עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by davidpo,

האם עדיףDDr2 800mh cl5. או ddr3 1333mh cl9?? (זה למערכת של שרת קבצים..)

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  2. Started by AriG,

לחברי הפורם שלום, קניתי מחשב חדש עם זיכרון TwinMOS 1G 800Mhz כסטיק יחיד כלומר Single Channel. לאחר שקראתי מאמרים באתר הבנתי שעשיתי טעות והייתי צריך לקנות זוג סטיקים כדי שהזכרונות יעבדו ב Dual Channel. השאלה שלי היא פשוטה, האם אני ירגיש הבדל אם אני אקנה כרטיס נוסף מאותו סוג? תודה מראש,

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by the kon,

שלום מה מצב?? רציתי לדעת מה ההבדלים בין DDR לDDR2 ??? האם זה שווה תכסף וגם האם יש הבדל חיצוני?

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  4. אני לפני קניית לוח חדש ואני כנראה הולך על הGigabyte GA-P35-DS3L ובעצם בעוד ב65 שקל ככה אפשר לשדרג ל P35C שתומך בDDR3 עד 4GB וגם יש לו כרטיס קול של ACL889 לעומת ה888 של הP35 הרגיל. אז כמה שאלות: 1.השאלה העיקרית - האם ניתן יהיה לפצות על הרוחב פס הגדול של הDDR3 בכמות זיכרון גדולה יותר של DDR2 מבחינת ביצועים?כלומר האם הביצועים של 2GB DDR3 יהיו שווים לכמות מסויימת(גדולה יותר כמובן) של זיכרון מסוג DDR2? מתי אתם מעריכים שמחירי DDR3 עם תזמונים טובים ותדר טוב יהפכו לנורמליים? אני יודע שרובכם פה לא ממליצים לקנות לוח שתומך בDDR3,אבל למה לא בעצם?האם זה לא יהפוך את המחשב ליותר מותאם לעתיד וייתן למשתמש זיכרון הרבה יותר מהיר בעוד 2-3 שנים ככה? 2.לגבי הכרטיס קול...האם זה נכון שהACL888 לא…

• 8 תגובות
    • 605 צפיות
  5. :האם זכרות DDR2 500/533 ישפר משמעותית את ביצועי המחשב לעומת אותה כמות זכרון ב DDR400 ? מדובר על מחשב שאני עומד לקנות לצורך קידודים,לא משחקים.

• 9 תגובות
    • 817 צפיות
  6. Started by aytek,

שלום חבר'ה, משהו יכול לעדכן אותי מה ההבדל בין זכרונות מסוג DDR2 לבין זכרונות מסוג DDR II? למשל בין G.Skill DDR2 667MHz 2GB Dual Channel CL 5-5-5-15 לבין G.Skill DDR II P5300 667MHz 2GB Dual Channel CL 5-5-5-15 ההבדל במחיר עצום (1135 ל- DDR II מול 735 ל- DDR2) תודה.

• 28 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by superblader,

מה בעצם ההבדל במעבדים החדשים שמבוססים על AM2? הבנתי שיש את אותו מספר pins ואיזה כמה תוספות של להפעיל כמה מערכת הפעלה במקביל או משהו כזה אבל בעיקרון עצמו יש הבדל מהותי במעבד, האם יש התאמה מיוחדת של המעבד לזיכרונות DDR2 או שאלו מעבדים כמו ב939? :s05:

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  8. Started by Itaylasman,

אהלן, אני שוקל לעבור מאינטל (P4 3.0GHZ) ל( AMD (Athlon 64 3500 אני לא מכיר את AMD בכלל וממה שלא הבנתי לגבי לוחות האם זה האם יש בעיה לעבוד עם זכרונות DDR2 667MHZ? אני חושב ללכת על ASUS : A8N-SLI Deluxe או A8N-SLI או A8N-SLI SE אשמח אם מישהו יוכל להבהיר לי את העניין ולהמליץ... (הדגם החדש של ASUS יקר לי מדי... לצערי) תודה

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by MeTaLhAmMeR,

בחנות שאני קונה ממנה את החלקים למחשב שלי אמרו לי שהDDR2 לא היה מוצלח במיוחד כמו הRDRAM ושלא כדאי להשקיע בזיכרון כזה... רציתי לדעת אם זה נכון?? כי לפי מה שאני יודע עוד לא שמעתי משהו כזה בינתיים או שאני לא מעודכן

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  10. Started by or_doc,

אהלן. ביולי השנה סטיק 2GB CEON 800MHZ CL 5 עלה לי 140 ש"ח. עשיו אני רואה ש1GB של קינגסטונג עולה 120 ש"ח. מה קרה DDR3 תופס כבר מקום אצל המון משתמשים? זה אבסורדי נכון שזה זיכרון מתיישן אבל כל מחשב שהוא לא CI7/5 אין בו DDR3 (פרט ללוחות בודדים שיצאו לפני שנתיים).

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by EzE126,

אני מתכוון לקנות GA-EP45-UD3R של GIGABYTE בשביל להתקין עליו מערכת OS X. לפי המחקרים שלי ברשת ובפורומים זה הלוח הכי תואם למערכת והכי יציב. הלוח GA-EP45C-UD3R הוא בדיוק אותו לוח רק עם תוספת של שני סלוטים של DDR3 בנוסף לDDR2. השאלה שלי היא האם אפשר להפעיל גם DDR2 וגם DDR3 במקביל והאם שווה בכלל לקנות לוח עם שני סוגים של זיכרון או עדיף לבחור סוג אחד או 3 או 2 תודה

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  12. Started by johava,

אז ככה, הזמנתי ASUS AN8+AMD64 3000+ VENICE ורציתי בנוסף להזמין שני TWINMOS 512MB 533MHz DDRII והמוכר מתווכח איתי ואומר לי שזה לא מתאים ל-AMD וזה לא יעבוד והוא אמר לי שאם זה לא יעבוד אני לא אוכל להחליף, בקיצור מה אתם אומרים יעבוד או לא?

• 4 תגובות
    • 501 צפיות
  13. ddr2 עם מהירות 1200 יהיה יותר מהיר מDDR3 עם מהירות 800?

14. Started by asnast,

שלום לכם אני הייתי רוצה לדעת במה זכרונות DDR2 שונים מזכרונות DDR רגיל. האם זו רק המהירות או שגם בשיפורים טכנולוגים נוספים. בבקשה תשאירו תגובות מי שמבין

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Big_White,

היום חיפשתי לעצמי עוד סטיק זיכרון של ג'יגה ומצאתי לעצמי את זה הוא מתאים לי מבחינת המחיר והחברה. http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspramatgan&cat=114 בדקתי איזה זכרון יש לי וראיתי שהוא עובד על 300 מגה הרץ.. מישהו יכול להסביר לי מה קורה פה?

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  16. Started by JSK,

שלום, ראיתי בכמה מקומות שאומרים שהמחיר של הזכרונות DDR2 לסוגיהם עלה. אבל לא ראיתי באף חנות מחירים עדכניים. הכל נשאר כמו שהיה.. אפשר בבקשה לקבל מקום שמוכר את הזכרונות במחיר עדכני? ואם נגיד Twinmos 512Mb 667Mhz היה עולה 300 ש"ח. כמה יעלה עכשיו? תודה (לא ראיתי על זה דיון אז פתחתי, אם כבר יש על זה דיון תנעלו)

• 10 תגובות
    • 825 צפיות
  17. מה יתן יותר ביצועים בXP? 4X256 DDR2 2X256 + 2X512 DDR2 האם יש הבדל מורגש?

• 8 תגובות
    • 669 צפיות
  18. Started by SyndromE,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2236_2237&products_id=14781 או http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=468963 אני לא מבין למה ה-geil כל כך יקרים, אבל אני יכול להשיג אוותו ב-300$ לכל היותר (כולל משלוח ואחריות "לכל החיים") זה יוצא יותר זול מה-g.skill, אבל מסיבות כאילו ואחרות - אני יכול להשיג את 2 הזכרונות באותו המחיר ~ אז בהנחה ששניהם עולים לי 1300+- ש"ח, איזה כדאי לקנות מבחינת יציבות\ביצועים\מתח וכו', (לשילוב עם לוח evga 680i ככל הנראה) ? :s05:

• 59 תגובות
    • 3.9k צפיות
  19. טוב אז כמו שהנושא אומר נתקלתי בבעיה. סוף סוף אחרי לבטים רבים קניתי מעבד 3600X2 AM2 עם 1ג'יגה זיכרון (2 סטיקים של 512) DDR2-667 תוצרת Corsair. כבר בחנות תהיתי האם לא עדיף ddr2-800 אבל החברה שם טענו שלא, למרות שאני מכיר את החברה וסומך עליהם לא הייתי שקט, ביצעתי גיחה קטנה לרשת לוודא שהקוד של המעבד תואם למה שהזמנתי ונתקלתי בביקורת בדיוק על המעבד שלי. עשו שם את הבדיקות עם זיכרון ddr2-800 שלא לדבר על אוברקלוק מדליק שהביא את המעבד למקביל ביצועים של מעבד 5000X2. אני ברמת העיקרון לא מעוניין לעשות אוברקלוק אבל מעוניין להשאיר את האופציות פתוחות. למתוח ddr2-667 לרמות כאלו נראה לי לא אפשרי מה שמצביע על כך שעדיף ddr2-800. לפיכך הרי השאלות: 1.) ללא אוברקלוק האם 667 מספיק או ש-800 ש…

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  20. Started by superginiman,

הגיעו לKSP דגמים של DDR2 533 MHZ של MICRON ושל A-DATA שווה לבדוק www.ksp.co.il

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  21. Started by croetro,

אני רוצה לקנות זיכרון 1GB מסוג DDR3. זה משנה אם אני ישים כרטיס אחד בעל קיבולת של 1GB 1066MHZ או שתי יחידות של 512MB 1066MHZ יש הבדל ?

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  22. הללוייה !!! הזמנתי שתיים 55,200 אתם קוראים נכון, חמישים וחמש אלף ומאתיים שקל. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5754 פלוס 18 שקל דמי משלוח ...

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  23. Started by core_i7,

אני שוקל לרכוש מערכת מבוססת מעבד core i7 ויש לי שאלה לגבי הזכרונות, איזו תצורה עדיפה יותר, 3x1gb בטריפל צ'אנל או 2x2gb בדואל צ'אנל? האם ההבדלים זניחים בין 3gb ל 4gb בתצורות הנ"ל? אני עומד להשתמש במערכת הפעלה 32 ביט לפחות בזמן הקרוב כך שבמילא לא אוכל לנצל את ה 4gb במלואם. בנוסף, המחירים של ה-3gb וה-4gb די זהים כך שזה לא שיקול של מחיר. בנוגע לשידרוגים עתידיים, אני מניח שאם אקנה את הדואל צ'אנל הנ"ל אוכל בעתיד להוסיף עוד סטיק של 2gb וליהנות מ 6gb בטריפל צ'אנל, ולעומת זאת אם אקנה את הטריפל אני מניח שלא יהיה לי שימוש בהם כאשר ארצה לשדרג את הזיכרון. אשמח לחוות דעתכם. תודה ושבת שלום.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שמתם לב אולי כן או לא, אבל NFORCE 790 החדש, מגיע עם תמיכה אך ורק בDDR3. עכשו השאלה, האם DDR3 כבר מוכן לשימוש כיום בשוק? האם הפרש המחירים הגבוה (בין פי 3 לפי 5 ויותר לעומת DDR2) שווה את הפרש הביצועים? וכמה באמת ביצועים משיגים בעזרת מעבר לDDR3 ?

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  25. Started by manga05,

היי חבר'ה, חשבתי בהתחלה לקחת GA-MA785GM-US2H ראיתי שהרבה המליצו לקחת AM3 כלומר GA-MA785GMT-UD2H אז סבבה... איך עובד DDR3 מבחינת סלוטים? המחשב מיועד להיות HTPC אז אני חושב ש-2GB יספיק אז לא אכפת לי הגודל בין 2GB עד 4GB (יותר מזה בטוח שאין צורך) איך הכי משתלם ושווה ? מה לגבי ‏3x1GB G.Skill NQ Edition Triple Channel ‎ בחנות KSP ב -435 ש"ח? תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.