עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. האם תהיו מעוניינים ברכישת מעבדי Coffee Lake חדשים עם יותר ליבות מכל מה שהיה זמין לצרכן הביתי הפשוט עד היום? לכתבה

2. Started by Scorpion17,

שמכניסים כרטיס זיכרון כזה . השאלה שלי היא עם המחשב מזה את זה אוטומטי או שצריך לסדר בביוס משהו אחרי חבור הזיכרון? או שרק מכניסים את הסיק הזה וזהו?

• 2 תגובות
    • 427 צפיות
  3. Started by pelor,

אהלן, אני קונה מחשב חדש בקרוב ואני מתלבט בין זיכרון 800 GHZ לבין זיכרון 1033 GHZ הזכרון יהייה כנראה 4 GB (יש מצב גם ל2, עוד לא החלטתי) אבל השאלה שלי היא בנוגע לGHZ תודה

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  4. Started by idanshir,

האם ישנו הבדל משמעותי בין הכפול ליבה של אינטל 2.8 לבין מעבד פנטיום 4 3GH בעריכת סרטים ביתית

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  5. Started by doronpascal,

שלום רב לכולם, שאלה קצת ביזארית, אך לפני שאני מבצע החלטות רציתי לשתף אתכם ואולי לקבל הצעות. ברשותי HTPC, ואני מעוניין שהוא ינגן קבצי Full HD מסוג MKV באופן מושלם ללא תקיעות. מה דעתכם על המפרט הבא: מעבד: AMD 6000X2 Dual Core זיכרון: Corssair 2GB 800mhz כרטיס מסך: Leadtek 8600gts extreme האם המפרט הנ"ל יחזיק באופן ח-ל-ק 1080p MKV?

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  6. Started by iveco,

התדרים בסיס של אינטל מאוד נמוכים 2.5GHZ והתדרים בסיס של AMD גבוהים משמעותית 3.5GHZ R5 וכו' השאלה אם זה לא פוגע בביצועים משחקים שהתדרים של אינטל הבסיס כל כך נמוכים ? יש מלא משחקים שאוהבים תדר גבוה

7. Started by rabbit,

שמתי לב שבלוחות האמ(בחלקם) רשום שכדי לחבר 4 מודולים של זכרונות כולם צריכים להיות SS עכשיו הסתכלתי על הזכרונות g-skill ו ocz סתם שרירותי וראיתי שהם ds הבנתי שהסיבה שאי אפשר לחבר 4 DS היא משהו בצ'יפ(G43) השאלה שלי אם זה עיניין של עדכון של הביוס שיצא מתישהו ואז יהיה אפשר לחבר 4 מודולים DS או שאף פעם לא יהיה אפשר ויהיה צורך ב 4 מודולים של SS? בכל מקרה לא ראיתי זכרונות כאלה(SS).. למרות שאני מניח שיש..

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  8. Started by ptyahoo,

יש לי שתי סלוטים של זכרונות בלוח אם (chaintech sk8t800) באחד יש סטיק של 512mb. אני מעוניין בהוספת סטיק נוסף של זכרון למחשב שלי. הסטיק הוא a- data 512mb pc 3200 DDR400. השאלה שלי האם אני יכול להוסיף סטיק נוסף של 1024mb או אני חייב של 512mb?

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  9. Started by asnast,

שלום לכולם.. יש לי לוח של אביט KV8-MAX3 כבר איזה חצי שנה. המאורר הקטן על הchipset התחיל לעשות הרבה רעש ממש מעצבן. עכשיו אני החלטתי להוציע לו את מקור המתח. את המאורר עצמו אני לא יכול להוציא כי בשביל זה צריך להוציא את כל הלוח. מישהוא יכול בבקשה להגיד לי שאני יכול לעשות את זה מבלי לפחד שיקרה נזק למערכת שלי או שזה דבר מסוכן לעשות ואני צריך לסבול את הרעש?

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  10. Started by Supreme-Kai,

אני יכול להרכיב מעבד P3 1.7ghz ללוח shuttle av18?

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  11. Started by lmlm,

האם K8L יספק מענה?

• 2 תגובות
    • 477 צפיות
  12. Started by 54321,

אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין שני המעבדים האלו http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=21_46&products_id=1361&osCsid=e98807bbab6a391a512f0107c9a5d5b8 או זה http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=21_46&products_id=989&osCsid=e98807bbab6a391a512f0107c9a5d5b8 בראשון יש 2000 fsb(שאני לא יודע מה זה אומר)ובשני יש 1800 fsb. מה עדיף, ולמה? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  13. Started by ehh,

אני מעוניין לשדרג כמה חלקים במחשב שלי. החלטתי ללכת על מעבד i5 6600k שארצה לעשות לו oc בעתיד. אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על לוח אם מתאים. בקשר לתקציב- אני אעדיף לוח שיהיה כמה שיותר זול אבל שיעמוד בצרכים שלי - יתמוך בDDR4 ו-OC למעבד, שיהיה מיקרו ATX. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by ShoX,

מה כדאי לי? משהו שיצדיק את הכסף שאני משלם עבורו

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  15. שלום, יש לי מחשב עם לוח אם Abit IB9 שיש עליו כרגע זכרונות Geil 2GB (1GBX2) 667Mhz CL5... ויש לי במחשב אחר זכרונות Geil 2GB (1GBX2) 800Mhz CL4... האם הלוח אם IB9 שלי תומך במהירות 800Mhz? ותגידו אם עכשיו יש לי על המחשב השני את הזכרונות עם ה-800 וה-CL4 זה בטוח שלא תיהה לא בעיה עם 667 ו-CL5 נכון? ועוד שאלה קטנה... בכמה אחוזים אני ירגיש אם אני מחליף מהזכרונות עם 667 CL5 לזכרונות 800 CL4 (במקרה שהלוח אכן מתאים ואין לו בעיה עם 800) תודה.

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  16. למיקרופון? לא כתוב במפרט... לפי התמונה אי אפשר כל כך לדעת... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_294_839&products_id=3833

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  17. Started by kobibo,

רציתי לדעת האם ישנם לוחות שהם לא Ultra אבל תומכים ב SATA II ? בזה כל הזמן האמנתי עד שראיתי את המפרט של הלוח הזה שתומך ב SATA II אבל אינו Ultra . Gigabyte GA-K8N-SLI nForce4 4SLI Socket 939, PCIX, Dual DDR, SATA,

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  18. Started by YI572,

שלום לכולם. כבר 3 שנים שאני חיי עם המחשב הנוחכי שלי, ואני חשוב שהגיע הזמן להחליף... עקרונית, חשבתי לקנות Q6600 G0 + לוח אם P35C DS3R ( כמובן שזה רק הבסיס ) ולהעביר מהמחשב הנוחכי שלי את הכרטיס מסך ( 7900GT ) מכיוון שזה כרגע מספיק לי. השאלה העיקרית, האם שווה לקנות היום מחשב חדש או כדאי לחכות למעבדים הבאים של אינטל ( מתי בכלל? )\AMD?

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  19. Started by haviv822,

כותרת מאוד חשוב כמה שיותר מהר בבקשה ואיזה לוח עדיף ה c43 או לוח של גיגאבייט ה p67 ud3

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  20. שלום. לפני מס' חודשים, הייתי עם מעבד E6550 ולוח GA-965P-S3 REV 3.3 של GB. הלוח התקלקל ונשלח לתיקון, ובינתיים השתמשתי בלוח מעפן של אינטל (G31) בזמן הזה, החלפתי מעבד ל E7200 ומכרתי כבר את המעבד הקודם. ברור לי שהלוח 965 הרבה יותר טוב מה G31, אבל לפי מה שהבנתי לא תומך במעבדי 45NM.. יש דרך כלשהי לגרום לו לתמוך בו? אוברקלוקינג או משהו דומה? (אין לי בעיה לבצע אוברקלוקינג)

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  21. Started by omrit,

היי, אני מחפש לוח/זכרון/מעבד למחשב HTPC. משמש כמדיה סנטר מלא, וללא משחקים. תקציב- 1000 ש"ח. אפשר לחרוג קצת, אם זה שווה את זה. אשמח להמלצות. תודה!

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  22. Started by tomer_et,

אז איפה אתם קונים את החומרה שלכם???

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  23. שלום חברים , מחפש המלצות למעבד שיהיה i5 כלשהו (עדיין לא בטוח אם לקחת 4570 או 4670) + לוח אם מתאים + זכרונות. המחשב מיועד לגיימינג עבור ילד בן 13. החלקים הנ"ל יצורפו לכרטיס מסך AMD 6850 , הרדיסק SSD SAMSUNG EVO840 120GB וספק כוח שיהיה ככל הנראה SEASONIC M12II 520WATT. המהרה לא תבוצע בידי הילד אלא רק על ידי אבל כנראה שהתקציב המוגבל שלנו לא מאפשר לקנות 4670K ולוח מתאים לכך , אולי תוכיחו לי אחרת. קחו בחשבון שישנה אופציה לקנות במחירים של אילת (בלי מעמ). מבחינת דרישות לגבי הלוח אם , רק שיהיה USB3 קדמי ואחורי , לפחות 2 כניסות SATA 6GB בלוח אם וכרטיס קול מובנה איכותי ככל האפשר במסגרת התקציב המוגבל ונראה לי שזהו. תודה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. כפי שענו לי בהודעה קודמת: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=236619.msg2079376#msg2079376 אני צריך להחליף לוח אם כדי שאוכל לשים זיכרון של שתי ג'יגה. עכשיו זה מה שאני צריך מהלוח: 1) שיתאים למעבד שיש לי עכשיו-Pentium 4 3.0 Ghz 2Mb Cache 64 bit 630 (אני לא ממש רוצה להחליף מעבד בנוסף) 2) שיתאים לכרטיס מסך (הוא PCI EXPREESS) 3) שיתאים לזכרונות מסוג DDRII 533, אני לא ממש רוצה לזרוק אותם. 4) רצוי שיתמוך ב-QUAD, למען שדרוגיות בעתיד. התקציב הוא 1000 ש"ח, אם אצטרך להוסיף בשביל תמיכה ב-QUAD אני אעשה זאת. אני ארצה להוסיף את הזיכרון הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5814 כדי שיהיה לי 2 ג'יגה... אין צורך לשלם EXTRA בשביל 800 לא? תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 561 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.