מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,811 דיונים בפורום זה
-
מחפש לקנות 2 כרטיסי זיכרון לנייד ( Asus Zenbook UX303LB ) של 2x8gb . DDR 3 , 1600Mhz (PC3-12800) אני מחכה למבצעים של בלק פריידיי . אשמח לקבל המלצות לכרטיסים טובים (ולא יקרים מדי) מעלה תמונה בכדי להיות בטוח בדרישות:
-
- 9 תגובות
- 836 צפיות
-
-
יש לי סטיק של 512MB DDR333 כרגע בתיזמונים של 3-3-10-2.5 תוצרת GEIL אני רוצה להוסיף עוד סטיק של 512MB DDR400 ... הםא תיווצר בעיה עקב המהירויות השונות , האם הם עבדו כדואל ? מה מומלץ לעשות כדי שיהיה לי 1GB שיתן לי את מיטב הביצועים.. (שימו לב שאני באוברקלוק). אגב אני חדש בחומרה.... והמאמרים בסטיקי סיבכו אותי יותר נ.ב: לוח = epox 8rda3+ מעבד = barton mobile 2500 נו תשאירו תגובות בבקשה... זה שאני נוב בחומרה לא הופך אותי לבנאדם פחות טוב.
-
- 6 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום לכולם, זה מה שיש לי עכשיו: PATRIOT PVT36G1600LLK Viper I 6GB 3X2GB) DDR3 TRI Channel 1600Mhz) CL8 על לוח GIGABYTE GA-X58A-UD3R INTEL X58 ואני מעוניין לשדרג אותו, בוא נאמר ל16GB עם כל הTri-Channel לא הבנתי איך אני משדרג באופן יעיל בלי לאבד מהירות או סטיק... אשמח מאד לעזרה, יונתן
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
יש לי מחשב I7 מהדור הראשון עם הלוח GA-EX58-UD3R ואני רוצה להוסיף עוד זכרון (כרגע יש לי רק 4GB) הבעיה היא שאני לא מוצא זכרון שתואם לצ'יפסט שלי X58 בארץ בכלל באינטרנט. הלוח אם תומך ב TRIPLE CHANNEL ו DUEL CHANNEL הייתי רוצה לפחות 12 ג'יגה ראם (3x4 או 8X2) תודה רבה עדכון: בסוף קניתי את סט הזכרונון הכי זול שהיה בKSP וזה עובד מצויין, אפילו לא הייתי צריך להגדיר דבר בביוס והWindows ישר זיהה 16GB RAM, עזרתם לי מאוד.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע 2 סטיקים של 256 כ"א כמפורט בחתימה. אני חושב לשדרג לסה"כ גיגה או שתיים הבעיה שקשה מאד להשיג שני סטיקים זהים לקינגסטון היפרX שיש לי כרגע, כי הם שינו את סוג הזכרונת בדגם הזה באיזשהו שלב. בנוסף אני לא יודע אם כדאי לי לוותר על Doal Chanel ולהשאר עם אותם זכרונות + תוספת או למכור את הקיים ולקנות שניים חדשים - במקרה זה מה אתם אומרים יהיה מחיר הוגן למכירה? המרטש
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב קצת ישן ואני לא בטוח אילו זכרונות יתאימו. צירפתי לוג של cpu-z בתקווה שמישהו שמבין הרבה יותר ממני יוכל לייעץ לי איזה זכרונות לקנות. (ואם זה תהליך מורכב או שכולל הגדרות BIOS אני מאוד אשמח אם יהיה פירוט). נ.ב: אם אפשר להשתמש בזכרונות הקיימים כדי לשפר יותר את הביצועים זה אפילו עדיף. תודה, אלעד [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב בעל מעבד AMD ATHLON 3000+ 64 BIT, ונכון לעכשיו אני מעוניין בשדרוג של לוח האם. אני מעדיף לקנות לוח אם זול ויותר טוב מזה שיש לי עכשיו כדי שיוכל לתמוך בזכרונות DDR3. אם למישהו יש עצה טובה בנושא (אני יודע שאולי כדאי להחליף את המעבד, אך אני די מרוצה ממנו, והתקציב שלי מוגבל) אני מוכן להשקיע עד 500 שח, ובנוסף אני צריך גם להשקיע בזכרונות. אז שוב אני מקווה שיש מישהו שמבין בנושא ויוכל לתת לי עצה, לינקים יתקבלו בברכה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אהלן, כרגע יש לי את הלוח הבא: GA-EP45-DS3R אני מעוניין לשדרג את הלוח אם לאפשרות SLI בעתיד, אני משתמש בכרטיסים של NVIDIA ולא ATI. חשבתי לקחת לוח עם צ'יפסט nForce 780i אבל קראתי שיש לצ'יפסט הזה בעיות לעבור את ה 470 FSB באוברקלוק ובעיות של חוסר יציבות. ידוע לי ש P45 הוא אוברקלוקר הרבה יותר טוב מאשר nForce 780i. כרגע עם P45 אני על 3.4GHz עם FSB של 400 על מכפלה של 8.5 עם מעבד Q9550. יש לי אפשרות לעשות Step Up ללוח אם מהחנות שקניתי בה את הלוח, הם מציעים לוחות של ASUS, GB, XFX, DFI ו- Abit. השאלה שלי היא, האם יש לוחות SLI עם צ'יפסט P45? קניתי את הלוח מ iqpc.co.il, אבל הם אמרו לי שהם יכולים לשדרג ללוחות שגם לא נמצאים אצלהם באתר אז אם קיים כזה לוח, אפשר לייבא אותו. תודה.
-
- 7 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום, היום יש לי את המערכת הבאה: לוח אם: Gigabyte Technology. 965P-S3 מעבד: CPU Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz כרטיס מסך: GAINWARD NVIDIA GeForce 9500 GT זיכרון: CORSIAR 4*1G הייתי מעוניין לקבל המלצה לשידרוג לוח האם בלבד בהתאם לשימושים ביתיים ללא משחקים
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי כעת לוח MSI K8N PLATINUM צ'יפסט NFORCE3 מעבד AMD 64 2800 ו1GB DDR400. השימושים שלי הם בעיקר גלישה, ITUNES, והורדות עם UTORRENT. ללא משחקים. חלונות XP.SP3 הבעייה שברגע שאני פותח מספר TABים בדפדפן ולא משנה עם זה IE8 או FIREFOX, המחשב בדרך כלל ב100% CPU או שהדיסק טוחן כמו משוגע וכלום לא זז. עשיתי כבר TUNEUP ןDEFRAG ומה לא. כלום לא משפר את המצב. אין לי חשק להשקיע במחשב חדש וחשבתי לשדרג רק לוח מעבד וזכרונות ולהתקין חלומות 7 נקי. חשבתי ללכת על מעבד I3 ולוח MATX עם זכרונות DDR3. השאלה אם ניתן בכלל לשמר את יתר הרכיבים כמו מארז, ספק, וHD או שאני נלחם פה מלחמה אבודה. הדיסק הקיים הוא SATA 160GB והוא חצי ריק כי יש לי על הרשת 2.5 TB של שטחי איחסון. תודה מראש למייעצים
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שדרוג למחשב שהלוח שלו כבר לא עובד עד 2000 ₪ מחשב למשחקים קצת מעל הממוצע משחקים כבדים בינונים לכרטיס שיש לי החומרה שיש מהמחשב הישן: מארז מחשב Thermaltake Soprano (VG7000BWS ספק כח Corsair HX520W צורב Samsung SH-S183L 18x כרטיס מסך Gigabyte- nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB PCIe החומרה שאני חושב לקנות: מעבד Intel Core I5 2500K Box לוח אם Gigabyte GA-P67A-UD3 זכרון Kingston KVR1333D3N9/4G מאורר למעבד Scythe Katana 3 CPU Cooler או Arctic Alpine 11 משחה טרמית למעבד אפשר בלי משחה? ועם כן איזה מומלצת וכמה היא עולה? מה אתם אומרים על המפרט? תודה
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
כרגע יש לי מעבד Intel 6600K , זיכרון 32GB וכרטיס מסך 1080Ti. המחשב משמש מעיקר לגיימינג ב 4K, אבל גם לצפייה ברימקסים של 4K HDR (דרך MPC-HT ו MADVR) שזו בעיקר עבודה של המעבד. בנוסף, קורה הרבה שאני צריך לפתוח קבצים מקווצים של עשרות או מאות GB. התקציב הוא גמיש בין 1500 ל3000 בהתאם לעלות-רווח. מסורתית תמיד קניתי אינטל אבל השנה אני מתחיל לחשוב שאולי הגיע הזמן לשינוי בגלל היעדר ה PCI-Express 4 הכול פתוח. מה כדאי לקנות? זיכרון כבר יש לי בבקשה תעזרו להרכיב מעבד+לוח+קירור(אם נדרש)
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חבר שלי ביקש ממני להכין לו חבילה לשדרוג מעבד, לוח אם וזכרונות, כשהתקציב שלו מוגבל מאוד, ולכן החלטתי ללכת על פתרון מבוסס AMD. זה מה שהרכבתי בינתיים: CPU : AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU [ ¤ 431.13 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, USB 2.0) [ ¤ 530.4 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 2700 Winbond Memory [ ¤ 209.93 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 7 CPU Cooler [ ¤ 76.78 ] 1 Subtotal : ¤ 1248.24 אשמח לתגובות והצעות שיפור בקשר למכרז, בעיקר בקשר ללוח-אם והמעבד הזה (ליבת T-BRED). המפרט לא מיועד לOC ואין הרבה מקום לחריגות מהמחיר אליו הגעתי. תודה מראש לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 אבל עם הלוח GA-8I865GME-775, אני רוצה להפוך אותו למחשב מדיה סנטר. ראיתי שהוא תומך במעבדי DUAL CORE אבל רק בAGP יש לי אופציה אחרת לחיבור כרטיס מסך, כי הכרטיסי AGP נורא יקרים יש אופציה לקנייה יד שנייה של דברים כאלה?
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אני עובד כרגע עם מחשב עם הנמפרט הנ"ל: מעבד : E2180 INTEL לוח אם : asus p5q se זיכרון : DDR 2 4 GB OCZ כרטיס מסך Nvidia 9600GT דיסק :WD 500 GB 7200 גוף קירור של זלמן על המעבד. החלטתי שהגיעה העת לשדרג את המעבד למשהו קצת יותר מתקדם שייתן לי להפעיל Virtual XP על Windows 7 ובכלל קצת לשדרג. בקיצור - איזה מעבד אתם ממליצים בטווח של 500 ש"ח ? שיכיל אפשרות להפעיל את ה XP . תודה יפתח
-
- 1 תגובה
- 451 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן שדרגתי את המחשב הישן שלי ב6600gt ובזכרון של 1גיגה של סמסונג עכשיו כשהפעלתי אותם לא הייתי מרוצה מהביצועים והבנתי שיש בעיה בציפסט של הלוח אם שלי אז אני פה כדי שתעזרו לי להחליף אותם בעלות הכי נמוכה שאפשר. וגם שאני אוכל לשחק בה משחקים בצורה נורמלית. השדרוג שאני רוצה הוא אך ורק לוח אם ומעבד כי יש לי את כל השאר זכרון גיגה של סמסונג 6600gt של גיגהבייט כרטיס קול SB LIVE ספק 400W של גיירו שני צורבים אחד דיוידי ואחד רגיל והרד דיסק של WD 80G אני מעוניין לעבור למערכת AMD במקום אינטל שמעתי שהם יותר טובים במשחקים אבל מי יותר יקר אינטל או AMD? אז בבקשה תנו הצעות... ???
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
הגיע הזמן להחליף את המעבד הישן והאיטי שלי. לצערי מכיוון שיש לי לוח אם ישן אני אצטרך להחליף גם אותו. עד לא מזמן המעבדים של אינטל I5 I7 היו מומלצים מאוד, אבל הבנתי שלאחרונה המעבדים של AMD יותר משתלמים בקטגוריית המחירים שלי. זה המפרט שיש לי כרגע: Intel Core 2 Duo E4400 ASUS P5L-VM 1394 Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 XFX GEFORCE 9800GT 512MB ASUS XONAR D2 Antec Solo HEC 400TRT 400W _____ בתקציב שלי חשבתי ללכת על האפשרות הזאת: מעבד AMD Phenom II x2 555 black edition - מחיר 527 שח http://skypc.co.il/pl_product~HDZ555WFGMBOX~3~0.htm לוח אם Gigabyte gam68 s2p - מחיר 237 שח http://skypc.co.il/pl_product~38487~10~0.htm ______ התקציב קצת גמיש, אני יכול להוסיף עוד קצת אם …
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר שנים רכשתי בהמלצת חברים מהפורומים של HWzone מחשב עם מעבד AMD שעיקר עבודתו היא משחקים... לוח האם שרכשתי תומך במעבדים מהירים יותר ממה שיש לי כיום ולכן אני מעונין להחליף רק את המעבד, שאר החומרה כבר הוחלפה. המפרט שכיום יש לי: לוח אם ג'יגה בייט, דגם GA-K8NS ULTRA 939 מעבד: AMD Athlon 64 +3000 זכרונות: קינגסטון CL 2.5 512 X 4 (בסה"כ 2GB) כ.מסך: Sapphire X800 Pro 256MB מבירור באתר של ג'יגה בייט עולה שהלוח תומך במעבד עד ל AMD Athlon 64 X2 4800 Toledo זה לא אומר לי הרבה, אבל מבירור באי ביי ראיתי שמדובר במעבד שעולה מעל ל 200$, המחיר הזה מעט גבוהה מהתקציב שלי אני מדבר על חצי מהסכום בערך (100$ - 500ש"ח + \ -) אני מחפש מעבד שכמובן יתאים ללוח, שישפר את הביצועים, …
-
- 13 תגובות
- 939 צפיות
-
-
המחשב הואlenovo thinkstation p500 אשר תומך במעבדים הבאים Up to 1 x 145W Intel Xeon E5-2600 v3 family processor Or up to 1 x 140W Intel Xeon E5-1600 v3 family processor אני רוצה להזמין את המעבד הבא מ ALIEXPRESS Intel Xeon Processor E5 2678 V3 CPU 2.5G Serve CPU LGA 2011-3 e5-2678 V3 2678V3 PC Desktop processor CPU For X99 motherboard האם הוא מתאים למחשב (X99) לאומת לוח אם של XEON תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום אני גיימר.. משחק באטלפילד 2 .. משחק מאד כבד.. ;D ;D אני כרגע עם אינטל 2.8 מעבד, לוח אסוס P5RD1-VM .. גיגה זכרון.. חצי קינגסטון חצי אקסלייר.. 400 DDR (כרטיס מסך 7900GS אין צורך לשדרג) המשחק לא סוחב ואני מיואש.. רציתי לדעת.. איזה שדרוג אני יכול לעשות ב-1600 שח.. שיכלול החלפת מעבד,לוח,זכרונות(אני רוצה 2 גיגה) ובתמורה.. למכור את שלי.. (1600שח+החלקים שאני ימכור שיחלפו). בנוסף יש לי כרטיס מסך.. ATI X800 GT שאני גם יכול למכור.. יש לציין ששמתי עין על מעבד INTEL 6300E DOU ןלוח ASUS P5B המחיר שלהם ביחד הוא 1500-1600.. ובחלקים שאני ימכור אני יקנה זכרונות.. למישהו יש הצעה יותר טובה? או עצה חכמה לפני שאני כמו בור עושה טעות... כולה אני רוצה לשחק את המשחק שלי בכיף.. ושיהיה לי FPS …
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מעבד Athlon XP 1800 אני מעוניין לשדרג שלב ראשון מעבד + לוח אם, יש לכם המלצות... לוח שיכלול את כל הפיצ'רים החדשים: S-ATA, Firewire, USB 2, Lan מטרת המחשב בעיקר יצירת מוזיקה, מעט משחקים. אני לא מתעסק בכלל ב-OC. תודה מראש אנשים. 8)
-
- 9 תגובות
- 626 צפיות
-
-
בוקר בוקר לכולם, יש לי Pentium D 3Ghz שעליו מותקן XP64BIT , אני משתמש המון בתוכנות כמו פוטושופ וסוליד-וורקס (משחקים הרבה פחות) וכרגע יושב לי 2*512 DDR2 667Mhz / Crosair (שאת הלייטנסי אני עדיין לא בדקתי) בכל מקרה אני רוצה להוסיף עוד 2G... ממה שראיתי בפורום המליצו בחום על הזכרונות של טים http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7697 ועל הזכרונות של OCZ http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7746 השאלה שלי היא האם יש משהו יותר טוב (בגבול ה600-700 לשני הסטיקים) והאם יכולות להתעורר בעיות בגלל שוני החברות, שוני הגודל או כל דבר מפגר אחר אני גם יודע שאם הלייטנסי של הזכרונות שלי גבוה אז גם החדשים יקבלו בלמים ליום-הולדת אבל ברירה אין יותר מדיי ... תגובות, רעויות או מש…
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המחשב ,כרגע יש לי P4 1.8 . לפי מה שקראתי ההמלצה לגבי מחשב חזק למשחקים הוא מבוסס על מעבד AMD ,רציתי לשמוע מה דעתכם על : מעבד -AMD ATHLON 3000 64 BIT 754 PIN לוח אם - EPOX 8KDA3J REV2 AMD64 שנהם ביחד עולים כ-1700 ש"ח. שאלתי היא 1)האם כדאי לעבור ל-AMD או אולי לקחת מעבד של אינטל (P4 3.0 )? 2)האם הלוח אם מספיק טוב? 3)איזה זכרונות כדאי לקנות? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב של אח שלי שהוא פנטיום 3 לפנטיום 4 או איי אמ די אז השאלה שלי היא אם כדאי לשדרג לפנטיום 4 שיוכל להשתמש בSD RAM של עכשיו או לקנות איי אמ די וזכרון שונה... מה יצא יותר זול וכדאי? אם משדרגים לאיי אמ די מה אתם אומרים על השילוב של epox 8rda/twinmos 512 2700/amd 2200? התקציב הוא בערך 1500 שקל תודה
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הועבר לפורם "מפרטי מחשב"
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-