מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,811 דיונים בפורום זה
-
הי, עומד לקנות מחשב חדש אשר ישמש כ HTPC שיוחבר ל LCD בסלון (ברור שגם ישמש למשחקים, כשהאשה תרשה..) על איזה צ'יפסט כדאי ללכת עם אני מתכנן לקנות לוח אם בסכום של 600-700 ש"ח? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום מה מצב??? טב אז ככה יש לי שאלה לגבי צ'יפסט למה אין צ'יפסט שAMD מייצרת כמו INTEL וה915 925 וכו'??? או עם יש אז הם טובים בכלל?
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
איזה צ'יפסט הכי מומלץ היום מבחינת ביצועים/איכות? nVidia/Intel? לטובת משחקים. תודה
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי איזה צ'יפסטים של אינטל כדאי היום לקנות , מה ההבדלים בינהם ואיזה לוחות אם כדאיים? אני יודע שעכשיו כולם יקפצו ויגידו שהכי כדאי זה לרדת מאינטל ולקחת AMD . אפשר להרגע , אני כבר יודע את זה , אבל חבר שלי מתעקש על אינטל - אז לפחות שיהיה לו לוח אם שווה.... האם כדאי לקחת PCIe ? איזה לוחות תומכים בזה? ומה לגבי ההתחממות , איך מטפלים בזה? המחשב לא ייועד להמהרה בשום שלב
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
אשמח לקבל עזרה דחופה!! תודה, ניר.
-
- 4 תגובות
- 498 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/inquirer/news/490/1051490/ati-880g-info-surfaces-linux-driver קראתי הרגע. הסיום של זה הצחיק אותי מאוד.
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
-
למשל הדבר הזה... שווה 470 ש"ח? עריכה: לינקים מהאתר של ATI IGP 320 - Integrated Graphics Processor for Desktop AMD® Duron , Athlon XP or Athlon Processors IGP 330/340 - High Performance Integrated Graphics Processors for Intel® Pentium® 4
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
בוקר טוב, בקרוב אני אמור לקנות מחשב חדש ואני ככל הניראה אלך לכיוון של מעבד E6550. מזמן כבר לא התעסקתי בתחום ולכן אני לא כל כך מבין מה הולך היום בנושא לוחות אם. יש מלא בחירות ואיני יודע מה ההבדל? האם מישהו יוכל להסביר בקצרה מה ההבדלים בין הצ'פסטים השונים - P35 , P31 , P965 ועוד.. מה שחשוב לי הוא שיהיו יציאות FIREWIRE משום שלעתים אני מעביר וידאו מהמצלמה הדיגטלית.. אולי יתוכנן OC קטן בעתיד.. אם תוכלו לתת גם המלצה ללוח שיתאים לי אני אשמח, משהו לא מפואר מידי סביב 600 ש"ח.. אם צריך להרחיב את התקציב זה אפשרי.. תודה רבה מראש,
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
בביקורת זאת נספק לכם מבט על ערכת זיכרונות מעניינת מתוצרת G.Skill בנפח של 32GB ובמהירות של 3600MHz - קיט מופלא נוסף תוצרת החברה הנודעתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
- 1 follower
-
-
המשמעות של צבעי החוטים אינה ברורה לי , לכן לא תמיד ברור לי מה צורת החיבור הנכונה במקרה שיש שתי אפשרויות לחבר את החוטים ללוח האם. עד היום חיברתי חוטים לפי ניחוש והתפללתי שאיני גורם נזק, כנראה שמעולם לא גרמתי נזק אבל בכל זאת מטרידה אותי חוסר הידיעה בנושא. אתמקד בשאלתי לגבי חיבורי חוטים מהמארז ללוח האם שמפעילים את הפונקציות הבאות: מתג הפעלה, מתג ריסט, נורית LED של מצב פעיל של המחשב בכללותו, נורית LED של מצב דיסק קשיח פעיל. ברוב המקרים אילו החיבורים שבהם קשה לדעת אם החיבור נעשה בכיוון נכון או בכיוון הפוך. בכל החיברים הנ"ל יש חוט לבן וחוט צבעוני , מה המשמעות של חוט לבן ושל חוט צבעוני ?
-
- 13 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
שלום לכולם,יש לי פנטים 4...128 ראם.. דוד שלי קנה לי 2 סטיקים של ראם שנייהם של סמסונג.. 1 בצבע כסוף (נמצא אצלי) 1צבע כחול (נמצא אצל דוד שלי מאמריקה..) האם זה יעבוד טוב???
-
- 8 תגובות
- 557 צפיות
-
-
טוב אז ככה. יש לי מחשב פנטיום 4 1.5 Ghz וזיכרון Sdram לוח האם שלי הלך.. אני צריך לרכוש אחד חדש. עכשיו קשה נורא להשיג לוח אם כזה. אשמח אם תתנו לי שמות של חנויות ופרטים עליהם(מומלץ חנויות עם אתרי אינטרנט) כדי שאני יוכל לראות מה יש להם להציע ובאיזה מחיר. חנויות מאזור גוש דן בלבד. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יהיה צוואר בקבוק מורגש בין INTEL CORE I5 2500 ללא OC וgtx 560 ti sli ? אם כן הוא יהיה מורגש או רציני? וזה יכול להזיק באיזשהי דרך? והאם השילוב הזה הוא טוב? (עשיתי את זה גם בפורום כרטיסי מסך כי לא ידעתי לאן זה מתאים)
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
שלום אני כמעט בטוח שיש לי צוואר בקבוק, רציתי לשאול האם ייתכן שגם הדיסק קשיח יכול לגרום לזה? או שזה המעבד? לא רואים לאגים אבל במשחק PES 2010 המשחק מגיב לאט יותר, במשחקים אחרים לשניה המשחק רץ מהר יותר כגון: DIRT2, JUST CAUSE 2 זה המפרט שלי: מעבד: Intel Core 2 Quad Q8400@2.66 הציון ש WIN 7 נתן: 7.2 לוח אם: Asus P5QC כרטיס מסך: GIGABYTE ATI RADEON HD 5850 1GB הציון ש WIN 7 נתן: 7.7 זיכרונות: OCZ 1066Mhz הציון ש WIN 7 נתן: 7.2 דיסק קשיח: WD 250GB הציון ש WIN 7 נתן: 5.8 ספק כח: Hec 600W מערכת הפעלה: WINDOWS 7 64 BIT
-
- 8 תגובות
- 985 צפיות
-
-
יש לי מעבד כיום G645 עתיק וראיתי מעבד יד2 I7 2700K שזה מתאים לאותה תושבת אז ככה אני חושב שהכרטיס מסך ינצל את מלוא הפונטיצאל שלו עם הI7 מה שאני רוצה לשאול עם מעבד כזה ספק של 450W יספיק ? חוץ מזה אני עם מחשב מארז של HP הלוח אם שלהם עשוי לעשות לי בעיות ? לגבי OC אני לא צריך אבל המחיר שהוא דורש שווה עדיין ? , ( 550 ש"ח ) האם אני יכול לוודא שהבחור לא עשה OC ? ( הוא טוען שלא )
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
שלום לכם יש לי לוח ABIT AN8 ULTRA יש לי חיבור של PCI-E X16 מעבד AMD 3200 64BIT 939 זיכרון 1GB DDR1 400MHZ כרטיס מסך HD4850TOXIC האם אני צריך להחליף רק מעבד לחזק יותר או שהזיכרון יגרום לי גם לצוואר בקבוק והאם בכלל שווה להשקיע במחשב?
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי זוג 6950 (CF) ומעבד i5 2500K 3.30GHz אז יש לי בעיה קטנה עם ה-FPS במשחקים Metro 2033 Crysis 2 ו BF 3, בקרייסיס 2 יש קטעים שממש מרגישים שהמשחק איטי אפילו לגמרי כשאני יורה על הקיר או על הרצפה ויוצא עשן כזה מההד של הירייה או משהו כזה המשחק איטי ממש עד שאני חוזר להסתכל על השטח וזה חוזר לרוץ, Metro 2033 רץ לי חלק רק כשה-DX 10 פועל ולא ה-DX 11 וב-BF 3 אני משחק עם Vsync והמשחק כל הזמן בקטעים מסויימים כשיש עשן או כשיש מלא פרטים בתמונה וזה יענו מתאמץ אז זה יורד ל-55FPS אפילו פעם אחת זה הגיע ל-38 אבל זה רק פעם אחת בקטנה, יש לי את הלוח אם הזה: http://www.tms.co.il/product/10542 ומישהו אמר לי ככה: לוח האם שלך לא מותאם לCROSSFIRE מלא, ששני חריצי הPCI-E משומשים המהירות יורדת ל X8 …
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום אני לא יודע אם זה המקום המתאים אבל אני עומד לקנות מחשב חדש בקרוב... ורציתי לדעת מה זה צוואר בקבוק והאם ה 2.8 DUAL של INTEL יעשה צוואר בקבוק ל PX8800GTS 320MB
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום האם המעבד Q9300 יעשה צוואר בקבוק לכרטיס מסך RADEON HD4870 במשחקים? מדובר על לוח ASUS P5Q. שאלה נוספת, כשכתוב בדרישות למשחק כלשהו שצריך פנטיום 3 במהירות 2.8GHZ, כמה זה בליבות החדשות? הרי אני מניח שליבה אחת של הQ9300 במהירות 2.5GHZ חזקה יותר מליבה של פנטיום 3 במהירות 2.8GHZ.
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
-
יש לי עכשיו 256MB 2100 אני רוצה לקנות עוד 256MB השאלה היא: האם כדאי לקנות את ה2700 בשביל תוספת ביצועים או שעדיך לקנות 2100 כי לא יהיו הבדל בביצועים?...
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
משתמשים יקרים שלום רב. צוות ביקורות המתפתח מחפש בימים אלו כתבים חדשים ומוכשרים שיצטרפו למלאכה ולצוות האתר. אם הנכם רואים את עצמכם מתאימים, זוהי אפשרותכם לתרום למערך התוכן הגדול מסוגו בארץ, ולהפוך לחלק מצוות קטן, איכותי, ומקצועי שנחשף לחידושים הטכנולוגיים המעניינים והעדכניים ביותר. נוסף על הזכות הגדולה להחשף לרכיבי החומרה החדישים ביותר, ולתואר המכובד הנלווה, לאחרונה התחלנו לתגמל בצורה נאה את כתבינו. דרישות התפקיד הן כדלקמן: א. מומחיות\הבנה עמוקה בתחום אחד לפחות בעולם המחשוב והחומרה. עדיפות למומחים בתחומי הליבה - לוחות אם, מעבדים, זיכרונות וכרטיסי מסך. ב. כשרון כתיבה ויכולת ביטוי בכתב. ג. אחריות אישית, ועמידה בזמנים. ההרשמה פתוחה לכולם. אין מה לחשוש מלנסות היות ואנו נברור א…
-
- 0 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-