עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by com555,

קצת מושגים שברצוני לדעת. מה זה: auto detect pci clk הערכים שלו :enable\disable ומה זה spread spectrum? הערכים שלו: באחוזים, משו לא מובן, כמה ערכים , כמה חיובים כמה שלילים כולם עד אחוז וקצת פלוס אחוז וקצת מינוס תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 462 צפיות
  2. הרבה זמן אני מתעניין במעבדים קסאון למינהם....מישהו יכול לפרט לי מה האיתרונות שלו ביחס למעבדים אחרים?. ניקח למשל את המעבד הביתי החזק ביותר של אינטל זה קונרו e6700 כפול ליבה וכ"ו .מה כלכך אינטל משקעים לעשות מעבד כזה חזק .אם כבר יש להם את הקסאון? אני כמעט בטוח שיש לקונרו ביצועים מסויימים שיותר חזקים מהקסאון .אבל בכול זאת ודאי שלקסאון יש עוד יותר כוח בדברים אחרים שהעובדה שהוא למשרדים ולשרתים וכ"ו אני לא יודע אם יש קסאון חדשים .אני מדבר על הקסאון 1.8 אני רק צריך שמישהו יסביר לי מה ההבדל בינהם ומה עדיף לי לבית.מישהו הציע לי למשל שני מעבדים של קסאון 1.8 ב2400 .ויש לי לקחת ב2200 ש"ח מעבד קונרו e6700 מה מומלץ לי לקחת ולמה ?

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  3. תודה לכל המומחים

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  4. Started by זהבובה,

מעוניין בלוח עד 700 + - (אם יש לוח שממש שווה לחרוג, אין בעיה) למפרט: 3800X2 DUAL CORE AM2 KINGSTON 512 (667) X2 7900GT אין לי דרישות בכלל מהלוח.. דברים מינימלים. 5.1 יש כבר בכולם... SLI אין צורך. OC ב-100% לא יהיה! תודה,

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  5. היי, יש לי מערכת עם לוח אם INTEL DZ68BC והבעיה היא כזאת: לאחר כיבוי/ריסטרט לוח האם רנדומלית לא עושה BOOT למרות שכל הרכיבים מקבלים כוח וקוד השגיאה שמופיע על לוח האם הוא 20 (מצורפת תמונה). מה שיותר מוזר זה שעד שלא מעבירים את כרטיס הזיכרון מסלוט אחד לשני (יש ארבעה סלוטים, ובכולם אותה הבעיה, זה לא סלוט ספציפי) ניתנת אותה השגיאה בהדלקה, אבל ברגע שמחליפים סלוט המחשב עושה BOOT כרגיל. הבעיה רנדומלית ולא חוזרת על עצמה בכל הדלקה, כיביתי והדלקתי את המחשב 10 פעמים ברציפות ללא בעיה למשל ופתאום חזרה התקלה. דברים שניסיתי כדי לפתור את הבעיה: חיפוש בגוגל של מקרים דומים - מצאתי כמה אנשים שהתלוננו על הבעיה, אך לא היה באמת פיתרון באף אחד מהם, חוץ מאדם אחד שהי…

6. היצרנית הגדולה ביותר בשוק ה-PC חולמת להמציא מחדש את הניידים והטאבלטים באמצעות הפיכתו של גימור יוקרתי לחלק ממעטפת המוצר לכתבה

7. Started by tzachsh,

שלום לכולם! ברצןני לרכוש מחשב שבו אני יוכל לערוך בתוכנות עריכה כמו פרימייר ,אוויד ,אפטר אפקט...וקיבלתי 2 הצעות :אינטל ו-amd ברצוני לדעת איזה מחשב עדיף לעריכת וידאו. ולהלן ההצעה: סה"כ סה"כ 1 INTEL Pentium 4- 3.0 (630) 64BIT-2MB Cache, 800Mhz FSB 775 - RET - קירור מצויין למעבד לא תודה 2 512MB Samsung DDR II - 667- Samsung Original 1 INTEL Sorento (945G) -LAN1000 + RAID+ FIREWIRE- DDR2 - ATX 1 COMPUCASE CI-6a19 350w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE וההצעה השניה: 1 COMPUCASE CI-6a19 350w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE סה"כ 1 COMPUCASE CI-6a19 350w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE 1 AMD Athlon 64 (3000+) VENICE - 512 Cache [939 PIN] - RETAIL 2 512MB Samsung…

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  8. Started by nicirnTAL,

שלום לכולם, מתכנן לקנות מעבד g2030 ומחפש לוח-אם - אשמח מאד אם תוכלו לעזור לי למצוא לוח אם זול ומתאים. אין כוונה ל-OC או משחקים. (יש לי כבר vengeance 8gbX1 ו-Samsung 840 120gb-רגיל). בעזרת המפרטים המומלצים הגעתי ללוח הבא: Gigabyte GB75MD3V. אהבתי את המחיר (300~), אבל- האם הוא מתאים לתמיכה "עתידית" (כמה שאפשר כמובן...) וכו'. תודה, טל

9. Started by SV123,

שלום, אני מעוניין לקנות היום מחשב עם core 2 duo. מכיוון שיצא מעבד 2X2 ועוד פחות משנה ייצא מעבד ארבע ליבתי הייתי רוצה לדעת אם כל לוח אם שתומך ב-core 2 duo יתמוך גם בQuad Core? אם לא, מדוע? אילו לוחות כן תומכים? תודה

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  10. שלום חברים, קבלתי את המחשב הזה ,איך פותחים את הברגים המוזרים של המאוורר מעל המעבד? תודה

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  11. הכוונה היא כמובן להוריד דרייברים וכו' תודה

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  12. סתם חשבתי שזה מעניין אותכם לראות תמונות של הלוחות החדשים של היצרנים שמבוססים על ה NFORCE 4 ... אז הנה : ASUS http://www.theinquirer.net/?article=19087 EPOX http://www.theinquirer.net/?article=19108 MSI http://www.theinquirer.net/?article=19026 לאף אחד מהם אין כרגע תמיכה ב SLI (שתי כרטיסי מסך) אבל כמובן שיש שם את ה PCIe שמחליף את ה AGP... כמוכן יש שם קצת משאר ה SPECS של הלוחות, מדובר שם על תאריך יציאה של 19-21 לחודש. מה אתם אומרים ? כדאי לקפוץ על המציאה ישר, או שכרגיל כדאי לחכות עוד איזה חודשיים או יותר שיוציאו את ה REV2 ויתקנו את התקלות של הדור הראשון של ה CHIPSET...

13. איך אני יכול לבדוק עם הלוח אם שלי תומך בזיכרונות DDR 400 MHZ?

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  14. ראשית כל, ארצה לפתוח בשאלה קצרה, על נושא שתמיד מבלבל אותי שוב ושוב- באזור הגם הצפוני, הרי קיים התיווך בין המעבד לזכרונות וכן לכרטיס המסך. אם למשל יש לי מעבד עם מהירות fsb של 1333Mhz וזכרון ram עם מהירות fsb של 1333Mhz גם- האם בזמן עבדוה משותפץ או מקסימלית של תעבורת נתונים, האם הנתונים הנ"ל אומרים שהמעבד יכול ליצור תקשורת עבודה של 1333Mhz עם כל רכיב או שלזכרונות הפנימיים העמבד יכול להגיע לתעבורה משותפת של ה-fsb שצויין ולכן עם שתי הזכרונות עובדים ביחד, המעבד יוכל למצות את השימוש עד 667Mhz כ"א? (כלומר שביחד זה ייצור 1333Mhz). וכעת לענייננו: את המחשב העתידי אני מתכוון לקנות בשנת 2008. מבחינת הלו"ז שקבעתי לעצמי מתי אני מעוניין לקנות, יש מרחב תמרון לא רע, כי החלטתי שאני אקנה …

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  15. Started by beber,

תעזרו בבקשה ???

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  16. Started by meir61,

שלום לכולם.רציתי לדעת איזה לוח אם מתאים למעבד של אינטל דגם e6600. המוכר הציאה לי את הלוח הזה GA965PDQ6וGigabyte .אני לא מתכוננן לעשות ok.שאלתי האם יש לוח אם יותר זול שמתאים .

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  17. שלום רב ותודה יש לי בעיה די רצינית : המחשב שלי זה :pissed:AMD Athlon processor 1400 Ghz אבל המהירות שהיתה פעם 1400 ירדה מלפני מספר שבועות פתאום ל 1050ghz ואני כמה שלא ניסיתי לשחק בביוס כלום לא עוזר המחשב עקשן מה לעשות תודה??? למחשב אין אחריות כבר

18. Started by Guy950,

היי, לחבר שלי יש לוח אם msi X58 pro-E משולב יחד עם המעבד I7 920 הוותיק. אני לא בטוח מה קרה בדיוק אבל לפני כמה חודשים הוא התחיל לחוות מסכים כחולים בקצב היסטרי וכשהצלחתי לראות את הקודים על המסך הבנתי שמדובר בכונן הקשיח שלו והוא שידרג לSSD חדש וקשיח חדש והמסכים הכחולים נעלמו כליל. בדרך התגלה ששניים מחריצי הזיכרון שלו נשרפו, כנראה מקצר, והם פשוט לא עובדים. אם שמים בהם סטיקים אז לא קורה כלום, המחשב פשוט לא קורא אותם. עכשיו לכבוד GTA הוא רוצה לשדרג את הזיכרון, ולא מוכרים יותר שלשות, אז אמרתי לו להעיף את הזיכרון שלו ולקנות שלושה סטיקים של 4GB ככה שיהיה לו 12GB וזה מעל ומעבר לשימושים שלו. כמובן שהוא לא הקשיב לי והלך וקנה 2 חבילות של של 2x4GB, כי נשארו לו ארבעה חריצים שעובדים. אז…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by ORLY9992,

http://ksp.co.il/?uin=23010 מה זה אומר מבחינת המעבד הזה על הטמפרטורה במנוחה ומאמץ (ללא OC ) ., ולגבי ספק החשמל שהוא צריך ב- 2 המצבים האלה? אם אני רוצה שישנו לי תדר ומהירות של המעבד דרך לוח אם, זוהי המהרה שגם מצריכה קירור גבוה? זה סוג של OC וניתן אפילו שהמעבד הוא לא K ?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  20. יש לי ווינדוס אקס פי והכל ממש איטי משחקים נתקעים... סרטים לא רצים חלק והכל פשוט פועל לאט ! עכשיו כאשר אני לוחץ ctrl+alt+del הוא מראה לי שכל הזיכרון בשימוש ז"א 100 אחוז של הזיכרון תפוסים וזה לא הגיוני כי אין לי שום תוכנות ברקע סגרתי הכל ויש לי 512 MB של זיכרון. ניסיתי הכל כבר ואני ממש אובד עצות בבקשה מישהו יכול לעזור לי ?! תודה מראש, יובל

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  21. היי, יש לי מחשב חדש עם לוח אם asus p5b plus vista , ובתחילה קניתי את הזכרונות TWIN2X2048-6400C4 של corsair שהתגלו כדפוקים. בחנות ממנה קניתי נתנו לי להחליט עם אני רוצה זוג חלופי של הזכרונות הנ"ל או זכרונות אחרים במקום (אני שוקל לקחת את kingston hyperx). האם למישהו יש ניסיון עם הזכרונות האלה? האם יש להם בעיית תאימות עם לוח האם שלי, האם הם סתם דפוקים ולא יציבים, האם הם מתחממים יותר מזכרונות רגילים? אשמח לתשובות

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  22. Started by ron56,

לבין מעבדE7200 האם שניהם CORE 2DUO

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  23. Started by chenc,

אילו מבין השניים טוב יותר? על המ אתם ממליצים יותר? ובעיקר - האם זו בדיוק אותה שיטה של כרטיס קול? כי נאמר לי שבאפוקס המקודד הזה פועל ברמה אחת מעל הצ'יפסט (או משהו כזה שלא הבנתי... ) ולכן הוא בקושי לוקח כוח מהמעבד. האם זו אותה שיטה גם באסוס (כי ראיתי אמנם שזה אותו קודק אבל לא יודע אם אותה השיטה)... ומה השוני בתחלס? האחד http://www.asus.com/products/mb/socketa/a7n8x-x/overview.htm והשני http://www.epox.nl/english/products/motherboard/8rda%2B.htm שאלה נוספת: כיום אינני מתכוון להשתמש בSATA לHDD, אבל האם מאוד חשוב שהלוח שלי יתמך בSATA לעתיד? (אני קונה 80GB 8MB Buffer)

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  24. Started by assaf8888,

מה זה DUAL LAN?

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  25. Started by Xanadu,

שלום לכולם, יש לי כרטיס זכרון 512 מגה והשאלה שלי היא האם יש הבדל מבחינת ביצועים אם הזיכרון יושב בסלוט מס' 1 בלוח או בשני או בשלישי???? יש לי אתלון 2600 ולוח של אסוס , כרגע כרטיס הזיכרון בסלוט השלישי DIMM3 תודה....

• 1 תגובה
    • 497 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.