עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Red-AnGel,

איזה ציפסט יותר טוב? אני קונה AMD 64BIT 3000+ 939 ואני מתלבט בין הלוחות אם ABIT AV8-3rd Eye ל EPOX EP-9NDA3+ כעיקרון יש להם אותה התמיכות, אותו המחיר, אבל ציפסט שונה. אני רוצה לדעת מה מבין השניים יותר טוב תודה מראש לעוזרים :>

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  2. Started by free_me_0,

העתיד כבר כאן ולוחות אם-X79 צצים בחנויות. חברת GIGABYTE מפרסמת 4 דגמים לתושבת החדשה LGA2011 האם יש הבדלים גדולים בין הדגמים. מתברר שלא כל כך. GA-X79-UD3 (rev. 1.0) GA-X79-UD5 (rev. 1.0) GA-X79-UD7 (rev. 1.0) G1.Assassin 2 (rev. 1.0) הבדלים : ההבדל הראשון שנראה בולט לעין היא כמות סלוטים לזיכרון שרק ה-UD5 מתהדר ב-8 כל היתר מסתפקים ב-4.לא נכנס לשאלה העם זה משנה. נעבור לפאנל אחורי לכולם יש 2 חיבורי USB3 . כמות USB2 פחות או יותר שווה. ללוח היחיד שיש 1394 הוא ה-UD5 לוח היחיד שאין זוג מחברי ESATA בפאנל אחורי UD7 היוקרתי. כמות מחברי ה-SATA3/6 זהה בכל הלוחות . ארבעה SATA3 פלוס זוג SATA6 כמות ה-SATA שמגיע עם הציפ של-Marvell 88SE9172 משתנה כאשר : UD3 וגם ה-UD5 מקבל 4 …

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  3. Started by tphss,

מדובר על MSI NEO2 PLATINUM על זכרונות CROSAIR TWINX. זה המחשב המדובר: http://www.anandtech.com/mysystemrig.aspx?rigid=28875 מההתחלה שבניתי את המחשב וזה לא פעל על DUAL CHANNEL, ניסיתי את כל אפשרויות השילובים של הסלוטים של הזיכרון, שום דבר לא פועל וזה נשאר SINGLE CHANNEL. אין לי רעיונות אחרים חוץ ממה שעשיתי כבר, למישהו יש רעיון אחר למשהו שאני יכול לנסות?

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  4. Started by KiDi,

לפי ההשוואה של אביט פה http://www.abit-usa.com/products/mb/comparison.php ההבדל בין הלוחות הוא ב RAID FIREWIRE בכמות הSATA/ATA ובSPECIAL FEATURES עכשיו כל הראשונים לא מפריעים לי במיוחד, אבל מציק לי שדווקא ללוח הזה(IB9) אין שום דבר מהSPECIAL FEATURES... למה זה? עדיף לקחת בגלל זה את הAB9?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום האם ניתן לנצל את מלוא יכולות המהירות של SAMSUNG 990PRO PCIE4 על גבי לוח PCIE3? הלוח הוא: ROG RAMPAGE VI EXTREME ללוח יש חריץ M.2 PCIe 3.0 x4 להתקנת NVME - בחריץ היעודי הנ"ל ה-990PRO מוגבל למהירות הPCIE3 שהיא 1GBs X 4 = MAX 4GBs. על הלוח קיים סלוט נוסף פנוי: PCIe 3.0 x16 Safe Slot (CPU) אשר תאורטית תומך בקצב העברה של 16GBs. האם באמצעות שימוש בכרטיס הרחבה: ASUS Hyper M.2 x16 Gen 4 Card (PCIe 4.0/3.0), יהיה ניתן לבטל את הצוואר הבקבוק? הרי ה990 יחובר לחריץ M.2 PCIE4 שנמצא על כרטיס ההרחבה והכרטיס ההרחבה עצמו יחובר לסלוט PCIE X16 כך שהSSD יוכל להשתשמש ב8 נתיבים (X8) של הPCIE3 על מנת להשיג קצב העברה של 8GBs. מידע לגבי הלוח: …

6. Started by ccc,

athlon 1200 athlon xp 2000 יש ממש הבדל ביצועים בין השניים? אפשר המחשה או דוגמא? כי יש לי אטלון 1200 אני לא יודע אם לזרוק לזבל או לשים אותו על לוח של אן פורס 2 של אזוס (אם אני זורק לזבל אני חוסך ועוד חודש יהיה לי אקס פי 200) תודה לעוזרים..

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  7. שלום, יש לי מחשב מעט עתיק: פנטיום 3, 800 MHz, וזיכרון 192M SDRAM (ששים וארבע+מאה עשרים ושמונה). לאחרונה התקנתי windows XP ולמרות שדרישות המערכת הם 128M של RAM, יש לי מאז בעיות ביצועים חמורות. לדוגמא, אני רואה סרטים במהירות נמוכה (גם במדיה פלייר וגם ב-MV2 + כל הקודקים שבעולם), חלונות ואפליקציות נפתחים לאט מאוד וכולי. מקור הבעיה הוא ככל המראה בניצול CPU גבוה, שבכל המקרים הנ"ל מגיע בכיף ל-100%. החשד שלי הוא שבגלל מחסור בזיכרון, המעבד משקיע יותר מדי משאבים בswaping למינהם ומכאן הבעייה. יש לציין, שבלי שום אפליקציות רצות, יש לי רק כ-60 עד 80 מגה של זיכרון פנוי. לפני שאני רץ לקנות עוד זיכרון, רציתי לשמוע אם יש בסיס לחשדות שלי, או שהבעיה טמונה במקום אחר. אשמח גם לשמוע המלצות לגוד…

• 24 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. http://www.anandtech.com/printarticle.aspx?i=2820 תעברו על כל התבלאות (בסוף הכתבה תחת Page 8 Gaming Performance), ב 965P כמעט אין הבדל...של אחוזים בודדים...ואפילו גורע מהתוצאה?? למה זה קורה..? בראל.

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  9. יש לי חיבור של 8 פינים ל 12V על הלוח ובספק יש חיבור רק של 4 ל 12V וזה לא טוב כי המחשב לא "מתניע" איזה ספק יתאים לי ללוח הזה עם חיבור של 8???? מישהו נתקבל בבעיה הזאת??

• 12 תגובות
    • 791 צפיות
  10. שלום אנו קונים מחשב להורים שגם הנכדים ישחקו בו: לגבי לוח אם הציעו לי את אחת משתי האפשרויות: Gigabyte GA-8IPE775G i865PE, LGA775, DDR400, GigLAN, SATA, AGP8X, ATX Gigabyte GA-8I915G-MF i915G, S775, PCI-Ex16, Firewire, VGA, GigLAN, mATX אחד מבוסס ציפסט 865 והשני 915 לאחד שני סלוטים של PCI ולשני חמישה. זה חשוב כי אני מוסיף כרטיס מסך בכל מקרה. המחיר זההז לשניהם (2$ הפרש) מה אתם אומרים? מה כדאי? תודה, יהודה http://www.techbuy.com.au/product.asp?prodId=44593&catId=MOTHERBOARD&parentId=MOTHERBOARD_INTEL_S775 http://www.techbuy.com.au/products/43295/MOTHERBOARD_INTEL_S775/Gigabyte/GA-8I915GMF/GA-8I915G-MF_i915G_S775_PCI-Ex16_Firewire_VGA_GigLAN_mATX.asp http://www.intel.…

• 8 תגובות
    • 595 צפיות
  11. רציתי לדעת אם מעבר ל ddr 4 שווה את התוספת? כרגע אני עם ddr3 אוכל למכור את הלוח זכרונות ומעבד בערך בסכום של 2400 שקל ולהוסיף כרגע אני עם Asrok extreme 4 I7 3820 oc 4.6 זכרונות קרוסיאר 1600mhz 16gb מבדיקה שלי סביב 5200 יעלה מה שמשאיר לי בערך 2800 להוסיף.....השאלה אם משתלם

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. אני מזמין AMD 2400 ?FAN ASUS A7N8X READON 9700 PRO GIGABYTE קודם כול אני מתלבט בחלקים האלו?? האם אני יכוללהשיג יותר טובים במחירם ?? או משהו יותר משתלם ויש לי בעיה גם בזכרונות , יצאו זכרונות NFORCE 2 מה ההבדל ביניהים לזיכרון CORSAIR רגיל ??

13. שאני עובד במשך הרבה זמן ברצף עם האימיול, שאר עבודת המחשב מתחילה להאיט, לדוגמא! אם אני מפעיל סרט פעם בחצי דקה יש קפיצות קטנות ופעם בנגיד 10 דקות לכמה שניות התמונה קופאת הסאונד ממשיך ואז התמונה ממשיכה.. כל מיני בעיות קטנות כאלה של עומס או וואטאבר המפרט נמצא למטה, אני כרגע בלי א"ק (סטוק של 2500), 512מגה ראם הטמפרטורות טובות השאלה עם תוספת ראם תעזור? (להגדיל ל1 גיגה) או שאין מוצא אחר חוץ משדרוג כל המערכת? ואם אני אשדרג לA64 3000+ עדיין עם 512 מגה ראם, האם התופעה תעלם לגמרי או שרק תקטן? תודה.

• 37 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. מה נחשבת לטמפרטורה נמוכה מהי טמפרטורה נורמלית וכמה זה גבוהה? זה כמו במעבדים?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  15. ואם כן מתי הם מגיעים וכמה הם יעלו..!? :s05: תודה...

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  16. Started by overload,

מה זה אומר: Installed & Enabled Size:128 MB Form Factor:RIMM Frequency:400MHz זה מה ש 3DMARK אומר על הזיכרון שלי, השאלה שלי היא מה זה אומר RIMM? זה סוג של זיכרון? אני לא מכיר זיכרון כזה, אולי אתם כן?

17. Started by hagay,

היי אני משדרג את המחשב שלי ואני צריך בבקשה עזרה בבחירת מפרט ל90% משחקים.. חשבתי על הדברים הבאים: intel 2.4 512k 533mhz ocz ddr 256mb pc2700 rev 3.2 performance series 333mhz gigabyte GA-8PE667 וספק כוח tsunami 350watt מה אתם אומרים? אני מתלבט בקשר לזיכרון... אתם חושבים שהיה עדיף יותר לקחת 512 ddr 333 של סמסונג רגיל באותו כסף? תודה :-)

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  18. Started by kobiperez,

שלום לפני כחודש קניתי מחשב חדש שמיועד למשחקים בעל מעבד I5 4590 וחבר הציע לי לקנות I7 4770 יד 2 ב600 ש"ח,בהנחה שאני מוכר את שלי האם ההחלפה כדאית ? וכמה המעבד שלי שווה עם קירור סטוק ?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by arkadur,

אני מחפש ספציפית את הזכרונות הללו, אם מישהו נתקל בהם איפהשהוא - אשמח לדעת. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  20. היי, אני עומד לקנות מחשב בקרוב... השלב הראשון שלי הוא להחליט האם המחשב יהיה מבוסס AMD או INTEL אני לא כ"כ מעודכן בחומרה הנוכחית בשוק, ראיתי שיש הרבה רעש סביב ה Q6600 אבל.... השאלה שלי היא מהו המעבד בעל היחס הטוב ביותר של ביצועים\מחיר כיום? האם זה אכן ה Q6600 ? המחשב יהיה למטרת משחקים בעיקר. תודה ולילה טוב!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by eran1,

-צונזר-

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  22. אהלן, פתחתי תראד "במשחקים" http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=319189.msg2774915#msg2774915 על כך שמשחק רץ מהר מדי... רציתי לדעת אם ישנה תוכנה שמבטלת את אחד המעבדים ללא הפעלה מחדש של המחשב, כל פעם להפעיל מחדש בשביל להפעיל את הנסיך הפרסי לאחי הקטן זה קצת מטריד.. תודה!

• 11 תגובות
    • 844 צפיות
  23. Started by tsvika,

מהו בדיוק הגשר הצפוני? למה הוא צריך קירור? האם יש עוד גשרים על הלוח אם? איך הם נקראים? על מה הם אחראים?

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  24. Started by Alex Kidd,

שלום חברים אני חדש בעסק ורציתי לדעת מהי מהירות fsb? ומהי מהירות הfsb הממוצעת שיש במחשב ממוצע כיום?

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  25. אני עומד לקנות מחשב חדש ורציתי לברר במה תומך הלוח הבא או מה יש בו מובנה... : Motherboards for AMD: nVidia nForce2 Abit NF7 Rev2 [608.00 nis המחשב הוא בעיקר למשחקים ...אז אולי יש לוח יותר טוב שאתם מכירים ויכולים להציע לי עליו (אבל שלא יהיה כל כך יקר). תודה על העזרה....זה נורא חשוב ;D ;D :asthanos: :AR15: :AR15:

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.