עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by aiw1,

רצתי לדעת האם זיכרון מוגדר בxmp כ 2T זה אומר שגם בלוח amd הוא יהיה 2T או שיכול להיות שהזיכרון הוא גם 1T ורק באינטל הגדירו אותו כ2T כי קראתי איפה שהו שאינטל עובד רק ב 2T שזה נשמע מוזר אבל העדפתי לוודות את זה לפני שאני משנה את התזמונים ועוד דבר מה הם הערכים twr tfaw trtp twtr האם אני חיב לשנות אותם או יכול להשאיר אותם על אוטומט ואם כן לשנות לאיזה ערך תודה רבה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  2. Started by gil_k,

סליחה על הבורות, אבל מה החיבורים האלו: זה פשוט חיבורים שלא עושים כלום שעשו אותם בשביל כרטיסי מסך שלוקחים שתי סלוטים? או שפשוט תעזרו לי ואני לא ידבר שטויות? : תודה מראש

• 1 תגובה
    • 426 צפיות
  3. Started by ronen_sig,

http://www.xfxforce.com/en-gb/products/motherboards/GeForceseries/GeForce%C2%AE%209300.aspx#4 בנוסף יש לי שאלה, אני לא יודע אם הדרייורים של הכרטיס מסך פועלים/הותקנו כמו שצריך ואיך אני יכול לבדוק את זה?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  4. איזה לוח יותר חזק לפי דעתכם: intel 815eea או asus cuv4x e ה ASUS מבוסס על VIA 694 ואילו האינטל מבוסס על 815e - אני שוקל להחליף את הלוח אם שלי מה אסוס ל אינטל ואני צריך חוות דעת.

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  5. התפרסם כתגובה לכתבה הבאה http://www.theinquirer.net/gb/inquirer/news/2008/04/24/nvidia-declares-war-intel גדול - לקרוא ולהנות Thought I'd post it for a bit of fun. Jerry, Jerry, Jerry, Jerry... Jerry, Jerry, Jerry, Jerry... Today on the Jerry Springer show, Nvidia confesses to Intel that not only is she cheating on Intel, but Nvidia is also a Transexual!!! Nvidia: Thats right Jerry, I'm here to tell Intel what a loser he is and also that I'm a Transexual. Jerry: How long have you been cheating on Intel? Nvidia: Since he started with this CPU/GPU buushit... Jerry: Do we need to go to commercials? No? Let's bring Intel out! *** Crowd Cheers *** Jerry, Jerry, Jerry,…

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  6. שלום ברשימה של המפרטים המומלצים ראיתי שלMSI יש לוח אם שהוא לסוקט 754 ויש לו NFORCE 4 עם PCIE . השאלה שלי היא האם המעבד AMD ATHLON 64 3200 יוכל לעבוד בלוח הנ"ל. תודה!

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  7. שלום לכולם! לאחרונה הגיעו לידיי שני מחשבים אחד פנטיום 4 1.8 northwood עם לוח אם של אסוס p4s-333-m והשני סלרון די 326 2.53 prescott עם לוח אם של asus p5rd1-vm. אני רוצה לעבוד עם הזוג הכי טוב וכאן הבעיה. אני יודע שסלרון הוא גרסה מסורסת של פנטיום, אבל בגלל שזהו מעבד יותר חדש ולוח אם יותר חדש, עדיף כבר לעבוד עם הסלרון מאשר עם הפנטיום? או שהיתרון עדיין של הפנטיום למרות שהסלרון חדש בכמה שנים ממנו...

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  8. Started by kopler,

אני יודע שהצ'יפסטים של Intel תומכים (אומנם לא רשמית) במערכי crossfire ואילו הצ'טפסטים של Nvidia תומכים כמובן במערכי SLI. השאלה שלי אם בכל זאת אני אבחר לקנות לוח אם עם צ'יפסט של Intel P35 נניח ASUS P5K האם אוכל כן לבצע מערך SLI?

9. שלום אני קורא באינטרנט ומתקבל הרושם שהלוחות של אינטל הם טובים. אבל אני רואה שמחשבים שמבוססי לוחות אינטל הם זולים לעומת מחשבים אחרים עם אסוס וג'גה בייט . 1. רציתי לדעת האם כדאי לרכוש מחשב עם לוח של איטל P35 . 2. האם אינטל מייצרת את הלוחות האלה או שהם מיוצרים בשוק האפור. תודה

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  10. Started by marulia,

שלום לכולם הבנתי שיש מעבדים שלא תומכים ב virtual machine האם זה נכון ? האם המעבדים החדשים כן תומכים ב virtual machine ? מתכנן לקנות משב נייד בשביל זה תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Aviv C,

האם הצ'יפים של הזיכרונות צריכים להיות דומים ב- CL שלהם?

12. אני קונה מחשב עם מעבד AMD 3000+ 64 ועם לוח אם של Abit KV8 איך הם ביחד?

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  13. Started by dave3636,

מי מכיר או יודע מה היכולות עבור מעבד אינטל 4 ליבות Q8200

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  14. Started by TheDiesel,

שלום אני מענייו לשדרג לזכרונות הבאים: https://www.amazon.com/dp/B0143UM4TC/?tag=hwzone0f-2 הלוח אם שלי הוא דגם ASUS H81M-E האם הזכרונות מתאימים ללוח אם?

15. מחפש בדחיפות את ביוס גרסא v1001 של לוח אם Asus P4P800-E Deluxe בשביל לקבל את האפשרות לעשות אוברקלוק למעבד פרסקוט, אם מישהו יכול לעזור אני יודה לוווו מאודד, תודה מראש... [קצת תרבות דיון לא מזיקה, לא צריך להתבכיין. פה זה לא שוק! קרא את חלוקי הפורום ותקפיד על תרבות כשאתה כותב כותרת בבקשה.]

• 1 תגובה
    • 445 צפיות
  16. http://www.tomshardware.com/reviews/core-i7-3960x-x79-performance,3026.html

17. Started by zzroni,

אני מעוניין לקנות מחשב עם מעבד 1800xp ולוח kt400 עם כ.מסך מובנה. מישהו מכיר ?

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  18. יש לי מחשב amd 3000 939 לוח אם k8nxp-9 של gigabyte זיכרון 1 gb pdp שניים של 512 שעובדים בdual הם CL2 400 אני רוצה לשים עוד שניים של 512 שיעבדו ביחד אבל הם עולים המון כסף כל CL2 400 הוא יקר מה עדיף לעשות לעיף את המחשב בגלל שזה ddr1 אוי אין כל כך הבדלים בין הסוג זכרונות שיש לי ספציפי לזכירונות ddr2 ממוצעות ששתי ג'גה עולים פחות מ400 שקל

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  19. Started by ClockBack,

שלום ! בקרוב אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת כמה דברים על הלוח אם הזה : DFI LANPARTY DK X38 1. אם הלוח טוב לOC (עם המעבד E8400) ? 2. אם הוא טוב לCF .. ראיתי שיש לו 2 חיבורים של X16 .. 3. איך הוא בכללי ?! , אני ישמח אם מי שיש לו את הלוח הזה יגיב .. תודה לכולם ..

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  20. Started by nistelroy,

הבאתי מחשב חדש הרכבתי והכל סבבה אבל מה כאשר הדלקתי שכחתי לשים את שקע הזלמן בלוח היתכן שהמעבד נשרף? כי המחשב לא נכנס למסך

• 1 תגובה
    • 407 צפיות
  21. שרתי ה HP בידיעה מבוססים על מעבד מערכת NF4 PRO החדש. מקור: http://www.theinquirer.net/?article=21676 הערה: מה שקורה בתחום השרתים בין האתלון 64 לפנטיום 4 רק מחריף כאשר מדובר בסביבה מרובת מעבדים עקב חיבורי הייפר טרנספורט הישירים בין מעבדי האופטרון. ושיתקע למנהל האתר וליחצני אינטל בגרון. וכל זה ללא אזכור מחלת צריכת החשמל/פליטת החום האנושה של מעבדי הזיאון.

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  22. Started by fastidious,

אהלן כולם, יש למישהו המלצה ללוח אם (תואם אינטל) בעל כרטיס מסך מובנה? איך ה-GA-G33-S2? (ראיתי איזה שירשור של מישהו לא מרוצה פה...) מבחינת השימוש - אני מחפש ל-HTPC (סרטים) וגלישה באינטרנט, לא פלטפורמת גיימניג או משהו...

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  23. Started by seladlev,

היי ברשותי מחשב ישן עם הלוח אם msi combo 915p הלוח תומך בזכרונות ddr2 533mhz pc4200 השאלה היא האם אני אוכל לשים זכרונות בתדר מקורי גבוה יותר והם יעבדו בתדר הנמוך שהלוח אם מאפשר? האם הוא בכלל יצליח "לקרוא" אותם?

24. שלום ישלי מעבד 2500 ברטון והייתי רוצה לדעת אם הלוח שלי מסוג epox 8k3a תומך במעבד לא מבחינת מהירות שעון כי אותה הוא מזהה אלא האם הוא מזהה את הקאש של ה512 בבקשה תעזרו לי אני חייב תשובה עד יום ראשון אם אני רוצה את המעבד או לא בנוסף שאלתי השניה מה עדיף לי וולקנו 7 פלוס מה שהיה לי? או את המאוור שאני מקבל עם ה2500 שלי? שהוא גם מנחושת אמרו לי.. תודה רבה לכולכם

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  25. Started by shlomom,

http://virtualexperience.amd.com/ אתר חדש לריכוז מידע על כל הטכנולוגיות. Virtual IT Experience + חולצה ל 3000 הנרשמים הראשונים - בהצלחה.

• 1 תגובה
    • 714 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.