עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. הסר כמות. מוצרים סה"כ AMD ATHLON 64 3000+ OEM 1,090 ש"ח Thermaltake Venus 12 CPU Cooler for AMD Opteron / Athlon-64 170 ש"ח EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin 655 ש"ח A-DATA 512MB PC 4000 DDR 500 805 ש"ח סה"כ 2,721 ש"ח אז זה המפרט שהכנתי (זה מה שאני צריך)... אני אוסיף בהמשך עוד 512 MB לזיכרון אבל כרגע יש לי כמה שאלות קטנות. * מישהו יודע כמה זמן יש אחריות על הA -DATA ? * האם DDR500 שווה את ה150 ש"ח הפרש כאשר אני מתכנן לעשות על המחשב הזה OC? * באיזה עוד חנויות מוכרים את הEPOX NFORCE 3? שהוא הכי מומלץ כרגע? כי מצאתי אותו רק בדובים... ??? תודה.

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  2. Started by SHAY LOTAN,

תמיד בלוחות האם הישנים היה כרטיס מסך מובנה מאז ה GPU מובנה בתוך המעבד , השאלה אם בלוח הזה יש כרטיס מסך מובנה כי רשום שזה מובנה ולא רשום איזה דגם https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-A320M-S2H-V2-rev-11#kf

3. Started by berner,

חבריה שלום אני בונה מחשב חדש ואני פשוט כבר לא יודע מה לבחור בלוח אם האופטימלי אני צריך חיזוקים לבחירה להלן מספר לוחות ועזרו לי בבחירה GA965PDS3 Gigabyte GA965PDS4וGigabyte GA-M51GM-S2G Gigabyte DFI INFINITY NF-M2 G AM2 ASUS - M2N-E GAM55PLUSS3G Gigabyte P5B Deluxe GA-965P-DS3 אודה לסיועכם הדחוף בברכה :s05:

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by dandy,

שלום אני קונה מחשב חדש והמליצו לי בפורום שם על הלוח אם הנ"ל בשביל DDR3 שאני לא יודע מה זה אבל נשמע כמו משו שכדאי שיהיה התאמה אליו בעתיד... האמנם? יש המלצה על אחר? הוא עולה קצת יותר מהלוח אם שאני רציתי אבל מסתבר שלא מתאים Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ומה לגבי הזכרונות? יש המלצה על יותר טובים בשביל משחקים, גלישה והורדות? +OC ולמרות שאני די סגור כבר, ה6550 עם OC עדיף או לא משנה כלפי ה7550? QUAD אמיתי נקנה עוד שנתיים... אולי מעבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T ¤ 946 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3R Conroe Support GP35DS3R ¤ 700 1 מארזים ANTEC P150 Quiet PC Case 430W - Aluminium Front Silver - 1YW PSU ¤ 811 1 קירור למעבד Thermaltake Big T…

• 3 תגובות
    • 480 צפיות
  5. Started by efee123,

שלום, בבעלותי מחשב נייד Asus vivobook s400ca עם 4 ג'יגה זיכרון. אני כל הזמן מגיע לניצול של 100% זיכרון וזקוק לאחד נוסף. אם כבר להוסיף אז אני מעוניין להוסיף 8 ג'יגה. רציתי לדעת אם כל הזיכרונות הנ"ל מתאימים ומה ההבדלים העיקריים ביניהם, כלומר למה הפרש מחר של 100~ שקל בין הדגמים? http://ksp.co.il/?select=.1038..316..786..347.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 תודה!

6. Started by gman_il,

שלום ידידי המלומדים. אני מתכנן לקנות מחשב בקרוב (כמובן מאחד המפרטים המעולים שמפורסמים כאן באתר) אך לאחרונה אני נתקל בהרבה דיעות של אנשי סיסטם שמעידים כי מוקדם מידי לקנות 64bit וכי יש צורך בתוכנות התאמה לתוכנות / משחקים שלא מותאמים ל-64bit (האטה ל- 32 ביט). אני מעוניין במחשב למשחקים וצורכי פיתוח? האם באמת מוקדם מידי ל-64 ביט או שאין בעיה? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 973 צפיות
  7. Started by liram21,

איך הלוח P67A-GD80 או אפילו איך ה- GD65 של MSI ? מבחינת כניסות / יציאות ומה יותר כדאי הלוח הזה או P8P67-M Pro של ASUS ?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  8. אני מבין שיש לוחות שתומכים במעבדי AMD או אינטל. למה צריך יותר מדי דגמים? הרי בכולם יש כ. מסך, קול ורשת ומי שרוצה יכול להרחיב. אז למה יש בלגאן גדול? ומה זה צ'יפסט?

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  9. בעצם יש כאן גם תמונה של אופטרון רגיל ב 90 ננו מטר, כמובן שמפזר החום/והמגן הוסרו מעל הליבה, התמונה הזאת היא רק מנה ראשונה לפני הסקירה הראשונה שהאתר יבצע על מעבדי הליבות הכפולות אופטרון מול מערכת זיאון כפולת מעבדים - יהיה מעניין. מקור: http://www.amdzone.com/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=1162 אשכול נוסף שעסק בארוע שממנו כנראה דלפה/שוחררה התמונה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=82658.0 AMD מובילה טכנולוגית את עולם ה X86 עם ה AMD64 ואינטל בלחץ היסטרי.

• 52 תגובות
    • 3.6k צפיות
  10. Started by Regev,

מהו הצ'יפסט הכי טוב למעבדי SOCKET A? nForce KT266 KT266A Ali MaGic SIS 735 AMD 760/761רגב אליה

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by Nitro,

אני עומד לקנות מחשב חדש, רציתי לשאול שאלה בקשר לזכרונות: המחשב שאני קונה הוא A64, לוח EP-8KDA3J, רציתי לשאול אם בהגדרות ברירת מחדל (כלומר, ללא א"ק), DDR500 יבוא לידי שימוש, או שהמקסימום שאני יכול לסחוט ללא א"ק הוא 400 מה"ץ. הזכרונות עליהם חשבתי הם A-DATA PC4000 512MB. מראש תכננתי לעשות א"ק, אך אחרי חריגה פראית מהתקציב... החלטתי ללוותר על כמה רכיבים. DDR 400 לעומת ה500 הוא כמה מאות שקלים, שלא לדבר על החסכון שבאי-קניית קירור לא"ק וכו'... מתישהו אני כן מתכוון לעשות א"ק, לקנות את הקירור שעליו ויתרתי, לשדרג זכרונות ולרוץ. אבל זה יקח זמן. בקיצור, מה אתם אומרים? יורגש החסרון בDDR500, או שיהיו בדיוק אותם ביצועים עם הDDR400..?

• 7 תגובות
    • 547 צפיות
  12. Started by a-gold,

וכמה מגה הוא? יש לי מעבד של אינטל סוקט 775 עכשיו כשקניתי אמרו לי שזה 2 מגה ונרה לי שעבדו עלי וזה מגה. אז איך אני בודק???

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Harbi,

כמו שנאמר בכותרת, עידכנתי את הלוח אם של המחשב הישן שלי(AMD 2500+, Abit nf7-sl) והעידכון נכשל. מיד לאחר הפעלת המחשב לא רואים כלום במסך והמחשב אינו מגיב. ניסיתי לחפש באינטרנט מידע או דרכים לשיחזור, ניסיתי לג'מפר את הלוח(CLEAR CMOS), להוציא את הבטריה, כלום לא עזר.. חבל לי לזרוק את המחשב כולו משום שהוא די סיפק את הסחורה(אינטרנט ואופיס..) ופעל בסדר גמור עד המקרה הנ"ל.. כמו כן ניסיתי לחפש חנויות בארץ אשר מוכרות את הצ'יפ של הביוס משום שהוא נשלף בלוח, ולא מצאתי כלום... אם מישהו יודע או מכיר פיתרון אני אשמח לשמוע. בתודה מראש

14. Started by Haflo,

אני מתקין כרגע מחשב עם XP1800 ויש לי בעיה הלוח לא מבצע איתחול, השאלה שלי היא ליד המחבר של הספק כח (PSU) יש לד, באיזה צבע הלד צריך להיות בהפעלה תקינה?

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by emilio,

רציתי לדעת האם כרטיס מסך זה: PCX - Radeon HD2400 PRO HDMI בעלות של בין 400 ל 500. יתמוך בהבחנה גבוה, בצורה חלקה ללא כל התקיעות או שאתם ממליצים לי משהו אחר עם יציאה של HDMI. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  16. Started by ha,

ה HTPC שלי השתגע לאחר מעבר דירה ואני צריך לוח-אם חדש בשבילו. כרגע יש לי בו כרטיס מסך עם קירור פאסיבי של nVidra GT650 (אני חושב, לא מצאתי את מספר הדגם רשום עליו ואני לא זוכר מתי רכשתי אותו...) והייתי שמח להמשיך להשתמש בו. מה שבי צריך הוא לוח אם חדש עם הפרמטרים ההכרחיים הבאים: -בעל יציאות SPIDF חשמלית ואופטית. -חזק מספיק להציג סרטי Full HD (1920 * 1080() עם כרטיס המסך הישן שלי. -זול. דברים נוספים שהייתי שמח להם הם: -חזק מספיק כדי להריץ WIN7 (רצוי אך לא הכרחי, אני יכול להשתמש גם ב XP) -שני סלוטים לכרטיסי מסך. יש לי עוד כרטיס מסך דומה (GT6xx לא ממש זוכר) והייתי שמח לשיפור ביצועי הווידאו בעזרתו במקום להעמיס את המעבד. תודה מראש.

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by King Kong,

http://www.intel.com/products/i/motherbd/DG965WH/DG965WH_lg.jpg איך הלוח הזה ? נראה טוב ... האמת ... יש שם כרטיס מסך X3000 מובנה זה הגיוני או טעות ?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. השאלה בכותרת. וסוף סוף אנחנו עוברים מסלרון לאופטרון

• 1 תגובה
    • 460 צפיות
  19. Started by the ultimate,

אהלן! אני צריך עזרה בזיהוי מעבד על פי הצורה ומה שכתוב עליו.. המעבד הוא P3 נראה לי מהישנים כי הוא יושב במעין סלוט כזה כמו הP2 הישנים.. רשום עליו: pentium /// Malay RB80526PY600256 Q007A182-0340 SL3NL בנוסף יש שם גם 2 ג'אמרים ו3 קבלים.. מצורפת תמונה להנאתכם מקווה שתעזרו [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 784 צפיות
  20. Started by none,

האם אפשר לחבר את הספיקר שעל הלוח האם לתוך הכרטיס קול?

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  21. Started by slider,

שלום, חבר שלי קנה לפני כמה ימים מחשב מPCHARDWARE עם מעבד Athlon XP 1800 , ולוח אם Gigabyte VRX , הוא סיפר לי שהטמפ' של המעבד במנוחה היא 58, עם מזגן 52 ועם מארז פתוח, 48 . הוא אמר שלמאורר ששמו לו, קוראים Green משהו... ושהוא עולה בערך 15$ ... נראה לכם שהטמפ' בסדר? ???

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by prelly,

מצטער על כל השטויות שנרשמו פה זה חבר שלי עשה זאת בלי ידיעתי

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  23. Started by bennnn,

שלום לכולם,יש לי לוח אם מסוג asus-p4p 800se אני רוצה לקנות זיכרון של SAMSUNG 1GB PC 3200 DDR 400 Mhz 184PIN 1 GB G GO PC3200 העניין הוא שיש לי 2 זיכרונות של 512 מגה הפוכלים על דואל צ'אנל. השאלה אם אני אוסיף את ה גיגה לא תהיה בעייה? ויהיה לי 2 גיגה מזוהה?או שיש בעייה עם זה?פשוט הרכבתי 512 מגה ע לסלוט אחד אחכ הסלוט השני ריק הסלוט השלישי עם עוד 512 מגה והסלוט הרביעי ריק.השאלה איפה אני אשים את ה גיגה?תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 563 צפיות
  24. Started by icy,

לאחי הקטן יש מערכת מבוססת PII 350 עם 256MB זכרון ו- geforce2 MX אשר שרתה אותו נאמנה. היות ואני אח נחמד והכל הייתי רוצה לצ'פר אותו עם מערכת מבוססת AMD שתשמש בעיקר למשחקים. התקציב, בגלל המיתון הנוכחי, עומד על 3000 ש"ח. במינימום זה אמור לכסות לוח+מעבד+זכרון ודיסק קשיח חדשים. לא רוצה להחליף כרגע את כרטיס המסך. אם אפשר גם הייתי רוצה להשאיר את המארז הנוכחי מטעמי חוסר תקציב בלבד. לאחר שבוע של בדיקות והשוואות שמתי עין על המוצרים הבאים: 673 שח - AMD ATHLON XP 1800 + FAN 752 שח - WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version 123 שח - Tsunami 350 Watt לגבי לוח אם אני עדיין מתלבט בין 701 שח - Epox 8K3A+ KT333 644 שח - Gigabyte GA-7VRXP 701 שח - Msi KT3 Ultra-ARU הסה"כ עומד בנת…

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים