מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-memory&modelsid=771037,788219,738636,788220 CL6 שווה 150 ש"ח תוספת על פני CL7 או לא? ,תודה
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
סתם ביצעתי באנצ' מארק על הזכרונות ועל הCACHE דעתכם? המפרט מופיע אצלי בפרטים
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
המוצר הראשון הוא לוח של GigaByte דגם K8N51GMF-9 s939, NF4, VGA, PCI-E, SATA II - 510nis הוא בא עם כרטיס מסך מסוג Geforce 6100 כמה שאלות על הלוח מה אתם אומרים עליו האם הוא יציב ? אני מחפש לוח לא לאוברקלוק אלא לוח זול ( אם אפשר עם כ.מסך משולב) שיעשה את העבודה ושיהיה בוא את מירב הטכנוולוגיות המהירות כגון USB 2,Sata 2 ,PCI-E, F-WIRE ,802.11 כל מה שאין כמובן אפשר להוסיף בכרטיסים ... השאלה העיקרית פה בעצם מה אתם חושבים ? יציב לא יציב יחזיק זמן ממושך או לא... ? הלוח השני שאני רוצה לסקור הוא : K8NF4G-SATA2, s754, NF4, VGA, PCI-E - 420nis כנ"ל אותו לוח אבל עולה פחות והסוקט שלו הוא 754 שלפי דעתי כבר נעלם מהשוק... אבל עדיין שומר על המעבדים עם המחירים הזולים ... שוב מה דעתכם ...…
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
הצ'יפסטים החדשים של VIA שרואים בדף הראשי את הידיעה עם השני PCI E הם יגיעו גם לסוקט 478 ?
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב (אם צריך פירוט אפרט) ואני רוצה לשפר לו את המהירות שלא יתקע לי בגלישה באינטרנט... בעיקרון אני לא משתמש בו לשום דבר חוץ מגלישה ולא משחק במשחקים... איזה רכיבים אני צריך לשפר באופן כללי והאם תוכלו לקשר אותי למידע שיעזור לי? תודה!
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
זה המחשב שלי: Motherboard CPU Type Intel Pentium 4A, 2400 MHz (18 x 133) Motherboard Name Intel Maryville 2 D850EMV2 (5 PCI, 1 AGP, 4 RIMM, Audio) Motherboard Chipset Intel Tehama i850E System Memory 256 MB (RDRAM) Display Video Adapter RADEON 9600 SERIES - Secondary (128 MB) Video Adapter RADEON 9600 SERIES (128 MB) 3D Accelerator ATI Radeon 9600 (RV350) מי שרוצה לדעת הליבה של המעבד היא B *אם אני לא טועה* Field Value CPU Properties CPU Type Intel Pentium 4A, 2400 MHz (18 x 133) CPU Alias Northwood, A80532 CPU Stepping B0 Instruction Set x86, MMX, SSE, SSE2 Original Clock 2400 MHz Engineering Sample No L1 Trace Cache 12K Instructions L1 Data Cache 8 KB L2 Cache 512…
-
- 2 תגובות
- 466 צפיות
-
-
-
נערך ע"י LiorP23 לא הבנתי איך עומרי לא ערך את זה קניות אין על גבי הפורום
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
היי חברים אני רוצה זכרונות של DDR2 חשוב לי שיהיו 4 גיגה וכמה שיותר MHZ... הצעות יתקבלו בברכה בנוסף אני מוכר את ה- 2 סטיקים של 2 גיגה זכרון שלי 800MHZ של CROSAIR כמה יתנו לי תמורתם היום ?
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
בכמה המעבד הראשון מהיר יותר תודה
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
-
-
אני רוצה לקנות את המעבד הנ"ל אבל אני יודע שיש את הליבה אם המתח הנמוך שהיא יותר טובה ל OC. ואני יכול לקנות את המעבד הזה אבל אם המתח הגבוה (1.6 V) בחנות X המועדפת עלי שאני סומך עליה. או לנסות להשיג את הליבה אם המתח הנמוך בחנות Y שאני לא ממש סומך עליה והיתי מעדיף שלא לקנות אצלם. והשאלה שלי היא , האם המתח הנמוך עד כדי כך נותן שיפור ב OC? יש לי קירור מים ככה שפליטת חום לא בעיה כעקרון. והאם כדי לי לנסות להשיג אותו בחנות Y ולהסתכן או ללכת על בטוח ולקנות בחנות Y?
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב שעבר כמה שנים טובות עם dual boot של ווינדוס והאקינטוש. הווינדוס רץ בסדר אבל הגרסאות החדשות של מק מקשות עליו. המחשב: לוח אם GA-H55M-D2H עם מעבד Core i3-560. אני רוצה לשדרג לו את הזיכרון ל8GB, אך די מתקשה: קניתי בKSP את הזיכרון הזה - ולא התאים - המחשב עולה, מראה לוגו של ווינדוס ונכבה. הלכתי לIvory וביקשתי שיתאימו לו זיכרון, הבחור ניסה להכניס עוד סוג (2x4GB 1333Mhz) ואותו דבר - נכבה (למרות שבמסך פתיחה מראה 8GB זיכרון). הבחור אמר שאין מה לעשות והלוח לא תומך ביותר זיכרון. למרות זאת - רואים במפרט של לוח האם באתר של Gigabyte שהוא אמור לתמוך ב8GB. האם יש לכם עצות? איזה זיכרון יכול להתאים ללוח אם? תודה, דניאל.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC למעבד שלי E4500 ויש לי זכרונות של 2GB x2 667 שזה הבעיה שלי שהם 667 MHZ והם שונים, אחד של SAMSUNG ואחד שאני לא יודע את השם, שזה גם הבעיה. השאלה שלי היא מה כדי לי: לקנות 2 כרטיסי זיכרון של 800MHz אבל של איזה חבר'ה OCZ,G.Skill,Kingston וכו'..)? חשוב לציין, זה לOC, ובמחיר טוב. תודה רבה 8)
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש לי מחשב סמסונג N150 עם מעבד N450 ואני משתמש בו בעיקר לדברים בסיסים כמו אינטרנט וסרטים באיכות עד 720P...מערכת הפעלה XP האם ביטול של האופציה של Hyper-Threading יעזור לי בשימושים אלה ,יגרע או שלא ישנה כלל?
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
היי. שמתי במחשב 2 סטיקים של Crucial Ballistix Sport שאם אני לא טועה, אמורים לעבוד על 1600 MHz, אבל בCPUZ מופיע לי שהם עובדים על 800 MHz. האם זה תקין, או שעלי לשנות הגדרות ב-Bios או לשדרג firmware? לוח האם: B75M-D3H עריכה: בביוס מופיע שהתדירות 1600MHz. עכשיו זה ממש מבלבל אותי.
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.legionhardware.com/document.php?id=577
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי לוח EP43-DS3L וכאשר המחשב כבוי הלוח ממשיך להזין מתח ל PS2 ו USB העכבר ממשיך לדלוק ואם הדיסק הנייד מחובר לUSB גם הנורה שלו דולקת... השאלה.... האפ אפשר לכבות את זה איכשהו? זה מפריע לי בלילה
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
כותרת, חשבתי על גיגה בייט EP45-DS3R. או על ASUS P5Q או גרסאת ה - PRO? מה אומרים? שימושים בעיקר לעבודה של חישוב מתמטי, VMWARE ואולי טיפה OC. יבגני
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
מפתחת השבבים האדומה הכריזה כי החלה בקבלת דוגמאות ייצור של דור ה-Threadripper 2000, בדרך לשלב הייצור ההמוני לכתבה
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
- 3 followers
-
-
ממה שהבנתי מכניסים את הזיכרונות באותו הצבע כלומר לא אחד ליד השני-זה נכון?
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב נייד מבוסס אינטל בתקציב בינוני-נמוך (עד 6000 שקל) ואני צריך קצת סדר במעבדים. ראיתי שבגדול יש 4 סוגי מעבדים: P4-M רגיל, סנטרינו, דותן ו CELERON-M. מה בעצם ההבדלים ביניהם ? את הסנטרינו והדותן ראיתי רק במהירויות נמוכות של 1.3-1.5GHZ לעומת ה P4 שהגיע גם ב 2.4GHZ. מצד שני ה CACHE שלהם גדול יותר. במי כדאי יותר לבחור ? מה ההבדל בין דותן לסתם סנטרינו ? האם הסלרון הנייד עלוב כמו הסלרון הרגיל או שהוא שווה בדיקה ? יש לציין שאני הולך להשתמש במחשב בעיקר בבית כך שלא נורא חשובים לי חיי סוללה ארוכים. כמו כן אני רוצה להיות מסוגל להריץ על המחשב משחקים (גם אם לא מהדור הכי אחרון) וקומפילציות.
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
-
האם ישנו לוח אם (ברמה טובה לא סבירה) שכולל בתוכו משדר בלוטוט וגם WIRELESS LAN WIFI G\B וכל זה כי במחשבים ניידים זה בא מובנה... אז למה לא לשים את זה גם בנייחים ?
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-