עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני רואה הרבה פעמים קורה שאחד אומר המחשב שלי זה 2.8 אז מישהו עונה לו אין כזה AMD 64bit אולי התכוונת ל 2800... וההבדל הוא?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by rtr,

כן אני יודע הדרישה לא בשמיים.אבל גם לא ממש נמוכה . ביגלל בעיית תקציב. גיגה ב 1000 שקל גג . מה הסיכויים של זה .. http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3251&catcode=457 ?

• 35 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by BuLa,

כבר הרבה זמן אני רואה שאתם מדברים על זה ואין לי מושג על מה מדובר מה זה.?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. בזמן האחרון אינטל מכינה לנו הרבה הפתעות ואחת מהן היא מעבדי הסלרון הניידים הבאים שלה בעלי ליבת היונה http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=95550 ויקטור הסיני שמוכר לנו מהת'ארד הקודם על הקונרו השיג סלרון שכזה והראה לו מי הבוס התוצאות לדעתי פשוט מדהימות וייגרמו כנראה לכל אחד מכם לקפוץ מהכיסא ;D לדעתי בשביל הכסף שהוא עולה, 120 $ לדברי ויקטור שווה לקנות אחד כזה לHTPC וכמובן לעשות עליו אוברקלוק או פשוט ליהנות ממנו במערכת מחשב לא חלשה

• 39 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. חלקכם בוודאי שמעתם על הידיעות ש AMD יעברו לייצור מעבדים בליטוגרפיה של 65 ננומטר, ושזה יביא שיפור ניכר בביצועים, אף עד 40%. האתר HKE PC פירסם היום את רשימת המעבדיי 65NM של AMD. החלק המעניין ביותר לדעתי הוא שאף אחד מהמעבדים אינו עובר את גבול ה 2.4GHZ (חוץ מה FX כמובן), אך עדיין מבטיחים לנו שיפור של כ-40% בביצועים! המעבדים האלה ככל הנראה תשובה למעבדי Conroe של Intel, עד אז ל AMD לא תהיה תשובה מספיק טובה.

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. היי, -(השאלה בכותרת)...המשך השאלה - המעבד שלי=Intel Core 2 Quad Q6600. תודה רבה מאוד מראש

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. קניתי מעבד ולוח אם AMD לצורך העניין והחנות שקניתי ממנה (סתם חנות בעיר שלי אפילו אין לה אתר) לא מוכנה להרכיב לי כי לא קניתי זכרונות והכל רק את המעבד והלוח אם קניתי שם... אני יודע איך להרכיב הכל ולחבר הכל לספק זכרונות וזה... אבל לשים את המעבד על הלוח אם אני לא יודע את הקירור זה לא בעיה... והכי חשוב חג שמח וכשר!!!!!!

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by eranir,

מחפש לקנות שני סטיקים של 4 ג'יגה שיתאימו ללוח האם שבכותרת (ver 1.1). תחת ה-specifications באתר של גי'גהבייט כתוב שמתאים לזכרונות של 4 ג'יגה, אבל נאמר לי ב-RSM בעבר שלא כל הזכרונות עשויים להתאים. יש למישהו המלצה בשבילי? מוכרח שיהיו בעלי פרופיל סטנדרטי (בלי תוספת גובה לקירור) בשל גוף הקירור למעבד. תודה

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by interfan7,

לא רלוונטי - ראיתי שמה שיש על גוף הקירור הסטאנדרטי מספיק. ------- אני בונה את המחשב שלי ובחוברת הוראות של לוח האם וגם של המעבד עצמו לא מצאתי שום אזכור למשחה תרמית. שמתי לב שעל גוף הקירור של המאוורר שמגיע םע המעבד יש חומר שמודבק שם בצורה קשה כזאת שכנראה "נמסה" ומתפשטת עם הזמן. זה מספיק? יש לי משחה ZM-STG1 של ZALMAN(בת חצי שנה עד שנה).

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. אינטל ברבעון הרביעי של 2006 הרוויחה כ39% פחות מאשר הרבעון הרביעי של 2005 (2.45$ מילייראד כאשר רק 1.5$ מיליארד ברבעון הרביעי של 2006) הסיבה העיקרית: מלחמת המחירים כנגד AMD http://www.dailytech.com/Intel+Q4+Profit+Drops+39+Beats+Analysts+Expectations/article5735.htm http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601087&sid=aRN6QioBzTtM&refer=home :-\

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by liormor,

שלום וערב טוב! אני רוצה לשדרג את המעבד שלי התקציב הוא 900 ש"ח כיום יש לי מעבד של איטל ליבה כפולה דגם: E6420 2.13 המפרט שלי מופיע בצד פשוט קניתי את המשחק GTA החדש ויש לי בעייה מבחינת המעבד איזה מעבד הכי כדאי ומשתלם למפרט שלי? הייתי רוצה גם מעבד שלא אצטרך להחליף עוד הרבה זמן תודה רבה ליאור

• 32 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by Animor,

אהלן, אני מתלבט בין שני מחשבים ניידים, לאחד מהם i3 4010U ואילו לשני i5 4200U. לא ברור לי ממה נובעים ההפרשים במבחני הביצועים, לפי ההשוואה הזו: http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i5-4200U-vs-Intel-Core-i3-4010U על פי הנתונים שם, המעבדים זהים, למעט תדר ו-cache. כאשר ה-i5 עובד בתדר קצת יותר גבוה מה-i3, אבל ל-i3 יש יותר L2 cache. אם כבר, ה-i3 אמור להיות חזק יותר או לפחות דומה, לא? אז מה מסביר את ההבדלים הגדולים יחסית בבנצ'מרקים? כלומר, איפה טמון ההבדל המהותי בין ה-i3 ל-i5? ושאלה נוספת, יותר פרקטית: האם ה-i3 הזה יגביל את השימוש במחשב נייד שמיועד בעיקר לאופיס ולגלישה באינטרנט? למשל, במקרה שפותחים מספר מסמכים במקביל יחד עם מספר טאבים בדפדפן - האם יהיה דיליי בתגובת המחשב? האם ז…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. אשמח להמלצה לשלישה מבוססת תושבת LGA1151 במימדי ITX עבור משחקים חדשים ותוכנות כגון פוטושופ \ מתמטיקה \ מאטלב. עדיפות למערכת קטנה ככל הניתן. תקציב: 2000~ ש"ח הרעיון הנוכחי שלי: לוח אם: Asus Z170I Pro Gaming מעבד: Processor Intel i5-6500 3.2Ghz(3.6Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray זיכרון: Memory DDR4 16G 2400Mhz CL15 1.2V Kingston HyperX Fury Black סה"כ: 2100 ש"ח כ.מסך GTX970 שאולי יעודכן ל-1070 בקרוב. ספק כוח של 650W

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by Chymes,

אני מתלבט בין שני מחשבים ניידים: Celeron 2400 - 3900 ש"ח Pentium 4 2.0 - 4400 ההבדל היחידי בין שני המחשבים הוא רק במעבד. הם מעבד פנטיום 2.0 חזק יותר מסלרון 2.4? אם כן, אז בכמה? האם ההפרש שווה תוספת 500 ש"ח?

• 35 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. אני מתענין בשביל חבר שלי יש לו לוח msi שתומך ב 333mh 266mh וב 200mh הקיצר יש לו שני סלוטים של זכרון ויש לו עכשיו אחד של 256 mb שהוא עובד על mh266 הקיצר הוא רוצה לקנות עוד אחד אבל של 333mh הקיצר אפשר לשים שני זכרונות עם mh שונה??? האם זה פוגע במשהו??? תוודה

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. AMD?? INTEL?? ומה שמו? תודה מראשש~

• 40 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. מקור: http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/athlon64-venice.html

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by yaloner,

ביקשתי בפורום מפרטי מחשב עזרה לגבי מחשב מסוים (אפשר לראות כאן: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=139708.0). במפרט שהומלץ לי מופיע מעבד: Intel Pentium IV 3.0GHz Prescott 1M 64-bit Socket 775 Tray CPU כשהעברתי את המפרט לאדם שאמור לקבל את המחשב הוא אמר "איך אתה מציע לי מחשב עם Prescott 3.0GHz ? הרי ידוע שהם כל-כך חמים שאפשר לטגן עליהם ביצה...". האם זה באמת כל-כך נורא ? האם פתרון הקירור שהוצע שם (Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 7 CPU Cooler for P4 Socket 775 )יפתור את הבעיה ? האם יש מעבד אחר מקביל שלא מתחמם כל-כך (של אינטל) ? תודה.

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by matankashi,

אני מעוניין לקנות את אחד מסדרת המעבדים של doul 2 core.... אבל יש בעיה.. אין לי מושג מה כדאי לי לקנות מבין הסדרה.. אני משחק במשחקי מחשב פחות או יותר שנקראים כבדים ...(Sanandreas, The sims 2 אבל גם צריך מעבד טוב לעתיד) הבעיה זה המחיר..אני לא יכול לקנות את הכי טוב..אבל שמעתי שהסדרה של דואל כור 2 טובה ביותר, ומספקת לא רק בדגם הכי טוב. אני צריך מעבד שיפעיל לי משחקים בצורה מהירה.. אשמח אם תעזרו לי.! תודה

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by ronenvvv,

היי חברים, אני מרכיב בימים אלו מחשב סלוני. מארז coolermaster elite 120 i3 3225 HD 4000 2X4GB SSD 120GB + 2TB אני מחפש את הלוח הכי מתאים לזה, הכי חשוב לי אמינות ואיכות ואני מתלבט בין שלושת הדגמים שכולם על בסיס ה H77. אין לי באמת צורך ב WIFI או bluetooth אבל ב GIGABYTE זה קיים, לעומת זה ASUS ו ASROCK נחשבים לאמינים יותר. GIGABYTE GA-H77N-WIFI או ASUS P8H77-I או ASROCK H77M-ITX לדעתכם אחד מהלוחות האלו מועדף הרבה יותר מהאחרים? יש לוח אחר בסגנון שמועדף? תודה, רונן

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by MODI,

DDR2 2GB ומעלה 667MHZ ומעלה

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. יש לי תקציב של כ-3,500 ש"ח. אפשר להגיע ל- 4,000 אם ההבדל ברכיבים משמעותי. קניתי GeForce 8800GTS 640MB. האם ה-E6700 זה סתם זריקת כסף? לשימוש משחקים כבדים. אני אוהב אותם ב-1280x1024 עם כמעט כל ההגדרות על המקסימום. אשמח גם להמלצות בנוגע למערכת קירור ואולי מארז טוב... תודה מראש.

• 36 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by asaf556,

השגתי לוח אם כזה בכמה אוכל למכור אותו?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. הבעיה בכותרת... המחשב לא היה מחובר לחשמל וכשחיברתי אותו והדלקתי הוא כתב לי את הבעיה שכתובה בכותרת... שיערתי שזו הבטריה, מכיוון שכבר קרה לי כמה פעמים באיזה מחשב ישן. בדקתי את הבטריה במולטימטר וזה כתב לי שיש לה עוד 140~ מילי (3V) האם הזרם שנשאר בה מספיק? אני בטוח ב99% שזו הסוללה מכיוון שהביוס פשוט לא נשמר יותר ולכן לא יכולתי להפעיל את הביוס המשני (ראו מפרט ראשון) אחי הלך לקנות סוללה חדשה בחנות שלידנו... כשהוא יחזור אעדכן... בינתיים כל עזרה תתקבל בברכה... בתודה מראש, manbot.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. המשחה הטרמית.. (היא כמו מדבקה על המאוורר... צריך למרוח אותה? או איך?)

• 34 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים