מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
היי, -(השאלה בכותרת)...המשך השאלה - המעבד שלי=Intel Core 2 Quad Q6600. תודה רבה מאוד מראש
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לוח M ומעבד של אינטל שאפשר לעשות איתו OC ?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב בן כ 5 שנים, ויש לו חומרה דיי טובה לזמנו יש לו מעבד Q8200 כרטיס מסך HD 4850 4 גיגה זכרון ראם DDR2 ספק כוח של OCZ 500W והוא עושה בעיות הוא לא נדלק, ואחרי " ויכוחים " רבים איתו מידי פעם אני מצליח לגרום לו להידלק אבל כיבוי אחד לאחר מכן וחוזרים לאותו מצב זאת תקלה שיש לו כבר הרבה שנים אבל הגיעה הזמן לתקן סופית, את הכרטיס מסך שלו בדקתי על מחשב אחר והוא נמצא תקין, כך גם הזכרון RAM וההרד דיסק ומאחר ואין אפשרות לקנות לוח אם תושבת 775 חדש בחנויות כיום, נפלה ההחלטה לשדרג (קצת) אני רוצה להתקין לו לוח אם חדש ומעבד חדש בתקווה שזה יעשה את הטריק, התקציב יושב על כ -500 שקל ( במידה ויש משהוא אתרקטיבי אני מוכן להוסיף עוד כמה שקלים ) חשבתי בכיוון של I5 מסדרה ישנה…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי חברים יש ברשותי את הלוח הזה Gigabyte GA-F2A88X-D3H אשמח לדעת איזה מעבד כי מומלץ להרכיב עליו ואיזה זכרונות הכי מומלציםאם אפשר אז לינקים ישר ל ebay תודה רבה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני רוצה לשדרג זכרון במחשב משרדי שברשותנו. המחשב דיי ישן (באיזור ה 4 שנים), כרגע יש בו 2 סטיקים של 1GB של DDR2 667Mhz . אני רוצה לקנות לו עוד 2 סטיקים של 2GB (זאת אומרת קיט של 4GB). אני אקנה את זה בארה"ב ומכיוון שאין יותר מדיי דרישה מהזכרון הזה , לא צריך אופציה ל OC או משהו כזה אני מן הסתם מעוניין להשקיע כמה שפחות. חשבתי לרכוש את זה : http://www.amazon.com/Upgrade-OptiPlex-Desktop-Mini-Tower-PC2-5300/dp/B001V6W8QG/ref=lh_ni_t רציתי לוודא שזה יתאים. זה יוצא 44.5$ כולל המשלוח בתוך ארה"ב כך שאם מישהו יכול לתת אלטרנטיבה זולה יותר אני ממש ממש אשמח. תודה רבה על העזרה חברים.
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם.. שאני מחבר את האוזניות שלי לחיבורים בלוח אז אני שומע בעוצמה מסוימת אבל שאני מחבר את האוזניות למאז אז אני שומע הרבה יותר חזק... מישהוא יודע למה....?? תודה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הבנתי לאחרונה שיש ביוס "פרוץ" ללוח אסרוק כמו שלי רק לAMD -939DUAL קיצר אמרתי אולי אני יבנה ביוס משלי יש לי זמן פנוי אז אני יכול ללמוד מה שצריך רק אני צריך לדעת מה אני צריך לדעת (LOL) בעיקרון אני רק רוצה להוסיף אפשרויות של הוספת מתחים לכל דבר ועוד כמה שטויות מה אתם אומרים אפשר לבנות ביוס?
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחר רכישתה של ATI על ידי AMD הופצו שמועות ורזמים על תכנון פיתוח מעבד ראשי משולב מעבד גראפי, זאת מכיוון ש ATI - מפתחת מעבדים גראפיים, ו AMD - מפתחת מעבדים ראשיים, עובדים כעת כחברה אחת וכנראה יחשבו על פרוייקט שכזה. למעשה Intel חשבו על הרעיון עוד לפני ATi+AMD, וככל הנראה עובדים על פיתוח מעבד זה כבר בימים אלו. האתר TheInquirer.net מדווח כי חברת פיתוח מעבדים גראפיים וערכות השבבים Nvidia, הצטרפה לתחרות של שילוב מעבד ראשי+מעבד גראפי. בשביל Nvidia תחום המעבדים הוא תחום חדש לחלוטין, אך בכל זאת היא מחליטה להצטרף ולהיות מתחרה ל-2 חברות פיתוח מעבדים רציניות - AMD ו Intel, שעוברות כעת תקופה לא קלה של תחרות אחת עם השניה, האם Nvidia תצליח להכנס לתחום ולהיות מתחרה רצינית? Nvidia עובד…
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
כבר הרבה זמן אני רואה שאתם מדברים על זה ואין לי מושג על מה מדובר מה זה.?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איזה מהלוחות עדיף? לא מתוכנן אוברקלוק
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי לוח אם GA-Z68P-DS3 עם מעבד i3 2120 ועם כמות של 8GB זיכרון (2GB*4) אני מעוניין לשדרג את כמות הזיכרון שברשותי ל12GB/16GB. רשום שהתדרים שהלוח תומך בהם הם DDR3 2133/1866/1600/1333/1066 MHz האם זה באמת ישנה משהו באם ארכוש זיכרון 1866/2133 לעומת 3000/3200 ? המלצה לרכישה ? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג את המעבד שלי בתקציב הוא בערך 1500 אפשר יותר למשהו יותר חזק ורציתי לקבל הצעות על מעבדים שונים המפרט שלי הוא מעבד: Intel I5 6500 לוח אם: Gigabyte ga-b150m-hd3 זיכרון: 16 גיגה ראם כרטיס מסך: gtx 980TI אני לרוב משחק CSGO PUBG GTAV וכו תודה
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
איך המעבדים החדשים? ויש גם סמפרונים מ-3000+ איך הם?
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אנא עיזרו לי להחליט מה יותר משתלם במסגרת התקציב שיש לי לקניית מחשב חדש אני צריך להחליט מחשב בעל מעבד P4 2.26GHZ+HARD DISC 60GB או P4 2.0GHZ+HARD DRIVE 80GB מה יותר עדיף????? ??? ???
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עד היום היה לי DualDDR כששני הסטיקים היו 256.. אם אני אקהנ סטיק של 512 ואשים אותו ככה שאחד יהיה 256 והשני 512 אני עדיין אוכל להפעיל DualDDR ?
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מבוסס על I875P עם כל הפיצ'רים האפשריים היום, שימו לב לקירור ש ABIT הוסיפה ל MOSFET , גם הוא נקרא OTES ( כמו בכרטיסי מסך של ABIT ... ) -
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות מחשב, אני לא יודע מה לבחור מבין שני אלו - זה או זה . שניהם 1600 MHz, שניהם CL-9-9-9-24, ושניהם 2x4GB. מישהו מכיר את שניהם ויודע לייעץ לי מה טוב יותר ? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בבקשה המלצות
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב ישר לשאלה שלי..האם כדאי לי לקחת זכרון מסוג: ?512Mb 400MHz (DDR) Kingston CL2.5? X2 או לקחת זכרון מסוג: ?1GB 400MHz (DDR) Kingston CL3? אני לא מבין בכל ה CL הזה ואין לי מושג מה זה אומר ממש אז בבקשה עזרו לי, אני רוצה את התוצאות הטובות ביותר כמובן והמחיר הוא בהבדל של כמה עשרות שקלים ככה שזה לא קריטי תודה מראש, KAZUR
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אבא שלי רוצה לקנות לי מחשב חדש ואני אני רוצה לדעת את ההבדלים בין Intel Pentuim לבין AMD ומה יותר טוב
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כדאי לי להוסיף 160 ש"ח ולקנות מעבד i3-550 במקום i3-540? יש הבדל משמעותי ביניהם? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המעבד הזה ב 500 ש"ח פחות מאינטל ולא מראה כל כך הבדל גדול ב FPS במשחקים, אולי 10 פחות לשם או פה ובנוסף הלוח אם זול פי 3. בשילוב כזה אפשר לקנות את המעבד + לוח אם + זיכרונות מצויינים + קירור מים או HYBRID וכל השאר כבר יש לי. אני עדיין עם Q6600 כי אינטל ממש פאקים בעניין ה SOCKET כל שנה ומעבדים שמראים רק הבדל של 15-30 FPS במקרה הכי טוב בזמן שהיה לפני 4-5 שנים לכן לא שידרגתי לא פעם אחת את הלוח אם או את המעבד, החלפתי אך ורק זיכרונות ל 8GB כי זה היה משהו שבהרכח זול ומשתלם בתנאי עבודה.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת אני מחפש לקנות מעבד + לוח אם עד 1500 ש"ח.. 1000 ש"ח על המעבד ועד 500 ש"ח על לוח האם (נשמע לי דיי הגיוני, אלא אם כן תציעו אחרת). רק 500 ש"ח על לוח האם מכיוון שאין לי יותר מידי דברים שאני צריך לשים על לוח האם ו2 כרטיסי זיכרון... היום אני רואה את כל מעבדי הI7 לסוגיהם ובאמת שאין לי מושג מה יותר עדיף.. (הבנתי שגם חלק מסדרת הI5 יכולים להיות יותר טובים מI7) פעם הייתי יותר משופשף ובקיא בנושא (בתקופה של הdual core) והיום כבר לא.. אשמח למידע מכם.. תודה. לגבי קירור למעבד - יש לי כבר על המעבד dual core שלי אז אין צורך..
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חברים, אני קונה מחשב חדש עוד כמה ימים, מתלבט איזה לוח להתאים למעבד i7 6800K. חייב שהלוח יתמוך עד 64GB RAM ממשק M.2 SSD , תמיכה מלאה בוירטואליזציה והתאמה לפיצ'רים של המעבד. בינתיים חשבתי על ASUS X99-A אך פתוח להצעות. לא מיועד ל-OC אך חשוב שלא יהיה צוואר בקבוק למעבד! תודה מראש! זה המפרט כרגע: Intel Core i7 6800K 3.4Ghz 15MB L3 Cache s2011-3 - Box Processor Intel Asus X99-A LGA2011-3, Intel X99, DDR4, 4xPCI-E Motherboards for Intel HyperX FURY 4x16GB DDR4 2400MHz CL15 Kit Memory
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-