עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by GetRich,

שלום! אני צריך שתמליצו לי על מעבד ל-HTPC לשידורי HD שהכל יעבוד חלק.. תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 647 צפיות
  2. אהלן אהלן עבדתי קשה בחודשים האחרונים ועשיתי מספיק כסף ועכשיו הגעתי למסקנה שיש לי קקה של מחשב ואני רוצה להחליף רציתי לדעת איזה חלקים טובים במחירים טובים אתם יכולים להציע לי חלקים כמו - דיסק קשיח , כרטיס מסך , מסך , מקלדת , עכבר , רמקולים , צורב אני לא צריך.. אני צריך המלצות למעבד ( AMD או אינטל? ) , ללוח אם למעבד , וזכרונות ( 1GB RAM ) בעקרון המטרה של המחשב זה לשרוד עם אמיול מפוצץ בקבצים , ועדיין לשחק באיזה משחק ... מה שהמחשב שלי ( INTEL P4 2600 , לוח אם מעפן ו512 מגה של ראם לא עושים ) ויש לי כרטיס מסך מצויין קניתי לפני כמה חודשים ב800 שקל.. אז הנה החנות שאני קונה ממנה ( KSP ) : http://www.ksp.co.il/hmain.php או שאם תמליצו על מקום אחר אני יקנה משם העיקר המחיר והשירות! וה…

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  3. Started by oozy,

קניתי כרטיס מסך DIAMOND RADEON HD 5850 1024mb ואני מאמין שהמעבד עושה לי צוואר בקבוק. מעבד שיש לי עכשיו זה Intel® Pentium® D CPU 3.40GHz לוח אם asus P5B ספק כוח HX520W זיכרון GB 4 RAM

• 8 תגובות
    • 968 צפיות
  4. שלום לכולם ! אני רוצה לבחור בין 3 מעבדים ( אשמח לקבל המלצות שונות ) 1 - AM2 3500 2 - AM2 DUAL CORE 3800 3 - CORE 2 DUO E6300 מעבד 1 - הוא זול יחסית, ומעבד 3 הוא יקר יחסית. מה אתם אומרים ? האם יש פערים גדולים בבצועים למשחקים ? או במילים אחרות : האם כדי לקנות מעבד זול יותר ולהשקיע את ההפרש במאיץ גרפי או להשקיע במעבד ולרכוש מאיץ חלש יותר ? או יש אופציה שלישית להתפשר על AM2 DUAL CORE 3800 ? לגבי הזכרונות: אני צריך המלצה לזכרונות 1GB 800 - האם הפרש במחיר בין 667 ל - 800 מצדיק את עצמו ? אשמח לקבל תגובות + גרפים של ביצועים

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  5. משהו חזק ככול שיותר, AGP + PCI כי הכרטיס מסך שלי AGP... ואני לא מתכוון להחליף אותו, לפחות לא בשנה וחצי - שנתיים הקרובות.. אני צריך שיהיה בו לפחות 4 יציאות PCI כי יש לי כרטיס FIREWAIRE, כרטיס קול, בקרוב כרטיס TV, ועוד אחת לכרטיס מסך שיבוא בעתיד.. אין העדפה מיוחדת מפני שלא בדקתי עדיין את השוק, כי אין לי על מה להתבסס.. אז תודה וחשוב שיהיה חזק למשחקים כבדים..שוב תודה *** שחכתי: יש לי כרגע 2 כרטיסים מסוג DDR (לא DDR2!) ולכן אצטרך שיהיו לפחות 2 יציאות DDR ועוד 2 יציאות DDR2 שאולי יבואו בעתיד.. בקיצור אני משתדרג ולא קונה מחשב חדש, לכן אצטרך לוח אם שהוא גם חזק, וגם יכיל שילוב של מעבר מהדור הישן לחדש! תודה + מעבד - גם כתבתי בכותרת!!!!

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by zerocool15,

אני בתהליך שידרוג המחשב אני צריך המלצה ללוח אם שיתאים למעבד ספציפי ושמצד אחד יהיה זול ומצד שני יהיה חדשני אני מתכוון לייבא הכל מארה"ב בזול חוץ מזה אני מתכוון להוסיף די די אר 2 512 ובעתיד לשתדרג ל1 ג' + אני מעדיף לוח אם שיהיה בו גם איי ג'י פי 8 ופי סי איי אקספרס שמעתי של ashrock יש לוחות כאלו אך אני לא יודע אם הם עדיפים וגם איזה מעבד טוב יתאים להם והאם הטכנוליות של הלוח הזה של אשרוק הם טובות או שזה לוח ישן.. הצעות?

• 14 תגובות
    • 804 צפיות
  7. שלום, מכיוון שאין לי כסף להשקיע במחשב חדש לגמרי ואני תקוע עם ATHLON 3200 חד ליבה ולוח סוקט 939, אני צריך המלצה ללוח + מעבד עד 600 שקל וחריגה של עד 700 אם זה ממש קריטי וייתן תוצאות טובות יותר משמעותית. חיפשתי מעבדים כפולי ליבה לתושבת 939 אבל הם נדירים למצוא יד שניה + מחיר הגיוני, אז החלטתי כבר להשקיע יותר ולהחליף לוח ומעבד שייתנו לי תוצאות טובות יותר ושייחסכו את הכאב ראש של מציאת כפול ליבה ל- 939.. אז אני רוצה המלצה ללוח אם של AMD או INTEL עם תושבת 775 או AM2, משהו לא יקר עם התקציב והחריגה שרשמתי כבר.. בקיצור, החנויות העדיפות: KSP או כל חנות אחרת בירושלים או בסביבתה (SKYPC לדוגמא לא אפילו שיש לה מחירים טובים כי הסניפים שלה בטיזינאמו ואם יידפק לי משהו הדלק יעלה יותר מרכיב ח…

• 49 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. מחפש מעבד + לוח אם שיתאים למעבד, מעוניין להשקיע עד 400 לשניהם יחדיו. אני לא מחפש מעבד חזק, מעבד פנטיום 4 2.6 או 2.8 יספיק לי די ויותר. על איזה מעבד זול ולוח אם אתם ממליצים בסביבות המחיר שהגדרתי?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. הי, אני קונה מחשב חדש ב 4000 שקל. לא מעניין אותי OC. מעוניין למשחקים וצפייה בסרטים. ושיהיה הכי אמין שאפשר (רוצה לרוץ איתו שנים בלי שידרוגים) זה הבסיס שהרכבתי עד כה: מעבד E6750 (אגב מוזר אבל אני לא מוצא אותו בזאפ...) לוח אינטל D35DPM 2 דימים של Kingston 1GB 667Mhz השילוש הזה יעלה לי באזור ה 2500 ויחד עם רכיבי הבסיס אני מגיע ל4000. מה אתם אומרים ? תודה ג'ו

• 4 תגובות
    • 494 צפיות
  10. יחס מחיר תועלת הכי טוב שיש

• 15 תגובות
    • 933 צפיות
  11. Started by constantine16,

תקציב עד 500 שקל מה יותר טוב amd 4200או Intel e4400

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  12. שלום, ביקשו ממני המלצה ללוח אם ומעבד i7 בתקציב 2,200 ש"ח זה סופי והבנאדם נעול על i7... הלוח צריך לתמוך SATA3 ו USB3 ולתמוך בעוד כול מיני חידושים , רק לא לוח מחברה MSI. אין צורך ב OC - הבנאדם לא יעשה OC בחיים... חנות מעודפת http://www.rsm.co.il/ שאלה שלא קשורה לפורום הזה: מה עדיף כונן SSD או SAS : http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1881 או http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1849 תודה רבה!!! :-*

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  13. שלום, בימים אלא קרוב משפחה שלי מרכיב מחשב חדש ואני עוזר לו בנושא. כבר יש את כל החלקים ורק חסר מעבד. אני מאוד אשמח לקבל המלצות למעבד. כאמור המחשב מבוסס על לוח אם עם צ'יפסט Z87, השימושים העיקריים במחשב יהיו: אינטרנט אופיס צפיה בסרטים adobe premiere - הוא צלם חובב ומשתמש בתוכנה זו בשביל לעשות עריכות וידיאו. הוא משחק במשחקים לעיתים מאוד רחוקות וגם אז זה משחקים קלילים אז הוא החליט לא לקנות כרטיס מסך. יש תכנון לעשות בעתיד OC למעבד אז צריך מעבד K. צריך מעבד שבא בתצורת TRAY כי הוא לא מעוניין בקולר של אינטל. המון תודה לעוזרים !

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by gggil,

אני צריך המלצה למעבד אינטל, השימושים במחשב הם 60% סרטים מוזיקה אינטרנט ותוכנות 3D, והשאר משחקים. איזה מעבד עדיף לי לשנים הבאות? E8400-500 או מעבד ארבע ליבות כמו Q6600 או Q9400 Q8200 Q9300? בעקרון אני לא מחפש את המעבד הכי טוב ב1300 שקל, אני מעדיף למצוא את המעבד שמתאים לי בדיוק, עד 1300 שקל. תודה, גיל

• 10 תגובות
    • 964 צפיות
  15. Started by sashakrik,

שלום, שכן שלי רוצה לשדרג את המחשב שלו אבל יש לו מעט מאוד כסף לצורך כך. כרגע הוא עם מעבד אינטל E6750 והוא רוצה לקנות מעבד משומש שיהיה חזק יותר והוא הקציב לכך 200 ש"ח. לקנות מאיביי זאת גם אפשרות. מה אתם אומרים על Q6600 ? אשמח להמלצות למעבד. תודה !

• 21 תגובות
    • 3k צפיות
  16. Started by A.S.H.E.R,

אני מעוניין לקנות מחשב חדש ואני בטוח שאני לא ישדרג את המחשב בעוד כמה שנים טובות ואני רוצה/צריך משהו שיחזיק כמה שנים טובות! מחשב למשחקים כבדים עד 6K + למשחקים כמו קרייסיס GTA IV ואחרים שיצאו בעתיד , מתוכנן מתוכנן מסך 22" FULLHD המחשב הנוכחי שלי שירת אותי יפה 6 וחצי שנים וכבר הספיק לו ואני מעוניין בהשקעה לאורך טווח... ללא שום קשר אבל חשוב שתדעו אני רוצה לקנות תמערכת I7 וכבר כתבתי במדור מפרטי מחשב אבל לא נתנו לי תשובות מספקות אבל בעיקר ממליצים לי שכדאי מערכת מבוססת מעבד QUAD בחצי מחיר ממערכת I7 למה כ"כ מתנגדים למערכת מבוססת Core I7 ? חוץ מזה שזה יקר ואינטל מתכננת להוריד מהמדפים מספר מעבדים מצוינים אז מה שווה להשקיע בהם ? זהו ציתות מאחד הפורומים שקראתי ומסיבות ברור…

• 8 תגובות
    • 625 צפיות
  17. Started by hagay,

אני החלטתי לשדרג את המעבד והלוח אם ויש לי תקציב של 4000-5000 שקל ... חשבתי על הכיוון של הפנטיום 4 3.4 החדש... מה אתם אומרים? תודה.

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by naor82,

תודה לכל העוזרים!!

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  19. היי. אני בונה מפרט וחסר לי מעבד ולוח אם מתאימים, פרטים: כרטיס מסך - 5770 1GB. זיכרון - 2 סלוטים של 2GB. תקציב למעבד ולוח אם - בסביבות ה-1000 ש"ח, אפשר לחרוג ב-200 ש"ח בערך אם כדאי. המחשב יהיה למשחקים כבדים גם ברזולוציה של FULL HD, לא מתוכנן OC. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  20. שוב שלום, אני לא מבין בלוחות אם ומעבדים אז קשה לי לפרט כולכך. קניתי את המחשב שלי לפני שלוש שנים ושדרגתי כרטיס מסך ל gtx 260 זכרונות ל 4 גיגה . המעבד שלי הוא q6600 ולוח אם לא יודע. מטרת השידרוג היא למשחקים,לcall of duty blackops כי המנוע שלו מסתמך רק על המעבד ולא על על הכרטיס מסך(יותר על המעבד ולא הרבה על הכרטיס) ככה שיש לי low fps. התקציב שלי הוא 1000 ש''ח. תודה .

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  21. אני צריך לוח אם ומעבד שאיתם אני יוכל לצפות בסרטי HD 1080P ללא תקיעות, יש לי כרטיס מסך 9500GT שכתוב על הקופסא שהיציאה היא 1080P ותומך בHDMI אבל עם המעבד שלי (פנטיום 4 שגוסס לו כבר כמעט עשור בערך) זה לא הולך כל כך חלק אפילו שעשיתי OC מ3GHZ ל3.4, 3.41 המחשב כבר קורס =\ יש לי ספק של 550W, אין לי כסף להשקיע גם בספק ככה שנצתרך להסתפק בספק הזה... אני מתכנן גם לשחק בזמני הפנוי במחשב אז קחו את זה בחשבון אני גר בחיפה אז אני צריך חנות שקרובה לחיפה, TMS, KSP, אייבורי ומה שעוד יש.. תודה ושבוע טוב!

• 9 תגובות
    • 760 צפיות
  22. Started by swisaavi,

בזמן האחרון הגעתי למסקנה שהמעבד שלי (intel pentium 4 2.66ghz) מגביל את הביצועים של הכרטיס מסך שלי (A7600GT), אז החלטתי לקנות מעבד שלא יגביל את הכרטיס מסך הזה. הלוח אם שלי זה asus p4s8x. אם אפשר שהמחיר לא יעבור את ה 1000 כי אני די מוגבל בתקציב אחרי שידרוגים אחרים.. ושהלוח אם שלי אכן יתמוך במעבד שאני לא סתם יקנה. תודה מראש.

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Or_s2006,

שלום! אני רוצה לקנות מחשב ואני לא יודע איזה מעבד לקנות יש 3 אפשרויות Q6600 E6750 E6850 הלוח אם הוא p35 s3 אם במידה ותמליצו לי על ה-Q6600 שמעתי שהוא מתחמם מהר זה נכון אז תנו את חותת דעתכם על המאוור למעבד THERMALTAKE BIG TYPHON 120 VX

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  24. היי חבר מעוניין להחליף מעבד כדי לקבל קצת יותר ביצועים במשחקים. יש לו 1070 GTX אבל הוא לא מקבל 60 FPS יציב בחלק מהמשחקים. היום יש לו i5 7500 והלוח שלו תומך אך ורק בדור 7. שווה לו להחליף למשהו כמו 7600k? או להחליף כבר למעבד מדור 9 כמו ה 9600k ולקנות לוח בנוסף? וסתם לידע כללי: האם יש עוד יתרונות בלהחליף היום ללוח חדש ודור 9 אם בכלל?

25. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מעבד חדש למחשב שלי וכנראה שאני יצטרך להחליף את הלוח אם. קניתי לפני איזה חודשיים כרטיס מסך חדש GTX 670 WINDFORCE שהוא נחשב יחסית לדי חזק. אני בעיקר בתוך נושא ה GAMING . המעבד הנוכחי שיש לי הוא : AMD PHENOM II X4 965 ולוח אם : GA-890GPA-UD3H עכשיו המחשב התחיל לזוז כמו עגלה לפני שבועיים בערך, ופשוט התעצלתי לעשות משהו בנוגע לזה. לדעתי אני צריך לקנות מעבד חדש כי הוא יחסית ישן ולא מתאים לכרטיס מסך. יש המלצות כלשהם? אני מעוניין במעבד של INTEL וגם לוח אם שיתאים . הספק כוח שלי הוא : 750W

• 9 תגובות
    • 987 צפיות

דיונים חדשים בפורומים