מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4051&CatCode=1
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
באיזה חנות איפה ניתן להשיג לוחות של פנטיום 3 של חברת PC PARTNER תודה
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
כנראה הולך על 680GTX יחיד, אילו מבין 2 המעבדים יספק לי הכי הרבה ביצועים בגיימינג? תודה רבה מראש. (ואם אפשר שדכו לי בבקשה לוח אם טוב שיוכל להחזיק 2 כרטיסי מסך אם אפשר)
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת - היכן ניתן למצוא חומר על ארכיטקטורת המעבד הנ"ל? אולי מישהו יכול להפנות אותי לאתר/מאגר מידע כלשהו? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אני יודע שהנושא נטחן כבר מליון פעמים, אבל חיפשתי ולא מצאתי תשובה לשאלה שלי, ולא רציתי להקפיץ ת'רד מלפני חודש, אז בגלל זה אני פותח אחד חדש. הרצתי את super pi עם מליון ספרות אחרי הנקודה, ולקח לו 44 שניות. אני רוצה לדעת האם זו תוצאה נורמלית למחשב שלי (יפורט בהמשך) או שזה איטי מידי ואז צריך להתחיל לחפש איפה הבעיה (כמובן שאני אשמח לרעיונות). המחשב שלי: (אני לא עושה OC) AMD 3200+ לוח אם של ג'יגה-בייט K8NF-9 ג'יגה זיכרון (2*512 של TwinMos) ונראה לי שזה עקרונית מה שרלוונטי, לא?
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
הסתכלתי באתר של אינטל ונתקלתי בלוח הבא : Intel® Desktop Board D975XBX... אבקש את דעתכם בנושא טיב הלוח וכן תאימותו למעבדים החדשים, לתמיכה במוצרים הקיימים, והאם הוא קנייה נבונה ביחס של עלות/תועלת... תודה לכל המשיבים...
-
- 2 תגובות
- 437 צפיות
-
-
שמתי לב שזכרונות של A-Data ממש ממש זולים יחסית לחברות אחרות שמוכרים אותה כמות של זכרון עם אותה מהירות ... וחוצמזה עוד משהו זה ה VT הזה שמופיע בדגמי ה 400mhz שלהם ועולה זול יותר מ A-data רגיל במהירות נמוכה יותר למשל 333Mhz אגב שמתי לב לכך שרציתי לבדוק מחירים לזכרון ב KSP ...
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
א. האם המעבד i7 930 דורש שהזכרונות יהיו בשלשות למשל : 3x2GB אם כן, זה אומר שהוא לא יודע לעבוד עם 2x2GB?. ב. מה ההבדל בגרסאות השונות של לוחות האם מסדרת GA-x58, למשל בין ה- x58a ud3r, x58a ud5 וה-ud7?
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
האם יש בעיה להעביר לוח אם וזיכרון RAM בבדיקה ביטחונית בשדה התעופה ? האם יכול להגרם נזק כל שהו בגלל הקרינה של המשפקף הבטחוני שלהם ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חבר אמר לי שכדי שאני יוכל לראות הבדל בFPS של crossfire אני צריך או מעבד של I7 או Q9550. זה נכון? המסך הנוכחי שלי הוא 24 אינץ כלומר 1920X1200. כרטיסי מסך 2X ATI 4980.
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
כל מי שמוכר את זה עכשיו זה במחירים של 1500$-2000$. מישהו יודע מתי ההשקה הרישמית שהמחירים ירדו כבר ל 1K$?
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברוצני להוסיף עוד 4GB זיכרון לאור הורדת מחירי הDDR2 וWIN 7 64 BIT שגירסתו הרשמית הולכת וקרבה. כרגע יש לי את הGSKILL PI 1000,האם הכרחי לשים זיכרון מאותה הרמה (חברה אני די בטוח שמה טוב אם יהיו של אותו היצרן) או שאפשרי לטפס מעלה לGSKILL PI BLACK EDITION 1066 ?? מחיר מצחיק של 320~ ש"ח ויש לי עוד 4GB אז רציתי לדעת אם זה די הכרחי לטובת העתיד או שפשוט לחכות עם זה? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
-
-
יש למישהו מושג? ניסיתי כבר את Aida Everest
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
מהו המונח המקצועי לפינים שבתחתית המעבד (אותם 775/993 וכו'פינים שמתחברים ל socket) כיצד אומרים זאת באנגלית?
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב. אני מעוניין לקנות מחשב נייח בקרוב ומתלבט בין שתי הסדרות של המעבדים הנ"ל. איזו סידרה תיתן לי ביצועיים לטווח הארוך? לפחות ל-3-4 שנים. לגבי OC, לא מתוכנן.. אלא אם כן הדבר מומלץ מבחינת ביצועים לשנים הבאות. אודה לתשובתכם. תודה!
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
-
שלום אני לא ידעתי איפה לפתוח את הת'רד אז פתחתי פה. הטכנאי שלי אמר לי שזה יותר טוב למחשב שאני אעשה לו כל ערב STAND BY או SLEEP במקום לכבות אותו ולכבות אותו רק פעם בשבוע על מנת לאפס את הזיכרון. רציתי לשאול אם זה באמת נכון ומה אתם אומרים על זה? עדיף בכל זאת כל יום בסיום השימוש לכבות או שלשים על SLEEP וביום למחרת WAKE UP?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני נגיד קונה מעבד בארטון אני יכול לשלב אותו עם לוח שמבוסס NFORCE 2? או שהוא לא יתאים ואני אצטרך לקנות לוח חדש?
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
זה הולך לגרור הרבה פליים . Sudhian לקחו את המעבד Geode GX 533 של AMD שמיועד לשוק הLowend לבדיקה ... הביקורת עליו קשה מאוד , AMD ככל הנראה נתנה לחברת צד שלישי להריץ בדיקות על המעבד ולפיכך קבעה את הPR של 533 למעבד שעובד ב400 מה"ז . המעבד נקרא 533 מכיוון שהוא לטענת החברה משתווה בביצועיו למעבד VIA Centaur במהירות זאת - הבעיה ? אין כזה מעבד VIA Centaur בכלל. בנוסף לזה , המעבד העיקרי שמתחרה בו הוא הVIA נחמיה ב667 מה"ז אבל ההבדל בין הביצועים שלהם הוא הרבה יותר גדול מה25% הבדל בין 667 ל533. הביצועים של הגאוד לפי הביקורת - במקרה הטוב משתווים לשל VIA נחמיה תאורטי(לא קיים נחמיה איטי כל כך) ב400 מה"ז ובמקרה הרע והמצוי יותר גם לזה לא . האתר מותח ביקורת חריפה מאוד על המדיניות של AMD שכ…
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום ממש מוזר בטמפ למעבד ותראו תמונה http://jpg.co.il/view/558a6c2fb0af9.png/ זה מנוחה...וגם מאמץ אותו טמפ אני מתכוון לגרף העליון שנשאר קבוע מעלה מע שלי 3930K לוח אסוס P979X ספק 1250W כ.מסך טיטאן GTX 12GB
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עם נגיד אני קונה מחשב שבו יש לוח אם שבו יש כרטיס מסך מובנה ואני גם קונה כרטיס מסך אחר אז עם איזה כרטיס אני יעבוד כשיגיע המחשב עם המובנה או עם השני? ואם יש שני כרטיסי מסך איך אני בוחר אחד? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
-
קניתי היום מחשב חדש. קישור לחבילה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10169עלה 1440 ש"ח, מעבד i3 Haswell. נועד לשימוש רגיל של אינטרנט (הרבה סימניות בו זמנית, יוטיוב ב-1440P) אופיס וכו'. ללא משחקים או תוכנות מיוחדות.אציין ששדרגתי את לוח האם, הדיסק הקשיח, וספק הכוח. לגבי הזכרון הפנימי, RAM: זה הסטנדרט שבא עם החבילה- Kingston 4GB DDR3 1600MHz. כאשר ניתן לשדרג בתוספת של 95 ש"ח לזיכרון הזה- Kingston 8GB DDR3 1600MHz. זה היה נשמע לי קצת יותר מדי ולא ידעתי אם אני צריך את זה, אז המוכר הציע לי לשדרג למשהו באמצע שזה 4GB 1600MHZ אבל קורא יותר מהר. עלה 45 ש"ח. עכשיו כשאני חושב על זה אני קולט שאולי שווה לי עכשיו להוסיף 50 ש"ח (ולהשלים ל-95 ש"ח) ולקחת כבר את ה8GB הרגיל שמציע…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-