מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
היי כבר הייתי נעול על הP31-DS3L ואז ראיתי שהוא צורך עדכון ביוס(מעבד E5200) וממש אין לי ראש לזה,מה גם שאין לי דרך לעשות זאת(אני קונה את המחשב מכמה חנויות,ואני מרכיב לבד,ואין לי מעבדי 65NM 'ספייר') אז,אני צריך לוח אם שתומך ב45NM בלי שום עדכון ביוס,ושיתמוך כמובן בDDR2 המערכת שתרוץ עם הלוח היא E5200 2GB 800MHZ HD2400PRO 160GBHDD תודה!
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=397&model=1459&modelmenu=1 מה דעתכם על הלוח הזה של חברת אסוס? וכמה יעלה בארץ אם בכלל אפשר להשיג אותו איפה שהוא?
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
רכשתי לאבא שלי מערכת קולנוע ביתית ב-KSP, המעבד PHENOM X3 720 ולוח M4A785D-M PRO. הרכבתי הכל בבית, הפעלתי את המחשב ומופיע לי מסך: Bad BIOS Checksum. Starting recovery..." ועוד כמה פסים אדומים די מחוקים כאלה בשורות המסך. ניסיתי להוציא סוללה וג'אמפר כדי לאפס ביוס אבל כלום לא קרה, הכנסתי דיסק של לוח אם והחלה התקנה(כנראה של הביוס) ובסופה כתוב לי שצריך לכבות את המחשב ולהפעיל מחדש. עשיתי כמו שהיה כתוב והמסך היה ריק, לא משנה מה שעשיתי המסך היה ריק. לקחתי את המחשב ל-KSP ואמרתי להם שהלוח תקול, הם ישר התחילו לבדוק ואכן כך, הלוח לא עובד. הם ניסו להחליף מעבד, זכרונות וכו... ועדיין לא עובד. ממה שאני ראיתי מהצד הם החליפו כמה לוחות(וגם מעבדים) ואותה התקלה קרתה לכולם. בסוף אמרו לי שאני …
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
ראיתי במפרטי המחשב המוכנים כי יש מפרט עם מעבד Intel Pentium G2020 / G2030 , ויש מפרט ביתי עם מעבד מתקדם יותר מסדרת Intel i3-3220 / i3-3240. במה יבוא לביטוי ההבדל בין המעבדים הללו כאשר עיקר הפעילות מיועדת לגלישה באינטרנט? שאלה נוספת: במחשב ביתי שכזה, מה ההבדל כאשר המאיץ הגרפי מובנה במעבד, או מובנה על לוח האם?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ליתר דיוק: Crucial Ballistix 512mb PC3200 (ddr400) 2-3-2-6 2.8v מחיר בארה"ב 138 דולר, אני מאמין שבארץ מקסימום אמור לעלות 660 שקל.. תודה (:
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני בונה מחשב ואחת ההתלבטויות שלי היא בזכרונות, יצרן ומהירות CL - clock (תזמון) האם יש הבדל משמעותי בין CL10 ל - CL9 והאם באמת קיים הבדל משמעותי בין החברות? יש לציין שהמחשב הוא לעבודה ולא משחקים, עבודה חישובית וגרפית ושב- G.Skill המחיר יותר מפתה משמעותית והביקורות ברשת טובות מאוד. אלו הדגמים http://ksp.co.il/?uin=16277 http://ksp.co.il/?uin=17562 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10448 תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
ככה: האים המעבד הזה של אינטל תומך במערכות 64 ביט? איך לדעתכם הכרטיס מסך הזה למישחקים אצל אדם ממוצע שלא ממש משחק כל היום? והחשוב מכולם זה האם הלונגהורן של מיקרוסופט זאת מערכת הפעלה שעובדת ב 64 ביט?
-
- 1 תגובה
- 416 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא: E8400 4G DDR2 R5870 רציתי להוסיף עוד 5870 ב CF ובשביל זה אני צריך מעבד, לוח אם וזיכרון וקירור למעבד. התקציב הוא 2500 והחלקים מיועדים למשחקים כבדים וOC לא קטן. חשבתי על משו כזה:[table] [tr][td] ASROCK Z68 EXTREME 4 [/td] [td] ₪ 967 [/td] [td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td]מעבד :[/td][/tr][/table][table][tr][td] INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz…
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
זהירות: חפירה לפניך שלום, חבר הביא לי מחשב שעושה לו בעיות בזמן האחרון ולא מאפשר העלאת מערכת הפעלה. עבדתי על המחשב בשבוע האחרון וניסיתי להתקין שלל מערכות הפעלה תוך כדי החלפת חומרה מגוונת, החלפתי זכרונות באחרים וגם בחריצים שונים, הארד דיסק, כונן אופטי, כרטיס מסך ושום דבר לא עזר , כלומר במהלך ההתקנה תמיד הייתה בעייה בדר"כ מסך כחול עם קוד שגיאה 0x00000124 . הצלחתי גם בשלב מסוים לעשות עדכון ביוס והתקנתי מערכת הפעלה על הדיסק דרך מחשב אחר כדי להעביר אותו, הצלחתי להכנס למערכת ההפעלה אבל שוב לאחר כמה דקות היה מסך כחול. אז חשבתי שהבעיה היא בלוח אם וכבר תכננתי לקנות היום לוח חדש, למרות זאת חשבתי שאולי כדאי לנסות להחליף מעבד והרכבתי מעבד E4400 ממחשב אחר, להפתעתי המחשב עבד יפה לאורך …
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
זכרון G.Skill DDR2 2048MB 667Mhz CL5 או זכרון Kingston DDR2 1024MB 667MHZ CL5 ? למחשב: זכרון G.Skill DDR2 2048MB 667Mhz CL5 - מחיר לפריט - 1,253.00 ¤ מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box מחיר לפריט - 1,008.00 ¤ כרטיס מסך ASUS EN7300GT SILENT 256MB מחיר לפריט - 525.00 ¤ לוח אם GIGABYTE GA-965G-DS3מחיר לפריט - 838.00 ¤ מארז Thermaltake SwInG Window ATX MIDI Tow Black/silv ספק כח Enermax Liberty 400W מחיר לפריט - 465.00 ¤ דיסק קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB מחיר לפריט - 407.00 ¤ תודה
-
- 1 תגובה
- 465 צפיות
-
-
לפני השקת סדרת מעבדי Core בדור הבא של אינטל - החליטה ענקית הסיליקון לשנות את מיתוג מוצריה: כל הפרטים כאןלכתבה
-
- 1 תגובה
- 440 צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי שקראתי את החדשות של האתר המתיחסות לשני מעבדים אלה, רציתי לקבל מידע על עוד הבדלים בינהם. 1 - האם ההבדל הוא בדומה ל - ATHLON/DURON - או ATHLON XP/ATHLON MP 2 - האם יש שימושים ספיציפיים נוספים בהם יהיו מצתינים כל אחד מן המעבדים 3 - האם המעבדים יתמחו בתכנולוגיה הדומה ל - H.T - של INTEL 4 - איך יראה ATHLON K7 - הנוכחי ביחס למעבדים אלו (מהירויות) 5 - איך יראו המעבדים החדשים היחס ל - P4 - והאם INTEL - מיצרת דור חדש של מעבדים כתשובה ל -AMD תודה. ???
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
PQI או PDP [ftp=ftp://http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-220-009&depa=1]http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-220-009&depa=1[/ftp] או http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-141-139&depa=1[ftp][/ftp]
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
ניסיתי לבדוק ב"שאלות נפוצות" אבל לא מצאתי תשובה שמתאימה בדיוק למצב שאני אתאר. יש לי שני סטים (2*1 ג'יגה) של זכרונות במהירות זהה (DDR2-800) אבל כל סט עם תזמון שוה (4-4-4-12 ו4-4-3-5). האם כשכל סט הוא בדואל צ'אנל עם עצמו כל סט יפעל עם התזמונים שלו, או שכל ה4 יעבדו עם התזמונים של הסט ה"גרוע" יותר?
-
- 1 תגובה
- 420 צפיות
-
-
ללוח אסוס A7N8X דלוקס . האם כדאי לי להוריד את הדרייברים האלו? http://www.asus.com.tw/support/download/item.aspx?ModelName=A7N8X%20Deluxe אני מתכוון לאחד לפני הסוף,זה שרשום שהוא כולל הכל(15 מגה)-תחת הספריה ALL רשום פה שזה כולל הכל,אז להוריד רק את זה או עדיך קודם להתקין מהדיסק(שיכול להיות ששכב בחנות שנה)?
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
שלוםף משיהוא יכול לתת הסבר קצר על ההבדל בין הלוחות הנ"ל ? אחד מבוסס כרטיס מסך ATI Radeon X1250 והשני GEFORCE 6150. הלכתי לקנות מחשב ליישום בעיקר של מוצרי אופיס ותכנת אוטקאד, הקנייה התבססה על מפרט באתר כאן וכללה לוח אם ASUS M2A-VM, בחנות קיים במלאי לוח m2npv-vm, לטענתם הביצועיםשל 2 הלוחות זהים ואפילו עדיפות קטנה ללוח מבוסס GEFORCE. ממתין לייעוץ........
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
למה הכוונה בסיומות של דגם ללוחות מדגמים H170 ו Z170 D3H DH3P HD3 GAMING 3
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
ברשותי לוח אם של ג'יגבייט GA 8IPE בלוח יש 2 זוגות של 2 SLOT כל זוג. ברשותי כרגע מודול של זכרון אחד. ורכשתי עוד אחד. האם את החדש אני מתקין על הזוג השני בכדי להישתמש בDULE DDR? או בצמוד לזכרון שכבר מותקן??? ???
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
קודם כל המפרט : AMD sempron 2800+ 1600 MHZ AM2 2 ג'יגה DDR 2 - 667 MHZ nvidia 8800 GTS 320 MB לוח אם - Asus M2NPV-VM לאחר קניית כרטיס מסך חדש (8800 GTS) נוכחתי לדעת שהביצועים לא השתפרו משמעותית וחשבתי לעצמי שהמעבד הוא הבעייה . אז כעקרון אני תוהה מה לעשות מבין שני האופציות הבאות : 1. לקנות מעבד AMD בסוקט הנוכחי כגון athlon x2 4200+ או אולי אפילו 4800+ כך שהמעבד כבר לא יהווה את צוואר הבקבוק . זוהי האופציה הזולה . 2. ללכת על מערכת מבוססת INTEL ולקנות לוח אם (כגון הג'יגהבייט GAP35DS3L שכולם פה ממליצים עליו) ומעבד כגון ה-E2200 ולנסות לעשות OC וכך להשיג יותר ביצועים (אני מניח שאופציה זו יותר חזקה מהראשונה מבחינת ביצועים) . שני שאלות שרציתי לשאול : 1. האם במקרה שאני הולך על האי…
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם שאלה פשוטה יש לי במחשב זיכרון F3-1600C9D-9GAO PC3-1280 4GX2 INTEL XMP READY אני בטעות קניתי F3-1333C9D-8GAO PC3-10600 4GX2 PLUG AND PLAY קניתי לא הכנסתי למחשב החזרתי לKAP הם היום החזירו לי את הזיכרונות בטענה ככה שהשתמשתי . לצערנו יש נזק פיזי ואחריות יצרן לא תקפה ככה אני החזרתי להם והם אפילו לא פתחו את זה . השאלה יש אפשרות להתקין או למכור ולקנות את אותו דבר
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
- 1 follower
-
-
את הלוח אם אני קונה באילת את הספק בTMS אשמח אם תיתנו לי המלצות מה באמת עדיף לקנות... אני מתכנן בעתיד להחליף את המעבד לRYZEN 5 ככה שאני צריך את הלוח שיהיה לOC גבוהה. לאחר בדיקת השימושים שלי של גיימינג קל סרטים והורדות החלטתי לרכוש את החלקים הבאים: מעבד RYZEN 3 1300X ב-KSP אילת זיכרון 2*8 3000HZ גיל ב-KSP אילת לוח אם B350/X370 ב-KSP אילת ספק כוח 600-700W ב-TMS כרגע יש לי כרטיס HD5850 שאני יעבוד איתו זמנית עד שיהיה תקציב לכרטיס מסך GTX1060 או משהו בסיגנון הזה. מארז חדש קיים כונן קשיח קיים 500גיגה כונן ססדי קיים 120גיגה צורב DVD קיים תודה לכל המגיבים!!!
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
למה אני רואה מהירות נמוכה במעבד AMD Phenom II X6 1055T 2.8Ghz בביוס הוא מראה אחרת Uploaded with ImageShack.us מצאתי למה.איך מבטלים את זה http://www.guru3d.com/article/phenom-ii-x6-1055t-1090t-review/8 טוב אפשר לנעול. צריך לשנות את צריכת החשמל במחשב
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
אנשים שלום חבר שלי קונה את הכרטיס מסך X800GTO2 אנא המליצו לי על לוח אם המתאים לכרטיס. תודה לעוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
יש לי כרגע סטיק אחד של 512mb geil 2.5 3 3 6 (רגיל) במערכת axp2600 barton 8rda3+ אני מחפש סטיק של 512mb במחיר שלא עובר את 550-580 ושלא יצור צוור בקבוק מבחינת ביצועים (לדוגמא שהוא יהיה מהיר יותר בהרבה או איטי יותר בהרבה) תודה רבה מראש לעוזר 8)
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם אני יודע שיש אתר שמראה לי ממש כמו מעין סקר (אתר מקצועי) שמראה באיזה מקום נמצאת כל חברה (כמו ASUS GIABYE וכו') מבחינת האיכות שלה ומדרגת אותם באופן מקצועי ואני לא יודע איך קוראים לו אני רק יודע שזה אמור להיקרא בערך: Gartedner או granted או Gaeneteder או משהו כזה תוכלו לכוון אותי בבקשה לאתר הנכון ולמקום באתר שמראים את הטבלה או ההשואה הזאת? ניסיתי למצוא בגוגל ולא מצאתי ממש טבלה או השוואה תודה לכל מי שעוזר אהה ושאלה בקשר לזכרונות כמה זכרון RAM מומלץ (בפועל בעבודה אמיתית יציבה וטובה שדורשת ביצועים) עבור Photoshop עבור מחשב גרפיקה במקום עבודה מקצועי (חברת פרסום למשל) ואני לא מדבר על מה שרשוםן באתר שלהם שזה המינימום אלא מה בפועל ואיפה אני יכול לראות מקום שיבסס לי את ה…
-
- 1 תגובה
- 411 צפיות
-