עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מהי מהירות המעבד הגבוהה ביותר?

• 40 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. בג'יגהבייט לוח ds4 יש dual bios שזה שני שבבים כדי שאם ביוס אחד נדפק אפשר לגבות אותו עם השבב השני אבל בפרטים של ג'יגהבייט ds3 כתוב virtual dual bios, מה זה אומר? יש רק שבב אחד, מה הכוונה לביוס כפול ווירטואלי?

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. מישהו יכול אולי בבקשה להסביר בקצרה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  4. Started by berner,

חבריה שלום אני בונה מחשב חדש ואני פשוט כבר לא יודע מה לבחור בלוח אם האופטימלי אני צריך חיזוקים לבחירה להלן מספר לוחות ועזרו לי בבחירה GA965PDS3 Gigabyte GA965PDS4וGigabyte GA-M51GM-S2G Gigabyte DFI INFINITY NF-M2 G AM2 ASUS - M2N-E GAM55PLUSS3G Gigabyte P5B Deluxe GA-965P-DS3 אודה לסיועכם הדחוף בברכה :s05:

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. בקרוב אני מרכיב מערכת חדשה שתהיה מבוססת על מעבד אינטל. (יש לי אישית ,הרבה שנים גם מערכת AMD ואני מבסוט, אולם למפרט הספציפי הזה דרוש מעבד אינטל בלבד) השאלה אם לצורכי O.C ,גיימינג ועריכת וידיאו עדיף לשלם כחצי אלף שקלים יותר עבור מעבד כמו I7 860 ואולי אפילו להתאמץ וללכת על I7920 ? הערה: ב-"עריכת וידיאו " הכוונה היא להמרות פורמטים וחיתוך קטעי וידיאו (להסרת פרסומות ). (כמה מאות שקלים לפה או לשם ,לא משחקים אצלי תפקיד במידה ומדובר בשיפור ביצועים מורגש)

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. חיכיתי שזה יקרה, לפני כחודש-חודשיים כשהמעבד הזה רק הוכרז במחירים של 80-90$ MSRP, ולא היה להשיגו בארץ עדיין, האמת גם לא בחו"ל, אמרתי חכו, זה יגיע והמחיר יהיה שובר שוק = disruptive product. אז הוא הגיע והמחיר אכן כזה - רק 374 ש"ח: https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&path=10167_10001_10018&product_id=104270 לרגע לא להתבלבל פה, מדובר במעבד שמקביל ביצועית ל- i7 7700. מה שקצת מעמיד באור הזוי את המחירים שמבקשים כל אותם מוכרי יד 2 אצלנו בארץ, עבור מעבד i7 משומש מסדרה 6000 ו- 7000, רק בגלל שצמוד להם המלל i7 בשם. וזה מטעה, כי i7 של 2015-2017 זה למעשה ה- i3 של 2020. מדובר בלא יותר מאשר תמחור יד שניה להדיוטות במחש…

7. חלקים מעט אקזוטיים וייעודיים, נראה איך הכל ייראה בסוף בהצלחה 🙂

8. Started by tomer_S,

שלום לכולם ! אני בונה בימים אלו מפרט למחשב חדש אותו אני מתכוון לרכוש בכמה חודשים הקרובים אני מאוד מתקשה בבחירת לוח אם משום שאין לי ממש ידע בתחום של לוחת אם והייתי שמח לעזרתכם המחשב שלי מכוון גימינג ותכנים באיכות HD התקציב הוא 1500 ש"ח (אפשר לחרוג ב200- 300 שקל) המפרט : מעבד : intel Core i5-4670K Trey לוח אם : ??? ספק כוח : coolermaster 1000W (קיים ממחשב קודם) זכרון : 8GB DDR3 של Kingstone (קיים ממחשב קודם) כרטיס מסך: MSI NVIDIA GeForce GTX770 2GB Lightning GDDR5 http://www.msi.com/product/vga/N770_...=Specification הארד דיסק : Seagate Barracuda 2TB ST2000DM001 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10380 SSD: SSD Samsung MZ7TE120BW 840 EVO Series 120GB http://…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. האתר Hardware Unboxed ערך בדיקה מתי הזכרונות המהירים באמת משפיעים על ביצועי המשחקים. המסקנה ברורה : למערכת תקציבית חבל להשקיע בזכרונות מהירים. אם הכרטיס הגרפי איננו GTX-1080 ומעלה, אין טעם בזכרונות מהירים כי גם עם הזכרונות האיטיים יותר נגיע לצואר בקבוק. הערה: אני חושב שזה נכון גם עבור מעבדי אינטל, אם יש למישהו מידע קיים או מבחן דומה, מוזמן לשתף. מצורפת תמונה מתוך וידאו שהם פירסמו. כתובת הוידאו כאן:

10. Started by NougaT,

הלוח אם שבכותרת זה הלוח שיש לי כרגע עם המעבד I5 760 יש אפשרות לעשות עם הלוח הזה OC ואם כן, ייכנס ללוח אם הזה גוף קירור איכותי למעבד? זה לוח אם MICRO נכון? תודה על התשובות!!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום לכולם. המקרה הוא כזה: יש לי מחשב ישן, ואני רוצה להחליף לו רכיבים, להלן המפרט: Motherboard Name ASRock 775VM800 CPU Type Intel Pentium 4, 2800 MHz (21 x 133) ראם: לא מצאתי איפה בEVEREST אני רואה את שם הדגם אבל יש לי 2 של חצי ג'יגה כונן CD: צורב DVD וכונן DVD רגיל, שניהם חיבור IDE כונן קשיח: 80 ג'יגה ו160 ג'יגה, שניהם חיבור IDE. כרטיס מסך מובנה בלוח אם. ספק כוח: 300W העינין הוא כזה: אני רוצה להחליף רכיבים, אלו השאלות שלי: א) האם יש מציאות שלוח אם חדש (שמתאים למעבד בסיגנון i3 או i5) יוכל להתחבר לדיסק הקשיח\כונן DVD\הראם שיש לי (בין ע"י חיבור IDE בלוח עצמו, בין ע"י מתאם? (שני הראשונים כדי לחסוך בכסף, האחרון כדי לקנות יותר מאוחר, להשאר עם ראם גרוע וכרטיס מסך חדש יתן לי …

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שלום רב החלפתי ספק לא עזר, המאווררים עובדים בהדלקה של כמה שניות, הוצאתי זכרנות, לא עזר המחשב נדלק ל 2/3 שניות ונכבה ונדלק בלופ אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  13. שבת שלום, ברשותי לוח של ג'גיגה בייט p35-ds3l אני מעוניין לעדכן את הביוס, בעבר הייתי משתמש עם הדיסק שקיבלתי יחד עם הלוח, אך זה היה כאשר המערכת הייתה של xp כרגע מותקן win7 אין סיכוי שזה יעבוד עם המערכת כרגע. אשמח לעזרה תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by yonni,

מה זה RAID בלוח אם? ולמה צריך את זה? איך יודעים אם יש את זה בלוח?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by Chymes,

אני מתלבט בין שני מחשבים ניידים: Celeron 2400 - 3900 ש"ח Pentium 4 2.0 - 4400 ההבדל היחידי בין שני המחשבים הוא רק במעבד. הם מעבד פנטיום 2.0 חזק יותר מסלרון 2.4? אם כן, אז בכמה? האם ההפרש שווה תוספת 500 ש"ח?

• 35 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. אני כל הזמן קורא כאן בפורומים על מחלקים וכל מיני דברים כאלה, מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה זה?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by benor,

יש לי לוח INTEL D850GB האם כדאי לי לעשות לי עדכון ביוס? כי ביינתיים נשארתי עם אותה גירסה למה אני מפחד להרוס את המחשב!! זה בכלל יתן לי משהו?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. אני צריך לוח אם טוב תומך AMD 64 שקורא DUAL ומותאם ל 6600GT (PCIE במחיר סביר לא יותר מ900 שקל..! תודהה!

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. למה לקנות היום Z68 ולא P67? שתיהם מתאימים לי. כאן אפשר לראות את ההבדלים. חוץ מצ'יפ Z68 מול P67 ל-EXTREME6 ישנם 2 USB3 ו-2 SATA3 יותר. אני לא חייב קידוד וידיאו והפרש במחיר מבחינתי הוא זניח. אני גם לא מתלהב מ-SRT, ו-VIRTU (נכון להיום) לא מפגינה יתרונות ממשיים. אבל בכול הסקירות שקראתי ההמלצה (אם אתה בונה מחשב חדש) לקחת את Z68. האים פספסתי משהוא?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. שלום מה ההבדל בין המעבד I-5-8250U לבין I-5-8350U? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שלום לכולם לאחרונה רכשתי זכרונות למחשב הנייד שלי מתימן בציפייה שהם לא ישלחו ( http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=461069.0 ) לכן רכשתי סטיק זכרון נוסף מארה"ב ( http://cgi.ebay.com/KINGSTON-2GB-200-PIN-PC2-6400-DDR2-800-KPR6400SO-2GR-/350357383422?cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5192ed68fe ) של קינגסטון. אחרי שראיתי שהבחור מתימן שלח את הזכרון, מיהרתי לבטל את ההזמנה מארה"ב שעוד לא נשלחה, אך המוכר התעלם ממני לחלוטין ושלח לי את הזכרון. במקרה שהסטיק התימני יעבור את המכס ויגיע לביתי, וגם הסטיק מארה"ב יגיע לביתי, אתקע עם 2 סטיקים של 2GB זיכרון במהירות של 800MHZ למחשבים ניידים. לכן אצטרך למכור אחד מהם, סביר להניח את האחד מארה"ב. הזכרונות חדשים…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Buck,

שמעתי שיש בעיה עם הביוס בחלק מלוחות האם שתומכים בתושבת. המחשב לא עולה עם המעבד עד שמעדכנים את הביוס אבל אי אפשר לעדכן את הביוס כשהמחשב לא עולה. זה נכון? כי אני עומד לבנות מחשב עם התושבת הזו וחשוב לי לדעת אם יש לכך פתרון.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by tnt studios,

האם יש עוד חברות של מעבדים חוץ מINTEL וAMD? אם כן אז האם אפשר כצת מידע עליהן?

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by shirNoshe,

..כתבה מדהימה ומקיפה על הלוח המדהים הזה.רמזת בשבועיים האחרונים על הבדיקה. בטוח יהיו שאלות אבל מקריאה הבאת לי חשק לשדרג..קבל..

• 33 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. כבר כמעט קניתי מעבד AMD 64 ביט (3000+), ומישהו אמר לי שמוכרים מעבדי אינטל 64 ביט במחירים לא גבוהים יחסית. אמרו לי שהאינטל 64 ביט הוא "חיה" ושזה מעבד פשוט מצויין, אבל מה, לא כל כך שמעתי עליו כמו ששמעתי על ה-AMD. מישהו מכיר את המעבדים האלה? שמע עליהם? בקיצור, מה כדאי לקנות? AMD 64 או Intel 64 bit ? (וכמובן, למה?? - איך הביצועים? הבנתי שפתרו את בעיית ההתחממות, זה נכון?)

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.