מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
אם כן, למה זה קורה ? חשבתי על משהו : אם הדואל מפריע ל OC אז ניתן לקנות 2 סטיקים אבל לא לשים אותם בבנקים לדאול אלא שיהיו ביחד אבל ב SINGLE CHANNEL ... ככה לא תהיה הפרעה לOC וככה לא יהיה הבדל בין 2 סטיקים בOC לאחד . - מה אתם אומרים ?
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתחבט בשאלה , לאיזה מעבד כדאי לי לשדרג מהp3 1g מכיון שאני לא יכול לעשות לו o/c ואני רוצה ביצועים יותר טובים . חשבתי על ה athlon xp 1900 או 2000 או שמה כדאי לי ללכת על אינטל ? על ה INTEL P4 2000 - 478PIN 512k Cache חשבתי . אם תוכלו לפרט יותר על הדגם של אינטל ( הרבה המליצו על הנותרווד , רק שהסתכלתי בפנדה לא היה רשום את השם). לגבי לוח אם לamd אני אלך על msi הדגם של הkt333 ואני לא יודע לגבי אינטל . אני אקנה בעוד חודש בערך ומכיוון שלא ידוע לי על מעבדים חדשים יוצאים אני אלך על מה שתמליצו לי ואני מקווה שתהיה הורדת מחירים נוספת כי צריך גם זיכרון . סה"כ התקציב שלי יהיה 2000-2400 אם תמליצו לי על אינטל אני גם אוכל להסתדר עם 512mb sdram עד שאני אחסוך ל ddr או לrdram .
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אני מתענין בשביל חבר שלי יש לו לוח msi שתומך ב 333mh 266mh וב 200mh הקיצר יש לו שני סלוטים של זכרון ויש לו עכשיו אחד של 256 mb שהוא עובד על mh266 הקיצר הוא רוצה לקנות עוד אחד אבל של 333mh הקיצר אפשר לשים שני זכרונות עם mh שונה??? האם זה פוגע במשהו??? תוודה
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
הבעיה בכותרת... המחשב לא היה מחובר לחשמל וכשחיברתי אותו והדלקתי הוא כתב לי את הבעיה שכתובה בכותרת... שיערתי שזו הבטריה, מכיוון שכבר קרה לי כמה פעמים באיזה מחשב ישן. בדקתי את הבטריה במולטימטר וזה כתב לי שיש לה עוד 140~ מילי (3V) האם הזרם שנשאר בה מספיק? אני בטוח ב99% שזו הסוללה מכיוון שהביוס פשוט לא נשמר יותר ולכן לא יכולתי להפעיל את הביוס המשני (ראו מפרט ראשון) אחי הלך לקנות סוללה חדשה בחנות שלידנו... כשהוא יחזור אעדכן... בינתיים כל עזרה תתקבל בברכה... בתודה מראש, manbot.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש בחלקים מTMS ולאחר ההרכבה וכבר מספר ימים אני מקבל את השגיאה הזאת של VCORE V 1.7 צירפתי לכידת מסך מהתוכנה
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
החלטתי לחבר את הכניסה המובנית של המארז שלי לחיבור USB 3.1 GEN2 בלוח. המתאם הגיע היום. חיברתי וההתקנים לא זוהו. נסייתי לחבר חזרה את המתאם למקומו הישן בלוח (gen1). לא נכנס. ובדקתי וראיתי שאחד הפינים התעקם. השכבתי את המחשב ובזהירות רבה יישרתי אותו. נשארתי איתו ביד. הלך חיבור אחד. לא נורא אמרתי לעצמי, קניתי לוח יקר יש 2 חיבורים קדמיים, נחבר לשני. השני נמצא בזווית קצת קשה, מתחיל להכניס בשיא העדינות, מרגיש התנגדות ומיד מפסיק. התוצאה - 3 פינים עקומים. אפילו לא מנסה ליישר אותם בלי להוציא את הלוח. החלפת מתאם פשוט השאירה אותי בלי USB3 קדמי. למען הסר ספק - הרכבתי מאות מחשבים בחיי, היום אני מתעסק ברכיבים עדינים בהרבה בלי למצמץ. הלוח הוא asus x399-e…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
חברי הפורום שלום, אני לא בטוח אם הנושא הזה מתאים יותר לפורום הזה או לפורום התצוגה (מקסימום המנהלים יעבירו אותו לפורום המתאים). בקיצור, רציתי לשאול - איך יודעים בדיוק אם המעבד משפיע לרעה על ביצועי כרטיס המסך או להיפך - כרטיס המסך גורם לצוואר בקבוק במחשב? איך יודעים איזה כרטיס מסך ייתן את הביצועים המקסימליים ביחד עם המעבד הקיים (או להיפך)? פירוט: מבחינה אינטואטיבית פשוט מתאימים בין המעבדים לכרטיסי המסך שיצאו בערך באותו זמן - למשל, אני יודע ש מעבד 1GHz ו GF2 מתאימים או A64 3000 ו 6600GT ייתנו תוצאה מושלמת, אבל האם קיים חישוב מתמטי כלשהו שיכול להסביר את זה? האם יש דרך לדעת, בלי לעבור על ביקורות ובנצ'מרקים, מהי ההתאמה המושלמת בין המעבד לכרטיס המסך? דוגמה אחרת - ברור לי (ואני מ…
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מקור: http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/athlon64-venice.html
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 , איך אני יודע איזה סוג זיכרון RAM יש לי ???
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
-
AMD?? INTEL?? ומה שמו? תודה מראשש~
-
- 40 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חלקכם בוודאי שמעתם על הידיעות ש AMD יעברו לייצור מעבדים בליטוגרפיה של 65 ננומטר, ושזה יביא שיפור ניכר בביצועים, אף עד 40%. האתר HKE PC פירסם היום את רשימת המעבדיי 65NM של AMD. החלק המעניין ביותר לדעתי הוא שאף אחד מהמעבדים אינו עובר את גבול ה 2.4GHZ (חוץ מה FX כמובן), אך עדיין מבטיחים לנו שיפור של כ-40% בביצועים! המעבדים האלה ככל הנראה תשובה למעבדי Conroe של Intel, עד אז ל AMD לא תהיה תשובה מספיק טובה.
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד שלי בלי לשחק עם הוולטים. קראתי באינורנט שאפשר באופן בטוח, ובלי להגדיל את הוולטג', לעשות ל-i5 750 אוברקלוק ל-3,600 Mhz. נכנסתי לביוס, והגדלתי את הקלוק הבסיסי מ-133 ל-170, מה שאם מכפיל של 20 אמור לתת לי מהירות של 3,400 Mhz. לדאבוני, המחשב לא הצליח לעלות, והביוס החזיר את עצמו להגדרות הקודמות. כדי למנוע מעצמי התקפי לב, אני אמנע מלגעת בהגדרות מבלי להתייעץ עם מישהו בעניין הזה. האם הבעייה שלי הייתה שעם מכפיל זיכרון של 10, ה-RAM שלי עלה למהירות 1,700 Mhz, מהירות שהוא לא תומך בה? אם כן, האם אני יכול להעלות את הקלוק הבסיסי ל-166, ולהוריד את מכפיל הזיכרון ל-8, ע"מ לקבל מהירות זיכרון של 1,328 Mhz? אם לא, מה אני צריך לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
האם יש עוד חברות של מעבדים חוץ מINTEL וAMD? אם כן אז האם אפשר כצת מידע עליהן?
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.ocztechnology.com/aboutocz/press/2205/140 דף המוצר
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני פסיעה לפני רכישת מחשב חדש, לפניי עמדה ההתבלטות בין i9 9900K ליד Ryzen 9 3900X, מצד אחד ה-3900X מפתה מאוד בגלל כמות הליבות אך גם כאופק שדרוג עתידי (3950X ביד שנייה בעתיד), מצד שני הוא נופל בביצועי גיימינג ליד ה-9900K. השאלה היא כמה הנפילה גדולה - ב-1080p, ב-1440p וב-4K? יש למישהו גרפים עדכניים שיכול לשתף אותם איתי? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
- 3 followers
-
-
בזמן האחרון אינטל מכינה לנו הרבה הפתעות ואחת מהן היא מעבדי הסלרון הניידים הבאים שלה בעלי ליבת היונה http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=95550 ויקטור הסיני שמוכר לנו מהת'ארד הקודם על הקונרו השיג סלרון שכזה והראה לו מי הבוס התוצאות לדעתי פשוט מדהימות וייגרמו כנראה לכל אחד מכם לקפוץ מהכיסא ;D לדעתי בשביל הכסף שהוא עולה, 120 $ לדברי ויקטור שווה לקנות אחד כזה לHTPC וכמובן לעשות עליו אוברקלוק או פשוט ליהנות ממנו במערכת מחשב לא חלשה
-
- 39 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. עפ"י ה spec נראה שהלוח-אם אינו תומך ב Win7. האם זו טעות או שבאמת יכול להיות שהוא אינו תומך? http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3375#sp 2. אני משווה בין הלוח הזה ללוח-אם אחר: GA-880GM-D2H http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3515#sp עושה רושם שזה הראשון עדיף על פני האחרון מהסיבות הבאות: יש לו 4 חריצי זכרון לעומת רק 2 יש לו חיבור eSATA ומערכי RAID יותר חיבורים (בהזדמנות זאת אשאל: מדוע ומתי 8pin ATX 12V עדיף על פני 4pin ATX 12V) ה יציאה אופטית: optical S/PDIF Out connector פיצ'רים נוספים: Support for Easy Energy Saver Support for Time Repare היתרונות היחידים של ה GA-880GM-D2H: # Support for Auto Green # Support for On/…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף זכרון למחשב איך אני יכול לדעת מה לקנות למחשב שלי שיתאים?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, טוב עדקנתי את הביוס שלי לתאריך: 26\04\02 1) האם הביוס שלי יחסית מעודקן או שחודש זה ישן 2) כל כמה זמן יוצא ביוס חדש? (בערך)
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום בנים ובנות רציתי לדעת כמה מעניין אותכם מעבד הדור הבא של AMD הידוע כ Hammer. והאם הייתם מעונים לדעת עליו יותר ולקבל Review טכנולוגי עליו ועל נושאים קשורים כגון מה זה אומר מעבד 64bit, מה השינוי שמביאה לנו ארכיטקטורת ה Hammer, איך הHammer עומד (טכנולוגית) מול מעבדים אחרים כגון ה Athlon וה Pentium 4, לקבל הבנה קצת יותר מעמיקה של ארכיטקטורה וביצועי מעבד (ופלטפורמה). וכו' וכו' כמו כן האם מערכות ריבוי מעבדים מעניינות אותכם, כי פה חלק גדול מהשינוי שמביאה ארכיטקטורת ה Hammer. היו כנים, אני אשמח מאוד לקבל תגובות בנושא. תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה רכשתי מחשב חדש לאחר שהמחשב הקודם שלי נהרס כנראה כתוצאה משירפה של הלוח אם. הבעיה הזו חזרה על עצמה לא במדוייק אמנם, אבל גם המחשב החדש שקניתי ושלא כלל שום חלק מהמחשב הקודם הלוח האם נשרף( החליפו לי אותו כי הוא היה תחת אחריות). חשבתי שמדובר בבעיה חשמלית כלשהי. הנחתי או שיש לי חיבור חשמל פגום בקיר, או מפצל פגום, או שאולי אני סובל מקפיצות מתח אקראיות של חברת החשמל. התאזרתי באל פסק כדי למנוע כל הפרעה כזאתי. ביום שגרתי כשבאתי לחבר את הMP3 שלי מסוג SANSA CLIP, לפתח היו אס בי הקדמי שלי על מנת להטעין אותו, נזכרתי במשהו: פעם חבר סיפר לי שזו בעיה מוכרת שחיבור מכשירים שגם לוקחים מתח מחיבור היו אס בי לפורטים הקדימיים עשוי להיות בעייתי ולגרום לקצר כלשהו. לאחר מכן הסתכלתי…
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-