עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by BlackTalon,

יש לי: Gigabyte 7vtxe AMD Athlon XP 1600+ ATI Radeon 9600 Pro בשלב זה אני רוצה להחליף את המעבד בעיקר בגלל שהוא לא מנצל כמו שצריך את הכרטיס מסך במשחקים כמו AA ו-DOOM3. השאלה שלי להתחלה-האם אני חייב להחליף גם את הלוח אם ?

• 10 תגובות
    • 687 צפיות
  2. Started by עינב,

עד לפני שבוע המחשב שלי היה מותקן בו WIN XP הוא עשה בעיות של ריסטים ותקיעות .... פירמטי והתקנתי WIN98 , עכשיו הבעיה היא כזאת , הזיכרון שלי 256SDRAM לפי מה שרשום לי ב ADIA מנוצל מהזיכרון 255MB , זאת אומרת שלא נשאר לתוכניות כלום .... ??? מה ניתן לעשות כדיי לבדוק את הנושא ולשחרר זיכרון שתוכניות שעובדות ברקע יעבדו טוב ... ? ועוד בעיה נוספת , לפי מה שראיתי שרשום יש לי מתח במעבד של 1.7V מה עושים ... ?

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  3. מקור: http://www.amd.com/us-en/Corporate/VirtualPressRoom/0,,51_104_543~90324,00.html הערה: גרסת ה 64 ביט תופץ יחד עם גרסת ה 32 ביט. סתם עוד דוגמא למה שיקרה לכל כותרי המשחק המובילים. קשור לאתר היצרן: http://www.atari.com/shadowops/ דף הסבר/המחשה מאתר החברה ליתרונות ה AMD64 http://www.atari.com/shadowops/us/amd.html

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  4. Started by MTKOL,

שלום לחברי הפורום, אני לפני קנייה והחלטתי כמעט על בטוח על תצורת אינטל - השאלה המרכזית שלי היא: האם לקחת את מעבד הפרסקוט ה"מתחמם" במהירות 3 ג'יגה עם 1 מגה-קאש או לקחת את מעבד ה-3 ג'יגה מסוג נורטווד עם חצי מגה-קאש? אני לא מעוניין לבצע איזשהו אובר-קלוק....ככה שאם פרסקוט מונע ממני לבצע אוברקלוק יעיל...זו לא בעיה, מה שחשוב שהמחשב יהיה שקט יחסית, ושיעבוד כמו שצריך בצורה אופטימלית... איזה מהמעבדים עדיף? אני מדבר על עבודה מול משחקים כבדים כמו -HALF LIFE 2, DOOM3 וחבריו לפחות... (וכמובן משחקים שייצאו בעתיד) בתודה רבה מראש!

• 10 תגובות
    • 565 צפיות
  5. Started by TC2B,

http://www.digit-life.com/news.html?108546#108546

6. מכפלות לXP 64 +2800 - הועבר לאוברקלוק וקירור

• 0 תגובות
    • 432 צפיות
  7. רציתי לשאול על איזה לוח אם אתם ממליצים ל AMD64 ואם יש באמת הבדל בין VIA לNFORCE3 ? בנתיים EPOX EP-8HDA3+ (K8T800) - ATX נראה לי מצויין . (אני מחפש לוח עם כל הפיצרים החדשים וכרטיס קול משובח). במקור חשבתי לקנות XP 2500 עם לוח NVIDIA2 ULTRA 400 , אבל חשיבה לגבי שדרוג עתידי גרמה לי לפזול ל64 ולהוסיף 700 שקל לתקציב , השאלה האם זה כדאי ?

• 10 תגובות
    • 732 צפיות
  8. Started by Black_Citadel,

Kingston KVR, 256MB 266DDR PC2100 Nanya Chips (מישהו מוכר) אני רוצה לקנות לאח שלי ליומולדת כי הוא כל הזמן בוכה לי שהמשחקים בקושי זזים עם זכרון 256MB הוא חורש על משחקים (DOOM3, THE SIMS2 ומשחקים כבדים כאלו..) זה זכרון טוב ? יענו שלא יעשה בעיות כמו הNONAME למיניהם... וכמה הוא שווה ? עריכה: מה אומר הKVR ומה אומר שזה NON-ECC ?

• 5 תגובות
    • 564 צפיות
  9. Started by xorense1,

שמתי לב שאפילו PS\2 אין לו... מי מבטיח לי שהלוח תומך במקלדת USB?! ועוד שאלה איך אני יכול לפצל הארדיסק של 120 ? כי ניראה לי שדרך FDISK אי אפשר בגדלים כאלה..

• 5 תגובות
    • 519 צפיות
  10. בדיוק לפני יום הזמנתי לו מפרט עם 3000+ (s754) עדיף לחכות ל939 ?? זה תלוי גם בזמן עד שיגיעו המעבדים וגם במחירים? ואם בכלל יש לוחות טובים היום או שצריך לחכות גם לNF4 בקיצור הרבה בלאגן

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  11. Started by Holography,

האתר Inquirer מדווח כי ערכת השבבים nForce4 או בשם הקוד שלה CK8-04 אמורה לצאת באמצע אוטובר. גרסאות של ערכת השבבים כבר נמצאות אצל שתי חברות גדולות לייצור לוחות אם,Asus and MSI . http://www.theinquirer.net/?article=18499

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  12. Started by שמנואל,

שלום ושנה טובה. כבר נהיה לי בלגן שלם: יש לי לוח אם asus p4c800 e deluxe שעל פי כל הבדיקות שעשיתי הוא תומך SOCKET 478. אבל יש לי צ'יפסט : I875P של אינטל - שאם הבנתי נכון (כנראה שלא...) אז הוא תומך :LGA775 האם מישהו יוכל להבהיר לי את המצב ? תודה רבה.

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. טוב אז ככה קניתי לי מעבד amd atalon xp 2800 אבל כאשר המחשב עולה בביוס רשום amd 1.24GHZ האם יכול להיות כזה דבר האם זה רומז לכך שרימו אותי בחברה שקניתי אשמח לקבל מידע ועזרה בהולים כדי שאני ידע אם ללכת לזרוק את המחשב בפנים של המוכר או ללכת אילו בעדינות ולדבר אילו בנועם שיחליף את המחשב מהרררר לפני שהוא יקבל אותו בפנים בכול מצב הוא יקבל מחשב לפנים אבל אני אשמח לשמוע את דעתכם המקצועית לפני זה

• 22 תגובות
    • 4.3k צפיות
  14. Started by semca,

:-*חג שמח ! משום מה איני רואה במפרט של הלוח אם,NF7-SL שמצויין בו גם כרטיס רשת מובנה ,האם מישהו יכול לתקן אותי,מכוון שזה חשוב לי שיהיה כזה כרטיס.

• 2 תגובות
    • 464 צפיות
  15. אם תוכלו לתת לי איזה תאריך או בערך מתי אודה לכם

• 3 תגובות
    • 485 צפיות
  16. Started by BoRiS.K,

קניתי מחשב עם לוח אם EPOX 8KDA3J עכשיו בדקתי בתוכנה EVEREST שזה כמו AIDA32 והוא רושם שיש אצלי + EPOX 8KDA3 מה מהלוחות אם יותר טוב ובמה??? כי ה+ עולה יותר ב-300 שח

• 5 תגובות
    • 551 צפיות
  17. Started by orlupo,

בלוח אם הזה יש ATA133... מה אני יכול לעשות איתו??? :

• 4 תגובות
    • 413 צפיות
  18. Started by giloman,

כמו בכותרת...

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  19. Started by joe241,

קניתי מחשב בפנדה עם 512 ן 400MHZ אבל בתוכנה EVEREST אני רואה 2 * 256 ב 200MHZ האם עבדו עליי ו האם יש אפשרות אחרת לבדוק את הזכרון שקיבלתי????

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Pitzinyelo,

אני שוקל לקנות מבנאדם זיכרון RDRAM(במחיר שפוי) אבל פוחד מהקטע של התקינות. הוא הציע לי לבוא עם המארז ולראות שהכל פועל, אבל כאן באה השאלה המסתבכת: האם יכול להיות שזיכרון יפעל למראית עין, אבל בגלל בעיה כשלהי אני אגלה מאוחר יותר שהמחשב נהיה לא יציב ויש קריסות, או שאר בעיות?

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  21. Started by xorense1,

זה מחשב בעיקר למדיה עריכת מדיה, ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק וזה בקטנה למשחקים כי אני לא גיימר או משהו מה אתם חושבים? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 19 תגובות
    • 804 צפיות
  22. יש לי לוח אם ASUS P5GD1 Intel 915P ומעבד 3.2 הטמפרטורה הנורמלית אצלי היא 60 מעלות (ללא OC) זה נורמלי ? נ.ב חשוב להוסיף שאין לי שום בעייה במחשב , הכל עובד מצוין !!!

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  23. Started by generalA,

ברשותי לוח אם 486 sx עם זכרונות של 16 מגה. מה ניתן לעשות עם לוח אם זה מלבד למכור אותו למעוניין ?? מוכן בשמחה לקבל הצעות כגון שיפור המחשב פנטיום 4 שברשותי וכו'... תודה חברים...

• 8 תגובות
    • 816 צפיות
  24. נגיד וניקח A64 +3000 ונקח axp +3000 או סופרון או איך שלא קוראים לו האם יש הבדל חוץ מהתמיכה של ה 64 ביט? ואם כן אז נגיד כל המעבדים היו אותו דבר (אותה מהירות ליבה אותו גודל L2 אותה ארכיקטורה) האם היה הבדל? ועוד משהו מה זה בכלל L2 L1 L3 הבנתי שזה מין זיכרון של המעבד אבל למה יש 3\2

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים