עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by a1a1a1a,

יש לי מחשב פנטיום 4 אבל עם הלוח GA-8I865GME-775, אני רוצה להפוך אותו למחשב מדיה סנטר. ראיתי שהוא תומך במעבדי DUAL CORE אבל רק בAGP יש לי אופציה אחרת לחיבור כרטיס מסך, כי הכרטיסי AGP נורא יקרים יש אופציה לקנייה יד שנייה של דברים כאלה?

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  2. Started by Tash1978,

שלום לחברי הפורום אני עובד כרגע עם מחשב עם הנמפרט הנ"ל: מעבד : E2180 INTEL לוח אם : asus p5q se זיכרון : DDR 2 4 GB OCZ כרטיס מסך Nvidia 9600GT דיסק :WD 500 GB 7200 גוף קירור של זלמן על המעבד. החלטתי שהגיעה העת לשדרג את המעבד למשהו קצת יותר מתקדם שייתן לי להפעיל Virtual XP על Windows 7 ובכלל קצת לשדרג. בקיצור - איזה מעבד אתם ממליצים בטווח של 500 ש"ח ? שיכיל אפשרות להפעיל את ה XP . תודה יפתח

• 1 תגובה
    • 427 צפיות
  3. Started by Faust,

שלום לכולם לא מזמן שדרגתי את המחשב הישן שלי ב6600gt ובזכרון של 1גיגה של סמסונג עכשיו כשהפעלתי אותם לא הייתי מרוצה מהביצועים והבנתי שיש בעיה בציפסט של הלוח אם שלי אז אני פה כדי שתעזרו לי להחליף אותם בעלות הכי נמוכה שאפשר. וגם שאני אוכל לשחק בה משחקים בצורה נורמלית. השדרוג שאני רוצה הוא אך ורק לוח אם ומעבד כי יש לי את כל השאר זכרון גיגה של סמסונג 6600gt של גיגהבייט כרטיס קול SB LIVE ספק 400W של גיירו שני צורבים אחד דיוידי ואחד רגיל והרד דיסק של WD 80G אני מעוניין לעבור למערכת AMD במקום אינטל שמעתי שהם יותר טובים במשחקים אבל מי יותר יקר אינטל או AMD? אז בבקשה תנו הצעות... ???

• 7 תגובות
    • 656 צפיות
  4. הגיע הזמן להחליף את המעבד הישן והאיטי שלי. לצערי מכיוון שיש לי לוח אם ישן אני אצטרך להחליף גם אותו. עד לא מזמן המעבדים של אינטל I5 I7 היו מומלצים מאוד, אבל הבנתי שלאחרונה המעבדים של AMD יותר משתלמים בקטגוריית המחירים שלי. זה המפרט שיש לי כרגע: Intel Core 2 Duo E4400 ASUS P5L-VM 1394 Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 XFX GEFORCE 9800GT 512MB ASUS XONAR D2 Antec Solo HEC 400TRT 400W _____ בתקציב שלי חשבתי ללכת על האפשרות הזאת: מעבד AMD Phenom II x2 555 black edition - מחיר 527 שח http://skypc.co.il/pl_product~HDZ555WFGMBOX~3~0.htm לוח אם Gigabyte gam68 s2p - מחיר 237 שח http://skypc.co.il/pl_product~38487~10~0.htm ______ התקציב קצת גמיש, אני יכול להוסיף עוד קצת אם …

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by apolo1,

שלום לכולם, לפני מספר שנים רכשתי בהמלצת חברים מהפורומים של HWzone מחשב עם מעבד AMD שעיקר עבודתו היא משחקים... לוח האם שרכשתי תומך במעבדים מהירים יותר ממה שיש לי כיום ולכן אני מעונין להחליף רק את המעבד, שאר החומרה כבר הוחלפה. המפרט שכיום יש לי: לוח אם ג'יגה בייט, דגם GA-K8NS ULTRA 939 מעבד: AMD Athlon 64 +3000 זכרונות: קינגסטון CL 2.5 512 X 4 (בסה"כ 2GB) כ.מסך: Sapphire X800 Pro 256MB מבירור באתר של ג'יגה בייט עולה שהלוח תומך במעבד עד ל AMD Athlon 64 X2 4800 Toledo זה לא אומר לי הרבה, אבל מבירור באי ביי ראיתי שמדובר במעבד שעולה מעל ל 200$, המחיר הזה מעט גבוהה מהתקציב שלי אני מדבר על חצי מהסכום בערך (100$ - 500ש"ח + \ -) אני מחפש מעבד שכמובן יתאים ללוח, שישפר את הביצועים, …

• 13 תגובות
    • 919 צפיות
  6. Started by alexxela,

המחשב הואlenovo  thinkstation p500 אשר תומך במעבדים הבאים Up to 1 x 145W Intel Xeon E5-2600 v3 family processor Or up to 1 x 140W Intel Xeon E5-1600 v3 family processor אני רוצה להזמין את המעבד הבא מ ALIEXPRESS Intel Xeon Processor E5 2678 V3 CPU 2.5G Serve CPU LGA 2011-3 e5-2678 V3 2678V3 PC Desktop processor CPU For X99 motherboard האם הוא מתאים למחשב (X99) לאומת לוח אם של XEON תודה רבה

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  7. Started by avi_meshogaa,

שלום אני גיימר.. משחק באטלפילד 2 .. משחק מאד כבד.. ;D ;D אני כרגע עם אינטל 2.8 מעבד, לוח אסוס P5RD1-VM .. גיגה זכרון.. חצי קינגסטון חצי אקסלייר.. 400 DDR (כרטיס מסך 7900GS אין צורך לשדרג) המשחק לא סוחב ואני מיואש.. רציתי לדעת.. איזה שדרוג אני יכול לעשות ב-1600 שח.. שיכלול החלפת מעבד,לוח,זכרונות(אני רוצה 2 גיגה) ובתמורה.. למכור את שלי.. (1600שח+החלקים שאני ימכור שיחלפו). בנוסף יש לי כרטיס מסך.. ATI X800 GT שאני גם יכול למכור.. יש לציין ששמתי עין על מעבד INTEL 6300E DOU ןלוח ASUS P5B המחיר שלהם ביחד הוא 1500-1600.. ובחלקים שאני ימכור אני יקנה זכרונות.. למישהו יש הצעה יותר טובה? או עצה חכמה לפני שאני כמו בור עושה טעות... כולה אני רוצה לשחק את המשחק שלי בכיף.. ושיהיה לי FPS …

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  8. Started by revz,

בוקר בוקר לכולם, יש לי Pentium D 3Ghz שעליו מותקן XP64BIT , אני משתמש המון בתוכנות כמו פוטושופ וסוליד-וורקס (משחקים הרבה פחות) וכרגע יושב לי 2*512 DDR2 667Mhz / Crosair (שאת הלייטנסי אני עדיין לא בדקתי) בכל מקרה אני רוצה להוסיף עוד 2G... ממה שראיתי בפורום המליצו בחום על הזכרונות של טים http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7697 ועל הזכרונות של OCZ http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7746 השאלה שלי היא האם יש משהו יותר טוב (בגבול ה600-700 לשני הסטיקים) והאם יכולות להתעורר בעיות בגלל שוני החברות, שוני הגודל או כל דבר מפגר אחר אני גם יודע שאם הלייטנסי של הזכרונות שלי גבוה אז גם החדשים יקבלו בלמים ליום-הולדת אבל ברירה אין יותר מדיי ... תגובות, רעויות או מש…

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  9. Started by Cyronex,

יש לי מחשב עם מעבד Athlon XP 1800 אני מעוניין לשדרג שלב ראשון מעבד + לוח אם, יש לכם המלצות... לוח שיכלול את כל הפיצ'רים החדשים: S-ATA, Firewire, USB 2, Lan מטרת המחשב בעיקר יצירת מוזיקה, מעט משחקים. אני לא מתעסק בכלל ב-OC. תודה מראש אנשים. 8)

• 9 תגובות
    • 601 צפיות
  10. Started by fantax,

אני מעוניין לשדרג את המחשב ,כרגע יש לי P4 1.8 . לפי מה שקראתי ההמלצה לגבי מחשב חזק למשחקים הוא מבוסס על מעבד AMD ,רציתי לשמוע מה דעתכם על : מעבד -AMD ATHLON 3000 64 BIT 754 PIN לוח אם - EPOX 8KDA3J REV2 AMD64 שנהם ביחד עולים כ-1700 ש"ח. שאלתי היא 1)האם כדאי לעבור ל-AMD או אולי לקחת מעבד של אינטל (P4 3.0 )? 2)האם הלוח אם מספיק טוב? 3)איזה זכרונות כדאי לקנות? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 795 צפיות
  11. Started by Bone-Breaker,

אני רוצה לשדרג את המחשב של אח שלי שהוא פנטיום 3 לפנטיום 4 או איי אמ די אז השאלה שלי היא אם כדאי לשדרג לפנטיום 4 שיוכל להשתמש בSD RAM של עכשיו או לקנות איי אמ די וזכרון שונה... מה יצא יותר זול וכדאי? אם משדרגים לאיי אמ די מה אתם אומרים על השילוב של epox 8rda/twinmos 512 2700/amd 2200? התקציב הוא בערך 1500 שקל תודה

• 19 תגובות
    • 964 צפיות
  12. הועבר לפורם "מפרטי מחשב"

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  13. שלום לכולם אני חדש פה... אז ככה... כבר מזמן אני רוצה לשדרג את המחשב שלי, כלומר המחשב שלי עכשיו על הפנים (מעבד Mhz 1.82) ו256 ראם אני רוצה שיהיה לי מחשב כזה שיתאים לי למשחקים (לדוגמא הלף לייף2), עריכת סרטים בקטנה ושמערכת ההפעלה תפעל חלק... יש לי תקציב עד 1800 (פחות או יותר).. אה... ושכחתי לציין שיש לי כרטיס מסך של ריידון 9600 פרו... תודה לכל העוזרים...

• 15 תגובות
    • 840 צפיות
  14. Started by eliasfen1,

יש לי מעבד אינטל 2.4 לוח אינטל 845 512 מגה זיכרון קינגסטון כרטיס מסך ATI 9700 PRO שאלתי האם יש טעם לשדרג את מחשב והאם יש בכך תועלת? למעבד AMD64 ביט סוקט 939 לוח של ABIT AV8-3rd Eye K8T800 Pro)

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  15. Started by Atom Mother Heart,

שלום יש לי סטיק של 256 SpecTek Pc270 עכשיו הלוח שלי לא תומך בדואל ואני רוצה לשדרג ל512 האם עדיף לקנות עוד סטיק של 256 או לקנות סטיק אחד של 512? בתודה

• 9 תגובות
    • 661 צפיות
  16. שלום ! המפרט שלי : 3.0 775 lg D915PGN 2*256 RAM תזמונים X600XT 128 MB @ 200 MHz 3.0-4-4-8 (CL-RCD-RP-RAS) @ 200 MHz 2.5-4-4-8 (CL-RCD-RP-RAS) רציתי לדעת למשחקים מה עדיף להוסיף עוד גיגה זיכרון או לשדרג את הכרטיס מסך? חשבתי על זיכרון: ?512MB Corsair (CMX) CL2? שעולה 350 ב KSP כרטיס מסך נראה לי כרגע יקר מידי לשדרג למרות שאין בעייה לתקציב עד 1300 ש"ח. מה עדיף להוסיף זיכרון בתקציב של עד 500 ש"ח או כ. מסך חדש?

• 9 תגובות
    • 626 צפיות
  17. Started by elixvx,

היי, אז יש בשרותי מחשב נייח די מזדקן שנקנה לפני כ-5 שנים (בזמנו נחשב לטוב). המפרט הוא: Phenom II x4 Quad-Core 940 | - מעבד כרטיס מסך: ASUS GTX 650 (שנקנה לאחר שכרטיס המסך הקודם GTX 260 נשרף...) GIGABYTE MA770-UD3 | DDR II 1066Mhz 2x2GB OCZ Freezer 64 Pro | Corsair VX 550W - ספק | CoolerMaster CM 690 Black - מארז. ו-2 HDD אחד בגדול של 500 ג'יגה ואחד בגודל של 1TB. בעבר המחשב שימש אותי לגיימינג, אך כיום הוא כבר לא מריץ טוב את המשחקים החדשים וכרגע אני חייל ככה שאין לי יותר מידי תקציב לשידרוג רציני. בנתיים אני מעוניין לשדרג את זיכרון הRAM ל8 ג'יגה לפחות. (דרישה סטנדרית ברוב המשחקים החדשים) הבעיה היא שהמאוור של המעבד שלי חוסם לי 2 סלוטים של זיכרון וה-2 האחרים תפוסים. מה …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by boxer555,

טוב אז ככה חברים אני צריך פה תגובות רציניות ואמיתיות ככה שאנשים שמבינים שיענו בבקשה. אז ככה את המפרט שלי ניתן לראות בצד הלוח אם העכשיוי שלי הוא MSI P6N SLI והלוח שאני רוצה לקנות הוא ASUS P5N32-E SLI. ברצוני לשדרג משום שקשה לבצע OC עם הלוח שברשותי כרגע כלומר יש לי E6600 ואני מגיע גג ל3.5 GHZ עם כל הניסיונות זה הכי גבוה ויציב שהצלחתי להגיע. אז השאלות הן: האם החלקים שברשותי (ניתן לראות בצד) יתאימו ללוח אם שברשותי לרכוש? האם יהיה שיפור משמעותי בOC שאני מתכוון לעשות בין שני הלוחות? האם יהיה שווה לקנות את הלוח הנ"ל בשביל ביצועים בOC ובכללי? האם הלוח שווה מבחינת כסף? האם הוא יותר טוב מהASUS COMMANDO מבחינת ביצועים בOC וביצועים בכללי? תודה מראש לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  19. Started by shaike_adler,

שלום ברשותי לוח אם GA-915P של גיגה בייט http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=1801 כיום אני עובד עם מעבד פנטיום 4 3GHZ עם סוקט 775 וזיכרון DDR2 1G האם אפשר (והאם כדאי) לשדרג את המעבד למעבד מתקדם יותר למשל E7500 או E5400 המטרה לעבוד עם מדיה סנטר תודה מראש

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  20. היי. בן דוד שלי קיבל תקציב והוא רוצה לשדרג. הכרטיס שנמצא כרגע הוא 9600 GT (כן, אני יודע, לא חדש במיוחד). חשוב שהלוח יתמוך בזכרונות DDR II ויהיה מקום ל4 סטיקים. יש לו 4 סטיקים חדשים (1 ג'יגה כל אחד), אז חבל לרכוש DDRIII. AMD תמיד מועדפים אצלנו על פני אינטל, אז נשמח לקבל הצעות. הרכישה תתבצע כנראה בחנות "נעה מחשבים" ותכלול הרכבה בחנות. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. חשבתי על שדרוג מעבד כי כרגע אני תקוע עם E6320.וחשבתי בהתחלה על לקנות I5 אבל הזכרונות שלי והלוח אם לא מתאימים.אז השאלה שלי עכשיו היא האם הלוח אם שלי ASRock ConRoeXFire-eSATA2 יתאים למעבד E8400.כעקרון המחשב בעיקר משמש לגיימינג הכרטיס מסך שלי הוא ATI 4830HD שאחרי שאני ישדרג את המעבד אני מתכנן לעשות לו OC קטן.הייתי רוצה לדעתגם על איזה FPS ירוץ לי קריסיס או כל משחק אחר עם דרישות גבוהות על H-VH אחרי השידרוג.

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  22. יש לי כרגע AMD Athlon 64 X2, 2800 MHz 5400. התקציב הוא בסביבות 500 ש"ח ועדיף פחות! מזמן לא התעדכנתי במעבדי AMD , לכן אין לי מושג אפילו איפה להתחיל. ואני מבין שהלוח אם שלי לא תומך בכל המעבדים. ??? שימוש: משחקים סרטים ומוזיקה! כל עזרה תתקבל בברכה

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  23. Started by Adi42,

שלום, יש לי כרגע מעבד דואל E7300 של אינטל, לוח אם EP43-DSEL של ג'יגה בייט, 6 ג'יגה ראם וכרטיס מסך GTX 560 Ti. כרגע המעבד הנוכחי שלי דיי תוקע את המפרט שלי מאחור מבחינת ביצועים. אשמח לקבל עצות לגבי קניית מעבד חדש שיתאים ללוח אם שלי. אני מחפש מעבד מהשנה-שנה וחצי האחרונות, לא משהו מפוצץ, אלא מעבד מכובד שיתאים לשאר המפרט "המבוגר" שלי. אני מניח שהתקציב שלי הוא בסביבות ה500-1000 (האמת שאני לא מבין בזה כל כך). שאלה נוספת, כרגע יש לי כרטיס קול Onboard של Realtek, אבל מכיוון שהוא עושה לי קצת בעיות עם כמה משחקים אני רוצה לקנות כרטיס קול פנימי אחר אבל ממש ממש אין לי מושג בתחום הזה. הבנתי שיש כרטיסים טובים של Creative, אשמח להצעה לגבי כרטיס פשוט וזול יחסית שיעשה את העבודה. תודה.

• 10 תגובות
    • 818 צפיות
  24. אורח corrupt
    Started by אורח corrupt,

אז ככה... פעם הייתי מתעסק בחומרה יומם וליל, וכיוון שכבר שנתיים שאני מחוץ לעסק אני מוצא עצמי מסתבך בענייני תאימות... ולא משיג תשובות מאנשים ברי דעת. אלו השידרוגים של השלב הראשוני שאני אבצע: *מעבד (כרגע Celeron 700) ל- AMD כלשהו, תלוי בתקציב. *לוח האם (כרגע Via693A) לאחד מהלוחות התואמים למעבד הרצוי. *זיכרון (כרגע SDRAM 64MB), ל- DDR 256MB. אלו השאלות (ממוספר לנוחיותכם): 1. על מה הייתם ממליצים, Athlon או Duron (אני עושה שימוש משרדי ואינטרנט במחשב שלי)? 2. איזה לוח אם מועדף על ההמלצה שלכם למעבד? 3. האם מכשירי USB 1, פועלים עם תקן USB 2? 4. האם יש הבדל קריטי בין חריצי ה- AGP שבלוח שלי ללוחות האלו (לאו דווקא מהירות X8 או X4, אלא עניין הוולטג' או גרסה- 1.5 או משהו כז…

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  25. אני מחפש מעבד ולוח שיהיו טובים לאוברקלוקינג... רק שלא יחרגו מהתקציב אם אפשר

• 2 תגובות
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים