עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ben060,

זוהי הודעה הראשונה שלי אז מקווה להשתלב הנה השאלה: שמעתי ש 2 זכרונות של גיגה במהירות של 667 עובדים יותר טוב מ 4 זכרונות של 512 מ"ב זה יוצא אותו נפח אבל למה השני כרטיסים של גיגה יותר טובים ויותר יעילים?

• 1 תגובה
    • 452 צפיות
  2. Started by yo1000,

שלום שדרגתי היום את הזיכרון מ כרטיס של 256mb ddr ל 1024mb ddr (פנטיום 4 2.8 ) תוכנת האוורסט מציגה לי 635 mb פנויים בלבד פלוס מינוס, ושימוש שנעשה בפועל ב381 mb פלוס מינוס . עד כאן הכל נשמע נורמלי אבל לא כך. בכרטיס הקודם תוכנת האוורסט הציגה לי 120-170 mb פנויים לאחר ניקיון בעזרת תוכנת speed my pc של uniblue ושימוש נתון בפועל של 120 mbפלוס מינוס. בנוסף הזיכרון הווירטואלי גדל גם כן לאחר השדרוג באופן אוטומטי ל 2366mb ושימוש ב647mb . חשוב לציין כי הנתונים נלקחו כאשר אותם אפליקציות מינימליות פעלו ברקע בכל אחד מן הכרטיסים , כלומר לא הפעלתי אפליקציות נוספות שאמורות לקחת משאבים נוספים ! מישהוא יכול להסביר לי לאן לעזאזל נעלמו לי כמה מגה בייטים נוספים ולמה הזיכרון הווירטואלי ג…

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  3. Started by shimshon58,

ברצוני להתקין לוח במקום לוח ששבק ללוח זהה או דומה מבלי שאצרך לשנות/להוסיף רכיבים הלוח ששבק:ASROCK P4 COMBO http://www.asrock.com/product/P4%20Combo.htm המעבד הוא: 1M 3.00 800 LGA775 P4 אגב, איך אפשר לדעת מספרו של מעבד (5XX ) ללא תוכנית בדיקה.

• 1 תגובה
    • 460 צפיות
  4. Started by zagreb,

שלום. הזמנתי מחשב עם הלוח הזה והרדיסק SATA 2 של WD השאלה היא אם בעת התקנת WINXP יהיה צורך להתקין דרייברים ללוח \SATA. נכנסתי ל-ABIT <DRIVERS http://www.abit-usa.com/products/mb/drivers.php?categories=1&model=278 יש פה המון דברים, אני צריך להתקין משהו מפה?

5. Started by napoleon45,

היי על פי המתפרסם ברשת, אי שם בשנת 2021 אינטל תכריז על מעבדי Alder Lake בתושבת ( הפתעה, הפתעה ) חדשה LGA 1700. העניין הוא, שבסדרה החדשה של המעבדים שיגיעו עם TDP בין 80 ל - 120 וואט, יהיו מעבדים בסגנון הנמצא בשוק הסלולאר, כלומר, 8 ליבות חזקות לצד 8 ליבות חלשות וליבה גרפית המכונה GT 1. ברור שאלה לא מעבדים לניידים, אז נשאלת השאלה מה ההגיון לשלב ליבות חלשות במעבד שולחני. התשובות כאמור, אי שם ב - 2021.

6. יש לי מחשב NEC, פנטיום 3 -800 מגה הרץ. לוח אם: ga-6wmm7 rev4.1 פירוט של הלוח: http://support.packardbell.com/se/mypc/index.php?PibItemNr=spec_Houston3plusRrev41&PibItemParent=platform_eMove_iWork עליו נמצא כרטיס זיכרון 128 מגה: Pc133U-333-542-z Hyundai korea gm72v66841et75 לחבר שלי יש מחשב פנטיום 2 - 300 מגה הרץ עם כרטיס זיכרון 128 מגה: pc133 128 sdram micro מה הסיכוי שהכרטיס של החבר יתאים למחשב ה-NEC ויעבוד עם הזיכרון שיש בו?

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  7. שלום. קיבלתי את הלוח הנ''ל של ג'יגיבייט. אני מתקין את הדדרייברים שהגיעו בדיסק. במשך שעתיים זה עדיין תקוע על : setup intel® Chipset software installation utility please wait while INF file is updating... וזה טוען נקודות זה לא תקוע או משהו. זה פשוט שעתיים כבר על המסך הזה. זה אמור להיות ככה?

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  8. היי, האם יש הבדל בין אם אני משתמש ב-4 זכרונות של 1GB 800MHZ ל-2 של 2GB 800MHZ? לוח אם: ASUS P5K-PRO בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  9. יש לי 3 סטיקים של 512 DDR400, ביחד הם עובדים ב 167 אבל כל אחד בנפרד ב 200 אחרי ניסוי ותהיה פשוטים של ניתוק וחיבור של הסטיקים (בנסיון להבין איזה מהם עובד ב 166 ומתחזה ל200) הבנתי שברגע שיש 2 או 3 סטיקים, מכל שילוב שהוא מ3 החברות שיש לי, המהירות המשותפת יורדת ל167 ברגע שמחובר רק סטיק אחד המיהירות המשותפת היא 200 מה יכול להאט אותם? ועוד ביעה: הGB והADATA עובדים רק כשיש ביניהם סלוט, או עם הסטיק השלישי (קקה ג'נרי) או ריק כשהם צמודים המחשב לא נדלק ומצפצף כאילו חסר לו חומרה..

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  10. Started by ברק דדון,

שלום לכולם יש לי מעבד I9 10900K ולוח asus rog maximus xii hero עשיתי עידכון ביוס לאחרון שיש באתר ויש לי כל פעם שגיאות בEVENT 15 ACPI ורשום: : The embedded controller (EC) returned data when none was requested. The BIOS might be trying to access the EC without synchronizing with the operating system. This data will be ignored. No further action is necessary; however, you should check with your computer manufacturer for an upgraded BIOS. מישהו יכול לעזור איך ניתן לפתור את הבעיה הזאת?

11. שלום, אני מתעניין ברכישת כונן SSD של חברת סמסונג בנפח 500 ג׳יגה. ראיתי שבארץ משווקים את הכונן הנ״ל תחת המודל MZ-V8V500BW ואילו באמזון (לדוגמה), הוא משווק תחת המודל MZ-V8V500B/AM. מישהו יודע להגיד לי מה ההבדל ביניהם? אני רגע לפני רכישה ומתלבט בגלל ההבדל בין המודלים. בתודה מראש לעוזרים!

12. שלום, השאלה שלי האם הלוח מתאים למעבד הזה, מבחינת המתחים ושאר הדברים. תודה רבה.

13. Started by atomic rooster,

היי. הלוח הנוכחי שלי (אסוס M2N) מתחיל לקצר יציאות USB, ואני שוקל להחליף, רק שאין לי ממון להחליף גם זכרונות ומעבד. השימוש שלי הוא משרדי כך שאין לי גם צורך בכך. אבל, אם בעתיד ארצה לשדרג מעבד, ללוח הזה : Sapphire PE-AM2RS740G Pure Element AMD 740G AM2+\AM3 יש אפיק שדרוג. בנוסף, יש לו מחיר אטרקטיבי. לא מצאתי ת'רדים שקשורים אליו בחיפוש בפורום. מה דעתכם על הלוח? צריך לחשוש מכך שהוא לא של חברות יותר מבוססות בתחום הלוחות ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  14. Started by ORrrr,

האם המתח של הזכרון שלי שהוא DDR 266Mhz CL 2.5 אומר להיות 3.263V ולא 2.5? וגם כתוב לי בתוכנה Cpu-z ב L2 Cache שה Bus Width הוא 64bits מה זה בדיוק?

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  15. Started by carman6,

אני מחפש לוח אם לאינטל בסביבות ה-500 שקל עד כ-700 שקל... קיבלתי ממישהו עצה לקחת ASUS C5B ב-670 ש"ח... אני צריך ממכם תגובות על לוח האם הזה ואולי כמה הצעות ללוחות אם אחרים משתלמים... אני רוצה שהמחשב הזה יהיה בעיקר למשחקים למרות שאני לא גיימר כבד... אני לא בטוח שמתוכנן OC... המפרט של המחשב הוא- e6420 nvidia 8600gt ספק- thenalteake 470w... תודה

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  16. שלום אני פועל עם מערכת הפעלה VISTA ואני מפעיל הרבה תוכנות בו זמנית כך שאני מגיע לזה ש1.5 גיגה מנוצל. האם יהיה כדאי להחליף את הזכרונות ל4 גיגה? אני עם G.Skill 800Mhz 2X1GB PK 4-4-4-12@810 אני על OC של 9.5X410=3900Mhz הלוח שלי הוא Asus p5q Pro האם אני אצטרך זיכרונות של 800MHZ או מעבר?(זאת אומרת אם אעשה OC לזכרונות למרות שאני יודע שזה לא כל כך משמעותי). האם כדאי יהיה לשדרג ל4 גיגה 2X2GB ?או יהיה כדאי להוסיף 2X1GB לקיים? או שאולי להוסיף רק גיגה?

• 1 תגובה
    • 458 צפיות
  17. Started by reviZor,

שלום לכולם יש לי מחשב שקניתי לפני כשנה ואמי רוצה להוסיף זיכרונות השאלה היא איזה זיכרון לקנות מפרט המחשב: Intel i7 930 @ 3.4Ghz Gygabyte x58a-ud3r 6gb ddr3 2x3 patriot 1600 viper series אני רוצה להרחיב את הזיכרונות ל 24ג'יגה מ כיוון שאני עובד עם הרבה תוכנות שזוללות לי את הזיכרון תוכנות כמו: 3d studio max Zbrush Photoshop ועוד... עכשיו למי שזוכר הלוח אם הזה עובד על בסיס טריפל צ'אנל לכן יש 3 סטיקים של 2 ג'יגה ועכשיו כשאני מסתקל בחנויות אני רואה שהזיכרונות מגיעות כדואל צאנל אז אני לא בטוח שזה יתאים ובגלל זה אני שואל כאן. בגדול חשבתי לקנות 6 סטיקים של 4 ג'יגה 1600Mhz השאלה היא רק אם זה יעבוד?? ואילו זיכרונות הייתם ממליצים לקנות?

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  18. לפי המיפרט כן אבל לפי הצילום של היציאות לא. יש כרטיס ניפרד שבו יש את היציאה אבל לא הבנתי האם הכרטיס הנוסף שמכיל את היציאה מסופק אוטומטית עם לוח האם http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=101&l3=496&model=1585&modelmenu=1 תודה[br]פורסם בתאריך: 22.05.2007 בשעה 06:57:03 עוד שאלה - האם הוא Supports Windows Vista Premium

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  19. Started by D@nny,

שלום במקום 1800 מגה הרץ, מופיעים רק 1100... מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  20. Started by pazer005,

מה ההבדל אם אני קונה את זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4953 לזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5849 ומה זה אומר אם אני שם 2 כאלה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5954 הרי זה אותו זכרון רק בפחות מחיר האם אני מפספס פה משהו?

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  21. Started by ras81,

שלום יש לי את הלוח שבחתימה והייתי רוצה לדעת אם אפשר יהיה לשים עליו מעל 400 ואם כן מה זה ייתן לי תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  22. Started by parker8,

התלבטות קשה יש לי נכון? והאם צריך להוסיף מאווררים לאחד מהם כדי שאחד יהיה יותר מהיר? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  23. יש לי לוח שתומך בזכרונות DDR 1600/2100. אם אני אשים עליו DDR חדש של 3200 לא יקרה כלום? (בשילוב עם אחד שהוא 2100) בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  24. טוב, אז ככה, אחרי שפרמטתי את המחשב והתקנתי לינוקס גיליתי שהבוטכונטרולר הוא חלק מהביוס ויש לי זיבורד usb, עד עכשיו חיברתי ps/2 כשהייתי ממש ממש חייב אבל יהיה טירוף ללכת כל פעם מחדש לחפש את אותה מקלדת שחצי מהמקשים בה לא עובדים כל פעם שאני מדליק את המחשב, אז שוב פרמטתי, ושוב התקנתי ווינדוס (תאמינו או לא - חוקי) (גם ככה אין משו יותר טוב לעשות ביום כיפור ), דיברתי שעה וחצי עם התמיכה של ברק רק כדי לגלות שחיברתי את המודם לפורט דפוק וחיברתי לפורט השני, ועכשיו אני כאן ושואל אותכם אנשים - האם יש סיכוי, אפילו קלוש שקיים ביוס עם תמיכה במקלדות usb, או שכבר נגזר גורלי להשתמש רק במערכת הפעלה אחת? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  25. Started by Pc_freak,

האם הדור החזק חזק משמעותית לצורך משחקים

• 1 תגובה
    • 753 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.