מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
מתלבט בין: P5Q Pro P5Q3 P5QC P5Q SE2 על Q9550 ומעוניין ב-OC משמעותי. על מה כדאי ללכת ?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אנשים האם מישהו מכיר יודע פרטים על הזיכרון OCZ PC2-6400 Platinum XTC 2x2048MB CAS5-4-4??? האם הוא סביר סבבה?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב D: יש לי תמונה שמסבירה את הבעיה : ירוק - אותו דבר כתום - שונה אבל לא קריטי אדום - שונה , רוצה לדעת למה כחול - שונה בשל OC סגול - לא נמצא בימני ימני - שלי שמאלי.. ככה אמור להיות סגול - לא נמצא בשמאלי* בגלל שיש לו גרסה יותר ישנה מה לעשות בשביל שהלוח יזהה X16 ולא רק X8 ? תודה
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום שלך אותי מחפש מעבד 4 ליבות איכותי ל- OC זיכרונות 4 GB ל- OC לוח ל- OC לויסטה 64
-
- 18 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אהלן, אני לקראת קנית מחשב חדש, ויש שני מעבדים עם מחירים דומים שאני מתלבט בינהם (שני ליבות עם מהירות שעון גבוהה והשני 4 ליבות עם מהירות שעון נמוכה) בקיצור מה עדיף לקנות? Model Intel® Core2 Duo Desktop Processor E8500 CPU Speed 3.16 GHz Bus Speed 1333 MHz Bus/Core Ratio 9.5 L2 Cache Size 6 MB L2 Cache Speed 3.16 GHz Package Type LGA775 Manufacturing Technology 45 nm Thermal Design Power 65W Thermal Specification 72.4°C VID Voltage Range 0.85V 1.3625V ______________________________________ Model Intel® Core2 Quad Processor Q8200 Processor Number Δ Q8200 Architecture 45 nanometer technology L…
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז ככה עכשיו הגעתי להחללטה סופית שאין טעם ב CF ועדיף לוח אם רגיל.אני צריך לוח אם טוב אפילו מצויין ל OC זה הדבר הכי חשוב בשבילי(כמובן שהיה כמה שיותר קר וביצועים טובים יותר)אני מתכוון לקנות גם E7300 ולעשות לו OC לעזור ה 3.6-4 תקציב עד 600 שקל.
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי את הלוח gigabyte MA790X-DS4 ואני רוצה להחליף מעבד.. חבתי יותר לכיוון של זה: Phenom Tripple-Core 8450 מה דעתכם??? כמו שכתבתי בהודעה אחרת שלי בהמשך אני מדגיש:: לא מחליף לוח.... כמו ששמתם לב- AMD
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במיפרט שלי ביקשתי מהמוכר סטיק אחד של 2GB אני לא יודע ממש אם זה כן או לא מדובר בזיכרון פטריוט תמונה מהCPU-Z אני חושש שהוא מזייף אולי גרסא ישנה במחשב עצמו אני רואה 2 סטיקים עם משהו לידו כנראה משהו שמקרר אותם לך תדע תמונה מCPU-Z רשום שמה שזה על S CHANAL ואני לא מבין מה הולך שמה בכלל אולי הגרסא של הCPU-Z הזה ישנה או משהו תמונה מה אתם אומרים? אני רואה שיש בעיה עם ההצגה של זה הנה מוקטן אה הלוח זה Abit I-N73V
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המפרט שלי הוא: p5b deluxe פרטים על הלוח: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=307&model=1295&modelmenu=1 מעבד e6400 כ.מ. : sapphire 1950gt 256mb אני כבר לא זוכר ממש, אבל זה לא כזה משנה הזיכרון שיש לי עכשיו הוא 1 ג'יגה מהירות 677 אני רוצה 4 ג'יגה לא משנה לי איזה חברה.. לא יקר מידי, ולא יהיה OC. אני קונה אותו בשביל שמשחקים ירוצו טוב יותר, וגם סתם בשביל עבודה שוטפת מהירה יותר ונוחה יותר. הזיכרונות הישנים יעברו לאחותי... כך שלא תיהיה הגבלה בגללם תודה
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח אם MSI K8N Neo4 Platinum והמאורר נשרף, ניסיתי לזהות את שם המאורר כדי לקנות אותו אבל אני לא מוצא ואני לא יודע איזה מאורר אחר מתאים ללוח אם הזה (בלי שהוא יגע בכרטיס מסך) תודה לכול העוזרים
-
- 18 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש כמה לוחות אם של gigabyte בטווח מחירים של 560-660 ש"ח והשאלה שלי היא מה ההבדלים ביניהם ואיזה הכי משתלם למערכת עם מעבד i5 760 H55N-USB3 H55M-USB3 H57M-USB3 H55-UD3H P55-USB3 P55A-UD3 ושאלה נוספת לגבי זכרונות (של 4GB), באיזה מקרים עדיף לקחת את הזכרונות הכי זולים ובאיזה מקרים צריך להשקיע בזכרונות איכותיים שעולים בהתאם?
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היה לי לוח אם כזה במחשב שלי ועכשיו הוא כבר לא תקין כנראה, מחפש אחד אחר כזה שיש בו חיבור ל- SATA יש כאן למישהו דבר כזה שיכול למכור לי ? משומש מן הסתם החנויות המעטות שעוד מחזיקות דבר כזה רוצות למכור את זה ב- 350 שקל שזה יותר מדי לחומרה שלא מייצרים כבר. אני יודע שעדיף לי לקנות מחשב חדש כבר, אבל אין לי כרגע כסף להשקעה הזאת ורוצה בכל זאת להציל את הישן שיש לי.
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מחפש שילוב של מעבד-לוח אם-זכרונות המסוגלים לנגן 1080P , גם את הסצנות הכבדות ביותר. תמיכה בכל פורמטי האודיו הקיימים. המחשב לא למשחקים. דרישות מלוח אם: יציאת HDMI - כרטיס מובנה המריץ 1080P בצורה חלקה. USB3 יציאה אופטית רשת גיגה SATA3 הזול ביותר שימלא את הדרישות שלי... דרישות המעבד: אינטל צריכת חשמל נמוכה ומחיר זול ככל האפשר כמובן, בלי לגרוע מיכולת מילוי הדרישות שלי מהמחשב. דרישות הזיכרון: אמינות תמיכה בדרישות שלי. מקווה שזה הכל
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לא מבין חוץ מזה שיהיה בהם מעבד GPU מה עוד חדש בדור הזה לעומת הקודם? הרי גם ככה גיימרים יקנו עוד כרטיס מסך.... מה יעשה מעבד הGPU במשחקים?
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זהו ביום ראשון אני הולך לקנות ואני צריך לדעת, איזה מהם הכי חזק, איזה מהם הכי משתלם, ועד כמה גדול הבדל הביצועים ביניהם ואיזה לוח כדי לי לקחת עם אחד מהם? תביאו לוח שיש בKSP בבקשה, חשבתי על הP55 USB3 הכי פשוט, הוא תומך בזכרונות 1600mhz? יש לי 3000 אז אני יכול לקחת את ההכי חזק, אבל אם הוא לא מצדיק תוספת מחיר אז אני אלך על הכי משתלם. הנא מה שבניתי: I7 870 P55 USB3 GSKILL 2X2GB 1600MHZ סה"כ 2285 ש"ח I5 760 P55USB3 GSKILL 2X2 1600MHZ סה"כ 1885 ש"ח I5 2300 PH67-UD3 GSKILL 2X2GB 1600MHZ סה"כ 2025 כמו שאתם רואים ההבגל בין I5 760 לI7 הוא 400 ש"ח ובין הI5 760 לI5 2300 הוא 140. אם אתם ממליצים על משהו אחר אז תנו בבקשה מKSP ומה דעתכם על הלוח H55 UD3H ומה ההבדל בין הצ'יפסטים?
-
- 18 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
דיברתי עם חנות מחשבים והנציג שלה טען שהוא דיבר עם היבואן של המעבדים בארץ שאמר שייקח חודש (!) ואולי יותר עד שיגיעו מעבדי הi5 2500k לארץ, ושבאף חנות מחשבים אין את המעבד הזה כרגע. עד כמה זה נכון ומבוסס או שסתם מורחים אותי?
-
- 18 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אז המלאים חזרו, אם רכשתם כבר לוח מסוג זה אתם רשאים לגשת לחנות שממנה רכשתם ולבקש שיחליפו לכם (הזמן לאספקה תלוי במלאי זמין). ישנו סימון B על הלוח - ברגע שהלקוחות שלי יגיעו להחלפה אני אצלם את שתי הלוחות כדי שתבדילו.
-
- 18 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום. אני מנסה להבין [כחדש בתחום] את עניין הזכרונות - מהירות, ותזמון. רכשתי זכרון מסוג PNY, שעליו רשום 1600 MHz CAS 8 1.65V לעומת זאת, כאשר הפעלתי את Speccy, מצאתי שמהירות הזכרון נמוכה בהרבה (עומדת על 699 בלבד - ראו תמונה). נכנסתי לביוס בניסיון להבין זאת, אבל חזרתי ללא תובנות. אשמח לשמוע איך ניגשים לנושא. תודה!
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, i5-2500, 8GB, GTX560 (ללא אוברקלוק ועם כרטיס מסך נפרד אחד) לעריכת וידאו.. P8H67-M PRO http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=oztxS9uaDrwQwO2Y - עם תמיכה בגרפיקה המובנית (לא חשוב לי) - עם 4+2 Phase Power Design (אולי חשוב ליציבות למרות שלא מדובר באוברקלוק) P8P67-M http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=hcyfdEpZcMvFkTNm - יקר ב 20-50 ש"ח (לא חשוב לי) - עם eSata ו- FireWire (לא חשוב לי) 1. האם יש עוד משהו שאני מפספס? 2. האם תהיה סיבה להעדיף אחד על פני השני? תודה לעורים.
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי כרגע במארז מעבד E8400 ואני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי ל-HD6950. שאר החלקים - לוח אם: Gigabyte x48, זיכרון -G.Skill 4gb, ספק - Corsair 450W. מסך - 24 אינץ', רזולוצית 1920X1200 (בכל המשחקים שאני משחק). האם הכרטיס החדש עלול ליצור צוואר בקבוק? ואם כן הוא יהיה מאד מורגש או שולי שאפשר להתעלם ממנו? תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הייתי רוצה מאוד לדעת איזה מהם עדיף למשחקים כבדים ובכללי לעתיד מכיוון שאני מתכנן לקנות את המחשב החדש שלי שבוע הבא, המחשב המיועד הוא בעל כ. מסך HD4850 של ג'יגבייט ומסך 20 אינץ' של סמסונג. המשחק העיקרי שאני מעוניין לשחק בו הוא GTA IV. האם עדיף לא להשקיע כל כך במעבד בכלל וללכת על C2D E7500 או AMD Athlon II x2 245/250 או משהו בסגנון? גם רציתי לדעת אם הלוח-אם יכול להשפיע על מהירות המחשב? בנוסף רציתי לדעת אם אפשר לשים כ. מסך HD4850 על כל לוחות האם בשוק למרות שלא רשום שהם PCI Express 2.0? אם יש תמיכה או אין יש הבדל במהירות?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי בדקתי כמה משחקים שבזמנו הגדרתי על זולוציה של 1600 על 1200 , על המעבד E6300 וראיתי שיש קצת קירטועים ולא רץ חלק כמו שרצו חלק על מעבד AMD3800 ליבה כפולה , לדוגמא בCALL OF DUTY 4 , DARKS OF DAYS , עדיין לא בדקתי עוד , אבל ברזולוציות נמוכות המעבד E6300 מריץ יותר טוב מהAMD3800 ,בקריסיס יש יותר ביצועים בכל הרזולוציות בE6300 . אני לא מבין למה?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא רלוונטי - ראיתי שמה שיש על גוף הקירור הסטאנדרטי מספיק. ------- אני בונה את המחשב שלי ובחוברת הוראות של לוח האם וגם של המעבד עצמו לא מצאתי שום אזכור למשחה תרמית. שמתי לב שעל גוף הקירור של המאוורר שמגיע םע המעבד יש חומר שמודבק שם בצורה קשה כזאת שכנראה "נמסה" ומתפשטת עם הזמן. זה מספיק? יש לי משחה ZM-STG1 של ZALMAN(בת חצי שנה עד שנה).
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום ותודה מראש, אני מחפש לוח אם טוב שיש לו יכולת OC הכי גבוהה שאפשר למחיר של 600-800, נא לנסות כמה שפחות אבל לא על חשבון הביצועים. מעבד I5, עדיפות ללוח עם CF וSLI
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מערכת WIN 7 64BIT עם4 GB זכרון האם כדאי להשקיע בעוד 4 GB ??? מה זה יוסיף לי ? כיום עובד עם 4 G B 1600 ומגיע גג ל- 2.5 GB אם אני יקנה עוד 4 הזכרון ינצל זאת טוב יותר את 8 GB ???
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-