מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, הלוח אם שלי התקלקל וכרגע נמסר לי שהלוח חזר מתיקון אך הזיכרונות מקולקלים.. את הזכרונות קניתי לפני שנתיים דרך crucial.com לכן רציתי לדעת כמה זמן האחריות והאם ישנו יבואן בארץ שמטפל בנושא האחריות? הדם שברשותי הוא Crucial Ballistix Tracer 512*2 PC4000
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי סטיק של ראם איזה בדיקות להריץ עליו כדי לראות שהוא באמת פועל כשורה ולא קיבלתי מוצר פגום חס וחלילה ? אני מכיר memtest86 , יש עוד משהו אחר
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, יש לי מעבד Intel 4 3.00/1M/800 הלוח שלי גמור Foxconn 915M07C-g-6els לא מצאתי אותו בחנויות לכן אני צריך משהו אחר מתאים למעבד הזה אם אתם מוצאים את הלוח הזה (אותו דגם), זה יחסוך לי פירמוט. צריך: Dual,Lan,Sound,PCI-E O/B זה יחסית דחוף לי תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני מזמין מחשב מפולנטר מבוסס SKYLAKE I5. מדובר במחשב עד 3000 ש"ח ולכן מעוניין בלוח אם שאינו יקר. ההתלבטות בין הדגמים: ASUS B150-A MSI B150 PRO ללוח אם Z170 הלוח הספציפי ASUS Z170-P אני רוצה לקחת אותו בגלל התמיכה בזכרונות DDR4 בתדר גבוה ותמיכה ב.USB 3.1 השאלה שלי האם ההבדל בין זיכרונות DDR4 2133MHZ ל3000MHZ מבחינת הביצועים בתוכנת SOLID WORKS לעבודות של מהנדס מתחיל שווה את ה200 ש"ח תוספת. אם לא, איזה לוח אם כדאי לקחת מהלוחות שתומכים ב2133MHZ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מקווה שההצע יתרחב והמחירים ירדו
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני עומד לקנות מחשב: מעבד: Intel Pentium 4, 1.8A Ghz 512KB Cache - Socket 478 זכרון: 512MB RDRAM אני שוקל לקנות לוח אם ASUS P4T-E. מה דעתכם עליו? תודה!
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1) איזה לוח אם מתאים לCROSSFIRE של שני HD4850 ? 2) איזה זכרונות כדאי לקחת עם הלוח? 3) ספק של 600W יספיק? תקציב של 500-800 ללוח או משהו כזה תודה.
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לוח M ומעבד של אינטל שאפשר לעשות איתו OC ?
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מרכיב כרגע מערכת מחשב שמיועדת לעבודה מדעית מסובכת.. חישובים כבדים מאוד התקציב הוא בסביבת ה35000 שקל . את רוב המפרט אני הרכבתי אבל אני קצת חלוד כרגע וצריך עזרה במספר נושאים: המחשב יכלול 64GB RAM ועדיף שכמה שיותר כח עיבוד מתמטי המחשב בנוסף לזאת יתעסק בכמות מטורפת לגמרי של גישה לזיכרון המהיר ולדיסק הקשיח (מיפויים כבדים בתלת מימד וכו') מה שאני צריך עזרה זה דבר ראשון לבחור באיזה גישה לקחת את המחשב - עדיף ללכת על מעבדי XEON או יותר אזרחיים? וחוץ מזה .. כנראה שלמחשב יהיו כמה וכמה מעבדים (כפי שאפשר להבין מהמחיר) .. איזה רכיבים כדאי להשיג? (לוח אם בעיקר וזכרונות) תודה על העזרה
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הכותרת מדברת בעד עצמה. בגוגל מצאתי רק הודעות בפורומים לגבי לוחות ספציפיים
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
hi,I am looking for a good mobo for socket 478 (for a northwood core),that will support DDR 400,have good oc abilitys,support of ATA 133,and AGP the budget is up to 450 NIS.
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה על כל עזרה מראש אני מחפש לוח אם למפרט סמפרון AM2 מהחנות logicPC, בתקציב של עד 500 שקל. רצוי לא להתקרב ל500. סביבות ה400 יהיה טוב. היה לי את הג'יגהבייט S2G והיו לו תקלות מהר מאוד עם הכרטיס קול והרשת המובנים, אז אני חושב שאני אמנע ממנו הפעם. האלבטרון KM51PV נראית לי אופציה טובה וגם ה-M2NPV של אסוס. למי שלא שם לב, אני צריך כרטיס מסך מובנה חובה. ואני מתכנן גם לחבר אותו לטלויזיה לצפיה בסרטים, אז אם למובנה יש יציאה מתאימה זה כמובן עדיף, אבל אם אין אז כיצד אני יכול לחבר את המחשב והטלויזיה בעלות מינימום, מהן האופציות שלי בוא נגיד. תודה רבה שוב.
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אבל אמרתי לכם... ומי שהיה סבלני והאמין כל הדרך, בסוף קוצר המון פירות. AMD הפכה זה מכבר לרווחית כבר 3 רבעונים רצופים, השוק רואה שזו אינה אפיזודה רגעית של רבעון אחד - אלא מגמה ארוכת טווח, היא פורצת מחסומים וכובשת נתחי שוק, ואמון המשקיעים אומר את שלו: נתוני רבעון מס' 3 בלינק הבא: http://ir.amd.com/news-releases/news-release-details/amd-reports-second-quarter-2018-financial-results עיקרי הדברים בתמונה הבאה - המחזור מכירות עלה פי 1.5 מאשתקד ועוד: אבקש להסב את תשומת ליבו של הקורא (והמשקיע) כי מחברה שמחזור המכירות שלה בשנת 2016 (טרום עידן ריזן) עמד על כ- 4 מיליארד דולר לשנה, חברה שהיא בהפסדים קשים ועתידה לא…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לוח תקציבי למפרט שמופיע בפרופיל שלי..אני מתכוון להכניס את המפרט הזה או ל אנטק NSK1380 או NSK 2480 תקציב כמה שיותר קטן ואם אפשר כבונוס שתיהייה ללוח אפשרות OC בביוס
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לוח אם חדש ואני לא מצליח להחליט אז חשבתי שאולי אתם תעזרו לי להחליט המחשב הוא בעיקר למשחקים אני מעוניין בצע אוברקלוק לא רצחני בעתיד אתם יכולים לראות את פרטי המערכת שלי למטה
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש כמה לוחות אם של gigabyte בטווח מחירים של 560-660 ש"ח והשאלה שלי היא מה ההבדלים ביניהם ואיזה הכי משתלם למערכת עם מעבד i5 760 H55N-USB3 H55M-USB3 H57M-USB3 H55-UD3H P55-USB3 P55A-UD3 ושאלה נוספת לגבי זכרונות (של 4GB), באיזה מקרים עדיף לקחת את הזכרונות הכי זולים ובאיזה מקרים צריך להשקיע בזכרונות איכותיים שעולים בהתאם?
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה דעתכם על הלוח הזה?
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם ניתן לעשות RAID 0 בלוח של GIGABYTE מדגם K8NF-9? לכמה דיסקים? והאם הוא גם תומך בRAID לSATA?
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לי שאלה אני צריך לקנות עכשיו זכרונות למחשב שלי עכשיו יש לי שתי אפשרויות: Patriot 2GB DDR3 1066MHz (פעמיים, סה"כ 4GB) במחיר של 219 או Transcend 2GB DDR 1333MHz (פעמיים, סה"כ 4GB) במחיר של 288 (סה"כ 70 ש"ח הפרש) יש לי באמת צורך לקחת את ה1333? המעבד שיהיה לי הוא i5 760 לוח אם GigaByte GA-H55M-S2 כרטיס מסך LeadTek GTX460
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מתעניין בתוכנה המנטרת את העומסים ברכיבים המרכזיים במחשב: עומס CPU, כמות זיכרון תפוס/פנוי ועומס חישוב של הכרטיס הגרפי. אני בייחוד רוצה לדעת כמה זיכרון פנוי יש לי במהלך העבודה (אם זה משחקים או עיבוד תמונות/וידאו) כדי לדעת מתי צריך להוסיף עוד זיכרון. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אהלן. כשקיבלתי את המחשב החדש שלי, זה קרה לפני חודש וחצי בערך, הייתי נכנס לביוס בודק את הטמפרטורה, והיא עמדה אז על 34 מעלות. כעבור כמה שבועות מאז, המחשב גרם לקצר בבית, מה שאני יודע זה שהספק נשרף (ספק איכותי, כנראה הגיע תקול מההתחלה). לקחתי אותו לחנות והחליפו לי אותו. מאז, כאשר אני נכנס לביוס הטמפרטורה עומדת על 48-52 מעלות!!! (כמובן שכשאני ב-Windows, אני בודק בתוכנה של ג'יגה בייט והטמפרטורה היא על 44 מעלות, אבל זה בגלל שכאשר המחשב נמצא במצב ביוס הוא מאומץ יותר). בדוק. [אם הייתי בודק את הטמפ' של המעבד אז, לפני שהספק נשרף, דרך הווינדוס (ולא דרך הביוס, כמו שעשיתי אז) - הטמפ' הייתה צריכה להיות בערך 29 מעלות.] עכשיו אני לא יודע האם מה שקרה עם הספק, גרם להעלאה של הטמפרטורה, או שז…
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אנא עיזרו לי להחליט מה יותר משתלם במסגרת התקציב שיש לי לקניית מחשב חדש אני צריך להחליט מחשב בעל מעבד P4 2.26GHZ+HARD DISC 60GB או P4 2.0GHZ+HARD DRIVE 80GB מה יותר עדיף????? ??? ???
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה שמקבלים ב KSP בקירור מעבדים של 939 יעבוד בסדר? ואם יש לכם המלצה על משהו יותר טוב בטווח של ה-1000 שקל מה 3200 X64.
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. כדי לגרום ל 6300 לעבור את ה 3GHZ (אם אני מעוניין לבצע OC פשוט ... ורק לשחק עם מכפלות המעבד.) מה אני צריך ? 667 CL4 800 CL5
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-