מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
-
למי שיש gigabyte 7rxp , ויש לו הרדיסק שמסוגל לעבוד בUDMA6 (מקסטור) היו בעיות סאונד (הסאונד נקטע , או מרעיש) , עדכנו את הביוס שלכם כדי לתקן את הבעיה הזו (אצלי יש את הקונפגורציה הזו והפכתי עולמות עד היום כדי לגלות למה הכרטיס קול דפוק ...) http://tw.giga-byte.com/support/viakt333.htm#link7vrxp
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
בוקר טוב. אחרי שיטוט באתרים של יצרני חומרה יוקרתיים ובינוניים לא מובן לי דבר אחד. למה אנחנו משלמים על לוחות יקרים כמו אסוס וגיגבייט בדגמי יוקרה 1000 פלוס ומקבלים כרטיס קול עלוב כמו ה ALC -850. ועוד לגיימרים זה נחשב כרטיס טוב.לא ברור לי מה מונע מהיצרנים לשלב כרטיסים טיפה יותר איכותיים.הרי הלוחות עולים מספיק כדי לכלול גם כרטיס טוב. יש מגמה להפוך מחשב לבסיס מדיה (את זה אני כבר עשיתי מזמן..) אז למה שמים לנו כרטיס קול שהוא בתחתית הגרף מבחינת איכות??? ועוד לוקחים מחירים שלא מתקבלים על הדעת.האם הכל היום הולך רק למשחקים?? ואם אני חובב מוזיקה אז אני לא נחשב?? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
http://www.tecchannel.de/specials/english/439566/
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
הזמנתי זכרונות של קרוסיר ועכשיו חזרו אלי מהחנות ואמרו לי שאין יותר בכלל זכרונות שלהם כי אין כרגע אף אחד שמייבא אותם ולכן גם מי שמוצא כדאי שיחשוב פעמיים כי גם אין שירות. :'( ואני כל כך רציתי.
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לדעת היכן ניתן לרכוש קבלים ללוח אם במחירים נורמלים ולא 900% יותר מהערך שלהם (80 אגורות יחידה) תודה אלי
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רניתי מחשב חדש וקבלתי אותו היום הלוח אם הוא-Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard עכשיו אני מחפש את הדרייברים (של כול הניתונים) כי יש לי בעיה עם הדיסק שהוא נתקע לי כול הזמן אז בבקשה בבקשה עם מישהו יכול להגיד לי היכן אני מוריד אותם את ההתקנה? בבקשה ותודה
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
מה דעתכם ? http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=253
-
- 2 תגובות
- 447 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח ABIT AB9 PRO שעליו יש 2 ג'יגה זכרון (2 *1 ) של חברת Twinmos מסוג PC2-6400 Twister (DDR2-800( .CL-5 יש עליהם גם צלעות קירור כאלה (לא יודע אם זה משנה) אני רוצה להוסיף עוד שני ג'יגה (יש לי ויסטה 64) אבל הבנתי שחברת Twinmos פשטו את הרגל לכן אני לא יכול לקנות בדיוק את אותו הזכרון לכן אני צריך לבחור אלטרנטיבה. אז אני צריך שני סטיקים של ג'יגה שיתווספו ל 2 הקיימים שלי ויעבדו יחד איתם בצורה מוצלחת, התקציב לא ממש שיקול למעט זה שיתנו את התמורה הכי טובה לכסף (לא מחפש איזה שם מפוצץ שסתם יעלה הרבה) איזה זכרון יתאים לי ? האם כל DDR2 800 CL5 יתאים וזה לא משנה כלום ? תודה
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
לפי האתר הרשמי של אינטל המעבד תומך במהירות יחידה:2666MHZ.... https://www.intel.com/content/www/us/en/products/processors/core/x-series/i7-7820x.html מה לעזעז*?! אין תמיכה ב2400?.... זה טירוף...עם כל הבעיות שהיו לרייזן בתמיכה בזכרונות(שתוקנו עם הזמן),זה באמת בדיחה שהמעבד לא תומך במהירות נמוכה יותר...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם p4p800 deluxe,מעבד פנטיום 4 3.2GHZ כרטיס מסך FX 5700 - 256MB אני שמתי זיכרונות קינסטון 4GB -DDR 400 בחלונות XP 32BIT מזהה זיכרונות בסה"כ 3.50GB ולא מזהה את כל הזיכרונות מלאים שיראה 4GB... אני יודע שיש עידכון חדש לחלונות XP באתר מיקרוסופט שיזהה לי בגודל 4GB. אני חיפשתי באתר מיקרוסופט ולא מצאתי.וגם נסיתי באתר חיפוש גוגל וגם שם לא מצאתי. אני מעדיף לימצוא באתר מיקרוסופט עידכון שיזהה 4GB מלאים. אם במקרה מצאתם עידכון באתר מיקרוסופט.רציתי לדעת עד כמה מגבלה אחרי עידכון שיזהה 4GB ואם אפשר להוסיף עוד זיכרונות ל- 8GB או 16GB האם העידכון יזהה זיכרונות כאלה? מיכאל
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
זיכרונות DDR5 כבר כאן , ועדיין לא באמת כאן, זאת רק ההתחלה , ניסיתי להבין מה היתרון בין DDR4 מול DDR5 בפועל , לא רק על הנייר, ולא הצלחתי ומה היתרון DDR5 לדוגמה בין שני הזכרונות הללו באמת? הרי התזמון של 40 לא פחות יעיל מ 19 ? לא יודע מה אני מפספס כאן... Kingston 16G 4800MHz DDR5 CL40 G.Skill Trident Z 16GB DDR4 4800Mhz CL19
-
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם 4GB DDR3. האם אוכל להוסיף לו זכרון מהמחשב הישן שלי 2GB DDR2? או שזה עלול לגרום לבעיה?
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לשאול שאלות לגבי הורדת מחירים. 1.מעבד שמחירו 1800 ש"ח בעוד 5 חודשיים כמה הוא יעלה 2.לוח-אם שמחירו 1200 ש"ח בעוד 5 חודשיים כמה יעלה 3.כרטיס מסך במחיר של 1400 ש"ח בעוד 5 חודשים כמה יעלה 4.מארז שעולה 900 ש"ח בעוד 5 חודשיים כמה יעלה 5.זיכרונות שעולים 1200 ש"ח בעוד 5 חודשיים הם יעלו תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 384 צפיות
-
-
היי ... חברים יש לוח לוח מסוג DQ6 עכשיו אני רוצה לחבר שני כרטיסים ב SLI עכשיו ראיתי שסלוט אחד במחשב הוא X16 והשני X8 א. כמה זה גרוע ? או יפגע בביצועים ב. האאם שווה להחליף את הלוח בשביל שני סלוטים X16 [בשביל החיבור במקביל ] ??? תודה לעוזרים. :-)
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
הייתי בחנות מחשבים והציאו לי לקחת את הזכרנוות של twinmos אני אישית לא שמעתי מש עליהם אבל עכשיו אני מאוד אשמח לעצתכם. אני מדבר על 512mb ddr 400 md 2.5
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
-
-
יש לי במחשב שני זיכרונות 256 כל אחד במהירות של 266 MHZ (DDR אני קונה מחשב חדש ואני רוצה להשאיר מהמחשב הישן רק את הזיכרון ^ השאלה היא: אם הזיכרונות יעבדו במחשב החדש (ולא יהיו שום בעיות) * יש לי את התוכנה EVEREST אם אתם צריכים שאני יגיד לכם משהו ספציפי
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
ביוס "גראפי" פשוט לא הטקסטואלי לגמרי.. זה שהתפריט שלו למעלה בשורה בקיצור אולי זה קשור לפורום אובר ואולי לפורום לוחות אם לא החלטתי.. בקיצור איך מעלים את המתח למעבד אני לא מוצא את המקום הזה...
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני לוחות האם האלה כשההבדל במחירים הוא שהראשון יקר יותר במאה שקלים..?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! היום קיבלתי לוח אם בחינם.. הלוח הוא לוח מיד שנייה מתוצרת אם VIA CHIPSET אני חושב. אני ועוד חבר הרכבנו את הלוח אבל כשאנחנו מדליקים את המחשב אין שום תגובה זאת אומרת כל המאווררים עובדים, הנורה שעל הסידירום נדלקת ונשארת דלוקה אבל חוץ מזה כלום לא קורה . המסך לא נדלק. התקשרתי לבן אדם שהביא לי את הלוח והוא אמר לי שהבעייה היא שהלוח עבד על מעבד של 800MHZ ושלי הוא 667MHZ ובגלל זה לא עובד לי הלוח הוא אמר שכדאי שזה כן יעבוד צריך לשחק שם אם ג'מפרים אבל הוא לא אמר איזה ואיך. אז השאלה שלי היא אם יש לכם מושג אולי על איזה ג'מפרים הוא מדבר ואיך צריך להזיז אותם? או שבכלל הבעייה היא במשהו אחר? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
-
http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=203 יתרונות/ חסרונות??
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום לפני שאני קונה ssd חדש רציתי לדעת כמה ssd וכמה דיסקים אפשר לחבר ללוח הזה. ? אנגלית שפה קשה. תודה
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
יש בBOX יש TRAY, מה עדיף? לקנטות TRAY ואז להשקיע במאוורר שקט? מה אתם אומרים על הלינק הזה - http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={D1A145C8-D516-4CFF-AE01-8C807BEF5EA2}&details_type=1&itemid={64EAFAF2-6F2B-4DBE-8066-81F20FCB6C33}? בקיצור - יש איזה דגם / שילוב מוצלח של ה3200 שכדאי לי להזמין? אשמח גם עם לינק לחנות... תודה
-
- 2 תגובות
- 463 צפיות
-
-
שלום, האם זה נכון שהלוח אם הנ"ל אינו תומך ב-Dual Channel? באתר של Gigabyte זה באמת לא מצויין אבל העדפתי לשאול כדי להיות בטוח. כמו כן, האם ישנו לוח אם באותו תקציב עם יציאות DVI ו\או HDMI שכן תומך ב-Dual Channel מכיוון ששמתי לב שלוחות עם צ'יפסט של אינטל באותו טווח מחירים באים עם VGA בלבד. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-