מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח ומחשב פנטיום 3 שאני רוצה לעדכן לו את הביוס כי הוא לא מזהה כוננים חוץ מפלופי..ניסיתי הכל ואמרו לי לנסות לעדכן מישהו יכול לתת לי לינק לקובץ שאני צריך? ד"א אני צריך לשים אותו על דיסקט ולהתקין מהדוס נכון? בקיצור יש שם ביוס של AWARD V.4.51PG BIOS I-2M
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
אני יודע ש-cha_fan 1\2\3 ברי שליטה, אבל חשוב לי לשלוט גם על ה-cpu_fan\pwr_fan. ניסיתי עם SPEEDFAN העדכני, לצערי לא הצלחתי. ב-ASUS PCPROB ממה שאני רואה איך בכלל אפשרות שליטה. שוב פעם אני מדגיש שאני מחפש שליטה ידנית ולא שליטה אוטומטית ע"פ טמפ'. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
מפתחת החומרה הנודעת מחליטה שהיא רוצה לפחות חזית נוספת מול אינטל ותשלים בקרוב את הרכישה של Xilinx, אשר מתמחה בפתרונות FPGA מבוססי ארכיטקטורת ARM, תמורת סכום עתקלכתבה
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
- 1 follower
-
-
-
זכרון G.Skill DDR2 2048MB 667Mhz CL5 או זכרון Kingston DDR2 1024MB 667MHZ CL5 ? למחשב: זכרון G.Skill DDR2 2048MB 667Mhz CL5 - מחיר לפריט - 1,253.00 ¤ מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box מחיר לפריט - 1,008.00 ¤ כרטיס מסך ASUS EN7300GT SILENT 256MB מחיר לפריט - 525.00 ¤ לוח אם GIGABYTE GA-965G-DS3מחיר לפריט - 838.00 ¤ מארז Thermaltake SwInG Window ATX MIDI Tow Black/silv ספק כח Enermax Liberty 400W מחיר לפריט - 465.00 ¤ דיסק קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB מחיר לפריט - 407.00 ¤ תודה
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה יש לי שאלה.. אם אפשר בבקשה לדעת מה המעבד הכי טוב מהסדרה הזאת של ה c2d e6XXX .. והאם כל מעבד שתומך בe יתמוך גם בquad? ושאלה אחרונה קטנטונת .. ראיתי שכבר לא מוכרים את המעבד e6600 וראיתי אבל שכן מוכרים את הe6550 אשר לדעת בבקשה מה ההבדל ביניהם? והאם המעבד הזה שווה משהו בכלל.. תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
כנראה שאני ילך עליו בגלל המחיר האטרקטיבי-560 שקל אפשר בבקשה חוות דעת עליו? לאיזה מעבד הוא מקביל מסדרת האתלון xp?
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
רצתי לדעת האם זיכרון מוגדר בxmp כ 2T זה אומר שגם בלוח amd הוא יהיה 2T או שיכול להיות שהזיכרון הוא גם 1T ורק באינטל הגדירו אותו כ2T כי קראתי איפה שהו שאינטל עובד רק ב 2T שזה נשמע מוזר אבל העדפתי לוודות את זה לפני שאני משנה את התזמונים ועוד דבר מה הם הערכים twr tfaw trtp twtr האם אני חיב לשנות אותם או יכול להשאיר אותם על אוטומט ואם כן לשנות לאיזה ערך תודה רבה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
סליחה על הבורות, אבל מה החיבורים האלו: זה פשוט חיבורים שלא עושים כלום שעשו אותם בשביל כרטיסי מסך שלוקחים שתי סלוטים? או שפשוט תעזרו לי ואני לא ידבר שטויות? : תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
http://www.xfxforce.com/en-gb/products/motherboards/GeForceseries/GeForce%C2%AE%209300.aspx#4 בנוסף יש לי שאלה, אני לא יודע אם הדרייורים של הכרטיס מסך פועלים/הותקנו כמו שצריך ואיך אני יכול לבדוק את זה?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
איזה לוח יותר חזק לפי דעתכם: intel 815eea או asus cuv4x e ה ASUS מבוסס על VIA 694 ואילו האינטל מבוסס על 815e - אני שוקל להחליף את הלוח אם שלי מה אסוס ל אינטל ואני צריך חוות דעת.
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
התפרסם כתגובה לכתבה הבאה http://www.theinquirer.net/gb/inquirer/news/2008/04/24/nvidia-declares-war-intel גדול - לקרוא ולהנות Thought I'd post it for a bit of fun. Jerry, Jerry, Jerry, Jerry... Jerry, Jerry, Jerry, Jerry... Today on the Jerry Springer show, Nvidia confesses to Intel that not only is she cheating on Intel, but Nvidia is also a Transexual!!! Nvidia: Thats right Jerry, I'm here to tell Intel what a loser he is and also that I'm a Transexual. Jerry: How long have you been cheating on Intel? Nvidia: Since he started with this CPU/GPU buushit... Jerry: Do we need to go to commercials? No? Let's bring Intel out! *** Crowd Cheers *** Jerry, Jerry, Jerry,…
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
שלום ברשימה של המפרטים המומלצים ראיתי שלMSI יש לוח אם שהוא לסוקט 754 ויש לו NFORCE 4 עם PCIE . השאלה שלי היא האם המעבד AMD ATHLON 64 3200 יוכל לעבוד בלוח הנ"ל. תודה!
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה הגיעו לידיי שני מחשבים אחד פנטיום 4 1.8 northwood עם לוח אם של אסוס p4s-333-m והשני סלרון די 326 2.53 prescott עם לוח אם של asus p5rd1-vm. אני רוצה לעבוד עם הזוג הכי טוב וכאן הבעיה. אני יודע שסלרון הוא גרסה מסורסת של פנטיום, אבל בגלל שזהו מעבד יותר חדש ולוח אם יותר חדש, עדיף כבר לעבוד עם הסלרון מאשר עם הפנטיום? או שהיתרון עדיין של הפנטיום למרות שהסלרון חדש בכמה שנים ממנו...
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
אני יודע שהצ'יפסטים של Intel תומכים (אומנם לא רשמית) במערכי crossfire ואילו הצ'טפסטים של Nvidia תומכים כמובן במערכי SLI. השאלה שלי אם בכל זאת אני אבחר לקנות לוח אם עם צ'יפסט של Intel P35 נניח ASUS P5K האם אוכל כן לבצע מערך SLI?
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
שלום אני קורא באינטרנט ומתקבל הרושם שהלוחות של אינטל הם טובים. אבל אני רואה שמחשבים שמבוססי לוחות אינטל הם זולים לעומת מחשבים אחרים עם אסוס וג'גה בייט . 1. רציתי לדעת האם כדאי לרכוש מחשב עם לוח של איטל P35 . 2. האם אינטל מייצרת את הלוחות האלה או שהם מיוצרים בשוק האפור. תודה
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם הבנתי שיש מעבדים שלא תומכים ב virtual machine האם זה נכון ? האם המעבדים החדשים כן תומכים ב virtual machine ? מתכנן לקנות משב נייד בשביל זה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם הצ'יפים של הזיכרונות צריכים להיות דומים ב- CL שלהם?
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
אני קונה מחשב עם מעבד AMD 3000+ 64 ועם לוח אם של Abit KV8 איך הם ביחד?
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
מי מכיר או יודע מה היכולות עבור מעבד אינטל 4 ליבות Q8200
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
שלום אני מענייו לשדרג לזכרונות הבאים: https://www.amazon.com/dp/B0143UM4TC/?tag=hwzone0f-2 הלוח אם שלי הוא דגם ASUS H81M-E האם הזכרונות מתאימים ללוח אם?
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש בדחיפות את ביוס גרסא v1001 של לוח אם Asus P4P800-E Deluxe בשביל לקבל את האפשרות לעשות אוברקלוק למעבד פרסקוט, אם מישהו יכול לעזור אני יודה לוווו מאודד, תודה מראש... [קצת תרבות דיון לא מזיקה, לא צריך להתבכיין. פה זה לא שוק! קרא את חלוקי הפורום ותקפיד על תרבות כשאתה כותב כותרת בבקשה.]
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/reviews/core-i7-3960x-x79-performance,3026.html
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב עם מעבד 1800xp ולוח kt400 עם כ.מסך מובנה. מישהו מכיר ?
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-