מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
יש לי את זה Intel Pentium 630 64BIT 3.0GHz LGA775 2MB ואני ימכור אותו ב850 שח אני רוצה לקנות אחד חדש ואני לא יודע מה עדיף מבחינת יחס ביצועים למחיר והאם בכלל שוה לי למכור ולקנות..? למרות שאני בבמחיר קנייה מוריד תמע"מ כי זה לעבודה :] קידוד סרטים עריכה וידאו וכו/.. Intel Pentium D 920 Dual Core 2.8Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box 1760 Intel® Pentium® D 820 Dual Core 2.8Ghz LGA 775 1500 Intel® Pentium® D 830 Dual Core 3.0Ghz LGA 775 1870
-
- 40 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד asus x555la הוא כרגע עם 4gb ram 4gb ddr3l 1600mhz x1 יש לי בבית גם 8gb 2rx8 ddrl3 1600mhz יעבדו ביחד? ואם לא , איזה כרטיס אני צריך? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני לא מבין בזה הרבה, אני רק יודע שיש לי 2 כרטיסי 256מגה , ושבגלל שהמהירות שלהם לא תואמת זה עושה לי בעיות VPU RECOVER בכטיס המסך ומתעקש לעשות בעיות בהתקנות משחקים/תוכנות מתוך דיסקים. נדמה לי שמהירות אחד מכרטיסי הזכרון שלי 256מגה הוא 333 (מגה הרץ???) והשני שיש לי, אותו רכשתי יותר מאוחר, יותר מהיר (400 אולי?) איך אני בודק איזה מהם הוא המהיר יותר וכל זה כדי שאוכל לרכוש אחד נוסף שיהיה זהה לשני? תודה
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש ברשותי Pentium D, כרטיס מסך nVidia 9500 עם 1 GB [אני די בטוח], 3 GB RAM נראה לי DDR2 וכונן קשיח גדול ועדכני. כמו מותקן על המחשב Windows 7 Ultimate, וזה קצת מכביד עליו. רציתי לדעת אילו חלקים יש להחליף [לפי מה שאני יודע צריך להחליף לוח אם ומעבד]. עם זאת, זהו לא מחשב למשחקים [המשחקים שנמצאים עליו עובדים יופי], ולכן יש צורך שרק ה-7 יעבוד חלק יותר ["להפוך" אותו ל-Dual Core?]. שאלתי טכנאי מחשבים אשר אמר לי שאם כבר עושים משהו אז תקנה כבר מחשב חדש, אבל הדבר נראה לי מיותר כי כל החלקים בו תקינים וחדשים למדי כך שאין צורך... ולגבי השינוי של המחשב - מהו טווח המחירים למחשב שכזה [מחשב שזקוק קצת לזריקת ריענון עבור ה-Windows 7]. [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוה יש לי לוח אם CA64-TC ועל הג'וק הגדול (ציפט) כתוב VIA רציתי לדעת של איזה חברה הלוח
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום פורום. אינני מבין גדול בתחום החומרה,אבל מעולם לא מאוחר ללמוד,אז שלום לכולם. שאלתי את השאלה באתר אחר,אך לא ממש קיבלתי תשובות,מה גם שאני מאמין שפה יותר מומחים בתחום החומרה. אני מתכנן לקנות מעבד ולוח אם חדש בקרוב והבנתי שיש צורך לפרמט את ההארד דיסק.עכשיו,אני ממש לא יודע איך מפרמטים וגם ממש חבל לי לאבד את כל המידע,תוכנות ומשחקים שיש לי כעת(320 ג'יגה שיחסית הרבה מנוצל). במקרה מצאתי את הדיון הבא http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=71&msgid=28633106 בו מסבירים בשתי שיטות(השניה בהודעה האחרונה)כיצד ניתן להתקין לוח אם חדש בלי לפרמט.לא הבנתי כלום מהכתוב שם על מה שצריך לעשות. אני מאוד אשמח אם מישהו מכיר איזושהי דרך אחרת כיצד לעשות זאת,או להסביר לי …
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש ממש בקרוב (אני לא חוסך בכסף) והיעוד שלו כעיקרון הוא עריכת אאודיו ווידאו מה שמצריך ביצועי חומרה טובים. הבעייה שלי היא ההתלבטות בין החומרה. ורציתי לדעת מה עדיף או יותר טוב: AMD ATHLON XP 2800 או... INTEL P-4 2.4 משמועות עולה ש- AMD מתחממים נורא, ונותנים אחריות לשנה בלבד, אז במקרה הזה אני אתפשר עם עצמי על אוברקלוקינג. בנוסף רציתי לדעת איזה לוח הוא העדיפות הטובה ל- AMD או INTEL הנ"ל ASUS אני לא כל כך יודע איזה דגם, שלפי כל אחד הוא הטוב ביותר. ושמעתי שהלוחות של GIGABYTE גם טובים... אז אם תוכלו לעזור לי בזה אני מאד אשמח... תודה.
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אם זה משחק שדורש יותר כוח עיבוד אז אינטל לוקחת אם זה משחק שדורש עיבוד לא גדול אבל חשוב שיהיה מהיר RYZEN תיקח אז eSport games - ryzen או סגמט גבוהה יותר: i7-12700 תלוי במחיר ultra games - intel
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
- 4 followers
-
-
אני מעוניין לקנות לוח אם חדש ואני לא מצליח להחליט אז חשבתי שאולי אתם תעזרו לי להחליט המחשב הוא בעיקר למשחקים אני מעוניין בצע אוברקלוק לא רצחני בעתיד אתם יכולים לראות את פרטי המערכת שלי למטה
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש כמה לוחות אם של gigabyte בטווח מחירים של 560-660 ש"ח והשאלה שלי היא מה ההבדלים ביניהם ואיזה הכי משתלם למערכת עם מעבד i5 760 H55N-USB3 H55M-USB3 H57M-USB3 H55-UD3H P55-USB3 P55A-UD3 ושאלה נוספת לגבי זכרונות (של 4GB), באיזה מקרים עדיף לקחת את הזכרונות הכי זולים ובאיזה מקרים צריך להשקיע בזכרונות איכותיים שעולים בהתאם?
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי לוח אם ישן עם חיבורי "sata 1". אני רוצה לדעת מתי הומצא חיבור ה- SATA כדי שאדע בן כמה לוח האם שלי? תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לוח M ומעבד של אינטל שאפשר לעשות איתו OC ?
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
hi,I am looking for a good mobo for socket 478 (for a northwood core),that will support DDR 400,have good oc abilitys,support of ATA 133,and AGP the budget is up to 450 NIS.
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אם כן, למה זה קורה ? חשבתי על משהו : אם הדואל מפריע ל OC אז ניתן לקנות 2 סטיקים אבל לא לשים אותם בבנקים לדאול אלא שיהיו ביחד אבל ב SINGLE CHANNEL ... ככה לא תהיה הפרעה לOC וככה לא יהיה הבדל בין 2 סטיקים בOC לאחד . - מה אתם אומרים ?
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בבקשה המלצות
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אנא עיזרו לי להחליט מה יותר משתלם במסגרת התקציב שיש לי לקניית מחשב חדש אני צריך להחליט מחשב בעל מעבד P4 2.26GHZ+HARD DISC 60GB או P4 2.0GHZ+HARD DRIVE 80GB מה יותר עדיף????? ??? ???
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שעושה פעולות שגורמות למעבד לנצל כמעט את כולו... היתה לי פעם איזה תוכנה שעושה המון פעולות מתמטיות בו זמנית וגורמת למעבד לעבוד כמעט עד סוף היכולת... אם למישהוא יש משהוא דומה, או את התוכנה עצמה שישאיר את השם שלה, אם אפשר שישאיר גם לינק... תודה נ.ב המעבד הוא XP1900
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
נמאס לי כבר לחכות , לומרות שמדובר ב 10 ~ המחיר של ה ASUS כבר ירד באיזה 100 ש"ח מה אתם ממליצים אני כבר משתגע
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
יש לי מערכת WIN 7 64BIT עם4 GB זכרון האם כדאי להשקיע בעוד 4 GB ??? מה זה יוסיף לי ? כיום עובד עם 4 G B 1600 ומגיע גג ל- 2.5 GB אם אני יקנה עוד 4 הזכרון ינצל זאת טוב יותר את 8 GB ???
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן. אני מעוניין לקנות מעבד AXP עם ליבת TBRED-B - איפה אפשר? ועל איזה מעבד אתם ממליצים למערכת עם לוח GIGABYTE 7VAXP וזכרונות XTREME DDR PC3200 - כאשר המטרה העיקרית היא תקציב נמוך מאוד.. תודה!
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לאחר בדיקה היגעתי למסקנה שאני יכול כרגע להסתפק בלוחות H67 והדילמה שלי היא בין שלושה לוחות 1 ASROCK H67DE3 2 GIGABYTE UD3H 3 ASUS P8H67-V כמו כן מתלבט איזה מעבד יכול יותר להתאים לעריכת וידאו SB I7 2600 , SB I5 2500 אשמח עם התשובה תהיה מפורטת לעניין הלוחות
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים ומומחים, אני שוקל לשדרג לוח אם (ואולי גם מעבד וזכרונות אם יש צורך) בתקציב של עד 1600 (לוח אם לבד) עד 3000~ ש"ח (כולל מעבד+ קירור+ זכרונות ). ואשמח לקבל את חוות דעתכם והמלצתכם, זהו המפרט הנוכחי של המחשב שלי: מעבד Intel i7 930 2.8 Ghz 8Mb l3 Cache s1366 קירור למעבד ARCTIC COOLING FREEZER 7 PRO REV.2 CPU FAN לוח אם: Gigabyte ga-x58a-ud3r ספק כח: Seasonic 620w pfc 12cm fan modular psu m12II-620 זיכרון: Kingston 12GB 1333mhz ddr3 (יושב על שלוש סלוטים) דיסק קשיח: Kingston SSD 120GB Western Digi…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
זה רכיב חשוב או לא קריטי עזבו את החיבורים כי היום לכולם יש פחות אותו יותר מזה שצריך . אבל מבחינת מהירות הוא נותן יותר?
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
סבתא שלי נתנה לי פרוייקט שהוא לתקן לה את המחשב הישן ולהתקין לה בו קצת משחקים ( לא כבדים, סתם קלפים ושטויות ). הבעיה היא שברגע שאני מזיז את העכבר, המעב מנצל 100% מכוחו. מדובר על המחשב הזה: https://www.91mobiles.com/toshiba-c855d-s5103-apu-dual-core-e-4-gb-320-gb-windows-8-laptop-price-in-india-114576 אתם חושבים שאוכל להצילו רק עם החלפת מעבד או שזה כבר הפך להיות ניתוח מסובך מידי?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-