עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. ^^^^^^^^ כותרת..

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by maxth,

ברשותי המפרט הבא: מעבד- intel core i5 2500 3.3 Ghz לוח אם - gigabyte ga-p67a-ud3-b3 קירור- arctic cooling freezer 7 pro rev.2 זיכרון - gb ddr3 ram 8 הארדיסק- samsung spinpoint f3 1tb 7200 rpm כרטיס מסך- SAPPHIRE R9 290 Tri-X כונן- samsung sh-s223b dvd מארז- corsair obsidian 750d ספק- seasonic 750w x-750 ברצוני להתייעץ האם כדאי לשדרג את הלוח האם ומעבד או להישאר עם המפרט הנוכחי עד השקת דור הבא של המעבדים

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. שלום, יש ברשותי מחשב בן כ 5 שנים, ויש לו חומרה דיי טובה לזמנו יש לו מעבד Q8200 כרטיס מסך HD 4850 4 גיגה זכרון ראם DDR2 ספק כוח של OCZ 500W והוא עושה בעיות הוא לא נדלק, ואחרי " ויכוחים " רבים איתו מידי פעם אני מצליח לגרום לו להידלק אבל כיבוי אחד לאחר מכן וחוזרים לאותו מצב זאת תקלה שיש לו כבר הרבה שנים אבל הגיעה הזמן לתקן סופית, את הכרטיס מסך שלו בדקתי על מחשב אחר והוא נמצא תקין, כך גם הזכרון RAM וההרד דיסק ומאחר ואין אפשרות לקנות לוח אם תושבת 775 חדש בחנויות כיום, נפלה ההחלטה לשדרג (קצת) אני רוצה להתקין לו לוח אם חדש ומעבד חדש בתקווה שזה יעשה את הטריק, התקציב יושב על כ -500 שקל ( במידה ויש משהוא אתרקטיבי אני מוכן להוסיף עוד כמה שקלים ) חשבתי בכיוון של I5 מסדרה ישנה…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by elis02,

שלום, יש לי פנטיום 4 שאני לא מעוניין לזרוק ולקנות חדש עדיין.הוא עובד אבל בצורה איטית מזוויעה ביותר. אני מחפש לעשות אותו קצת מהיר יותר בלי לבזבז הרבה כסף. השתמשתי בתוכנה שתנתח לי את החומרה ואני אצרף את זה כאן. אודה לכם אם תוכלו בבקשה להמליץ על זיכרון שיתאים לי כדי שאוכל להתקין במחשב. אבל שיהיה זול ביותר. (זה גם ככה מחשב זמני עד שייצאו המעבדים החדשים והמחשבים הניידים איתם יהיו במחיר סביר - אבל צריך לעבוד איכשהו בינתיים) אני מצרף את הקובץ כטקסט. (אולי תמליצו גם משהו אחר אבל זיכרון זה משהו שחייב להעלות )

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by oz25,

היי כרגע יש לי מחשב דיי ישן עם מעבד Quad Core ואני רוצה להחליף רק את המעבד ל-I3, האם יש הבדלים משמעותיים בין המעבדים ? האיטיות של המעבד הנוכחי שלי דיי מעצבנת, והרעש שהמעבד עושה מטמטמת לי ת'מוח. כמו כן אם אחליף רק את המעבד כל הדאטה ששמור לי במחשב לא ימחק נכון ?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. הי. לאחר כארבע שנים של שימוש בפנטיום 4 2.4GH אני מעוניין לקנות מחשב חדש ומודרני.... לפני שאני פותח דיון בפורום מפרטי מחשב, רציתי לברר סוגיה שלא ברורה לי: האם מעבד חדיש מתחמם יותר או פחות מהפנטיום 4 שלי..? ראיתי אצל חברים שיש להם מעבדים חדשים יותר, שביישומים שאצלי צריכת המעבד עולה ל 80% ומעלה, אצלהם המעבד בקושי מגרד את ה 10%. השאלה היא האם זה על חשבון טמפרטורה גבוהה יותר, או להיפך-המעבד מתאמץ פחות (בגלל שהוא יותר חזק), ולכן מתחמם פחות.... ואותה שאלה למעשה גם על צריכת החשמל של מעבדים חדשים.יותר או פחות?... תודה לעונים ולמתעניינים!

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. המשחה הטרמית.. (היא כמו מדבקה על המאוורר... צריך למרוח אותה? או איך?)

• 34 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by outburst,

היי חברים, אני קונה מחשב חדש עוד כמה ימים, מתלבט איזה לוח להתאים למעבד i7 6800K. חייב שהלוח יתמוך עד 64GB RAM ממשק M.2 SSD , תמיכה מלאה בוירטואליזציה והתאמה לפיצ'רים של המעבד. בינתיים חשבתי על ASUS X99-A אך פתוח להצעות. לא מיועד ל-OC אך חשוב שלא יהיה צוואר בקבוק למעבד! תודה מראש! זה המפרט כרגע: Intel Core i7 6800K 3.4Ghz 15MB L3 Cache s2011-3 - Box Processor Intel Asus X99-A LGA2011-3, Intel X99, DDR4, 4xPCI-E Motherboards for Intel HyperX FURY 4x16GB DDR4 2400MHz CL15 Kit Memory

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Oren Yahud,

אהלן חברים, אני בונה מחשב חדש ומאוד יעזור לי המלצות לזיכרונות DDR4 2400/2666/2800 בארץ(חשוב לי דגמים שקיימים בארץ בשביל האחריות), כי קצת הסתבכתי עם הנושא כשבדקתי על זה באינטרנט. המפרט שהרכבתי עד עכשיו הוא כזה: i7-5820k Asus X99-A Gegabyte GTX 970 בנוסף, אני רוצה זיכרון 2x8Gb ומתישהו בעתיד כנראה אוסיף עוד 8 מאותו דגם(כמובן במידת הצורך בלבד)

10. Started by LinkTree,

במזל טוב קבלתי את המחשב החדש שלי - אבל כשלקחתי אותו התברר לי שלא היה WINBOND 256X2 3200 והחנות "שדרגה" לי את הזכרות לסמסונג - - וולאה - אני ממש לא יודע מה לעשות - הבחור אמר לי שאם אני לא מרוצה אני יכול לבוא ולהחליף ברגע שיהיו להם WINBOND - הבעיה - אני זוכר שראיתי כאן פעם שסמסונג משתמשים בזכרון (צ'יפים) של WINBOND ורציתי לדעת איך אני יכול לדעת ? על הזכרונות כתוב sumsung 307 K4H560838D-TCC4 BDA 259AX KOREA ועל השני אותו דבר למעט השורה האחרונה (אני מניח מספר סידורי) שהוא BDA 3535BB KOREA אשמח על עזרה - (אני מעוניין לעשות OC - ככה שאני זקוק לזכרונות טובים - הלוח אגב 8RGA - של אפוקס) תודה מקרב לב

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. לוח הגיימינג המתקדם ביותר של גיגהבייט נוחת אצלנו לביקורת – ה-X99-Gaming G1 WiFi לכתבה: http://hwzone.co.il/x99-gaming-g1-wifi-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%aa-%d7%9c%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%a8%d7%95%d7%a6%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%a8%d7%91%d7%94-%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8/

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by ido,

האם מישהו יודע מה ההבדלים במדויק בין GA-8PE667 Pro וה GA-8PE667 ? - אני יודע למשל שאחד ההבדלים הוא מראה הלוח (סידור הרכיבים) - צורת החיבורים למשל של ה USB2, הפלופי ועוד כמה. - דואל ביוס - מאוורר על הצ'יפסט ואני מניח שיש עוד.. אני מחפש לחסוך את הגרושים הנוספים (120 שקל הבדל בערך), ואין לי צורך בכרטיס רשת אונבורד. שווה לקחת את ה GA-8PE667 ? אגב, איפה אני יכול לקנות את ה GA-8GE667 בארץ במחיר זול..? (פחות מ 600, ההבדל בין ה PE ל GE הוא אמור להיות כ 20 שקל).

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. חברי הפורום שלום, אני לא בטוח אם הנושא הזה מתאים יותר לפורום הזה או לפורום התצוגה (מקסימום המנהלים יעבירו אותו לפורום המתאים). בקיצור, רציתי לשאול - איך יודעים בדיוק אם המעבד משפיע לרעה על ביצועי כרטיס המסך או להיפך - כרטיס המסך גורם לצוואר בקבוק במחשב? איך יודעים איזה כרטיס מסך ייתן את הביצועים המקסימליים ביחד עם המעבד הקיים (או להיפך)? פירוט: מבחינה אינטואטיבית פשוט מתאימים בין המעבדים לכרטיסי המסך שיצאו בערך באותו זמן - למשל, אני יודע ש מעבד 1GHz ו GF2 מתאימים או A64 3000 ו 6600GT ייתנו תוצאה מושלמת, אבל האם קיים חישוב מתמטי כלשהו שיכול להסביר את זה? האם יש דרך לדעת, בלי לעבור על ביקורות ובנצ'מרקים, מהי ההתאמה המושלמת בין המעבד לכרטיס המסך? דוגמה אחרת - ברור לי (ואני מ…

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by mazoneli,

היום רכשתי את הקיט המצ"ב ב KSP http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6611 אחרי שהתקנתי אותם גיליתי שהם בכלל 6400 שנבדקו עם מתח 2.3V ויכולים לעבוד כ 8500. האם זה דבר מקובל ?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. שלום, אני חושב על להביא מחשב מבוסס AMD 64. איזה צ'יפ הוא הטוב ביותר מבחינת ביצועים במשחקים, שאר הביצועים לא ממש מפריעים לי.. ואיזה לוח ספציפי הוא הטוב ביותר למשחקים ? אין לי שום דבר שאני בכיוון אליו, בבקשה הציעו לי את כל ההצעות העולות לכם לראש ואם אפשר לנמק גם הודה לכם מאוד. אני לא מעוניין לעשות שום אובר קלוק בזמן הקרוב, אז לא משנה לי אם הלוח הוא אוברקלוקר מעולה או לא.. תודה מראש לכל העוזרים!..

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by liormor,

שלום וערב טוב! אני רוצה לשדרג את המעבד שלי התקציב הוא 900 ש"ח כיום יש לי מעבד של איטל ליבה כפולה דגם: E6420 2.13 המפרט שלי מופיע בצד פשוט קניתי את המשחק GTA החדש ויש לי בעייה מבחינת המעבד איזה מעבד הכי כדאי ומשתלם למפרט שלי? הייתי רוצה גם מעבד שלא אצטרך להחליף עוד הרבה זמן תודה רבה ליאור

• 32 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by סער_שי,

ובכן, ל-E6400 ייקח זמן להגיע אני מתלבט אם לחכות לו או בכלל לקחת E6300 עם קירור. פחות בגלל ההמתנה ויותר כי אני חושש שה-E6400 לא יגיע למהירות שאני רוצה. השאיפה זה להגיע עם לוח Gigabyte DS3 לבאס 410-420. זה ייתן לו מהירות 3.28-3.32GHZ ואני לא יודע אם הוא יכול להגיע לזה בסטוק. העדויות סותרות. מה דעתכם?

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by Hiiram,

אני פסיעה לפני רכישת מחשב חדש, לפניי עמדה ההתבלטות בין i9 9900K ליד Ryzen 9 3900X, מצד אחד ה-3900X מפתה מאוד בגלל כמות הליבות אך גם כאופק שדרוג עתידי (3950X ביד שנייה בעתיד), מצד שני הוא נופל בביצועי גיימינג ליד ה-9900K. השאלה היא כמה הנפילה גדולה - ב-1080p, ב-1440p וב-4K? יש למישהו גרפים עדכניים שיכול לשתף אותם איתי? תודה.

19. הכוונה לטבלה שמשווה מהרות של שני מעבדים סתם לדוגמא נגיד אטלון 3000 מגה הרץ שווה ל3 מגה הרץ של אינטל. בתודה מראש פרש

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  20. Started by Drazick,

שלום. יש לי את הלוח אם הנ"ל עם גרסא F7. קיימת גרסא F8. יש ברשותי מחשב עליו מותקנת וויסטה ללא כונן 1.44. כיצד אני יכול לעדכן את ה- BIOS? ניסיתי בעזרת היישום של ג'יגהבייט אך ללא הצלחה (הוא רק מודיע על בעיה ולא מצליח לעדכן). מישהו יודע איך לעשות את זה בוויסטה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. החברה מסאניווייל הביאה איתה את כל ההבטחות הטכנולוגיות המרכזיות שלה, ופינקה אותנו גם בהוכחת יכולת מעשית לכתבה

22. Started by pro user,

היי מצאתי מחשב ישן בבית ואני רוצה לשדרג אותו יש לו מעבד די ישן ורציתי לדעת אם יש מעבד חדש יותר שמתאים לו המחשב ה HP Pro 3520 והמעבד הוא (Intel(R) Core(TM) i3-3220 CPU @ 3.30Hz 3.30 GHz) בקיצור מישהו יודע מה המעבד הכי חדש שמתאים למחשב הזה (אם יש בכלל) תודה מראש דגם מעבד ודגם הלוח אם מופיעים בקישור בהמשך

23. מה עדיף מבין שני אלה? http://tms.co.il/product/5697 או http://tms.co.il/product/4754 או משהו מומלץ אחר באותו טווח מחירים.... למחשב עם מעבד E8400, הארדיסק 500GB, כרטיס מסך RADEON 4850.... בלי כוונה לOC בקרוב או CF תודה רבה!

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. היי, קניתי מחשב נייד חדש עם 8GB DDR3. במאפייני המערכת כתוב: Installed memory (RAM): 8.00 GB (7.74 GB Usable) מאיפה נובע ההפרש של 260 מגה בייט, וכיצד ניתן לתקן זאת? אצרף ברשותכם עןד 2 שאלות: 1. איך אני יכול לברר את התדר של הזכרונות? 2. האם יש תוכנות שנותנות מידע על חומרת וביצועי המחשב (שמעתי על everest למשל) שאין צורך להתקין אותן? (ואם הן כלולות ב win7 - מה טוב) עריכה: למרות שמערכת ההפעלה מזהה שמותקן 8GB אז אני חושב שזה לא קשור, אולי כדאי בכל זאת לציין את דגם לוח האם: AMD Phenom II Quad-Core Mobile Processor P920 (1.6GHz, 2MB L2 Cache)

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by shlomom,

השאלה היא האם כדאי לי לשדרג עכשיו כש 3800+ X2 עולה כ 900 ש"ח מה- 3000+ שלי. מדובר בסוקט 939, המפרט מעודכן. זה אמנם מדגדג באצבעות לבצע שדרוג והשיפור על הנייר ברור. השאלה היא האם באמת בעבודה מול המחשב השיפור יורגש ושווה את ההוצאה? האם מישהו כאן עשה את זה כבר ויכול לשתף בידע שלו?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים