מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,811 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, זהו המפרט הסופי שלי אך אני ממש לא בטוח איזה לוח אם מהבאים מתאים לי : Gigabyte GA-X99-SLI MSI X99A SLI PLUS Gigabyte GA-X99-UD4 Asus X99-A/USB 3.1 Asus X99-A2 אני לא מתכנן לעשות SLI אז אני לא יודע אם הלוחות אם שעם השם SLI מתאימות לי.. (או שזה לא קשור אחד לשני) המפרט הוא: כרטיס מסך Gigabyte GTX 1070 G1 מעבד Intel Core i7 6800K לוח אם תושבת 2011-3 דיסק SSD Samsung 850 EVO - 250GB X2 מארז NZXT H440 White קירור למעבד Corsair Hydro H115i ExtremePerformance ספק כח 55…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם !! רציתי לשאול לחוות דעתכם איז לוחM עדיף מבין השניים הללו: 1) 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E - לוח אם למעבדי אינטל ?GIGABYTE או... 2) ABIT - NI8-SLi (NF4) s775, FSB1066, 2xPCI-E,GBE, SATA II? ---מדוע ולמה??? --- רצוי לציין שהמחשב מיועד למשחקים כבדים!! תודה רבה.......
-
- 7 תגובות
- 552 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני צריך עזרה ממכם איזה לוח אם עדיף בין ה -2 Gigabyte GA-X38-DS5 Intel X38 Chipset LGA 775 או Gigabyte GA-P35-DQ6 Intel® P35 Express Chipset LGA 775 יש בינהם הבדל חשוב ומשפיע חוץ משהערכת שבבים שונה? ההבדל מחיר בינהם הוא 60 שקל תודה מראש! ויום טוב!
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
חברי פורום יקרים. אני מעוניין לקנות מחשב חדש. יש לי כבר מפרט מוכן . הבעיה היחידה היא שאני לא מתמצא בבחירת לוח אם מתאים. הלוח חייב להיות של חברת ASUS מכיון שאני קונה מספק שלהם. התקציב לא מהווה בעיה. פשוט אני צריך את הלוח המתאים ביותר. שאר המערכת: מעבד P4 2.8 E 1024K Presscott HT זיכרון קינגסטון 2 סטיקים של 512 של3200 (400MHZ) אם אתם צריכים את שאר המפרט אני אוסיף.... תודה מראש. מאור
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
על הלוח יותקנו 6 גיגה ראם(4 סטיקים) E7200 OC 3.6 יש צורך בלפחות 6 חיבורי SATA,יהיה נחמד אם יהיה בקר RAID ואם החיבורים יהיו מופנים הצידה למרות שזה ממש ממש לא הכרחי,כמו כן מספר גדול של USB יהיה טוב,חשוב כמובן שהלוח יהיה טוב לOC,אין עדיפות לחברה מסוימת התקציב שלי הוא כ700 שקלים...
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אני רואה שזה באמת פורום של אנשים שיודעים על מה הם מדברים ולכן אני מבקש את העזרה שלכם אני משדרג עכשיו את המחשב שלי לפנטיום 2.4 ואני מתקשה בבחירת לוח אם. חבר הציע לי לקחת את הsinxp1394 של Gigabyte אבל הוא נראה לי יותר מדי בשבילי גם במחיר. אני מחפש לוח באמת טוב שיחזיק כמה שנים טובות ויציע כמובן גם שיפורים ותוספות בעתיד תודה למי שיעזור.
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
-
את הלוח אם אני קונה באילת את הספק בTMS אשמח אם תיתנו לי המלצות מה באמת עדיף לקנות... אני מתכנן בעתיד להחליף את המעבד לRYZEN 5 ככה שאני צריך את הלוח שיהיה לOC גבוהה. לאחר בדיקת השימושים שלי של גיימינג קל סרטים והורדות החלטתי לרכוש את החלקים הבאים: מעבד RYZEN 3 1300X ב-KSP אילת זיכרון 2*8 3000HZ גיל ב-KSP אילת לוח אם B350/X370 ב-KSP אילת ספק כוח 600-700W ב-TMS כרגע יש לי כרטיס HD5850 שאני יעבוד איתו זמנית עד שיהיה תקציב לכרטיס מסך GTX1060 או משהו בסיגנון הזה. מארז חדש קיים כונן קשיח קיים 500גיגה כונן ססדי קיים 120גיגה צורב DVD קיים תודה לכל המגיבים!!!
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
אז ככה הלך לי ה לוח של אסוס שלי P4P800 יש לי מעבד 2.8 פרסקוט 478 אני מיתלבט בין אלו http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1863&ModelName=GA-8IPE1000-G http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=612 אם יש לך הצעות יותר טובו בישבילי או שמעתם על לוח בן זונה תגידו לי תודה חשוב שיהיה לי רק 4 חריצים של זיכרון DUAL וכמובן SATA הוצים של אינטל ממש ממש תודה למי שעוזר בי בנתיים
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
רציתי לשאול מה הלוח הכי מומלץ למעבד הנל : INTEL Pentium 4 - 3.0 (630) - 2MB Cache, 800Mhz FSB 775PIN - RE אין שום עניין באוברקלוק זה מחשב בעיקר לעבודות אופיס וגרפיקה כגון photoshop,frand וכו ורצתי לשאול איזה לוח ההכי מומלץ עכשיו מכיוון שאני לא עוקב כולכך אחרי אינטל אני גם לא יודע מה ההבדלים בין כל המספרים של הציפסטים ולכן אני ישמח אם תוכלו לעזור לי ולהמליץ לי על לוחות מעדיף כרטיס קול על הלוח כרטיס רשת וכו וכמו כן אני מעדיף גם ציפסטים של אינטל
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
1. במי הייתם בוחרים מבין הלוחות הבאים (לא צפוי OC) : AV8 (s939) sata,GBL KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) K8T Neo2 (s939) (k8t800pro 2. רציתי לדעת אם יש בעייה לעבוד עם סטיק אחד של זכרון באחד מהלוחות האלה (ככה"נ מדובר ב- 512MB 400MHz V-DATA) תודה על העזרה!
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
איזה לוח כדיי יותר בכללי.. http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=2UWzsrOiRbMPGYpw http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=3009 השימוש היה לעבודות משרדיות בגדול ואולי HD מעבד AMD AX2 245 2.9GHZ זכרון 2GB 800HZ HD 80GB X2 WD IDE
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
איזה לוח כדאי לקנות באזור ה 400 שקל למטרות OC? יש לי כרגע זכרונות PC2500 אני יצתרך לקנות חדשים?
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
עד היום הייתי נעול על "שם" בבחירת לוחות אם - תמיד ידעתי שלוחות של Asus או Gigabyte עדיפים על Asroc או biostar בעקבות התייעצות בפורום המפרטים לגבי מחשב חדש, עלתה השאלה, האם באמת יש עדיפות ללוחות של הייצרנים ה-"נחשבים" על פני ה-"פשוטים" - בעיקר מבחינת אמינות - כאשר מדובר על אותן תכונות ? מה דעתכם ? ואם אני כבר כאן, רציתי להתייעץ לגבי בחירת לוח אם לסוקט 1155 - אני מחפש לוח עם לפחות 6 חיבורי SATA פנימיים, 2 חריצי PCIe x1, רצוי שני חריצי PCI עבור כרטיסים ישנים ואם אתם מכירים לוח מודרני עם חיבור פרללי - אשמח לדעת עליו (למרות שנראה לי שכבר אין דבר כזה ואצטרך להשתמש בכרטיס הרחבה או מתאם מ-USB) לא מתוכנן OC כך שהלוח יכול להיות מבוסס H67 וכמו כן, אין לי צורך בריבוי כרטיסי מסך (אבל…
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני צריך לוח פנטיום 3 (370 Pin ) .... יש הצעות? תודה מראש? ד"א - חבר שלי סיפר לי שיש לוחות ל-P3 שתומכים ב- DDR , זה נכון?
-
- 7 תגובות
- 880 צפיות
-
-
קראתי קצת ביום האחרון וצמצמתי את השאלות שלי בנושא שדרוג לזה: אני מנסה לבחור לוח mATX זול יחסית למעבד 5050e, עד 120 דולר מNEWEGG, רצוי פחות. אני כנראה ארצה לשדרג לפנומים חדשים בעתיד אז צריך שתהיה תמיכה. צריך שיהיה IGP כמה שיותר טוב עליו וחוץ מזה כלום. קיבלתי כמה הצעות, 1 היא לוח עם צ'יפסט 790GX בגלל התמיכה במעבדים והRadeon 3300 HD שעליו. השנייה היא לוח עם צ'יפסט Geforce 8 אז נתחיל בבסיס, במשפט אחד, האם יש צ'יפסט מועדף ? או, איזה כרטיס מסך יותר טוב, 3300HD שעל הAMD או ה8300 שעל ה nVidia ? האם יש עוד כרטיסים טובים שאני לא יודע עליהם ? המלצות ספציפיות אולי ? תודה
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני לוחות עיקריים ASUS P5W DH DELUXE או GIGABYTE GA-965P-DQ6 למישהו אחר יש הצעה יותר טובה???
-
- 14 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אהלן, אני מרכיב מחשב חדש שעיקר השימושים שבו יהיו משחקים וסרטים. המפרט כבר סגור פחות או יותר רק יש לי בעיה בבחירת לוח האם.. אני לא מבין הרבה בOC וזה לא משהו שאני מתכנן לעשות לאחד הרכיבים (אם יש לזה השפעה בבחירת הלוח) המעבד שאני אשתמש בו יהיה I5 4670 עם כרטיס מסך gtx 680 בודד אני מעדיף שיהיו 4 תושבות לזיכרון. כמו כן, אני מתכוון לחבר למחשב בעתיד הקרוב מערכת קולנוע ביתית, השאלה היא אם אפשר למצוא לוח איכותי עם יציאה אופטית שייתן סראונד טוב ואיכותי או שעדיף להשקיע בכרטיס קול ואם כן איזה? תודה מראש לעוזרים, ליעד.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום . המפרט שלי הוא כזה : מעבד ??AMD Athlon 64 3200 Socket 939 Tray + Cooler? Venice זיכרון Geil 1024MB (512MBx2) Dual Channel DDR 400MHz Value Series Retail צורב LG CDRW 52x32x52 מארז Foxconn 3GTH001 400Watt Thermaltake PSU כרטיס מסך - Leadtek WinFast PX6800GS TDH 256MB PCI Express דיסק קשיח Maxtor 6L200SO 200GB 7200 16MB Buffer MaXLine III + NCQ השאלה שלי היא איזה לוח אם יתאים לי למפרט בסכום של עד 600 - 700 ש"ח ? והאם אני צריך Nf4 רגיל או ultra ? לא מתוכנן oc כרגע אבל אולי בטווח הרחוק . תודה רבה לעוזרים .
-
- 14 תגובות
- 757 צפיות
-
-
בקרוב אני אקנה מחשב חדש. את המעבד כבר יש לי, Pentium 4 - 2 A (512 L2 Cache). אני צריך לבחור לוח וסוג זיכרון (Rdram, DDR 266, DDR 333). מה יותר כדאי? מה יותר מהיר? ואיזה לוח-אם אתם חושבים שכדאי לי לקנות, בהתאם להצעת סוג הזיכרון שהצעתם. הבהרה: מצדי שלא יהיה כרטיס קול, כרטיס רשת, תמיכה בבאס 533 על הבורד. אבל אני רוצה תמיכה במהירות העברת נתונים גבוהה, ATA133 ותמיכה ב-USB 2. וגם רייד לא יזיק תודה לכל מי שינסה לעזור לי.
-
- 35 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין להחליף את הלוח-אם במחשב שלי, וזאת בגלל שהוא "קצת" דפוק. לא נותן להתקין כרטיס מסך נורמלי, מקרטע וכדומה... המפרט של המחשב הוא : P IV 2 GHz socket 478 זכרון SDRAM אם אני לא טועה. כרטיס מסך Raedon 9250 שלא מותקן בגלל הלוח-אם הדפוק כרטיס קול Creative SB live 1024 כרטיס רשת איזה כרטיס מבין הבאים הכי יתאים למחשב שלי? 316.52 ש"ח $63.07 P4S8X-MX לוח אם ATX,סט רכיבים SIS,תמיכה בזכרונות DDR400, תושבת S478 , חיבורי SATA,AGPX8,LAN וכרטיס קול 6 ערוצים ASUS 420.16 ש"ח $83.72 P4P800S-SE לוח אם ATX, סט רכיבים אינטל 848P, תומך DDR400, תושבת S478, כ.קול/רשת/AGPX8/SATA/800MHZ, תומך HT ASUS 425.93 ש"ח $84.87 P4S800 לוח אם ATX, סט רכיבים SIS, תומך DDR400, תושבת S…
-
- 9 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש כשהשימוש העיקרי הוא למשחקים כבדים. להלן המפרט: Intel Quad Core i5 4670 3.4Ghz Cooler Master Hyper TX3 8GB (2x4GB) Crucial Balistix Sport DDR3 CL9 1600Mhz EVGA GeForce GTX760 SSD Samsung 840 EVO 250GB SATA III Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty אני לא מתכוון להמהיר את המחשב ולא זקוק לפיצ'רים מפוצצים, עם זאת אני מעוניין ב-4 סלוטים לזכרון. האם תוכלו לעזור לי לבחור לוח אם למפרט? תודה.
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
מחפש לוח ל AMD XP שיהיו לו המאפיינים הבאים: 1. כרטיס מסך OnBoard. 2. כרטיס קול O.B. 3. כרטיס רשת O.B. 4. יציאות USB 2 (כמה שיותר...) או אולי כדאי חלופה אחרת זולה יותר מהקונפיגורציה הזו. המחשב לא ישמש למשחקים!!! מחפש את האופציה הזולה ביותר שתדע "לדבר" עם מצלמה דיגיטלית וכו'... ??? ??? ???
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשדרג קצת את המחשב וחשבתי על ערכת השבבים החדשה (X38) והמעבד החדש E8400 של אינטל (לא מעוניין כלכך במרובע ליבות ובמיוחד לא ב65NM כדוגמת הQ6600 ומרובעי הליבה החדשים יעלו די הרבה),עכשיו חשבתי לייבא אותם מחו"ל אך לא מצאתי קישורים מתאימים (והאם כדאי להביא כאלו חלקים מחו"ל??מתוכנן OC די רציני). חשבתי על הלוח של ASUS הP5E החדש כי הוא מגיע עם באנגל עשיר ומגוון מאוד ומאוד מושך אותי ועל המעבד הנ"ל(יש לציין שיש לי קירור BIG TYPOON ומשחת קירור מותאמת כיוון שאני מרכיב את הרכיבים של AC). לשאלתי מה שווה כספית יותר לייבא מחו"ל (אם ההפרש די רציני אז אשמח ללינקים מתאימים מחנויות ששולחות ארצה כיוון שיש לי אפשרות לפטור את החבילה ממכס כיוון שאני חייל,או ששווה יותר לקנות בא…
-
- 7 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בונה עכשיו שרת ביתי, המתוכנן להחזיק כ3,5 שנים. השרת הקודם שלי, היה דיי חלש, והכיל כמה דיסקים קישחים, עם מערכת הפעלה Windows Home Server. הוא עשה הרבה פעולות, חלק מהן: שרת מיילים קטן, airvideo, DAAP, utorrent ושרת קבצים כללי. השרת שאני בונה הולך לרוץ על VMWare ESXi5.5 או XenServer (כנראה Xen) והוא יריץ שתי מערכות הפעלה בהתחלה: UnRaid ו windows server. (אח"כ, כנראה, אריץ בו עוד שתי מערכות הפעלה נוספות) אני הולך לשים כמה דיסקים קשיחים SATA מסוג WD Red שיחוברו לכרטיס PCI. בכל מקרה, אני צריך מכם המלצה ללוח M ומעבד שיתמכו ויעבדו טוב עם התכנון שלי למעלה. 1) אני צריך לוח M עם פונקציות מתקדמות כגון WOL, כיבוי אוטומטי עם טמפרטורה עולה ועוד. 2) אני צריך גם מעבד מתאים…
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-