עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by SixKiller,

אני צריך עזרה דחופה אני צריך לדעת איך לעדכן את הביוס של הלוח אם שלי Abit Nf7 SL תודה רבה ממש דחוף!!!

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  2. Started by mor_anter,

מישהו יכול בבקשה להביא לי עידכון ביוס לללוח asus p4u800-x התקנה פשוטה שלוחצים נקסט נקסט מי שיביא לי יבורך!

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Sarlula,

אני רוצה לעדכן את הביוס שלי כי אני חושב שזה יוסיף את הפונקציה שאני צריך בשביל לפתור את הבעיה שלי. לוח האם שלי הוא: Dell Computer Corporation OptiPlex GX240 ומצאתי מאיפה להוריד לו עדכונים (לביוס): http://support.euro.dell.com/support/downloads/format.aspx?c=il&l=he&s=bsd&SystemID=PLX_PNT_P4_GX240&os=WW1&osl=EN&deviceid=162&typecnt=1&libid=1&releaseid=R46649&vercnt=5 הבעיה היא שאין לי כונן פלופי (דיסקטים) ולפי מה שהבנתי כאן בהורדות אין הפעלה ישירה דרך האינטרנט. איך אני יכול בכל-זאת לעדכן את הביוס שלי?

4. היי! דבר ראשון תודה שנכנסתם! ברצוני לעדכן את הביוס אך יש לי כה בעיות בזיהוי הלוח אם. קראתי את המדריך שלכם, בדקתי את לוח האם ורשום לי שהיצרנית היא ABIT ולוח האם הוא NF7 הNF7 נמצא באתר הייצרנית ואיתו עוד כמה וכמה גרסאות. הבעיה מתחילה מכמה תוכנות של זיהוי, למשל באוורסט הגרסאה היא: Abit NF7(-S) v2.0 הגרסא הזאתי גם כמו הגרסא שרשומה על לוח האם נמצאת באתר הייצרנית (ABIT). בעוד תוכנה של בדיקת מידע על המחשב (התוכנה בשם: SYSTEM INFO). שמה בכלל רשום את הגרסאות האלו: Model NF7-S/NF7-M/NF7 (nVidia-nForce2) כאיל ויש כמה סוגים.. פה יש את NF7 שמופיעה על לוח האם, יש את NF7-M , ואת NF7-S שמופיעה באוורסט אבל רק ששמה זה גרסאה 2.0. כמו שאתם רואים יש כמה וכמה סוגים ... מה עושים? איך מוודאים את…

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  5. Started by eitanir,

מחשב חדש, עיקר הרכיבים הם : מעבד AMD Athlon 64 X2 4200+ Socket AM2 Box לוח אם GIGABYTE GA-MA74GM-S2H זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP מארז כולל ספק HEC 6K31 300W לא הוספתי קירור מיוחד, אלא הקירור המגיע עם המעבד (שאמור להספיק). צלעות הקירור יושבות היטב. הבעיה היא שהמעבד מתחמם, ומגיע מהר מאוד ל 70 - 90 מעלות. עשיתי כפי שהציעו לי, נגעתי הצלעות הקירור כאשר המעבד הראה 80 מעלות, הוא היה חם יחסית, אבל לא רותח, ציפיתי למשהו חם יותר. האם יתכן שהחיישנים לא מכויילים ? האם עדכון ביוס יכול לפתור את הבעיה ? כיצד מעדכנים את הביוס ? תודה. עריכה, תוספת : כשאני נכנס לביוס אני רואה את הנתונים הבאים (בין השאר) : Current System Temp 41 Current CPU Temp 77 Current C…

• 4 תגובות
    • 453 צפיות
  6. Started by NuXeR,

יש לי לוח אם Epox 8RGA+ וחשוב לי מאוד האחריות , אני לא יכול לוותר עליה. רציתי לדעת , אם אני אעדכן את הביוס , האם האחריות נתבטל ? האם זה תלוי בחנות ? תודה.

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  7. שלום חברים. התקנתי היום WINDOWS 7 X64 אחרי שהיה לי שבוע את הגירסת ה 32 והכל עבד חלק. רציתי לעבור שלב... והתקנתי את ה64 ביט. הכל עבד מצויין ממש חלק התקנתי משחקים ואפילו הספקתי לשחק. בערב עשיתי ריסט סתם לבדוק כמה זמן לוקח למחשב לעלות ...לא שהתקנתי דברים חדשים וקיבלתי מסך כחול שאומר לי שאני צצריך לעדכן את הביוס. עשיתי שוב ריסט ברוטלי ושוב מסך כחול. כיביתי את המחשב הוצאתי מהחשמל חיכיתי דקה והוינדוס עלה לי.... עכשיו לפני שהוא לא יעלה לי יותר אני לא מחכה אותו :-( עד שאני יודע בידיוק איך אני מעדכן את הביוס הזה!!! יש לי כמה שאלות. א.אם אני יכול מדיסק און קיי כי אין לי חשק לחבר את הכונן 1.44 ב. מה אני אמור להוריד אם יש לי GA-N680SLI-DQ6 ver 1.0 אני חושב שמפה …

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. היי יש לי את הלוח הנ"ל ואני רוצה להתחיל OC אך ליפני אני רוצה לעדכן את ביוס אז הורדתי את הביוס 1407 מהאתר וזה מן קובף לא מוכר איך אני מתקין אותו? יש לי עוד שאלה, ליפני הOC אני רוצה לגבות את הביוס האם אני צריך? או שאיפוס דרך הג'מפר יספיק? תודה רבה לכם

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  9. שלום לכם, 1. מישהו מכיר את זה, אולי פספסתי משהו ולא ראתי את זה? 2. מצד שני הכניס לי אפשרות לEIST, שבגרסא 12 לא הופיעה לי. תודה.

10. Started by gilloze,

שלום יש לי מחשב ליפני 5 או שש שנים אז ככה אני יצלם את הפריטים שלו כי אין לי כוח ליכתוב זיכרון:http://img151.imageshack.us/img151/3329/memkp2.jpg מעבד:http://img88.imageshack.us/img88/1567/pantiumqi7.jpg לוח אם:http://img241.imageshack.us/img241/3535/boardca8.jpg האתר של הלוח אם שלא יהיה לכם קשה לחפש זה זה בידיוק: דרך אגב לוח של msi http://www.msi.com.tw/program/support/download/dld/spt_dld_detail.php?UID=44&kind=1 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- אז ככה אני מנסה לעשות oc למעבד לא הולך לי אין לי תאפשרות הזאת בביוס אז ככה חשבתי לעשות oc עם clock gen אני לא כל כך יודע איך , אז ראית…

• 3 תגובות
    • 476 צפיות
  11. שלום לכולם, אני רוצה לעשות עדכון לביוס, אבל לצערי אני לא יכול לבצע את העדכון דרך הביוס, בגלל שאין לי פלופי/DOK. בכל המדריכים שקראתי לא היה מידע לגבי עדכון דרך מערכת ההפעלה, אני אפילו לא יודע אם זה אפשרי עם הלוח שלי (ABIT IP35-E), אני רוצה לעשות OC והעדכון הזה ממש תוקע אותי :\ אני רוצה לדעת מה אני צריך לעשות כדי לעדכן דרך הווינדס, ללחוץ פשוט על AWDFLASH כמו כל התקנה רגילה? או שאני צריך להפעיל את העדכון דרך תוכנה מסויימת? הורדתי את העדכון האחרון, ואחרי החילוץ אלו הקבצים שמופיעים: לפני שמתחילים את העדכון דרך הווינדוס צריך לשים-לב לפרטים מיוחדים? אני מתחיל להתייאש מהמצב הזה :\ תודה לכל העוזרים, =]

• 9 תגובות
    • 790 צפיות
  12. Started by Big_White,

אני רוצה לעדכן ביוס ללוח DFI LANPARTY NF4 ULTRA-D מכיבן שמחוברים אצלי כמה מאוררים אבל הוא קולט רק 2 מאוררים אז הוא גם לא מראה לי את הסל''ד על שאר המאוררים (2 מאוררים בנוסף לעוד 3 שהוא כן מראה) אני זוכר פעם ניסיתי לעדכן ומשהו השתבש לי שם אבל בסוף הצלחתי לשחזר את הביוס המקורי במקרה אני לא רוצה שזה יחזור על עצמו... בקיצור אני מפחד חחח יש הצעות בטוחות שללא בעיה אפשר לעשות את זה?

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  13. Started by MoRtZkInG,

חבר של אחי הביא לי שני מעבדי סלוט 1 (אלה שמגיעים במחסנית ביחד עם הקאש, כמו הP2 והסלרונים של פעם) מעבד P2-350, ןמעבד P3-550. עכשיו הוא אמר לי שהוא לא יודע אם המעבדים עובדים. הרכבתי את הP2 על הלוח של המחשב של אחותי (lucky-star 6abx2v) והוא עבד חלק ואפילו הגיע לOC שהמעבד שלה עובד בו (3.5X133=466). יש למעבד הזה גוף קירור מפלצתי לעומת הP2 שלי. עכשיו הרכבתי את הP3 והמחשב לא נדלק. שלוש אפשרויות: א. המעבד לסל וחסל ב. המעבד לא מותאם ללוח (חיפשתי בגוגל, ובחלק מהסקירות על הלוח כן כתוב שהוא תומך בP3) ג. צריך לשנות משהו בהגדרות של גמפרים, כי P3 עובדים ב1.65 וולט וP2 במשהו כמו 2V עכשיו פה יש לי בעיה. כי על הלוח כתוב שהוא ללא גמפרים, ושיש לו אוטודידקט לוולטז' של המעבד, מהירות סיבובים …

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. זה הסיפור: הורדתי מהאתר של אינטל עדכון ביוס ללוח אם שלה,אחרי ההתקנה המחשב עושה ציפצופים ושום דבר לא עובד. אחרי שבוע של נסיונות כושלים הצלחתי בזכות עדכון שפתאום הופיע 5 ימים אחרי העדכון הקודם ונחשו מה זו הגירסה הישנה! אוקי המחשב עלה והיום התקנתי עדכון חדש (בפחד!)גירסה p08 וברשימת העידכונים הופיע -"תוקנה בעיה עם מעבדי 2ghz" עבר לי בראש-"% זה שלי!!!" וזה גם התיקון היחיד שיש בגרסה החדשה. אני לא רוצה לחשוב על אלפי האנשים שהתקינו את זה ולא יצליחו לתקן כי זה לקח לי שבוע של עבודה קשה אז תקשיבו לי ואל תקנו לוח אינטל זה דכאון בלי oc! אני שמח שלי המחשב עובד לפחות! ראו הוזהרתם

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  15. שלום לכולם, אתמול ניסיתי לשנמך את הBIOS של המחשב הראשי שלי (לוח של GIGABYTE - GA-p35-DS3L) מF8 לF5 בעזרת הכלי הוינדואוזי של GIGABYTE. העדכון בתוכנה עבר ללא שגיאות, אך לאחר הריסטרט הראשון המחשב לא עלה. המסך אפילו לא נדלק, כנ"ל לגבי נורות המקלדת והעכבר. פתחתי את המחשב, איפסתי את הביוס (אני חושב, לא יכול להיות בטוח) ע"י מיקום הג'אמפר האיפוס והסרת הסוללה, ופעם בכל 15 הפעלות מחדש בערך על מסך של AWARD עם הכיתוב: "Scanning BIOS Image in Hard Drive" ולא זז לשום מקום. מפורומים אחרים באינטרנט ומהאתר של ג'יגהבייט הבנתי שאני יכול לשחזר את הביוס דרך כונן USB או FLOPPY, אך מאז שהעברתי את התמונת הביוס לכונן הנייד וחיברתי אותו למחשב אני לא מצליח לחזור למסך השחזור. למישהו יש רעיונות איך א…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by dids22,

מה האפשרויות האלה עושות? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  17. Started by weinman,

היום קיבלתי מ GIGABYTE עדכון ביוס חדש גירסה F13A ללוח G7VRXP הבעייה: תוכנת הפלאש לא מזהה את הצ'יפ ואת קובץ העדכון. מדובר בגירסת פלאש 867 העדכון אמור לפתור בעיית תאימות ל 48bit LBA למרות שהלוח אמור לתמוך בכך אך כנראה עדיין יש בעייה. להלן הקישור לעדכון http://ggts.gigabyte.com.tw/FileList/9065/7vrxp_f13a.exe אשמח לשמוע אם למשהו אחר זה עובד. אני אכתוב להם בחזרה אבל סביר שיקח להם מספר שבועות לענות כפי שהיה במייל האחרון.

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  18. Started by ido-nava,

אני מנסה לעדכן את הביוס הישן שלי (שנת 03) שיש בלוח אם שלי מסוג P4P800 SE, וללא הצלחה ... ניסיתי את התוכנה ASUS UPDATE, ואי אפשר לעדכן דרכה היא מלאה בבאגים ... אחרכך הורדתי קובץ מהאתר של ASUS שאמור להיות ביוס בשם P4p8se08.rom ... ואין לי מושג איך להתקין אותו .. למישהו יש רעיון איך אני יוכל לעדכן תביוס שלי ??

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  19. Started by Dror Arasheven,

אני צריך את הביוס האחרון של הלוח הזה (F22) לגירסת וינדוס 7 64 ביט . הביוס שלי הוא בין 3 שנים לפחות (F3) ויש כמה עדכונים שאמורים לפתור לי כמה בעיות במערכת .... אני צריך קישור ישר לקובץ . כי האתר החברה נותן לי את לגירסת 32 ביט בלבד

20. Started by croetro,

גרסת הביוס שלי היא F3 וראיתי באתר של Gigebyte שיצא גרסא F6 הקובץ עצמו הוא SFX חילצי את הקבצים ויש שם 3 קבצים : הסתכלתי על שלבי העדכון דרך פה : http://forums.tweaktown.com/f69/bios-flashing-how-qflash-guide-27576/ רק תקנו אותי אם אני טועה.. להעתיק את שלושתם לדיסקט. להיכנס לQ-flash: ולעשות UPDATE, לבחור את הדיסקט ואיזה קובץ להריץ שם ? ושאלה אחרונה. אני צריך ללחוץ על CLR CMOS באיזה שהוא שלב מהתהליך ? יש משהו שפספסתי שצריך לעשות ?

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  21. Started by a-v-i,

היי יש לי את הלוח Gigabyte k8ns Nforce3 250 רציתי לדעת איזה קובץ אני צריך להוריד מבין הבאים כדי לעדכן את הביוס לגרסה הכי טובה ויציבה שיש...: http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/BIOS/BIOS_GA-K8NS.htm כמו כן האם הלוח שלי תומך ב Q-flash? כי זאת נראית לי הדרך הכי פשוטה ובטוחה לעדכן את הביוס... תודה

• 8 תגובות
    • 647 צפיות
  22. קראתי שיש כל מיני באגים בביוס כמו טמפרטורות שגויות ומהירות זכרונות נמוכה ושהעדכון מתקן אותם קראתי את המדריך שלהם אבל זה עדיין דיי מסובך ואני לא רוצה לעשות איזה טעות גורלית מישהו כבר עשה את זה ויכול להסביר לי איך הוא עשה את זה בדיוק ? os:win xp sp2 NTFS bios ver 1.1 (7030) award bios *במחשב הקודם היה לי לוח של GigaByte ועשיתי עדכון דרך הwindows ,יש איזה דרך לעשות את זה גם בלוחות של MSI ?

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  23. Started by giladginsber,

מישהו יכול לעזור לי אני לא יודע איך עושים עדכון ביוס ללוח ASUS P4P800 תודה מראש

• 4 תגובות
    • 447 צפיות
  24. Started by LOOSE,

היי, אני מעוניין לעדכן את הביוס שלי מ 1.8 ל 1.9 ולכן צפיתי בסרטון הבא: עכשיו יש לי שאלה קטנה, בעמוד של ההורדה רשום לעדכן את ה BIOS & ME אבל בוידאו עצמו רואים בברור שהוא מעדכן רק ביוס. השאלה היא, על איזו אפשרות עלי לבחור? אני אומר שאני רוצה לעדכן את הביוס מאחר שישנה תופעה שלא מאפשרת לי לשמור שום שינוי שאני עושה בביוס. זתאומרת שאחרי שאני מבצע שינוי > שמור וצא, לאחר מכן הכל חוזר לברירת מחדל. תודה מראש על העזרה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. Started by esaly,

אהלן אנשים! קניתי את המחשב שמפורט למטה לפני חצי שנה שכולל את הלוח של GIGABYTE 8I945P-G ועדיין לא עדכנתי את גירסת הביוס, האם מומלץ לעשות את זה? האם זה יכול להביא לשיפור בביצועים? תודה מראש על התגובות!

• 13 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.