מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
חוץ משניים שלושה מוצרים מיוחדים ליום ההולדת שכתבו עלייהם המון בכל מני מקומות יש עוד 2 דברים: 1. עם כל מעבדי ה RYZEN 5 ו 7 ביבוא רשמי לישראל (ובכל העולם) מקבלים החל מ 29.4 חבילה של 2 משחקים מתנה. 2. בכל מני אתרים בעולם יש בנדלים של לוח + מעבד AMD במחירים מיוחדים לחגיגות. אצלנו זה גם קורה עם לוחות של אסוס. עם מעבדי ה RYZEN וגם THREADRIPPER
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
יש לי 256 מ"ב זיכרון במחשבו ואני רוצה ל להרחיב ל 512 מ"ב!! והשאלה שלי היא כזאת: יש לי 2 חברים שהיה להם 256 מ"ב ושהם הוסיפו עוד זיכרון של 256 מ"ב אז נשרף להם הלוח אם אחרי כמה זמן אז מה עדיף לקנות 512 לבד וחדש או להוסיף 256 אחד לישן (ומה שאני יודע זה בעיה למצוא זיכרון שמתאים למה שיש כבר) ומה כדאי לקנות?? ואיך לבחור אחד טוב לפי המחשב שלי?? תודה מראש ofeky1
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח שתומך במעבדי C2D אבל רק עד גרסת E4500. עד עכשיו השתמשתי במעבד E2140 אבל לפני מס' ימים הוא התקלקל. כעת אני מעוניין לקנות מעבד חדש אבל חשוב לי מאוד שיהיה כמה שיותר חזק. מה אליי לעשות (אני גם ככה מתכוון להחליף לוח אם תוך חצי שנה-שנה)? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניין לקנות מחשב חדש בעיקר למשחקים השאלה האם עדיף לי לחכות לסדרה החדשה של אינטל או שזה לא ישנה כל כך ועדיף לקנות את ה-sandy bridge ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום למומחים, אני מתעתד לרכוש מחשב חדש בחודשים הקרובים ולהעביר לאחי את המחשב הקיים (מרכיבי המחשב מופיעים בתמונה להלן). במקור, המחשב הקיים נבנה בעיקר לצורך HTPC - אלא שהשימושים של אחי מעט שונים: בעיקר תוכנות אופיס (בדגש על אקסל), גלישה בפיירפוקס, 7ZIP, וקצת קידוד וידאו. ברצוני לשדרג את המעבד ולשים I5 שתואם ללוח-אם ולפריטים הקיימים. לכן, כפי שמופיע בכותרת - איזה I5 ייתן לי את השיפור הכי משמעותי? אשמח להצעות מאיביי, מאמזון - ואם יש הצעות יד2 רלוונטיות, אשמח לדעת עליהן גם. https://imgur.com/1aqtMp7.png https://imgur.com/1aqtMp7
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שבטח ידוע לכולכם, ה NF7-S שלי חזר ליבואן לפני שבועיים, והיום קיבלתי אותו סוף סוף חזרה. הקטע הוא, שההוא שהחזרתי היה הגרסא עם הסלוטים הצבעוניים, ועכשיו קיבלתי אחד עם סלוטים שחורים!! יש הבדלים ביניהם מלבד זה? יותר טוב? פחות טוב? בבקשה תעזרו לי כי אני לא רוצה לגעת בו אם זה פחות טוב, זה חוזר ישר אליהם... תודה רבה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 955 צפיות
-
-
זה המפרט: מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪849 קירור למעבד: Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪110 לוח אם: Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 for 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪604 מארז: Lancool Midi Tower PC-K7B Black + FSP 700W Bronze 80 - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪650 זיכרון: 2Gb DDR3 - 1333 KINGSTON(SINGLE STICK) I5/AM3 כמות: 2 - מחיר: ₪85 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB SATA II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪252 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 6850 1GB - בקניית מחשב חדש מעל 2500 ש"ח כמות: 2 - מחיר: ₪630 כונן אופטי: SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7260S BLACK כמות: 1 - מחיר: ₪93 מסך: Dell 23in U2311H Black Wid UltraSha…
-
- 8 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני לא מצליח לאתר אחד כזה בביוס וגם לא בspeedfan
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום. על לוח אם של OCTEK שהפסיק לתפקד מצאתי ארבעה קבלים שנזל מהם חומר. אם זה חשוב- אז זהו טור של ארבעה מצד שמאל של המעבד. השכן שלי, אלקטרונאי מוכשר, שמע את הבעיה והודיע לי : "אין בעיה, תביא את המחשב ואני אחליף לך את הקבלים והכל יעבוד יופי". זה נכון? הוא יודע על מה הוא מדבר ? תודה.
-
- 10 תגובות
- 640 צפיות
-
-
http://sg.vr-zone.com/?i=3904&s=1 האם המוד הבא יפעל גם על מעבד של אינטל 3.06 גיגה דגם 524?
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
קראתי איפה שהוא שGigabyte GA-Z68,זה סדרה שיש בא משהו שנקרא intal Smart Response Technology עכשיו רציתי לקבל הסבר על זה,משהו מסוכם בכמה מילים,או מקום שיפרט לי את זה בצורה פשוטה.
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי epox 4g4a+ וחשבתי לקנות אולי עוד 256mb של זכרון , אבל שמעתי שישנה בעיה עם הלוח כשמתשמשים בשתי dimm של זכרונות ? האם זה נכון ? , אם כן שמישהו יביא לי לינק לאתר של החברה או לידיעה .
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
תראו אני רוצה לקנות AMD 3400 או 3200.. מה ההבדל ביניהם? יש הבדל בMHZ? אם יש אז אני אקח את הטוב יותר.. כי המהירות שעון של AMD 64Bit לא משהו...אבל יש להם מהירות 1600FSB.. אבל תראו האם בwindows שאני באינטרנט ובתיקיות המחשב יעלה במהירות כמו של אינטל 2.4 ורק במשחקים יורגשו הבדלים?? תודה! ועל מה אתם ממליצים AMD או Intel? תודה ואיזה לוח אם הכי טוב למעבדי AMD איזה חברה??? EPOX GYGABYTE MSI או מה שיש תודהההההשש
-
- 12 תגובות
- 676 צפיות
-
-
קניתי לוח חדש לפני כמה ימים חיברתי אותו למחשב- דבר ראשון ששמתי לב אליו זה כשאני מדליק את המחשב אז זה עושה רעש חזק המעבד [ המאוורר ] ואז אחרי כמה שניות זה חוזר למצב רגיל ויותר שקט [לא קרה בלוח הישן שלי] כשחיברתי את הלוח למחשב זה התחיל לזהות את החומרה לבד וזהה את הכל , שמתי שיר לשמוע, וכבר שמתי לב להבדל הענק שיש לבין איך שאני רגיל לשמוע , זה נשמע ממש לא טוב ולא צלול וחד כמו שאני רגיל, אמרתי אולי זה סתם.. נכנסתי למשחק רשת ששומעים צעדים והכל, ושם ממש שמתי לב לשוני הגדול, זה נשמע ממש ממש גרוע והסאונד היה לא תואם כמעט למשחק, אז יצאתי, ניסיתי להתקין את הדרייברים שקיבלתי עם הלוח [למרות שזה זהה את הכל לבד] התקנתי והפעלתי מחדש, ואין שינוי מלבד תוכנה חדשה שנוספה לי. נכנסתי לתוכנה נ…
-
- 3 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשאול, מה עדיף - זיכרון פנימי בגודל 1GB במהירות 800MHZ או זיכרון 2GB במהירות 667MHZ? לדעתי זה משמעותי בעיקר בקניית מחשב נייד , השאלה על מה להתפשר? תודה!
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום,הייתי רוצה לדעת מתי מגיעים מעבדי כפולי הליבה האמיתיים לארץ בטכנולוגיית 65nm...כי בדיון קודם שפתחתי פה אמרו לי שכפולי הליבה בטכנולוגית 65nm שמוצעי למכירה כבר בחו"ל הם לא כפולי ליבה אמיתיים כי הקשר בין הליבות הוא דרך הצ'פסט...אז מתי יהיו כפולי ליבה שיש קשר בינהם בפני עצמם ולא דרך הצ'פסט ומתי הם יהיו מוצעים למכירה בחו"ל או בארץ?? ומה היתרונות של טכנולוגית 65nm לבין הכפולי ליבה הנוכחיים? בתודה עידו
-
- 6 תגובות
- 627 צפיות
-
-
ברוכים הבאים לדיון התחרות השלישי לפניכם תמונה של לוח אם אותה שיבשנו - ברשותכם האפשרות להגיב אך ורק על פי חוקי התחרות ללא הסברים, ללא פרשנויות - רק דגם לוח האם המופיע. נחשו את דגם לוח האם דיון זה ינעל מחר בשעה 12:00 ודיון נוסף יפתח עם חידה נוספת. בהצלחה לפותרים.
-
- 52 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
-
יש לי מחשב מדגם DELL LATITUDE CPT ישן. אני מחפש להרחיב לו זיכרון - לקנות זיכרון יד שניה. אני לא מצליח למצוא. האם מישהו יכול להגיד איפה אפשר לקנות דברים כאלה ישנים יד שניה. תודה
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
מה קורה כולם? רציתי לשאול איך זה שתוך יום אפוקס החליפו את הלוחות שלהם לAMD ל8k5a2 ו3 בלי הודעה מוקדמת? בכל מקרה רציתי לשאול איך הלוחות החדשים?
-
- 35 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני כבר סגור על מחשב חדש אבל , אני מתבלבל רק בעניין של מעבד ולוח 1- Athlon 64 5200+ AMD ASUS M2N-MX SE AM2, nForce 6100, והמערכת השניה Pentium E2180, Bus800Mhz, s775, 1MB, DualCore GIGABYTE 945GCMX-S2 *************************************** איזה משתי המערכות עדיפה , אני יודע שהAMD עדיפה בסטוק .. ואני מתכוון לעשות OC !! האם ההפרש בביצועים משמעותי או שיש למערכת של אינטל פוטנציאל יותר טוב לשדרוג עתידי !! ולפרט באופן כללי על המעבד של אינטל בגלל שאני רואה שהוא לא C2D אבל מבוסס CORE! תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אין צורך בשום פיצ'רים מיוחדים. לא צריך כרטיס רשת לא צריך כרטיס קול לא צריך כרטיס מסך לא צריך רייד ובקיצור הבנתם... כן צריך לוח זול ואמין, שיסתדר עם 256 מגה של זכרונות 133 כן צריך לוח שיאפשר להמהיר את המעבד (פנטיום 4 במהירות 2.0A) וזהו. לסיכום: זול + אמין + אוברקלוקר בסיסי. תודה HF
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! יש לי לוח MSI 6119. על לוח זה יש לי מעבד אינטל 500MHz, וזיכרון 128SDRAM במהירות 100MHz. לאחרונה רציתי לשדרג את כמות הזיכרון במחשב שלי ולהוסיף עוד סטיק של 256 מ"ב, אך נתקלתי בבעיה: איני בטוח אם הלוח שברשותי תומך בזיכרון הנ"ל. הדילמה נובעת מכך שבאתר המוצר נאמר שיש תמיכה ל 384 מ"ב זיכרון, אך בתוכנת SiSoftware Sandra נאמר כי יש תמיכה רק עד ל256 מ"ב. אשמח אם מישהו יוכל לפתור את בעייתי. קישור ללוח: http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=105&MODEL=MS-6119 ההודעה של התוכנה: SiSoftware Sandra Memory Controller Error Detection Method : None Error Correction Capability : None Supported/Current Memory Interleave : 1-way / 1-way Number of…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
בסקירה זו אנו מביטים לעבר לוח ראשון בתקן Mini ITX עבור תושבת LGA1700 החדשה של אינטל בערכת השבבים הבכירה Z690 - הכירו את Z690I AORUS ULTRAלכתבה
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
- 1 follower
-