עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אהלן, אני לקראת קנית מחשב חדש, ויש שני מעבדים עם מחירים דומים שאני מתלבט בינהם (שני ליבות עם מהירות שעון גבוהה והשני 4 ליבות עם מהירות שעון נמוכה) בקיצור מה עדיף לקנות? Model‎ ‎Intel® Core2 Duo Desktop Processor E8500‎ ‎ CPU Speed‎ ‎3.16 GHz‎ ‎ Bus Speed‎ ‎1333 MHz‎ ‎ Bus/Core Ratio‎ ‎9.5‎ ‎ L2 Cache Size‎ ‎6 MB‎ ‎ L2 Cache Speed‎ ‎3.16 GHz‎ ‎ Package Type‎ ‎LGA775‎ ‎ Manufacturing Technology‎ ‎45 nm‎ ‎ Thermal Design Power‎ ‎65W‎ ‎ Thermal Specification‎ ‎72.4°C‎ ‎ VID Voltage Range‎ ‎0.85V 1.3625V‎ ______________________________________ ‎ Model‎ ‎Intel® Core2 Quad Processor Q8200‎ ‎ Processor Number Δ‎ ‎Q8200‎ ‎ Architecture‎ ‎45 nanometer technology‎ ‎ L…

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by predator_008,

הוספתי למחשב העגלה שלי עוד 2GB על ה1GB שהיה, וכרגע יש לי 3GB של DDR400 בתזמונים של 3-3-3-5-2T אחריי OC למעבד התדר של הזכרונות הוא 450 (אפקטיבי) השאלה שלי היא האם הכמות הזו לא מוגזמת מידי.....? השימוש המרכזי שלי במחשב הוא משחקים...

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by os87,

היה לי לוח אם כזה במחשב שלי ועכשיו הוא כבר לא תקין כנראה, מחפש אחד אחר כזה שיש בו חיבור ל- SATA יש כאן למישהו דבר כזה שיכול למכור לי ? משומש מן הסתם החנויות המעטות שעוד מחזיקות דבר כזה רוצות למכור את זה ב- 350 שקל שזה יותר מדי לחומרה שלא מייצרים כבר. אני יודע שעדיף לי לקנות מחשב חדש כבר, אבל אין לי כרגע כסף להשקעה הזאת ורוצה בכל זאת להציל את הישן שיש לי.

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. שלום רציתי לדעת אם אני יכול להתקין על המחשב שלי 3 סטיקים של זיכרון?? אם זה אפשרי אני כנראה רוצה לשים 3 סטיקים של 512 אני לא יודע אם צריך אבל אני יציין את המפרט שאני הולך לקנות.. amd 64 3000+ epox kda3j leadtec 6800 compucase 6a19 (משהו כזה) נראה לי אלה הפרטים הרלוונטים.. תודה מראש

• 18 תגובות
    • 940 צפיות
  5. Started by nim901,

שלום, אני מחפש לוח אם זול ומומלץ ל P4 בסוקט הישן עדיף שיהיו אפשרויות OC או לפחות לוח טוב. התקציב הוא 500 - 600 (דחוק!) עדיף מזיגי זיג (2000)

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. בבקשה: http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.hwupgrade.it%2Farticoli%2F1193%2Findex.html&langpair=it%7Cen&hl=en&ie=UTF-8&oe=UTF-8&prev=%2Flanguage_tools ביצועים מעולים! נחכה ונראה איזה תוצאות יהיו בהמשך...

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. שלום יש לי מחשב די חדש (נקנה לפני שנה או פחות). ויש לו 4gb זיכרון בשתי כרטיסים נפרדים (2bg כל אחד) ואני רואה שלפעמים שכמה דברים פתוחים ברקע אני מנצל את כל ה 100% זיכרון והמחשב נהיה איטי.. עכשיו אני רוצה להוסיף לו עוד 4gb ורציתי לדעת אם כדאי לשים ככרטיס אחד של 4 או כשתיים של 2? כי כרגע זה שתיים של 2 במצב כזה: כרטיס,סלוט פנוי,כרטיס,סלוט פנוי.. ועוד שאלה אם אפשר לדעת למה המחשב מנצל 50% מהזיכרון שכמעט כלום פתוח ברקע.? ואם יש תוכנה מומלצת לניקוי כל הדברים האלה שמצטברים עם הזמן ומעמיסים על הזיכרון.. תודה!

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. היי לכולם שוחחתי עם מרצה למדעי המחשב ומתמטיקה ונאמר לי שבמחשבים ביתיים מבוססי חלונות (גם שמונה אבל בטח פחות משבע) אין כל תועלת להתקין מעל 4 גיגה זכרון. למעשה המחשב אינו מסוגל לנצל זכרון זה. ככל הכזכור לי נכתב פה בפורומים אחרת. אשמח לשמוע את דעת המומחים לנושא, רצוי גם בליוי הסברים אולי אפלו לינקים כדי שאבין טוב יותר ואולי גם אמשיך את השיחה בנושא עם המרצה הנ"ל. תודה

• 18 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. אינטל החליטה להוריד מחירים לפנטיומים למינהם ב21 בינואר: ב7 בינואר אינטל משיקה את .Q6600 2.40GHz, 8MB cache 1066MHz ב21 ינואר אינטל משיקה את E5300 ולE4300 עדיין אין תאריך אבל ברבעון הראשון של 2007 הוא יבוא http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=35694

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. אז ככה... כרגע יש לי AMD ATHLON 3200 939 venice core חשבתי בהתחלה להגיד לו להביא לי ביג טייפון שיהיה לי קירור ואז חשבתי למה שלא יביא לי כבר מעבד חדש? חשבתי להגיד לו להביא לי את ה-3800 DC או את ה-4200 DC מה אתם אומרים מה כדאי לי להגיד לו להביא לי?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Pavius,

סיכום הפוסט: מחפש פתרון יצירתי לקמפל פרוייקט מאוד גדול. המטרה היא ליצור סביבה שכל הפרוייקט נמצא ב- RAM ומתקמפל ל- RAM + גיבויים לדיסק. -- אני עובד על פרוייקט מאוד גדול שלוקח זמן רב לקמפל. הקומפיילרים ישנים (gcc 2.96) וכך גם סביבת הקומפילציה (make). שניהם, לדעתי, עובדים עם ת'רד אחד. תהליך הקומפילציה דורש הרבה מאוד עבודה עם גישות רבות לדיסק (חיפוש קשרים בין קבצים, טעינת קבצי מקור, יצירת קבצי תוצר) ועבודת CPU (הקומפילציה וכו'). היום אני רוצה לבנות מערכת שתאיץ בצורה משמעותית את התהליך. הבעיה היא כזו: כל סביבת העבודה היא XP. יתרה מזו, כדי להאיץ את אחד משלבי התהליך, אנו משתמשים ב- RAMDrive בנפח של בערך ג'יגה וחצי). זה אומר שאנו עובדים בסביבה עם בערך 2.5GB. אני מנסה על פתרון יצ…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Oranili,

?? תודהה

• 18 תגובות
    • 846 צפיות
  13. ASUS ---A8N SLI DELUXE סוקט 939 תומך במעבדי כפולי ליבה ?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. טוב קודם כל שלום אני חדש פה אז שלום לכולם (זה רק אני או שיש פה כפילות?) אני רציתי לקנות מחשב בזמן הקרוב ורציתי לשאול כמה דברים א. אני לא כל כך מכיר את המעבדים של AMD אבל לפי מה שאני קורא פה בפורום (וגם בכל מיני אתרים) הוא הרבה יותר טוב מהפנטיום 4 (הבנתי גם שהפנטיום 4 עבר מן העולם, ולא בדיוק הבנתי למה ומה זה אומר? שמגיע דגם חדש ? ואם כן מתי?) ב. בהמשך ל-א. אם מגיע דגם חדש של פנטיום שווה לחכות לו? או שמגיע דגם חדש של AMD ששווה לחכות לו (בכללי האם עכשיו זה זמן סביר לקנות מחשב וכן אני יודע שאף פעם זה לא זמן אידיאלי לקנות מחשב כי תמיד תוך כמה חודשים יהיה משהו הרבה יותר טוב, מה שהתכוונתי זה האם עכשיו זה שונה וכדאי לחכות כי יש משהו חדש מעבר לפינה). ג. הבנתי שיש משהו חדש שי…

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

טוב, אז אח שלי החליט שלא טוב לו עם הסלרון החמוד והישן שלי (2.1 ג'יגה) אז החלטתי להחליף לו אותו. כיוון שיש לי כמה חלקים שאני לא ממש צריך (פירוט בהמשך) אז החלטתי להסיר גם אותם בלי חשש מהמחשב ולבצע איזה החלפה קטנה עם מישהו שאני מכיר. עכשיו, המעבד החדש צריך להיות פנטיום 4 עם באס של 533 מגה הרץ, הדבר החשוב הוא שאיזה מהירות אני יכול לקבל במקום החלקים הבאים: מעבד סלרון 2.1 כרטיס קול הרקולס GTXP 6.1 (כולל הראק כמובן) וכונן DVD של אסוס X12 בדיקה מהירה שלי העלתה שהחלקים שווים כחדשים 1300 ש"ח, הם במצב מצויין (רק קצת אבק, לא נורא) ועובדים כמו שצריך, אז מה דעתכם? איזה מעבד אני יכול לקבל במקומם בלי להוסיף כסף? תודה וסוף שבוע נעים. נ.ב. המלצה שלי, אל תשימו סלרון על SQ800, זה …

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. דיון זה נבנה על מנת לתת מענה מהיר ופשוט לשאלה - "איזה מעבד מתאים לתוכנה שלי?" דיון זה לא בנוי לתת את המילה האחרונה בנושא היות ולמשתמשים שונים יש שימושים שונים והם עלולים להשתנות גם בעתיד שימו לב - הדיון הזה פתוח כדי לתת לקוראים הזדמנות לתרום לו מידע. חשוב שהמידע יגיע ממקור מוצק וידוע כדי לתרום למה שאנחנו בונים כאן. לפניכם רשימת תוכנות והמעבדים המומלצים ביותר אליהן כרגע במבחני עלות אל תועלת בכל קטגוריה. הערות חשובות: כרגע מדובר על ביצועים בסביבת עבודה חלונות 10 בלבד. אמצא דרך להכניס את לינוקס פנימה כרגע מדובר על השוואות נקיות בין מעבדים מבלי להכניס כרטיסי מסך למשוואה. גם הם יכנסו בהמשך ============================== …

17. Started by urielka,

לוח אם עם כ.מסך מובנה(nforce 2) שיהיה טוב לאוברקלוקינג מעבד amd althon הכי זול אבל טוב לאובר קלוקינג 256 mb זכרונות טובות לאוברקלוקינג שיצא כמה שפחות אם אפשר פחות מ800 ש"ח(חייב שיהיה כרטיס מסך און בוארד מבוסס על nforce 2 כלומר Geforce4MX)

• 18 תגובות
    • 982 צפיות
  18. :s05:חבר שלי נוסע להונג-קונג ויכול להביא לי חלקי מחשב.....אז כמובן אני רוצה מעבד יותר חזק, משהוא כמו FX55 או FX57 או אפילו Dual-Core processor 4800+ 2.4GHz אז אם מישהו יודע תעזרו לי כי אין לי מושג במחירים שם!!!!! ;D אהה ואם מישהו רוצה משהו קטן (כמו איפוד או מעבד) מהונג-קונג תשלחו לי הודעה בפרטי

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by The Ball,

צריך תמיכה לזיכרונות 667 ואם אפשר 800. pci-e נחוץ. לא מתוכנן OC ולא sli/crossfire. בלי כרטיס מסך מובנה. המחשב למשחקים.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by CraXeD,

ערב טוב D: יש לי תמונה שמסבירה את הבעיה : ירוק - אותו דבר כתום - שונה אבל לא קריטי אדום - שונה , רוצה לדעת למה כחול - שונה בשל OC סגול - לא נמצא בימני ימני - שלי שמאלי.. ככה אמור להיות סגול - לא נמצא בשמאלי* בגלל שיש לו גרסה יותר ישנה מה לעשות בשביל שהלוח יזהה X16 ולא רק X8 ? תודה

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Ryzor,

מפרט: i3 2100 8GB RAM HD7970 בעקרון, אני לא אחד שמשחק הרבה, אבל כשאני משחק במשהו חדש לעיתים זה עובד על הפנים גם בהגדרות הכי נמוכות. הבנתי שהכרטיס מסך שלי עוד סבבה, אבל המעבד כבר חלש מאוד. לעיתים גם בשימוש רגיל המחשב מראה איטיות די מורגשת. עכשיו השאלה היא - האם שווה לנסות לשדרג אותו? אולי לקנות אחד משומש, או שאולי כבר ללכת על שילוש חדש? אני יכול גם לקנות מחשב חדש, אבל לא יודע עד כמה זה קריטי לי כרגע, זה יהיה הכי מומלץ?

22. Started by ydyehuda,

יש לי מחשב ישן בו 400 זה בעצם 800. מה זה אומר לגבי 533? האם זה 533 או 1066? תודה, יהודה

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום. כידוע, הלוח החדש של ASUS, ה- P4T533, מגיע עם סטיק של 256 מגה זכרון RDRAM שהוא 32 ביט, כאלה שלא צריכים לבוא בזוגות. הבעיה שלי היא, מה אם אני מעונין בעוד 256 מגה זכרון ? לא ראיתי שמוכרים זכרונות 32 ביט בשום מקום, הם רק באים עם הלוח הזה של ASUS. אני לא יודע אם כדאי לקנות את הלוח הזה אם אי-אפשר לשים עליו 512 מגה של הזכרון החדש (לא הייתי רוצה לזרוק את הזכרון החדש ולקנות לו שני סטיקים של זכרון 16 ביט). אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה.

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. היי שלום לכולם, לפני כחודשיים קניתי מחשב חדש. המחשב כולל מעבד E8400 זיכרון 4 ג'יגה של OCZ - DDR2 800 MHz כיום עובד עם Vista 64Bit Ultimate. יש לי בעיה שקצת מפריעה לי, אני בעיקרון עובד עם המחשב לצורכי תכנות, וברגע שאני פותח את ה VS2008 שלי ותוך כידי פותח פוטושופ CS3 ובנוסף לכך אני פותח את התוכנה Virtual PC כידי לבדוק דברים בסביבה שונה. המחשב דיי מגיב באיטיות, אני רואה באמצעות הכלי של ויסטה שמציג את העומס של הזיכרון שהמחשב משתמש והמעבד, שהמעבד שלי נמצא קרוב ל 50% בפעולה. וברגע שאני מנסה לעבוד עם הפוטושופ תוך כידי זה עובד בדיליי עצבני. יש לציין שאני עובד עם שתי מסכים במקביל - כל אחד "20 (כרטיס מסך 8800 GTS גרסה ה OC של Asus) ואני מבצע תצלומי מסך שכל תמונה שם מגיעה ל 10 מגה מ…

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by iyehuda,

הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על הלוח הנ"ל לאןברקלוקים כי לפי מה שהבנתי הוא לא אמין נראה לי לפי ביקורות בחו"ל

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.