מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
חברי הפורום שלום, אני לא בטוח אם הנושא הזה מתאים יותר לפורום הזה או לפורום התצוגה (מקסימום המנהלים יעבירו אותו לפורום המתאים). בקיצור, רציתי לשאול - איך יודעים בדיוק אם המעבד משפיע לרעה על ביצועי כרטיס המסך או להיפך - כרטיס המסך גורם לצוואר בקבוק במחשב? איך יודעים איזה כרטיס מסך ייתן את הביצועים המקסימליים ביחד עם המעבד הקיים (או להיפך)? פירוט: מבחינה אינטואטיבית פשוט מתאימים בין המעבדים לכרטיסי המסך שיצאו בערך באותו זמן - למשל, אני יודע ש מעבד 1GHz ו GF2 מתאימים או A64 3000 ו 6600GT ייתנו תוצאה מושלמת, אבל האם קיים חישוב מתמטי כלשהו שיכול להסביר את זה? האם יש דרך לדעת, בלי לעבור על ביקורות ובנצ'מרקים, מהי ההתאמה המושלמת בין המעבד לכרטיס המסך? דוגמה אחרת - ברור לי (ואני מ…
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בזמן האחרון אינטל מכינה לנו הרבה הפתעות ואחת מהן היא מעבדי הסלרון הניידים הבאים שלה בעלי ליבת היונה http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=95550 ויקטור הסיני שמוכר לנו מהת'ארד הקודם על הקונרו השיג סלרון שכזה והראה לו מי הבוס התוצאות לדעתי פשוט מדהימות וייגרמו כנראה לכל אחד מכם לקפוץ מהכיסא ;D לדעתי בשביל הכסף שהוא עולה, 120 $ לדברי ויקטור שווה לקנות אחד כזה לHTPC וכמובן לעשות עליו אוברקלוק או פשוט ליהנות ממנו במערכת מחשב לא חלשה
-
- 39 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה דברים לגבי הלוח אם הזה ... ראיתי שיש לו 6 channels sound מה זה אומר? והאם הכרטיס קול המובנה הזה , יותר טוב מהכרטיס שיש לי עכשיו? Creative live value (לא מובנה) וגם ראיתי שיש לכרטיס הקול המובנה הזה , רק 3 יציאות.. תתקנו אותי אם אני טועה , אבל אחד זה רמקולים , השני מיקרופון והשלישי יציאה דיגיטלית או משהו.. ככה שאפילו אין סראונד . (בזמן שבכרטיס הנוכחי שלי יש ) מה ההבדל בין השבב mcp לשבב mcp-t ושאלה אחרונה , מה הם ה "Serial and Parallel Ports" ראיתי באיזה אתר , בטיפים , שאמרו שכדאי לבטל אותם... תודה.
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, קראתי כמה ביקורות ומבחינת ביצועים 2 הלוחות האלה נותנים ביצועים זהים ב OC לדגמים יקרים יותר . כלומר מבחינתי הלוחות הכי משתלמים כיום למעבדי SB . הלוחות ישולבו עם SB2600K . השאלה שלי היא מי יותר טוב מבינהם ב OC ?? לא כל כך מצאתי ביקורות באינטרנט שמשווים בין שניהם על מעבד 2600K, לכן אני צריך עזרה ממישהו שאולי ראה השוואה ... כעקרון ה ASUS אמור להיות טוב יותר בגלל הניהול חשמל המתקדם יותר מזה של GIGABYTE, אבל תכלס אני לא יודע ... מישהו יכול לעזור ?! תודה מראש .
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קישור לסקירה המלאה באתר GURU3D זו בדיקה יסודית, כל משחה קיבלה 72 שעות המתנה לפני הבדיקה שכללו גם עבודה אינטנסיבית. מישהו יודע מה רמת המשחה שמקבלים בהרכבות מחשב בחניות השונות בארץ או מה מגיע עם המעבד מ-AMD או אינטל? איזה מהמשחות אפשר לקנות בארץ?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
עד כמה שידוע לי, הסימון "K" במעבדי הסנדי מציין מכפלה פתוחה, כאמור - ניתן להעלות את המכפלה של המעבד ללא הגבלה, זה גם מה שעושה את המעבדים האלו לכ"כ טובים לאוברקלוק ובנוסף גם יקרים. (תקנו אותי במידה ואני טועה). לאן אוכל להגיע גם אם אין לי מעבד עם סיומת K?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
כרגע יש לי את הI5 ואני רוצה לגעת היים היא הבדל משמעותי במשחקים ו בlightroom במידה ואני משדרג אותו לI7. הוא משודך לכרטיס מסך 780. תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היצירה הבלתי רגילה של אינטל נוחתת אצלנו לביקורת - הכירו את המעבד המהיר ביותר בעולם לגיימר ולאוברקלוקר. ציון 40 שנים לצאת מעבד ה-8086 הוליד גרסה שאפתנית במיוחד שאתם צריכים להכיר לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
-
AMD?? INTEL?? ומה שמו? תודה מראשש~
-
- 40 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני מעוניין להחליף את הזכרון הקיים במחשב נייד ישן שנמצא אצלי (2X1GB), ולקנות במקומו 2X2GB. הזכרון הוא מסוג DDR2. השאלה שלי אם כדאי לקנות את הזכרונות הסיניים שנמכרים באיביי. האם ידוע לכם אם הם אמינים? האם ייתכן שהם בעצם מיוצרים אצל אחת מהחברות הגדולות (MICRON, HYNIX, SAMSUNG וכו') אך השם פשוט לא נמצא עליהם? הנה דוגמא: http://www.ebay.com/itm/New-4GB-KIT-2X2GB-DDR2-PC2-6400-800MHz-200Pin-Sodimm-Notebook-Memory-Low-Density-/151812111876?hash=item2358b4fe04 אגב, אני רוצה לקנות זיכרון כי המחשב נהיה איטי ובקושי מתמודד עם מולטיטסקינג. הזיכרון הפיזי הפנוי עומד על בערך 60-110MB כשפתוחות לי הרבה כרטיסיות בדפדפן. האם אלו ערכים המצביעים על כך שמומלץ להוסיף זיכרון?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
לקחתי מעבד P1 133 MHZ, רציתי לעשות לו חור בפינה ולהכין ממנו מחזיק מפתחות חמוד, אבל להפתעתי כל מה שהקדחה שלי עשתה זה לשרוט אותו קלות ! איזה מין חומר זה ?!?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.legitreviews.com/article/709/1/
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחיר מעבד כרגע משוער לעמוד על 1000$ בלבד לצרכן 16 ליבות - 32 threads סוקט S3 חדש http://wccftech.com/amd-ryzen-16-core-threadripper-whitehaven-4094-socket/ **השוואה ישירה ל- ryzen 7 בתמונה מטה. ryzen 7 מימין, ryzen 9 משמאל השקה זו של ה- Ryzen 9 בחודש הבא, מוציאה להשקת אינטל I9 את האוויר מהמפרשים ומרנדרת אותה כהשקה לא מעניינת ובלתי רלוונטית...
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
אני צריך לקנות מעבד למחשב או את ה6700K או את ה7700K - הבדל של כמה שקלים בניהם. מה לקחת ? (נשאל בעקבות טענה של מישהו שאין שום שיפור משמעותי ולא שווה את המס' שקלים האלה).
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
למה משמשים המוצרים האלה למעבד, כמו זה של TT שמצורף לינק לדף באתר שלהם? http://www.thermaltake.com/products/accessories/simXp.htm
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה יקרה אם אני אחבר כרטיס מסך חלש יותר מהמעבד הגרפי של המעבד? האם המחשב ישתמש במעבד הגרפי של המעבד? מקווה שהבנתם אותי....
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
דור ה-Kaby Lake של יצרנית השבבים נכנס סוף סוף להילוך גבוה, ואנחנו כאן בשביל לעשות סדר לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
-
-
לא ממש בטוח שזה שייך לפה אבל בגלל שBIOS זה לוח אז שמתי את זה פה אני רוצה לעשות במחשב שלי RECOVERY PARTITION ממש כמו בניידים שאחרי הפוסט אתה לוחץ F6 או משהו וזה לוקח אותך לRECOVERY עכשיו הבנתי את כל הקטע של יצירת הIMAGE עם GHOST והמחיצה הנפרדת מה שחסר לי זה לערוך את הביוס שלי שיציג לי את האפשרות הזאת של הF6 ושזה באמת יקח אותי לRECOVERY ולא סתם יהיה שורת טקסט שלא מגיבה איך אני עושה את זה? תודה למגיבים
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי לעבור ל VISTA 64 מ 32 ועם זאת להוסיף זכרון למערכת כרגע יש לי 2 ג'יגה - CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz CL5 בשני סטיקים, ההתלבטות שלי היא, האם להוסיף עוד שני סטיקים זהים (ובעצם למלא את כל חריצי הזכרון שלי) או להשקיע קצת יותר כסף ולקנות שני סטיקים של 2 ג'יגה כל אחד, 6 ג'יגה בכולל וכך להיות "יותר מוכן" לשדרוגים עתידיים. המחירים כל כך זולים עכשיו שזה נראה לי טעות לקנות רק 2 ג'יגה ועוד בשני סטיקים. תודה
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי בשעה טובה את הסמפרון 3000 939 עם לוח DFI NF4 ULTRA עם 1G זיכרון ( dual ddr ) והרצתי תוכנה peformance test מה אני אגיד לכם ה xp 2400 הישן הרבה יותר טוב מה sempron 3000 עם רק 512 מגה זיכרון בלי דואל זיכרון עם לוח גיגהבייט ga- 7vrxp פשוט מעבד עגלה לעומת הXP הישן והמעולה
-
- 32 תגובות
- 1.8k צפיות
-