואני המליצו לי על שני זכרונות בשניהם מדובר גל 4GB . הלוח אם הוא ep43-DS3 .מעבד e8400 . אמרו לי המהירות של הזכרון לא תעלה מעל 800 mhz . עכשיו אני מתלבט בין kingston לבין g.skill שיש אפרש מחרירים של 150 שח לפחות.מה אתם ממליצים?ולמה? האם kingston מספיק טובה למחיר הנמוך שלהם לעומת g.skill ? תודה ויום טוב. בן.

18. Started by kobibo,

יש לי לוח של Asus נמצא אצלי כ 5 שניים וכבר יש לי בעיות עם הקבלים שלו.

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  19. תיעוד רשמי באתר יצרנית ה-PC השנייה הגדולה בשוק מעניק לנו הצצה ראשון לדור החדש של מחשבי חלונות ניידים, יעילים ומקוונים לכתבה

20. Started by h0e,

שלום במאמץ עילאי לשדרוג המחשב הנוכחי שלי למקסימום היכולת שלו, הייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים על מחירי הזכרון מסוג DDR. האם המחירים של זכרון זה התחילו לעלות בגלל חוסר שימוש במערכות מחשב חדשות? המחשב שלי כרגע בנוי על לוח עם תושבת AMD 939 חיכיתי לזמן שהמעבדים לתושבת 939 יתחילו לעלות במחיר במקום לרדת, וזה באמת קרה לפני כמה חודשים. האם הדבר כבר קרה עם הזכרונות מסוג DDR? אם לא, מתי אתם חושבים שהמחירים יתחילו לעלות במקום לרדת? שאלה קטנה נוספת, בזכרונות של OCZ, מה הסוג ההכי טוב? האם Platinum > Gold? לא הצלחתי למצוא השוואה באתר שלהם. מה הזכרון שלהם שנחשב הכי טוב שנמכר בארץ? (מסוג SDRAM DDR כמובן) תודה מראש, נעם.

• 10 תגובות
    • 696 צפיות
  21. Started by chook_rl,

היי, יש לי E6600 אני משתמש ב WIN7 RC 64 יש לי היום שני סטיקים של 1GB 667 (TWINMOS) אני רוצה לשדרג ל 4GB בעיקר כי זה זול, וכי אני מרגיש לאחורנה שאני מעמיס המון על הזכרון (המחשב שלי משמש כ PS3 MEDIA SERVER) אני מתכנת עליו, גולש שומע מוסיקה/סרטים ומוריד מ TORRENT וכמובן, משחק... האם יכולה להיווצר איזשהי בעיה בהחלפת הסטיקים הנוכחיים לסטיקים של 2X2? (אני חושב על OCZ 800) כמו כן, יש יתרונות לתזמונים השונים שאמורים להשפיע עלי? (אני מתכנן OC למעבד, אבל חוץ מזה אני לא ממש מבין בזה)

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  22. Started by zonazona,

ניסיתי לחפש בפורום אך לא הצלחתי למצוא משהו רלוונטי לתקופתנו. איזה מעבד עדיף מבחינת ביצועים להרצת משחקים כיום AMD או INTEL או שבכלל אין שום הבדל ביניהם כיום?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by BhellSky,

אני כבר החלטתי על כרטיס מסך ועל מעבד ( AMD64 bit 3200+ ) ואני רוצה 1024 זכרון די די אר ולוח אם, ב 2000 שקל או פחות, יש הצעות?

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  24. באתר AMD פורסמה היום ההודעה על המיזוג הרשמי של AMD ו ATI - להלן Processing Powerhouse AMD מודיעה כי היעד הוא הצגת ליבות שישלבו CPU+GPU על אותה פיסת סיליקון בסוף 2008 ותחילת 2009. בנוסף במהלך 2007 יוצגו פלטפורמות משולבות המבוססות על הצ'יפסטים של ATI. יוזמת הפלטפורמה הפתוחה תימשך והלקוחות יוכלו להמשיך וליהנות ממבחר מוצרים למעבדי AMD כולל צ'יפסטים של nVidia.

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  25. Started by yamamoto,

היי מה זה sonoma ומה זה santerino מישהו יודע מה זה ומה ההבדלים וכמה זמן הם קיימים ואם הם עדיין קיימים

• 2 תגובות
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים