עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Dready,

הוא תומך בדואל דידיאר?

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  2. Started by DarkSight,

יש לי כרגע זכרונות של ADATA עם DDR400 CAS3 512MB ורציתי עכשיו לקנות עוד 512 במטרה שזה יעבוד בדיואל איזה זכרונות לקנות? האם זכרונות פשוטים של KINGSTON שעולים בסביבות ה300 שקל איכותיים?

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  3. האם אפשר לחבר מעבד חדש של אינטל עם סוקט 1155 על לוח אם בעל צ'יפסט X58 וסוקט 1366?? אני מתוסכל מהלוחות אם החדשים שיצאו לסנדיברדג' (צ'יפסט P67 ו H67) כי הם לא חזקים כמו ה X58

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  4. Started by FatallChill,

יש לי קצת בעיות בקניית המעבד AMD SAMPRON 3000 128 64 bit 745 BOX מישהו יכול לתת לי קישור (עדיף אזור המרכז)

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  5. Started by Bar_B_q,

http://www1.us.dell.com/content/products/productdetails.aspx/latit_d500?c=us&l=en&s=dfh&~page=4&~tab=viewstab#tabtop החריץ שאתם רואים פה... ליד הכניסת של המקירופון והאוזניות ומעל האינפרא... מה השם שלו ? תודה

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  6. Started by OuTsIDe,

זה משהו חדש האים הוא טוב וביכלל האים שווה לקחת אותו?

7. Started by eliom,

שלום. סוג המחשב:נייח מערכת הפעלה:windows 7 32 bit יש לי לוח אם דגם p5kpl והבעיה היא שיש לי 2 זכרונות. של 3 GB ביחד.ורוב הפעמים שאני מפעיל את המחשב אני לא שומע את הצפצוף של הזכרונות והווינדוס לא עולה.עכשיו איזה זכרונות מתאים ללוח שלי? תודה.

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  8. איך זה ייתכן ומה זה אומר?

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  9. Started by bein,

i5-8600K או i7-6700 איזה מהם יותר מהיר יותר טוב ?

10. לכתבה ולאחר שקניתי .. מכספי החברה אומנם : RDRAM 1066 אני מתחיל לחשוב פעמיים לא הייתי קונה לוח גרניט ביי של אינטל עכשיו , וזיכרונות RDRAM 1066 נראו לי הכי מהירים או אולי זיכרונות DDR400 אם לוח אם אחר היו נותנים תוצאה טובה יותר או אולי רק תחת אובר קלוק , לא מעשי במחשב של החברה. האם האם אני יראה תוצאה , מהירות !!?? 512 M של זיכרון כזה עולים הון לא קטן. * הערה : המחשב לא מיועד למשחקים . כרגע המחשב לא פועל , משהו בהגדרת RAID לא בסדר , המחשב לא מזהה את הדיסקים : לא בעייה שלי אלא של האחריות .., אז אני לא נוגע.

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  11. ולמה יש הפרש במחירים שלהם..(כי ראיתי ש PA יותר זול) תודה מראש.

12. Started by Kitzony,

אוקי לא כלכך איכפת לו אם זה יהיה AMD או INTEL רק שיהיה טוב ומהחנות www.Iqpc.co.il זכרונות הוא יביא אבל לא בתקופה הקרובה תכתבו לו מה כדי לו.. תודה

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  13. שלום אני קונה מחשב חדש אני הולכת לקנות מעבד I5 750 של INTEL ואני מתלבטת איזה לוח יותר מתאימה איני משחקת במשחקים ככה שלא הולך להיות כרטיס מסך משוכלל ההתלבטות היא בין : לוח אם Gigabyte דגם GA-P55M-UD2 -מחיר 535 באייבורי לוח אם Gigabyte דגם GA-P55-UD3L - מחיר 540 באייבורי לוח אם Gigabyte דגם GA-H55M-UD2H - מחיר 545 באייבורי מה אתם אומרים איזה מהן יותר איכותית או שאולי תמליצו על לוח אם אחרת איני רוצה להשקיעה סכומים מאוד גבוהים אם ההבדל אינו משמעותי התקציב עד 650 ש"ח על לוח אם אלא אם כן תחליטו כי יש צורך משמעותי למעבר השמוש של המחשב הוא אינטרנט סרטים ושרתים וירטואליים הזכרון הוא 2 סלוטים של 2GB 1333 של קינגסטון וכרטיס המסך Gigabyte דגם GeForce 210 512MB GV-N210OC-512I אם נ…

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  14. במספר הערות נכתב שהמעבדים המהירים ביותר עולים יקר להחריד בגלל סיבות תמחוריות, ולא בגלל סיבות טכנולוגיות. הדבר לא מדוייק, ואנסה להסביר. כאשר מעבד נכנס לייצור, לא יודעים מה תהיה מהירות פעולתו. המהירות בסופו של דבר נקבעת לפי חלקיקי אבק מיקרוסקופיים, לפי תהליכי דיפוזיה, וכו'. תהליך ייצור מסוים, ברמת בשלות נתונה, יכול לייצר מעבדים עם ממוצע מהירות מסויים וסטיית תקן מסויימת. בסוף שלב הייצור המעבדים נמדדים. חלק נפסלים ונזרקים. למשל, yiled של 95% משמעותו ש-5% מהמעבדים נזרקים. המעבדים שלא נזרקו מחולקים לקבוצות הנקראות bins. למשל, bin ראשון בקצב 2.0, bin שני בקצב של 2.2, ו-bin שלישי בקצב של 2.5. הסיכוי שמעבד יגיע ל-bin השלישי הוא למשל 10%. מעבדים אלו הם, בהגדרה, יקרים יותר. לא ניתן …

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  15. Started by Yoni_Maist,

אהלן, רציתי לדעת מה ההבדל בין אלה, ואיזה מהם עדיף לי לקחת אם אני בונה מחשב גיימינג (לא מתכנן OC)

• 1 תגובה
    • 4.4k צפיות
  16. Started by mr_gray,

אז ישנם הפרמטרים במוכרים - HZ למהירות זיכרון, DD2 - לסיווג שלו ומסתבר שישנו גם הפרמטר של CL - מה הוא אומר ? אם לחדד אז ראיתי שהכוונה היא לתיזמון זיכרון ? השאלה היא לאיזה תיזמון כוונת המשורר ? ועוד שאלה קצת יותר כללית: יצא לי לראות בכמה וכמה הודאות שעדיף ולא לקנות לרשות כמו אייבורי וכו, למה זה ? אם קניתי את המחשב מהם ורוצה לשדרג למה צריך לשים לב ואיפה כדאי לעשות את זה ?

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  17. Started by rafi121,

כגון MSI 6566, שיתאים למחשב משנת 2002 עם 1 ג'יגה זיכרון 266. גר בפ"ת . צריך להיות זול. [צונזר]

18. Started by Deus Ex: Machina,

מה קורה לכולם? אני רוצה לשפר את המחשב שלי וחשבתי על אי אמ די 3200+ ואז ראיתי את AMD Athlon 64 3200+ Winchester מה זה והאם זה יותר טוב מ ה venice הרגיל?

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  19. Started by LOTE,

שלום חברים, אני מתכוון בקרוב לרכוש חומרה חדשה ומחשב חדש בכללי, השימושים שלי הם גלישה ולרוב משחקי מחשבים קלים (CS, CSGO, Payday, League of Legends ואולי כמה נוספים). הידע שלי בחומרה הוא אמנם לא אפסי אבל די קלוש (בניגוד לידע בנושאים אחרים שקשורים למחשבים) והייתי שמח לדעת מספר דברים לפני שאני ניגש להתייעץ בכלל על מה לקנות. כמובן שהשאלות האלו מגיעות לאחר בדיקה בגוגל. 1. מה עושה מעבד אחד טוב ממעבד אחר? כנ"ל ללוח-אם. השאלה מגיעה ממקום של השוואה, אני רוצה להשוות בין חלקים מסויימים ולשם כך דרוש לדעת את מה שהופך אחד לטוב מהשני. 2. איזו חברות אמינות יש לספקי כוח? ובנוסף מהי כמות הוואט הדרושה לספק כוח שיחזיק בדרישות שלי? זהו בינתיים לדעתי, …

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. Started by the_lighting,

מה הזיכרון היותר טוב? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3263 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3301 לבאס של 400 450 גג

• 1 תגובה
    • 437 צפיות
  21. OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 1066 CL5-5-5-15 - REAPER HPC EDITION - OCZ2RPR10662GK או G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400PHU2-2GBHZ

• 1 תגובה
    • 450 צפיות
  22. Started by simla101,

הממ...אוקי...אני מחפש לוח m.atx (בגלל הגודל שלו ) ומעבד בתקציב של משהו כמו 600-800 שקל היו המון לוחות אם בKSP אבל עד שהגעתי לאשכרה לקנות אותם הם הפסיקו למכור אותם אני מחפש כל סוג של לוח אם שיענה על הדרישות הבאות: 1)בעל כרטיס רשת מובנה 2)כרטיס מסך מובנה 3)תומך DDR 4)m.atx אני טבעית חשבתי על סמפרון...אבל רוב הלוחות אם הם מאוד ישנים ולא תומכים בהם(ואין לי חבר נורא נדיב שיסכים שאני אקח לו את המעבד בשביל לעדכן ביוס)...או שאין עליהם כרטיס רשת מובנה! לא איכפת לי כ"כ אפילו אם זה יהיה יד שניה לא איכפת לי שזה יהיה אינטל...סלרון פנטיום 4...סמפרון...ככל שיהיה יותר חזק מבורך! אגב..אני ממש משתדל לא לחרוג מהתקציב...אפילו לא להגיע לתקרה שלו...800 שקל זו גם ככה חריגה מהתקצוב המק…

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  23. החלתי לבד למארז CM690 ויש לי את הכניסות של הסאונד מעל איפה שה CDROM במארז.. אז יש שם eSATA הסתדרתי עם זה FireWire לא הסתדרתי USB הסתדרתי AC'97 לא הסתדרתי MIC גם לא. אני פשוט לא מוצא לאן לחבר את זה בלוח M שלי, הלוח אם: GIgabyte S seriers לא זוכר איזה, חושב ש 945. דרך אגב, היציאות האלו זה בצורה כמו של שמחברים את ה USB ללוח אם, יכול להיות שזה צריך להיות שם? עוד שאלה, יכול להיות שהיה לי איזשהו חלק כזה שמתחבר ללוח אם ב PCI E קטן? תודה לעוזרים!!!

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  24. Started by Idan-h,

זה אפשרי? זאת אומרת להעלות את הFSB ל200 מ133, ולהוריד את המכפלה מ-18 ל12 (או שהיא נעולה?). אם כן, עדיין זה נחשב לOC קשה? או שלמעבד יהיה קשה לעמוד בבאס כזה למרות הורדת המכפלה?

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  25. Started by almogas,

מצטער שאין כותרת ענינית פשוט זה הכי עיניני שמצאתי.. עכשיו נתחיל בבעיה.. 1} דבר ראשון יש לי לוח אם של msi עכשיו איפה שהמעבד בערך חמש סנטימטר למטה ועוד איזה סנטימטר ימינה יש לי שם איזה חלק שמכוסה בצלע קרור.. איך קוראים לחלק הזה? ושמעו היה לי לוח אם אחר והיה לי שם מאורר אם אתם מכירים תמאוררים היפים של msi הוא היה איזה 40 מלימטר עם אורות ועכשיו הלוח אם שלי נישרף ולקחתי אותו לתכנאי שיחליף לי אותו.. ועכשיו אין לי שם מאורר אבל יש לי צלע קירור .. ובאיזה 3 מחשבים שפתחתי ראיתי שאין מאורר אז רציתי לדעת אם צריך מאורר בשבילו? אם ושחכתי להגיד שיש לי מאורר 80 מ"מ מול הלוח אם שמכניס אויר ואחד מאחורה שמוציא.. 2} מאחורה איפה שהכרטיס מסך מתחבר יש לי חריצים לבנים כאלה שאליהם מתחבר הכרטיס רשת…

• 1 תגובה
    • 519 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.