עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מזה בזכרונות CAS ואיך זה משפיעה על הביצועים ? ומזה המספרים של 3 3 3 5 למשל ? תודה

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  2. Started by LinuxShells,

ברשותי לוח אם זה. האם אפשר לשפר למעבד מעל 2 ליבות? מצורף קישור ללוח אם שלי , ברשותי גירסה 2.x http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2926

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  3. יש לי את הלוח DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D (Nforce 4 ultra) - 939 - ATX ואני רואה באתר של NVIDIA כמה דברים שרלבנטים לגבי (יש לי AMD) : NFORCE4 NFORCE4 AMD\INTEL X16 NFORCE4 FROFESSIONL איזה מהם להוריד ?

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  4. Started by xorense,

לאחר שמצאתי את כל הדרייברים וכל זה אני ניכנס לתוכנה ואני רואה את זה (כמובן בדוס, פשוט פה שמתי תמונת מסך דרך הווינדוס): עכשיו file name to program זה שם הקובץ סבבה אח"כ בא לי איזה משהו באיזה קובץ לשמור את זה... מאיפה אני אמר לדעת? מה אני אמור לרשום שמה? זה שם הקובץ של העידכון: 91i-11m2.bin

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  5. Started by OmerIsraeli,

יש לי בבית מחשב לעריכת מוסיקה עם המפרט הבא: Intel Pentium 4, 1500MHz Asus P4T, Dual RDRAM 640MB RAM - RDRAM NVIDIA Geforce4 MX 440 with AGP8X ואני רוצה לשדרג לו את הזיכרון לDDR, RDRAM ממש יקר ולא מיוצר כבר וסטוק של איזה 2GB DDR נראה לי יביא תוצאות. אני לא מחפש מחשב לגיימרים אז כרטיס מסך מספיק לי Geforce4, אני צריך להחליף לוח אם כדי להעיף תRDRAM ולשים DDR? מישהו יכול לעזור לי להרכיב מפרט חדש יותר טוב? (:

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  6. לוח אם ASUS P5KPL-CM ‏G31M-ES2L s775 ‏G31M-S2L מה מבניהם עדיף גם ל-OC.. עם מעבד E5200 ו-4GB זיכרון

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  7. Started by pavelr,

מה ההבדל העיקרי בין הלוחות שבכותרת, והאם הוא משמעותי עבור מערכת רגילה (לא SLI)? איזה לוח יותר כדאי מבחינת עלות/ביצועים? יש לציין שאני מעוניין לקנות מ-skypc ואין להם מבחר גדול של לוחות, וגם בבקשה לא להתחכם יותר מדי ולהציע לוחות ב-700 ש"ח רק בגלל המותג.

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  8. Started by assaf8888,

מה זה DUAL LAN?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  9. Started by NTT,

שלום, מישהו יכול לתת לי דגם של לוח P45 שתומך קרוספייר ויש לו שתי יציאות של PCI-E 2.0 וכל אחד מהם פועל על 16x בקרוספייר? (אם יש בכלל דבר כזה), ואם כן אז את הזולים יותר בבקשה.

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  10. Started by owen10,

יש לי שאלה האם לוחות של MSI הם טובים ומומלצים? כאילו למשחקים ולמעבד קונרו ואם כן אז תמליצו לי על לוח MSI טוב וזול תודה!

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  11. מה שיקצר את ה "חגיגה" של AMD עם מרובע הליבות שלהם שיוצג מעט מוקדם יותר. ה - Yorkfield יהיה עם זכרון L2 משותף ן FSB של 1333Mhz. http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20060930234444.html

12. אני רוצה לבנות מחשב שיהיה חזק מאוד למשחקים ולעבודה בכלל בלי שאני צריך oc אני גם לא ממש יודע מה זה התקציב של המחשב 4500 והמסך 1500 אני רוצה שהמחשב יחזיק לאורך זמן (שנתיים לפחות) ולא להרגיש חלש מידי בעוד שנתיים יש את המעבד q6600 שהבנתי שהוא צריך השקעה ולא ממש בא לי להיכנס לזה חשבתי יותר על המעבד INTEL E6750או AMD 64 5200 ה-AMD הרבה יותר זול והבנתי שיש לו ביצועים טובים מאוד לא פחות מהמעבד של אינטל ואני חוסך פה הרבה כסף ויכול להשקיע ברכיב אחר כלשהו. אני גם לא יודע מה כדאי יותר AMD או אינטל...אז אני אשמח אם תעזרו לי ותתנו לי כמה מפרטים של מחשב תודה..

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  13. Started by .Oz,

לחבר שלי יש זכרון: mucron tech ddr pc2700 מישהו מכיר את החברה הזאת? האם היא טובה? בתוכנת aida32 אני מקבל שהמהירות של הזכרון היא 166mhz - האם זה נשמע הגיוני? זה לא אמור להיות ddr333? אודה על עזרתכם

• 1 תגובה
    • 422 צפיות
  14. Started by Trol,

יש זכרונות עם CL5 ויש כאלה עם CL4, מה זה ה -CL הזה? ומה יותר טוב? תודה.

15. Started by nisimm,

שלום אני מתלבט לגבי בחירה של מעבד לצרכי עריכה,סרטים ומשחקים כבדים איזה מעבד הכי מתאים לזה-אינטל Core2Duo או Core2Quad? או בכלל עדיף AMD Phenom וגם לגבי לוח אם-צריך דגמים ספציפיים בשביל דברים כאלה?

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  16. Started by DarkFire,

שלום חבר'יה ... הרכבתי תמחשב שלי לפני 3 שבועות מפרט : Q6600 G0 ASUS BLITZ FORMULA SE 4GB GEIL 800 ULTRA CL4 BFG 8800GTS OC2 השאלה שלי היא .. יש לי VISTA 32BIT היא לא אמורה לזהות את ה 4GB RAM אבל כדאי להסיר 2 GB ולהישאר עם 2GB או שה VISTA תנצל את ה 4GB ? מה שלא יהיה אם אני מסיר 2 GB מהמחשב הוא בטח יהיה יותר איטי לא ? לא מתכנן להתקין 64BIT כי אין לה עברית MUI ... אני לא קונה חוקי ... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  17. היכונו לבואם של מחשבים ניידים תקציביים ומודרניים, עם Pentium Gold 6405U ו-Celeron 5205U לכתבה

18. שלום בין הצורך שלי להוריד את עלות המחשב ובין הצורך שלי לרכוש מחשב טוב עלתה השאלה איזה לוח לרכוש ? באחת החנויות אמרו לי שאם אני לא מתכננן שדרוג עתידי או אוברקלוק רצחני אני לא ארגיש בביצועי המחשב אם הלוח יהיה מבוסס שבב G31 או p43 או p35 או p45 . ז"א ללוח אין השפעה על המעבד, ותפקידו לתאם בין כל חלקי המחשב מבחינה זו כל הלוחות שווים . כמובן שאני יודע שהחנויות מנסות להיפטר ממלאים ישנים אבל בכל זאת רציתי לדעת אם יש משהו בדבריו. גמר חתימה טובה

19. Started by zahi,

שלום לי יש לוח lanparty ultra nf4 וספק כוח של 550w toppower והמתחים בביוס הם 3.32v 4.97v 12.02v 5vsb-5.02 האם זה נורמלי או נמוך כול החיבורים מחוברים ללוח

• 1 תגובה
    • 431 צפיות
  20. Started by okinawa,

יש למישהו חוות דעת? גם על הnvme וגם על הsata.

21. Started by asili,

?

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  22. תמונה יש לי Q6600 GO 2.4GHZ GA680I GIGABYTE CORSAIR XMS DHX 2G 4-4-4-12 זה רק אני? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  23. כמה גבוה אפשר לטפס עם ערכת השבבים B760? בדקנו את אחד מלוחות האם היוקרתיים אשר מבוססים על ערכת השבבים הצנועה מבית אינטל - ROG STRIX B760-F GAMING WIFIלכתבה

24. Started by manz11,

האם כל מעבדי פנטיום D הם 64 bit ? תודה.!

• 1 תגובה
    • 448 צפיות
  25. Started by assaf990,

שאלה שניה: יש לי כבר סטיק 256MB של DDR האם נכון להוסיף 2 סטיקים של SDRAM? מצ"ב דו"ח אוורסט motherboard: Epox EP-8RDA3(I)/8RDAE(I) Motherboard: CPU Type AMD Athlon XP, 1833 MHz 2500+ Motherboard Name nVidia-nForce Motherboard Chipset nVIDIA nForce2 Ultra 400 System Memory 256 MB ------------- --------[ DMI ]--------------------------------------------------------------------------------------------------------- [ BIOS ] BIOS Properties: Size 64 KB Boot Devices Floppy Disk, Hard Disk, ATAPI ZIP, LS-120 Capabilities Unk…

• 1 תגובה
    • 483 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.