עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Dano,

כמה צריך לעלות הNforce 4 הרגיל לסוקט 939?

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  2. שלום לכולם. במחשב הקודם של אשתי - אתלון 64 3000 ווניס שישב על לוח של ג'יגה בייט מבוסס NF3 הטמפ' של המעבד לא עברה את ה 35 מעלות, לעומת זאת המעבד שלי מאותה סדרה: ווניס 3500 שיושב על לוח מבוסס צ'יפסט VIA KT890 הטמפ' הממוצעת של המעבד היא בין 37 ל 40 מעלות. קפיצה לא גדולה אך גם לא קטנה, יש לציין שעל שני המעבדים יושב אותו קירור: ARCTIC COOLING ALPINE 64. האם הסיבה לעלייה בטמפ' היא הצ'יפסט השונה או שהמעבד החזק יותר אמור להיות באופן טבעי גם חם יותר?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Lior Azi,

מישהו שם לב לזה? :'( אין לי מושג למה זה קרה, אבל אם מישהו פה יודע, שיעשה ריפליי!

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  4. Started by TC2B,

החברה ציפתה לשלוח 7000 לוחת בחודש 1 אבל בסופו של דבר שלחה 10000. בחודש 2 החברה צופה משלוח של 17000 לוחות. החברה צפויה להוציא עוד לוח (רגוע יותר) מבוסס NF4 עד תערכות CEBIT. בנוסף צפויה חבילה של לוח+זכרונות תוצרת G.Skill. מקור: http://www.digitimes.com/mobos/a20050218PR204.html מקור הידיעה: http://www.amdzone.net/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=2261

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  5. שלום, לפני כשבוע התקנתי מערכת הפעלה Windows 8.1 64bit על כונן SSD 840EVO 250GB, עליית המערכת הפעלה לוקחת יותר מ-35 שניות שהמסה העיקרית זה עליית ה-BIOS, הכוונה עד שזה מגיע לנקודה שמערכת הפעלה מתחילה לעבוד לוקח המון זמן. לוח האם הוא P67A-UD5-B3 עם מעבד - I5 2500K ו-16GB RAM. תפקוד הכונן SSD תקין הביצועים מעולים. מה אפשר לעשות?

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by iSolt,

הזמנתי עכשיו מאמזון RAM של 128GB ב1750 שקל שניה אחרי ההזמנה המחיר עלה ל2550 איך זה הגיוני? https://www.amazon.com/gp/product/B097RJ4CZS/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&th=1

7. Started by djelectric,

אני רואה בזמן האחרון שיש ירידת מחירים של מעבדים (בטיאמאס Q6600 כבר עולה פחות מ900 שח שזה בדיחה לעומת המחיר שלו לפני שנה) אני לא יכול שלא לשים לב שלמעבדי הQX ישנה דווקא עלייה של מחירים... ??? למישהו יש הסבר לזה? נ.ב חשוב לי מעבד QUAD כי אני עוסק גם בעריכה גראפית

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  8. Started by djelectric,

עד לפני שבוע שמתי לב שמחירי המעבדים בירידה מתמדת אבל הזמן האחרון שמתי לב שמחירי המעבדים מתחילים דווקא לעלות, משהו יכול להסביר לי את זה?! הרי מחירי המעבדים לא אמורים לרדת כמו שקרה עד עכשיו? יכול להיות שזה קשור לחזרת התלמידים לבתי הספר בקרוב?!

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  9. Started by eranir,

מה קרה לכל הזכרונות של G-Skill? נראה כאילו הם כלו בשבועיים האחרונים ב-100-200 שקל לקיט, הרבה מעבר לשינויים שעברו קיטים של חברות אחרות כך שלא ניתן להסביר את התופעה בעזרת עליית הדולר.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. חברת MSI הביאה אל תערוכת Computex 2023 אב-טיפוס פועל של מחשב המבוסס על שבב הדור הבא מבית אינטל - ומאפשרת לנו לגלות פרטים חדשים אודות מה שצפוי לנו לקראת סוף השנהלכתבה

11. בשנים האחרונות בכל פעם שנערך כנס IDF של אינטל, AMD שוכרת חדר במלון סמוך ומזמינה עיתונאים לבוא לראות מה חדש אצל AMD. הקטע המעניין מאוד בידיעה: The biggest news is that the dual core parts will be fast, very very fast. If you are wondering, the first dual core parts out of the box will run at 2.4GHz, possibly more. כפולי הליבות של AMD "יהיו מהירים, מאוד מאוד מהירים", אם אתם תוהים למה הכוונה כפול הליבות הראשון של AMD יהיה 2.4 גיגה הרץ, אולי אפילו יותר. מקור: http://www.theinquirer.net/?article=21531 הערה: אם המידע בידיעה הזאת הוא נכון אז זה פשוט מדהים, הולך להיות מאוד מעניין.

• 75 תגובות
    • 7k צפיות
  12. Started by tg,

ברצוני לרכוש את הלוח הנ"ל. באתר של ABIT כתוב במספר מקומות שהיציאה היא אופציונאלית כגון 1394 אופציונאלי וכן יציאות אופטיות לסאונד גם כן אופציונאלי. האם צריך להזמין בנפרד ? האם יש מספר דגמים (כאלו עם כל היציאות ?) או שאקבל את כל החיבורים בהם תומך הלוח.

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  13. עם איזה לוח וכמה הוא עולה?

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. הזמנתי מחשב מ KSP עם זיכרון HYPER X CL12DDR4 2400HZ לפתע אני רואה בהזמנה לפני המילה HYPER X את המילה קינסטון בדקתי באתר שלהם ואין לקינגסטון זיכרון עם CL12 מה לעשות ?

15. prime95 תעשה את העבודה?

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  16. עם אני מחליף לוח אז צריך לעשות פורמט? קניתי מחשב לפני חודש אז הלוח לא תקין ני שולח לאחריות אז היתנו לי לוח חדש (אותו לוח) צריך לפרמט מי חדש את המחשב?

• 6 תגובות
    • 624 צפיות
  17. אני קונה מחשב עוד לא החלטתי איזה מעבד אינטל עוד AMD אבל זה אחד מהשניים או שAMD 3000 החדש של ה64 ביט או פנטיום 4 3.0 עכשיו אני לא יודע עם שווה לקנות גיגה זיכרון שעולה לי 640 מKSP או 512 יענו מה אני ירגיש הבדל משמעותי ששוה לקנות אותו או שעדיף להשקיע תסכום הזה בחלק אחר?

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  18. אני לא יודע אם אני מקבל כרטיס קול. מישהו יכול להגיד לי גם איך הכרטיס ...

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  19. Started by sahargt,

שלום אני קונה מחשב מ alienware וזה הלוח היחיד שיש לאם רציתי לדעת עם הלוח עם של אסוס שווה ?? דגם ASUS SK8N - NVIDIA® nForce3 Pro 150 Motherboard תודה

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  20. תופעה מוזרה : כשאני מדליק את המחשב, לאחר כמה שניות הוא כבה מעצמו. ניסיתי מספר פעמים, על פני שבוע, התופעה חוזרת על עצמה - אני מדליק את המחשב, ולאחר מספר שניות הוא נכבה. הוצאתי את הזכרונות, כעת הוא לא נכבה (הוא גם לא עובד, כי אין זכרון, אבל לפחות לא נכבה...) הזכרונות תקינים (ניסיתי אותם על מחשב אחר), מה יכולה להיות הבעיה ??

21. Started by Pro_2004,

שלום האם זה הכי גבוה שהמעבד הזה יכול לעלות עם הטורבו ? הוא לא אמור להגיע עד ל3.9 .... שמתי לב כאשר אני עובד ומרנדר עם המעבד והוא על 100% המהירות יורדת ?! זה בגלל שזו לא הגירסא עם הK ? תודה

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  22. דגם ה-Core i3-8130U הנייד הופך לזמין רשמית בתור המוצר הזול ביותר במשפחת ה-Kaby Lake-R לכתבה

23. למה אני שואל, יש לי כרטיס קול שאני לא רוצה להיפרד ממנו כל כך מהר :'(

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. עכשיו ראיתי שכבר מוכרים את הQ9300 בכמה חנויות ובמחיר יחסית לא יקר בכלל ..השאלה שלי אם לקחת אותו או מעבד אחר מהסדרה החדשה או לקחת את הQ6600.. אני לא מתכוון לעשות OC השימושים במחשב הם משחקים כבדים,מעט סרטים, שירים ואינטרנט.. תודה למי שעוזר נץב- האם זה הגיוני ? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1121 נראה לי חשוד גם זול מאוד ועם קירור בנוסף

• 5 תגובות
    • 555 צפיות
  25. יש לי זיכרון מדגם , OCZ 512MB DDR 3200 Rev 2 Performance Series ולאחר חיפוסים נועשים למצוא עוד סטיק מאותו דגם גם בחנויות וגם יד שניה (אפילו בחול), אבל לא הצלחתי למצוא את אותו דגם. האם אני ירגיש הבדל, והאם יש הבדל בסוג החברות של הצ'יפים? מישהו יודע איזה צ'יפים יש לRev 2 (ניסיתי להוציא את הצלעות קירור אבל לא הצלחתי), ואיזה יש לRev 3?

• 5 תגובות
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Navigation

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.