עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by OmerIsraeli,

יש לי בבית מחשב לעריכת מוסיקה עם המפרט הבא: Intel Pentium 4, 1500MHz Asus P4T, Dual RDRAM 640MB RAM - RDRAM NVIDIA Geforce4 MX 440 with AGP8X ואני רוצה לשדרג לו את הזיכרון לDDR, RDRAM ממש יקר ולא מיוצר כבר וסטוק של איזה 2GB DDR נראה לי יביא תוצאות. אני לא מחפש מחשב לגיימרים אז כרטיס מסך מספיק לי Geforce4, אני צריך להחליף לוח אם כדי להעיף תRDRAM ולשים DDR? מישהו יכול לעזור לי להרכיב מפרט חדש יותר טוב? (:

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  2. לוח אם ASUS P5KPL-CM ‏G31M-ES2L s775 ‏G31M-S2L מה מבניהם עדיף גם ל-OC.. עם מעבד E5200 ו-4GB זיכרון

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  3. Started by pavelr,

מה ההבדל העיקרי בין הלוחות שבכותרת, והאם הוא משמעותי עבור מערכת רגילה (לא SLI)? איזה לוח יותר כדאי מבחינת עלות/ביצועים? יש לציין שאני מעוניין לקנות מ-skypc ואין להם מבחר גדול של לוחות, וגם בבקשה לא להתחכם יותר מדי ולהציע לוחות ב-700 ש"ח רק בגלל המותג.

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  4. Started by assaf8888,

מה זה DUAL LAN?

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  5. Started by NTT,

שלום, מישהו יכול לתת לי דגם של לוח P45 שתומך קרוספייר ויש לו שתי יציאות של PCI-E 2.0 וכל אחד מהם פועל על 16x בקרוספייר? (אם יש בכלל דבר כזה), ואם כן אז את הזולים יותר בבקשה.

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  6. Started by owen10,

יש לי שאלה האם לוחות של MSI הם טובים ומומלצים? כאילו למשחקים ולמעבד קונרו ואם כן אז תמליצו לי על לוח MSI טוב וזול תודה!

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  7. מה שיקצר את ה "חגיגה" של AMD עם מרובע הליבות שלהם שיוצג מעט מוקדם יותר. ה - Yorkfield יהיה עם זכרון L2 משותף ן FSB של 1333Mhz. http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20060930234444.html

8. אני רוצה לבנות מחשב שיהיה חזק מאוד למשחקים ולעבודה בכלל בלי שאני צריך oc אני גם לא ממש יודע מה זה התקציב של המחשב 4500 והמסך 1500 אני רוצה שהמחשב יחזיק לאורך זמן (שנתיים לפחות) ולא להרגיש חלש מידי בעוד שנתיים יש את המעבד q6600 שהבנתי שהוא צריך השקעה ולא ממש בא לי להיכנס לזה חשבתי יותר על המעבד INTEL E6750או AMD 64 5200 ה-AMD הרבה יותר זול והבנתי שיש לו ביצועים טובים מאוד לא פחות מהמעבד של אינטל ואני חוסך פה הרבה כסף ויכול להשקיע ברכיב אחר כלשהו. אני גם לא יודע מה כדאי יותר AMD או אינטל...אז אני אשמח אם תעזרו לי ותתנו לי כמה מפרטים של מחשב תודה..

• 1 תגובה
    • 461 צפיות
  9. Started by .Oz,

לחבר שלי יש זכרון: mucron tech ddr pc2700 מישהו מכיר את החברה הזאת? האם היא טובה? בתוכנת aida32 אני מקבל שהמהירות של הזכרון היא 166mhz - האם זה נשמע הגיוני? זה לא אמור להיות ddr333? אודה על עזרתכם

• 1 תגובה
    • 403 צפיות
  10. Started by Trol,

יש זכרונות עם CL5 ויש כאלה עם CL4, מה זה ה -CL הזה? ומה יותר טוב? תודה.

11. Started by nisimm,

שלום אני מתלבט לגבי בחירה של מעבד לצרכי עריכה,סרטים ומשחקים כבדים איזה מעבד הכי מתאים לזה-אינטל Core2Duo או Core2Quad? או בכלל עדיף AMD Phenom וגם לגבי לוח אם-צריך דגמים ספציפיים בשביל דברים כאלה?

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  12. Started by DarkFire,

שלום חבר'יה ... הרכבתי תמחשב שלי לפני 3 שבועות מפרט : Q6600 G0 ASUS BLITZ FORMULA SE 4GB GEIL 800 ULTRA CL4 BFG 8800GTS OC2 השאלה שלי היא .. יש לי VISTA 32BIT היא לא אמורה לזהות את ה 4GB RAM אבל כדאי להסיר 2 GB ולהישאר עם 2GB או שה VISTA תנצל את ה 4GB ? מה שלא יהיה אם אני מסיר 2 GB מהמחשב הוא בטח יהיה יותר איטי לא ? לא מתכנן להתקין 64BIT כי אין לה עברית MUI ... אני לא קונה חוקי ... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  13. היכונו לבואם של מחשבים ניידים תקציביים ומודרניים, עם Pentium Gold 6405U ו-Celeron 5205U לכתבה

14. שלום בין הצורך שלי להוריד את עלות המחשב ובין הצורך שלי לרכוש מחשב טוב עלתה השאלה איזה לוח לרכוש ? באחת החנויות אמרו לי שאם אני לא מתכננן שדרוג עתידי או אוברקלוק רצחני אני לא ארגיש בביצועי המחשב אם הלוח יהיה מבוסס שבב G31 או p43 או p35 או p45 . ז"א ללוח אין השפעה על המעבד, ותפקידו לתאם בין כל חלקי המחשב מבחינה זו כל הלוחות שווים . כמובן שאני יודע שהחנויות מנסות להיפטר ממלאים ישנים אבל בכל זאת רציתי לדעת אם יש משהו בדבריו. גמר חתימה טובה

15. Started by zahi,

שלום לי יש לוח lanparty ultra nf4 וספק כוח של 550w toppower והמתחים בביוס הם 3.32v 4.97v 12.02v 5vsb-5.02 האם זה נורמלי או נמוך כול החיבורים מחוברים ללוח

• 1 תגובה
    • 418 צפיות
  16. Started by okinawa,

יש למישהו חוות דעת? גם על הnvme וגם על הsata.

17. Started by asili,

?

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  18. תמונה יש לי Q6600 GO 2.4GHZ GA680I GIGABYTE CORSAIR XMS DHX 2G 4-4-4-12 זה רק אני? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 462 צפיות
  19. כמה גבוה אפשר לטפס עם ערכת השבבים B760? בדקנו את אחד מלוחות האם היוקרתיים אשר מבוססים על ערכת השבבים הצנועה מבית אינטל - ROG STRIX B760-F GAMING WIFIלכתבה

20. Started by manz11,

האם כל מעבדי פנטיום D הם 64 bit ? תודה.!

• 1 תגובה
    • 432 צפיות
  21. Started by assaf990,

שאלה שניה: יש לי כבר סטיק 256MB של DDR האם נכון להוסיף 2 סטיקים של SDRAM? מצ"ב דו"ח אוורסט motherboard: Epox EP-8RDA3(I)/8RDAE(I) Motherboard: CPU Type AMD Athlon XP, 1833 MHz 2500+ Motherboard Name nVidia-nForce Motherboard Chipset nVIDIA nForce2 Ultra 400 System Memory 256 MB ------------- --------[ DMI ]--------------------------------------------------------------------------------------------------------- [ BIOS ] BIOS Properties: Size 64 KB Boot Devices Floppy Disk, Hard Disk, ATAPI ZIP, LS-120 Capabilities Unk…

• 1 תגובה
    • 457 צפיות
  22. מורגש בתכלס? שווה את הכסף?

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  23. Started by SN מחשבים,

קודם כל שלום לכולם. רציתי בבקשה אם תוכלו לקשר אותי ללינק שמראה את ההבדל בין דורון,סמפרון ל סלרון מבחינת ביצועי שולחן עבודה ( עבודות אופיס ) ועבודות כבדות יותר. ואת ההבדל בין האתלונים לפנטיום 4 .. ועוד משהו..אני רוצה להתייעץ אתכם בקשר לבניית מחשב. פשוט מצד אחד מעבד של AMD 754 הוא מצויין אבל הלוחות שמתאימים לתושבת שלו ממש מתקדמים ביחס למה שאני צריך לעצמי וללקוחות שלי. AGP מספיק לי כרטיס מסך OB מספיק לי אני לא זקוק ל PCIE וכו' , יש לוח של 754 שיש עליו כרטיס מסך OB שהציפסט שלו לא של VIA ? ועוד משהו היבואן שלי הציע לי מעבד AMD XP 2600 ב 84 $ לא כולל מע"מ שאחרי מע"מ בשקלים זה 433 ש"ח. *ללא צלעות קירור. בתוספת של לוח אם מתאים SOCKET A וזיכרון של 512 MB , דיסק קשיח של 40 או 80 גי…

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  24. שלום, המחשב של האחיות שלי הוא: PENTIUM 4 3GHZ 1MB S775 + ALPINE 7 PRO INTEL 915P לוח אינטל מבוסס צ'יפסט 915P זיכרון: 4X512MB CL3 DDR400 סה"כ 2GB. 8500GT 512MB GDDR2 פאסיבי של GIGABYTE LG DVDRW X8 WD 80GB SATA 7200RPM HEC 6C11 מארז FSP 350W 12CM ספק קיבלתי לוח ECS מבוסס צ'יפסט 662 של SIS, שתומך בDDR2 667 ובמעבדים כפולים עד C2D מסוימים + מעבד PENTIUM D 925 3GHZ 65NM מקריאה עלה שהלוח הנ"ל לא תומך בDUAL CHANNEL, ובכל מקרה רק עד 2GB של זיכרון. הלוח בקושי עבר שימוש, הקבלים והכל במצב מצוין. חשבתי להחליף את הלוח המעבד והזיכרון מהמחשב הקיים שלהן לאלו שקיבלתי. השאלות: 1. כמה יורגש אובדן הDUAL CHANNEL? המחשב משמש בעיקר לשחק בSIMS2 ו3 בקרוב ולגלישה באינטרנט, לדעתי לא צריך להיות הבד…

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  25. הפעם הכותר TombRaider תחת עדשת המבחנה - שיפור של כ- 25-30% ב- FPS כאשר הכותר עבר קידוד מחודש, קידוד אשר מנצל את ryzen נכונה. הביצועים כרגע זהים לחלוטין לאלו של מעבד סקיילק 6700 , שהוא כידוע החזק כיום בשוק מבחינת IPC במחנה של אינטל (יותר מאשר 7700). ההשוואה במבחן שהם ערכו בוצעה באמצעות מעבד ryzen 1600 שרץ בתדר ברירת מחדל שלו - קרי 3.6Ghz ואינו מומהר. הם רצו לראות מה ההשפעה של האופטימיזציה מבלי שבוצעה המהרה נוספת למעבד, אשר יכולה לתת לו עוד 12% תוספת כח (אם הוא מומהר ל- 4.0ghz) https://www.youtube.com/watch?v=7ebtf66fL4A

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.