מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
היי.... בעוד מספר ימים אני מתכנן לקנות מחשב חדש למטרת משחקים כבדים. המעבד שאני הולך לקחת הוא: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Conroe BOX והכרטיס הגראפי: INNOVISION I-Chill Geforce 8800GT OC 512MB DDR3 PCI-E רציתי לשאול שתי שאלות: - איזה לוח אם יאחסן את השניים האלו בצורה הטובה ביותר בתשלום לא גבוה מידי? (התקציב שלי הינו כ-6500ש"ח לכל המחשב) - אילו זכרונות להצמיד לחומרה הזו, אני רוצה שיהיה לי 2048MB (גם בעניין ה - CL למען האמת אני לא כ"כ מבין אז עזרו לי בנידון) אני לא מתכנן OC למחשב שלי, לפחות לא בהתחלה. תודה לכם!
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברור לי שהמשווקים הרשמיים בארץ לא יתחילו למכור את סידרת המעבדים החדשה עד שהם לא יפטרו מהמלאי הישן. מניסיון העבר גם ברור לי, שכאשר הם יחליטו לייבא את q9300 הם ידרשו עבורם מחירים מופקעים למרות שהם יקנו מאינטל את ה-q9300 בדיוק באותו המחיר של q6600. התרגיל הזה ידוע לי היטב ולכן אני מחפש דרך להביא אותו מחו"ל ביבוא אישי. נתקלתי באתר הבא: http://www.ipmart.com/main/product/Intel,Core,2,Quad,Q9300,25GHz,,6MB,shared,L2,Cache,,1333MHz,FSB,,Core,2,Quad,,Socket,775,36027.php?∏=36027 האתר מוכר לכם ? מה המוניטין שלו ? איך יתכן שדווקא באתר הזה יש את ה-9300 ואין אותו באתרים אחרים ? האם יתכן שמדובר ב-q9300 שנפסלו למכירה עקב פגמים בייצור ,ואיכשהו לא הושמדו בבקרת האיכות והגיעו בדרך לא דרך ל…
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם Athlon 64 X2 3800 וזה כבר לא מספיק לי. עם אוברקלוק הצלחתי לתת לו עוד 400 מה"צ (היה 2000 במקור, רץ על בערך 2400 עכשיו). אני לא רוצה לשדרג את כל המחשב (כי זה אומר לוח, כרטיס מסך גם כי יש לי AGP וכו'), אלא רק את המעבד. הבעיה שלמצוא מעבדים של סוקט 939 זה קרוב לבלתי אפשרי. ניסיתי בלוחות יד שנייה ואין. אני מחפש משהו בכיוון של המעבדים המהירים יותר (אני זוכר שהיה אחד של 2400 מה"צ), אולי אפילו Athlon FX-60. השאלה איפה מוצאים כזה? ועד כמה באמת יהיה אפשר לעשות אוברקלוק למעבדים האלה?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
שלום, אני בחרתי בינתיים את לוח האם Gigabyte GA-P35-DS3L למפרט מחשב שאני מרכיב שיהיה בו את המעבד Q9450. איך הלוח אם הזה בכלליות?הוא תואם את הדרישות שלי(DDR2 800MHZ Dual Channel,PCI-E x16,Q9450 FSB 1333Mhz והשאר.....) הלוח אם הזה הוא איכותי וכדאי?או שהוא סתם ועדיף לי לבחור לוח אם מתחרה כמו Asus P5K?(שיקר ממנו ב100 ש"ח,ואני לא רואה הבדל מהותי ביניהם,הוא עולה 455 ש"ח והP5K עולה 565 ש"ח) ולגבי הזכרונות,באתר של ג'יגהבייט יש את הרשימה הזאתי שמראה איזה זכרונות תואמים ללוח אם: http://www.gigabyte.com.tw/FileList/MemorySupport/motherboard_memory_ga-p35-ds3l_2.0.pdf אני מעוניין בDDR2,800Mhz,2x2GB שיעבדו בDUAL CHANNEL וככה אני אקבל ביצועים טובים יותר, ואני לא רואה שום זכרון שמופיע שם…
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני קונה בקרוב מחשב עם 4GB של זיכרון פנימי (אני גיימר כבד, וגם רוצה מחשב שאני לא אצטרך לשדרג\להחליף בזמן הקרוב). קראתי לאחרונה שווינדוס XP בגירסת ה-32 ביט שלה לוקחת 2GB לעצמה ומשאירה 2GB לאפליקציות. אפשר עם שינוי מסויים של הקובץ boot.ini לגרום לה להגדיר 3GB לאפליקציות ו-1GB לעצמה - אבל שוב, מניסיוני ווינדוס לא צריכה כל כך הרבה RAM כדי לפעול כראוי, ולכן זה סוג של ביזבוז. לעומת זאת הבנתי שלגירסת ה-64BIT של ווינדוס XP אין את ההגבלה הזאת. אז השאלות שלי למומחים פה הן: 1. האם כל מה שציינתי נכון 2. אם כן, האם כדאי לי להריץ את גירסת ה-64BIT על המחשב החדש? 3. קראתי קצת והבנתי שלגירסת ה-64BIT יש כל מיני בעיות תאימות, וצריך "להתעסק" איתה די הרבה. האם למישהו פה יש ניס…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מחפש: כבל לחשמל של מאוורר מ 3 פינים ל.. 4 פינים. (עבור מאוורר 120) איפה ניתן לרכוש? חיפשתי מלא באינטרנט. לא מצאתי. עכשיו שאלה לגבי מאוורר של ספק. יש לי בלוח אם מקום למאוורר של ספק (רשום עליו PWR FAN) למה הכוונה? אם זה למאוורר של הספק אז מאיפה יוצא הכל שלו או שצריך מפצל מאיפשהו לשם? יש לי ספק 400W של HuntKey אחרת אם אני לא מחבר את זה אז בתוכנה של ה - H/W Monitor זה מצפצף לי. תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
מתלבט איזה לוח אם P-35 של ג'יגבייט לקחת... זה יכול לעזור למי שיעזור לי (י י) http://hwzone.co.il/community/index.php?action=dlattach;topic=292912.0;attach=92848;image בגדול זה הדרישות שלי: לוח אם כמה שיותר טוב שמתאים לדרישות שלי (שלא ממש גבוהות) בכמה פחות מחיר... (= זה משפט המפתח כי אני לא מבין במחירי הלוחות אז אל תשאלו מה התקציב) אז ככה: -יתאים ל Q6600 או מעבד פנרין כלשהו- כנראה Q9450 / Q9550 (י תלוי מתי אני אקנה את המחשב) -יתאים ל4GB (כנראה זה כבר לא תהיה הבעיה פה) -יתאים לכונן קשיח SATA2 אבל שיתמוך באפשרות להוסיף לו עוד כונן קשיח כשאני ארצה - USB2 (כנראה שגם זה לא תהיה בעיה פה) - PCI-E [ל8800GT\GTS-G92](כנראה שגם זה לא תהיה בעיה) - יתאים לספק כח ליברטי 5…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה.. תשמעו, אני רוצה לקנות מחשב בקרוב.. תכננתי על e6550/e6750 ו 8800gt .. עכשיו לא נשאר לי הרבה בתקציב אז הייתי רוצה לקצץ איפה שאפשר אז רק רציתי לדעת.. מה באמת ההבדלים בין ה p31 ל p35 אני יודע שזה צ'יפסט חדש אבל עדיין אני רוצה לדעת האם זה בכלל ישפיע עליי?! ואם זה עד כדי כך הבדל גדול אז אני ינסה להשיג עוד כסף ולקחת את ה35 .. רק תגידו תודה למי שעוזר!
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במבחן ביצועים שיש בתומס הוא מצוין , רק חבל שאין את E4500 רק את E4300 החלש יותר מה שטיפה יותר מסבך להשוואת ל E6550 מעניין שאין מעבד אמצע בין E4500 ל E6550, יש בניהם פער מחיר של בערך 30%, חבל. עכשיו העניין שאני רוצה לקנות מחשב מחשב חדש ואני לא בטוח שיש טעם בשבילי להשקיע עוד 250-300 שקלים על הE6550, סה"כ השימושים שלי הם כלליים, אינטרנט, פה ושם קידודים (מעט) וכו', לא משהו מרגש. אם ההבדל ממש משמעותי בניהם אולי שווה לי טיפה לשלם יותר אבל אם לא, אני לא רואה טעם לשלם עוד 40% יותר...
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם זה נורא CL6? אני מרכיב מערכת מבוססת Q6600. מתוכנן OC ל3.2. רוצה 4 ג'יגה זכרון. הזכרונות יעשו את העבודה? כמה זה משמעותי למהירות אם זה CL 6 או CL 5? כמה זה מורגש? עיקר העבודה תהייה, תלת מימד במאיה- ורנדרינג, עריכת וידאו ועיצוב
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי למישהו מחשב חדש משרדי ואני לא בטוח לחלוטין שהוא מסוגל להתמודד עם HD וידאו (דרישות בעליו), עוד לא קיבלתי אותו ואני שוקל (אם יהיה צורך) לשנות את החומרה. החומרה הבסיסית היא: לוח אם: Asus M2A-VM מעבד: Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB זיכרון: Corsair 1GB Kit Value Select DDR2-667 (2x512MB) C1GG667KB מסך: Samsung 206BW ללא כרטיס מסך יעודי. האם הבסיס הזה מספיק כדי לנגן HD וידאו (דחוס) ?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי יש לי זיכרון פנימי 2 גיגה של OCZ 2GB kit DDR2 800 PC2-6400 Special Ops Edition CL 5-5-5-12 OCZ2SOE8002GK אני רוצה להוסיף עוד 2 גיגה רציתי להתייעץ איתכם מה כדי לקנות ומובן שיתאים ביחד ל 2 גיגה שיש כרגע תודה
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כחודש בערך קניתי מחשב ובחרתי ללכת על 2X1GB של OCZ REAPER 800. הייתי בטוח שאני אמשיך להשתמש ב XP X86 שהיתה לי וזה היה אמור להספיק. אך שינויים מסויימים קרו ועברתי לויסטה X64. לצערי 2GB זכרון למערכת 64BIT זה לא מספיק ואני רוצה להוסיף עוד 2GB. השאלה שלי - האם יש הבדל טכני בין 4 סטיקים של 1GB לבין 2 סטיקים של 2GB ? חשבתי על למכור את הזכרונות שיש אצלי ולקנות 2 של 2GB. הבנתי מכמה חברים ששימוש ב 2 סטיקים עדיף על 4 מבחינת OC ומבחינת זמני גישה של המעבד לזכרון. האם זה נכון ? האם אני יכול לקנות עוד 2 סטיקים של 1GB זהים בשקט או שעדיף לי לנסות למכור אותם ולקנות 2 של 2GB ? תודה לעונים, שחר.
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בשביל משחקים עם דרישות גבוהות, תוכנות כבדות אולי, סרטים וכו' מה כדאי Intel Core 2 Quad Q6600 או Intel Core 2 Duo E8400 ? מה ההבדל ביניהם? חוץ מכמות הליבות...שאני לא מבין בהם כל כך... ואיזה כרטיסי מסך מתאימים להם? HD 4850? 4870? 9800 GTX?
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המעבד שלי עובד על איזור ה 55 עד 60 מעלות, לדעתי זה חם מידי, נכון ? איפה בדיוק נמצאים ה HEATPIPE ע"מ שאני אוכל לנקות אותם ? תודה לעוזרים.
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את הפמרט הבא- <---------------נמצא בצד... אני רוצה מתוך ה4 ג'יגה שיש לי לשדרג 2 למהירות גבוה יותר השאלה האם אפשר שיעבודו הזכרונות למרות שכול 2 ג'יגה במהירות אחרת האם זה יהיה דואל צ'נל ואיזה זיכרונות אתם ממליצים לי במהירות הכי גבוה שאני יכול ללוח אמ שיש לי עדיפות לקינגסטון. תודה מראש!
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרגע נודע לנו שהלוחות החדשים של אסוס שוחררו בארצנו הקטנה. כיום, כבר ניתן לרכוש את לוח הP5K3 שתומך בDDR3 בפלונטר במחיר של 1500 ש"ח, בנועה במחיר של 1600 ש"ח ובפנדה במחיר של 1540 ש"ח. הלוחות החדשים מובנים על הצ'יפ P35 החדשני של אינטל, וגם תומכים בטכנולוגיית הקרוספייר של ATI. לכל הלוחות (למעט הכי זול) יש מערכת קירור עצבנית, ויכולות אוברקלוק מרשימות. עכשיו רק דבר אחד מעניין אותנו, איפה זיכרונות הDDR3??? קרדיט לאור כהן [br]פורסם בתאריך: 23.05.2007 בשעה 11:33:55 אם למישהו יש שאלות אקבל אותם בברכה (חרשתי על לוח האם הזה) להלן הלוחות החדשים של אסוס מסדר יורד: http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1645&l1=3&l2=11&l3=534&l4=0 http://www.asus…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכלום אופציית EIST מופעלת אצלי בביוס בלוח DFI 975 אבל המכפלה לא יורדת במנוחה ונשארת על X9 בכל מצב מישהו יודע מה הסיבה לזה?
-
- 18 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום, היום יש לי: PRESCOT P4 3G, ASUS P4P800SE זכרון 2GB - ע"י 4 DIMMים DDR ספק - ליברטי 400 כרטיס מסך NVIDIA AGP 5200 כרטיס קול AUDIGY 4, 2 SATAות 160GB, אחד DVDRW על IDE שלל USBים נהרס לי הלוח אם (המחשב לא עולה וכל האינטרנט מוצף במקרים כאלה ללוח הספציפי הזה). אז נראה לי שאני אקנה E6600 (ראיתי שהוא הכי מומלץ בזאפ) עם לוח אם של אינטל הפעם. הבנתי שהכי מומלץ לקנות עם ציפסט 965 ? יש לכם המלצה ללוח ספציפי ? פרופיל שימוש - לא משחקים לא סרטים לא OC. הרבה תוכנות וחלונות במקביל, מיועד לחלונות האם הלוחות של היום (שכולם תומכים ב DDR2) יתמכו בזכרון DDR שלי ? הבנתי שגם את ה NVIDIA שלי אצטרך להחליף כי אין כבר AGP אלא PCIE... תודה רבה
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תראו לגבי הצ'יפסט (גשר צפוני), לרוב אני יקח אינטל, לגבי מעבד אני לא מתפשר בכלל ולוקח רק אינטל. אבל מה, בחיים אני לא יגע בלוח אינטל... לא יודע למה אבל הלוחות שלהם זה כמו כלא. חוסמים OC, אפילו OC עם כרטיסי מסך התקשיתי, חסרי פיצ'רים.. תדרים לא יציבים.. ועוד, אני חושב שהלוחות שלהם זוועה.. כמה חושבים כמוני?+ דעתכם.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב חדש Gigabyte 965P DS3P E6600 8800 GTX Liberty 400W 2 GB G skill 800 בדקתי ושמתי לב שהמעבד על 1.6 GHZ כשהוא אמור להיות ב2.4GHZ מישהו יודע מה הבעיה? וזה נורמלי שהמעבד בטמפ של 50C (לפי EVEREST) ועוד שאלה, למה הטמפ של הליבות הוא 56 ושל המעבד ב50, זה לא אמור להיות אותו דבר? תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-