מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
-
עם אני מחליף לוח אז צריך לעשות פורמט? קניתי מחשב לפני חודש אז הלוח לא תקין ני שולח לאחריות אז היתנו לי לוח חדש (אותו לוח) צריך לפרמט מי חדש את המחשב?
-
- 6 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני קונה מחשב עוד לא החלטתי איזה מעבד אינטל עוד AMD אבל זה אחד מהשניים או שAMD 3000 החדש של ה64 ביט או פנטיום 4 3.0 עכשיו אני לא יודע עם שווה לקנות גיגה זיכרון שעולה לי 640 מKSP או 512 יענו מה אני ירגיש הבדל משמעותי ששוה לקנות אותו או שעדיף להשקיע תסכום הזה בחלק אחר?
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני לא יודע אם אני מקבל כרטיס קול. מישהו יכול להגיד לי גם איך הכרטיס ...
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב מ alienware וזה הלוח היחיד שיש לאם רציתי לדעת עם הלוח עם של אסוס שווה ?? דגם ASUS SK8N - NVIDIA® nForce3 Pro 150 Motherboard תודה
-
תופעה מוזרה : כשאני מדליק את המחשב, לאחר כמה שניות הוא כבה מעצמו. ניסיתי מספר פעמים, על פני שבוע, התופעה חוזרת על עצמה - אני מדליק את המחשב, ולאחר מספר שניות הוא נכבה. הוצאתי את הזכרונות, כעת הוא לא נכבה (הוא גם לא עובד, כי אין זכרון, אבל לפחות לא נכבה...) הזכרונות תקינים (ניסיתי אותם על מחשב אחר), מה יכולה להיות הבעיה ??
-
- 7 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום האם זה הכי גבוה שהמעבד הזה יכול לעלות עם הטורבו ? הוא לא אמור להגיע עד ל3.9 .... שמתי לב כאשר אני עובד ומרנדר עם המעבד והוא על 100% המהירות יורדת ?! זה בגלל שזו לא הגירסא עם הK ? תודה
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
דגם ה-Core i3-8130U הנייד הופך לזמין רשמית בתור המוצר הזול ביותר במשפחת ה-Kaby Lake-R לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
למה אני שואל, יש לי כרטיס קול שאני לא רוצה להיפרד ממנו כל כך מהר :'(
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עכשיו ראיתי שכבר מוכרים את הQ9300 בכמה חנויות ובמחיר יחסית לא יקר בכלל ..השאלה שלי אם לקחת אותו או מעבד אחר מהסדרה החדשה או לקחת את הQ6600.. אני לא מתכוון לעשות OC השימושים במחשב הם משחקים כבדים,מעט סרטים, שירים ואינטרנט.. תודה למי שעוזר נץב- האם זה הגיוני ? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1121 נראה לי חשוד גם זול מאוד ועם קירור בנוסף
-
- 5 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש לי זיכרון מדגם , OCZ 512MB DDR 3200 Rev 2 Performance Series ולאחר חיפוסים נועשים למצוא עוד סטיק מאותו דגם גם בחנויות וגם יד שניה (אפילו בחול), אבל לא הצלחתי למצוא את אותו דגם. האם אני ירגיש הבדל, והאם יש הבדל בסוג החברות של הצ'יפים? מישהו יודע איזה צ'יפים יש לRev 2 (ניסיתי להוציא את הצלעות קירור אבל לא הצלחתי), ואיזה יש לRev 3?
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי 2 לוחות אם Socket AM2: 1 MainBoard: ASUS M2N-E NVIDIA nForce 570 Ultra 2 MainBoard: abit kn9s איזה מעבדם הם תומכים יעיל? כרגע הASUS עובד עם Athlon 64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore והabit עם Athlon 64 4400+ (Socket AM2) X2 DualCore עם אני רוצה להחליף מעבד לשתי המחשבים באיזה כדי לי להשקיע עם הלוחות הנ"ל?
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני שוקל רכישת מחשב חדש ורציתי לדעת אם AMD מתחרים איכשהו בi5... בביקורות שקראתי המעבד הזה משאיר אבק אפילו לפנומים.... AMD מתכננים משהו לזמן הקרוב? אני אנסח את השאלה אחרת: מתי סדרת ה-i של אינטל אמורה להיות מתומחרת במחירי מיינסטרים? (i5 באזור ה-500~ 600 ש"ח...)
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכלום! לאחר הרבה המלצות שראיתי כאן בפורום על הלוחות של GIGABYTE, אני חושב שעדיף לקנות לוח GIGABYTE. אבל באתר לא מצאתי עם מה מגיעים הלוחות של גיגהבייט, ואילו למשל באסוס או אינטל כתוב מה בקופסה או משהו כזה. אולי מישהו יכול לתת לינק לאיזה עמוד באתר של גיגהבייט שכותב עם מה זה מגיע כדי להיות בטוח שלא חסר כלום? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 399 צפיות
-
-
אני עובד עם התוכנה CLOCKGEN ...אני על קירור אוויר...אני רוצה לדעת עם איזו תוכנה מומלץ לבדוק עם המעבד יציב לאחר OC.
-
- 13 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלומות, אנוכי צריך שילוש(מעבד+לוח+זיכרונות) חדש. הכל התחיל מרצוני להתחיל להקליט ולערוך מוזיקה כמו שצריך, מה שדורש כמובן התעסקות בתוכנות כגון Cubase. אמרו לי חכמים ממני כי כדאי לי לשדרג את השילוש הנוכחי שלי. כמובן שאני גם "גיימר" ולכן שילוש חדש יעזור לי גם בנושא זה. השילוש הנוכחי שלי: Intel Pentium 4 Northwood C 2800Mhz MSI 875P Neo A-DATA 512Mb DDR 400 * 2 תקציב? כמה שיותר נמוך וכמה שיותר טוב... כלומר, אני מחפש כאן את היחס עלות/ביצועים הטוב ביותר... אני כבר איזה שנתיים לא מתעניין בכל הקטע של חומרה, ולכן אינני כ"כ יודע מה הם סדרי גודל המחירים של היום, אבל ראיתי(אם אינני טועה) שמוכרים מעבדים ממש טובים באיזה 500 ש"ח... אז התקציב יהיה, נראה לי, בסביבות ה1500, אולי עד 2000... …
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בזמן האחרון שומעים על הקמת מפעלי ייצור של AMD ואינטל, ואני מעוניין לדעת אם עוד מישהו חושב שהם קצת הגזימו עם זה... אני עוד מבין את הצורך של AMD להקים מפעל או שניים, אבל זה לא עוצר שם... עם שיפור הטכנולוגיה של המעבדים היום, שמבוססים על ה80\84 אם אני לא טועה, יהייה אפשר למשוך עוד 6-8 שנים, ועם ריבוי ליבות, עוד 15 גג, עד שזה יהפוך למערכת מגוכחת של 80 ליבות וחום שימיס את המארז אחרי שעת עבודה... למה לא משקיעים יותר בפיתוח טכנולוגיות חדשות במקום בניית מפעלים במליארדים, שיסגרו עוד כמה שנים? אני זוכר שראיתי איזה מעבד בטכנולוגיה חדשה, שמגיע לאיזה 8 טרה HZ, עוד לפני 3 שנים (או אפילו יותר), שמבוסס על טכנולוגיה חדשה לגמרי. למה לא משקיעים בכיוונים כאלה במקום השקעה בטכנולוגיה הישנה? אני…
-
- 29 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה עוד יותר מגניב כשרואים לבד [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
צהריים טובים, ברצוני להגדיל את הזיכרון במחשב שלי. המחשב נקנה ב 2009 . לוח האם שלי הוא : msi 2a78h מעבד : Intel Pentium E5200 Dual Core (כן.. ישן) http://www.mrmemory.co.uk/memory-ram-upgrades/model/MSI+(Micro-Star)~Motherboard~2A78h כרגע עם 2GB זיכרון כאשר ישנם בלוח האם 2 סטיקים של 1GB כל אחד. יש 2 סולטים בלבד של זכרון בלוח האם. יש לציין שאני עם Win 7 64bit שאלות שנובעות מהלינק שנתתי: 1. למה התכוון המשורר : Maximum memory 4gb? לדוגמא, איני יכול לקנות כרטיס יחיד של 8GB ? 2. מה אתם ממליצים לי לקנות בתקציב של 500 שח פחות או יותר, ישנם 2 סלוטים בלבד של זכרון בלוח האם. אני גם צריך לקחת בחשבון כי אני אצטרך בעתיד הקרוב לשדרג ל SSD דבר שיצטרך זיכרון מספק (ראפיד מוד או משהו כזה?)…
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם כפי שמסתמן כרגע, המעבדים החדשים של AMD, או יותר נכון לוחות אם שלהם, לא יתמכו בזכרונות DDR 4 אלא רק ב - 5, דבר שייקר לא מעט את המערכת עבור הרבה מאלו שמחכים לשדרוג. https://www.techradar.com/news/amds-next-gen-processors-might-have-a-major-disadvantage-against-rival-intel
-
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
- 3 followers
-
-
זה פער די גדול בתדרים, לא? תודה.
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם, המפרט שלי כרגע הוא זה: לוח Z68P-DS3 מעבד - Intel Core i5 2500K כרטיס מסך - 980ti Gigabyte זכרונות - 2X4GB 667Mhz השאלה שלי האם כדאי/ארגיש הבדל בביצועים במידה ואשדרג את הזכרונות ל 1066 (שני סלוטים) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
נא עזרתכם - עבור לוח ASUS P5GZ-MX וזכרון 1024 DDR2 533האם כדאי להוסיף 150 ש"ח עבור מיעבד E4300 או להסתפק ב PD925 3.0G ? מה ההבדל בביצועים בין המעבדים ? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 518 צפיות
-
-
יש לי את המפרט הזה http://hwzone.co.il/specslist/view/91/ ואני חיפשתי את הלוח אם הזה בzap לא הצלחתי למצוא.. אוליי מישהו יכול למצוא לי לוח אם באותו המחיר שיפיק לי את אותם ביצועים? בתודה, שלומי.
-
- 4 תגובות
- 424 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם פשוט שיתאים למעבד חדש מסוג E8xxx על הלוח להיות פשוט ומחברה אמינה (יש לי נסיון טוב עם ג'יגהבייט אז זאת אופציה טובה), שיתמוך במעבד E8300 או E8400 רצוי שיכלול כרטיס קול וכרטיס מסך (אם זה לא בא סטנדרט בכל מקרה). תודה
-
- 7 תגובות
- 731 צפיות
-