מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
שלום, אבקש את עזרתכם, יש לי מעבד p4 3.06 ht socket 478 (sl6pg) ואני צריך המלצה ללוח אם טוב.
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
לא מבין כלום בלוחות אם, מעבדים או אוברקלוק. רק שיהיה עם PCI-Express לכרטיס מסך. אותו אני כבר אבחר לבד. אני חייל אז שיהיה בערך עד 1000 ש"ח.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
המעבדים האלה מוצלחים או כישלון כמו הפרסקוט? עדיף ללכת על מעבדי C ? יש כבר לוחות אם איכותיים עם הסוקט הזה?
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
מכיוון שיבואן Kingston אינו מיבא לארץ קיטים של שני מודולי זיכרון יחד ולטענתו אין שום הבדל בביצועי המחשב בהרכבת שני מודולים נפרדים רציתי לדעת האם זו גם דעתכם (נסיונכם) דורון
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום בעקבות מותו של לוח האם הנוכחי וכיוון שלא מצאתי לוח אם אחר להחליף אותו, אני מחפש שילוש חדש שיריץ שרת קבצים ומדיה מסוג unraid. מס' דגשים ודרישות נוספות: 1. השרת הישן היה מבוסס על לוח Asus m2n-e מעבד 5200 של amd ו 2 ג'יגה ram מסוג ddr2. כאמור הלוח מת אז אני מניח שאהיה חייב להחליף את כל השילוש. 2. הלוח החדש צריך להיות עם כמה שיותר חיבורי sata כיוון שכיום יש לי 6 דיסקים והשרת עתיד לגדול עם הזמן.כאשר יתווספו דיסקים נוספים אז אקנה כרטיסי הרחבה sata pcie להוספת חיבורים נוספים. 3. השרת נמצא בנישה בפינת אוכל ולא בחדר יעודי ולכן ארצה לשמור על מערת שקטה ככל שניתן. 4. השרת עובד 24/7 ולכן ארצה לעבור למערכת לחסכונית ככל שניתן. 5. אין לי העדפה לחברה או ארכיטקטורה מסוימת. המגבלה היחי…
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
האם זו גירסת הBE? http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUDetail.aspx?id=523&f1=&f2=&f3=&f4=&f5=&f6=&f7=&f8=&f9=&f10= http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7773 ואם לא אז איך אני יכול להבדיל?
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג את המחשב שלי במעבד לוח אם וזיכרונות יש לי 2000 ש"ח +- אני לא בטוח אם לקחת I5 או I7 עכשיו הציעו לי משהוא כזה אני צריך שתגיד לי איך הדברים האלו intel core i5 2500k 4X3.3 Ghz 6mb 1333MHZ lga 1155 box gigabyte ga-ph67a-ud3-b3 cor i5/i7 dualDDR3 ........................... (אין לי כוח לכתוב את ההמשך) kingston hyper x 2048MB 1600Hz DDR3 cl9 אם הרכבה ובדיקה ב1995 ש"ח אבל אני רוצה את הלוח אם אם הUSB3 שהוא עוד 30 ש"ח אבל אני לא יודע אם לקחת את הI5 או I7 (הוא עוד 300-400 ש"ח) אם יש לכם המלצות אחרות או אם אתם יכולים לתת לי חלקים במחיר הזה שיכללו כרטיס מסך{אני יודע שזה לא המקום הנכון בשביל כרטיס מסך אבל אני מעדיף מלהימנע מלפתוח נושא חדש רק בשביל כרטיס מסך שלא בטו…
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
ברשותי הלוח הנ"ל: http://www.motherboard.cz/mb/chaintech/9VJL3.htm יש עליו זכרון 512MB DDR בסטיק אחד. יש לי עוד מקום פנוי לזכרון. כמה אני יכול עוד להוסיף?
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
איך הוא באופן כלל מבחינת ביצועים? כדאי לקנות אותו? האם יש אותו למישהו והוא יכול להגיד לי אם יש סנסורים גם למעבד וגם ללוח אם? ואיך הוא באוברקלוקינג? ואם יש לכם עוד דברים להגיד עליו אז תגידו בבקשה זה יעזור לי. בתודה אלדד. האם מעבד פנטיום 4 נורטווד 1.8 FSB 400 יפעל עליו בלי בעיה? זה מעבד טוב לאובקלוק אז אני לא רוצה להחליף אותו בנתיים.
-
- 4 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מתי צפויים להגיע לארץ מעבדי אינטל החדשים מרובעי הליבה ובפרט גירסא זו: Intel® Core2 Extreme QX6700
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
הלוח אם שלי ASUS P4S533-VM נדפק ואני צריך להחליף אותו, אני צריך לוח שיתאים לכל הרכיבים שהלוח הנ"ל מתאים(ATA, DDR, P4 2.4 s478) פרט לחיבור הכ. מסך שאני רוצה שיהיה על PCI-E, אין לי עוד פרטים לתת על המעבד כיוון שהמחשב לגמרי לא פועל ואין לי איך לבדוק. התקציב הוא עד 500 שקל. תודה.
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום, קראתי בכל מיני מקומות שלוחות עם 945 לא מנצלים את כל ה FSB של מעבדי ה C2D. רציתי לדעת האם זה נכון? ואם איני מתכוון לעשות OC האם יהיה הבדל אם אני אקנה ל"א מצי'פסט 945 ולא 965?
-
- 11 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לעשות OC ל E6300 שלי גירסה ראשונה וחשבתי על הלוח והזיכרונות הבאים שמגיעים במבצע (קונה בארה"ב) TWIN2X4096-8500C5 CORSAIR http://www.frys.com/product/5698491?site=sr:SEARCH:MAIN_RSLT_PG מתלבט אולי את: 4GB DDR2 (2X2GB) PC6400 DUAL / TWIN2X4096-6400C5DHX CORSAIR http://www.frys.com/product/5269577?site=sr:SEARCH:MAIN_RSLT_PG הלוח אם חשבתי על (אני יודע שאני יכול לקחת P43 אבל ההפרש כל כך קטן שלא שווה לי): http://www.frys.com/product/5928084?site=sr:SEARCH:MAIN_RSLT_PG תודה.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
-
AMD will have DDR2 support at the mid point in 2005, with the price point of 667 and 800 becoming more realistic, however they did not deny they were thinking about going straight to DDR3 since the Athlon 64 series of CPUs enjoys the very low latencies of current DDR. However, they do not have any intention of releasing memory recommendations which does not conform to JEDEC standards (www.jedec.org). מאחר ול DDR2 יש תקורות/תזמונים גדולים יותר מרכיבי ה DDR והדבר מיטיב עם מעבדים ממשפחת ה AMD64 (בגלל בקר הזכרון המוכלל) AMD שוקלת לדלג מעל יישום בקרי זכרון ל DDR2 ובקפיצה המשמעותית הבאה בעיצוב מעבדי AMD64 להתאים את בקרי הזכרון המוכללים לעבודה מול DDR3. AMD מדברת על שינוי בקרי…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב עם לוח אם p7p55-m יש בו כרגע שני סטיקים של 2GB, הייתי רוצה לשדרג את הזיכרון ל8 או אפילו ל16. זה המפרט של הזיכרון בלוח: 4 x DIMM, Max. 16 GB, DDR3 2200(O.C.)*/1600/1333/1066 Non-ECC,Un-buffered Memory Dual Channel memory architecture Supports Intel® Extreme Memory Profile (XMP) *Refer to www.asus.com or this user manual for the Memory QVL (Qualified Vendors Lists). אשמח לעזרתכם.
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
יש לי מעבד פנום 720 של AMD שמגיע עם 3 ליבות 2.8Ghz אתמול פתחתי את הליבה הרביעית , הרצתי בדיקה ב occt של שעה ולא נמצאו אף שגיאות , סימן שהליבה תקינה. השאלה שלי היא , האם עצם זה שאני פותח את הליבה מסוכן למערכת? האם הקירור סטוק שיש לי למעבד לא יצליח לעמוד בזה והטמפרטורות יכולות להיות גבוהות מדי? זה מוריד את אורך החיים של המעבד ? תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתלבט בין לקחת בזול את ה6400 או להתאמץ ולקחת את ה6600 האם ההפרש במחיר שווה? ובכל מקרה אני מחפש לוח יציב ומהיר (בכלל לא למשחקי אוברקלוקינג) על הלוח להכיל פיירוייר ieee 1394 קול, רשת, וכדאי גם VGA כי בשלב הזה אני מתכוון לוותר על כרטיס מסך עד שיגיעו דגמי DX10 לטווח הבינוני תודה לכולם
-
- 15 תגובות
- 999 צפיות
-
-
-
תכננתי לקנות את השילוש הבא: AMD Athlon XP 2500+ EPOX 8RDA+ Kingston 512MB PC3200 CL3 אבל החנות שבה תכננתי לקנות (למיר) הפסיקה למכור את ה-barton ועברה ל-sempron. האם כדאי לחפש חנות אחרת שעדיין מוכרת ה-barton, או שה-sempron מספק ביצועים שווים? חוץ מזה, אני לא כ"כ בטוח שעשיתי בחירה נכונה בקשר לזכרונות. אני מודע לעובדה שהזכרונות יעבדו ב333mhz ולא ב400, אבל אני צריך חלקי חילוף למחשב אחר שלי. אני אשמח לקבל המלצות במגבלות התקציב שציינתי. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 463 צפיות
-
-
-
היי חבר'ה מה קורה? ככה, יש לי אפשרות להחליף את הamd 3000 s.939 המזדקן שלי בopteron 170 שהוא כפול ליבה או 4400/4800 כפול ליבה שניהם סוקט 939... מה מהם עדיף לי מבחינת ביצועים ואוברקלוק?
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתילדעת איה לוח אמין יותר ומה כדאי לי לקנות אם אני בוחר אינטל או GIGABYTE בדגמים זהים, איזה יהיה יותר עדיף ואמין? תודה רבה לכולכם!
-
- 7 תגובות
- 822 צפיות
-
-
מדוע אין ביקורת על הלוח אם "ASUS P5WDG2 WS PRO' מעניין בדרך כלל עורכים סקרים על כל לוחות האם ודווקא על הלוח אם הזה לא נערך כלום? תודה
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-