מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
עקרונית ההיגיון שלי אומר ש7 יותר טוב כי זה יותר נמוך אבל שמעתי שלמשל 2.5-3-3-11 עדיף על 2.5-3-3-7 במעבדי AMD האם זה נכון? אם כן, למה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 545 צפיות
-
-
קניתי את הלוח הזה למעבד Athalon 64 3000. יש שם אפשרות של D.O.T. שזה ראשי תיבות של Dynamic Overclocking Technology, שהלוח אם מבצע לבד OC אם הוא רואה שיש עומס על המעבד. מישהו מכיר את זה? שווה לנסות את זה או שזה סתם?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
איזה מעבד עדיף למשחקים הamd יהיה 3200 venice , לא מתוכנן oc
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
בקרוב (סביבות החודש הנוכחי) ידידה שלי מתכוונת לקנות מחשב. היא עובדת בתור גרפיקאית. כשיש עדיפות לא להתפרע עם התקציב. אני צריך להחליט מה יהיה המחשב שהכי יתאים לה. בדרך כלל אני מעדיף את מעבדי AMD אבל קשה להתעלם מן הבנצ'מרקים הבאים: http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/pentiumd-820_13.html http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/pentiumd-820_15.html מדובר על מעבד ה-2.8Ghz כפול הליבה החדש של אינטל. לפי הבנצ'מרקים נראה כי לצרכים הספציפיים שלה המעבד החדש יתן את מירב הביצועים. השאלה באיזה מחיר וכמה זמן עד שהוא יגיע לשוק. אני מאמין שהוא יעלה בסביבות ה-1400-1500 ש"ח. השאלה היא מתי לכל הרוחות הוא אמור לצאת, והאם הוא אכן הבחירה הנכונה לדעתכם.
-
- 31 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
-
יש לי את הלוח אם הזה ואני רוצה לקנות HD למחשב, לא הצלחתי למצוא תשובה חד משמעית
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני מתלבט בקניה של המעבד הזה מול ה D805 רציתי נתונים של אוברקלוקינג וטמפ' שלו (D930) כך שאוכל להחליט סוף סוף על מה אני הולך כי פשוט יצאתי משוגע מכל התרדים שמראים כי הD805 מבצע אוברקלקוינג יפה ובטמפ' נמוכות וכמובן שהוא יותר זול בהרבה עזרו לי בבקשה אני כבר בכניסה לאברבנל והשומר לא מכניס אותי עד שאקבל תשובה .
-
- 13 תגובות
- 843 צפיות
-
-
http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=2504&catcode=333&AdCat=&parentid= מה אתם חושבים על זה?
-
- 9 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכל חברי HW-ZONE, שנה טובה ומתוקה. רכשתי לאחרונה את הלוח האם הנ"ל. חיברתי אותו לספק ושאר החומרה, אך איני יודע כיצד יש לחבר את חיבורי ה- RESET, POWER וכד' של המארז ולכן המחשב לא נדלק בלחיצה על כפתור ה- POWER. יש לציין, כי אין באמתחתי את חוברת היצרן המפרטת לאן יש לחבר את החיבורים בלוח. אני זקוק לעזרה מקצועית בנושא שמא אזיק לחומרה במסגרת ניסיונות חיבור שונים. אשמח לקבל ייעוץ מקצועי ממומחים אשר מכירים את הלוח הנ"ל, ואף אשמח עוד יותר להדרכה טלפונית. לסיכומו של עניין, אני רוצה לדעת לאן יש לחבר בלוח את החיבורים הנ"ל. תודה רבה, בברכה, דורון.
-
- 3 תגובות
- 416 צפיות
-
-
בוקר טוב אנשים שבת שלום וחג שמח לאחר שקראתי פה בפורום שהלוח מוגבל לבאס 200 ולתמיכה מלאה לקונרו צריך 266 חיפשתי באתר הבית ולא מצאתי כל איזכור לבאס-רק fsb 1066 גם במנואל זה אינו מופיע,גם שלחתי שאלה בתמיכה ולא מצאתי האם יש קישור הסבר "רשמי"? (מלבד כמובן בדיקה פיסית) http://www.intel.com/products/motherboard/d946gzis/index.htm
-
- 7 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אחרי ההכרזה על מעבדי אינטל החדשים וההוזלות, האם כדאי לרכוש אינטל D950 או E6400. יש הבדלים משמעותיים במהירות שעון ו-cache, אבל מדובר בטכנו' "ישנה" מול חדשה. או בכלל איזה AMD . המחשב מיועד לעבודה משרדית/גראפית/ וגם משחקים( מיני-גיימר).
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בעוד כשבועיים אני קונה מחשב, עכשיו הבעיה היא שאני לא יודע איזה לוח אם לקנות אני רוצה שהוא יתמוך בAMD 64 וב-PCI EXPRESS בשביל כרטיסי מסך מסוג זה... יש משהו שאפשר לסדר ? תודה
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
צריך שיהיה אותו כרטיס מאותה חברה ואות נפח ואז זה עובד כדואל צ'אנל ?... כי היה לי 2 זכרונות שהם לא מאותה חברה , וכנראה זה עשה לי בעיות היה נותם לי הודעות כחולות .. ככה זה אצלי היה לי 512X2 לא דואל , אז כנראה היה שגיאות .. נתתי אותו לחבר שלי , ואצלו זה לא דואל צ'אנל ואצלו לא עושה בעיות בכלל , אז כנראה זה בגלל זה לא ? תעזרו לי ..
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש לי כרגע זכרון 2*512MB של Corsair 667MHz CL5 DDR2. (ושאר המפרט בפרופיל) אני כרגע לא צריך עוד זכרון באופן מיוחד אבל נראה לי שמחיר הזכרונות במינימום והמחשב ישמש אותי עוד מספר שנים כך שמתישהו אני גם אעבור ל-vista סביר להניח. בכל מקרה, חשבתי לקנות זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1GBx2) 667Mhz CL5 מ-skypc ב-380 ש"ח או IQPC ב-390 (לא נראה לי שאפשר לרדת יותר מידי מהמחיר הזה) דבר ראשון- הזכרונות האלה טובים באופן כללי (לא עושים בעיות או משהו), נכון? (אני לא עושה OC) דבר שני- יש איזשהו שיקול שכדאי להיות מודע לו בין שתי החנויות הנ"ל? (חוץ מ-10 ש"ח הפרש ומיקום החנות) והדבר העיקרי: אם אני מוסיף את ה-2GB הנ"ל לשני הסלוטים הפנויים בלוח האם (GA-945G-S3) כך שכל זוג יושב על סלוטים בצבע תואם כל ה…
-
- 10 תגובות
- 822 צפיות
-
-
בעיקרון השאלה שלי מאוד פשוטה,אני קראתי את השאלות הנפוצות אבל לא הבנתי בדיוק יש לי 3 סטיקים של זכרונות 2 של גיגה 1 1 של 2 גיגה או בשפה פשוטה 2x1giga and 1x2giga עכשיו אם אני שם את 2 הסטיקים של הגיגה אחד באותו צבע להפעלת הDC ואז אני שם את הסטיק זיכרון השלישי בצבע השני ,האם הDC נשאר והמערכת שלי תעבוד על 4GB?האם זה כדאי?האם זה טוב? ושאלה נוספת למקרה שזה לא יעבוד,אם אני ילך ויקנה עוד סטיק של 2גיגה אותו סוג של מה שיש לי עכשיו ,יש אפשרות לעשות DOUBLE DUAL CHANNEL?כלומר 2 סוגים של זכרונות שונים באותו מיקום צבע לדוגמא יש לי 4 זכרונות 2 של 2גיגה 2 של גיגה אחד אז את ה2 של הגיגה אחד אני ישים בסטוק הכחול ואת ה2 של ה2 גיגה אני ישים בסטוק האדום אז המחשב יזהה את זה כDUAL CHANNEL ויעבוד כ…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
שלום לקוראים יש ברשותי מחשב די ישן , אותו רוצה לשדרג ברצוני לרכוש זכרון DDR ישן אך איני יודע מה מהירותו , האם רצוי לרכוש מאותה חברה וכו' .. צירפתי תמונה מקווה שהנתונים מספיקים בכדי להמליץ לי תודה רבה לכולם [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת.. 1. מה ההבדל בין ddr ל-ddr2? 2. ההיתרונות וחסרונות, מה אתם ממליצים? 3. מה לדעתכם הכי כדי? (לא כסף, במה שזה יעזור.. ddr, ddr2) אני ישמח אם תעזרו לי, תודה. (-:
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מה ההבדלים העיקריים?(גם כספיים והאם זה שווה את זה), האם משתלם לרכוש או שבקרוב ייצא "מאופגרד"?
-
- 9 תגובות
- 835 צפיות
-
-
-