עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני כבר הרבה זמן תוהה עד כמה המעבד שלי (i5 2500k) מעקב את כרטיס המסך שלי (GTX 970) בביצועים במשחקי מחשב.. כמובן שאין יחידת מידה לצוואר בקבוק אבל אשמח לקבל הצעות למעבדים שימצו את הכרטיס מסך שלי בצורה הטובה ביותר זאת על מנת לצמצם את גודל הצוואר בקבוק ככל האפשר *השימוש העיקרי שלי במחשב הוא משחקים, BF4 ,GTA V ,FALLOUT 4 ועוד משחקים בנויי גרפיקה משובחת (אני כבר ישווה את המעבדים שהבאתם למעבד שלי כדי לדעת כמה אני מאחור) (אם יש איזה מושג שלא השתמשתי בו נכון אשמח אם תתקנו אותי, אני לא הכי מבין בעולם החומרה) תודה מראש, אלדור

• 10 תגובות
    • 897 צפיות
  2. Started by לוח שנה,

שלום לכם, יש לי את הלוח Z77-D3H של גיגהבייט. התעסקתי קצת עם הקירור של הצ'יפסט ונשבר לי הבורג, כך שהייתי צריך לחזק אותו עם חוט חשמל חיצוני. זה די מהודק כעת, אבל לא כמו שהיה עם הבורג. עד כמה זה קריטי, ובפרט אם אני עושה OC? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by buyer,

???

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  4. יש לי מחשב מעבד E5400 + שתי גיגה זכרון 1+1 . יש לי רק שתי סלוטים לזכרון בלוח האם . הלוח אם הוא גיגה בייט g31m-s2l http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2693#ov אני לא רוצה להשקיע בו כספים מיותרים כבר יהיה עדיף לי להחליף שילוש מה גם יש עליו מערכת הפעלה 32 ביט אני שוקל לקנות ביד 2 סטיק אחד של שתי גיגה ככה שיהיה 2+1 עד כמה יהיה הבדל לעומת זכרון 2+2 דואל צאנל ? מבחינת מהירות זכרון עצמו . תודה לעונים .

5. פשוט הלוח אם נותן לי רק עד 533 אבל יש לי זיכרונות שמסוגלים ל800 מגההרץ... יהיה שיפור משמעותי במשחקים? תודה עוד שאלה בדרך...מתי יצאו הלוחות החדשים של amd שיתאימו לסוקט הבא שלהם? תודה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Haflo,

מחשב Pentium 4 1.7Ghz עם 256MB DDR דיסק SG60GB וכרטיס מסך LeadTek GF4 4400 128MB DDR, עד כאן הכל טוב?! לוח אם Asus P4S333 עם SiS961 Chipsets, עד כמה יכולים ה Chipsets להשפיע על הביצועים? האם לא אמורים,עם כרטיס כזה, לשחק את המשחקים כמו NFS HP2 or Mafia ב Full Resolution ועם Maximum Details? ללא קירטועים? משהו לא תקין בקונפיגורציה הזאת? בתור תחנת משחקים זה לא אמור להיות חזק?

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  7. Started by shovel_xxx,

יש לי עכשיו 1 GB RAM של DDR400 ואם אני מרחיב את זה ל 2 GB עד כמה זה ישפיע לי על המחשב במשחקים ( ביצועים יותר טובים או מה ) ?!?! AMD 3000 + GEFORCE 6600GT 128 MB

• 42 תגובות
    • 4.1k צפיות
  8. שלום. אני עוסק בצילום ועריכת תמונות. כשאני מפעיל את הפוטושופ CS2 ביחד עם הוינאמפ (וגם בלי האמת) המחשב בקושי זז. מפרט המחשב הוא P4 intel 2600 ו512 מגה בייט ראם. 2 סלוטים של 256 מגה. כמה שאלות : 1. האם מעבר ל1GB ראם יעזור לי? 2. אפשרי לקנות סלוט של 1GB ולהוסיף לאחד ה256 ? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 991 צפיות
  9. אני די חש צורך בעוד זכרון במשחקים ובעבודה שוטפת במחשב, יכול להיות שאני מבלבל את זה עם ביצועי המעבד או משהו. בכל מקרה סתכלו מפרט בצד ימין מכרתי את העותק שלי של WOW ב1000 שקל בEBAY ועכשיו אני רוצה לבזבז את הכסף שלי גם באיזושהי צורה מה שמצאתי זה: 512mb ddr pc3200 MICRON CL2.5 http://cgi.ebay.co.uk/MICRON-512MB-DDR-3200-400Mhz-PC3200-512-MB-RAM-184-PIN_W0QQitemZ280010490569QQihZ018QQcategoryZ44938QQrdZ1QQcmdZViewItem שווה ב195 שקל כל סטיק ? (כולל משלוח ועם ביטוח של הדואר) ועד כמה זה ישפר את ביצועי המחשב שלי ?

• 8 תגובות
    • 927 צפיות
  10. אני קונה מחשב בערך בתקציב 4.5 בלי מסך עם E8400, 4GBRAM,P5Q,260GTX וכו'.. מחשב טוב עד כמה ישתלם לי להשקיע עוד איזה 600~ ש"ח לQ9550?

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Basic,

אין לי דרישות לכרטיס מסך מפלצתי, לחלוטין לא, צריך משהו בסיסי שיוכל להתחבר למסך ה LCD שלי (חיבור DVI), שיהיה לו TVOUT עם יציאת S-VIDEO, שיתמוך ב DX9 וזהו... אני לא מתכוון להריץ על המחשב גרפיקות חזקות, ממש לא. גלישה באינטרנט, ף צפייה ב DVD, שימוש בחבילת האופיס, פיתוח תוכנות ב Visual Studio, ואולי פעם בשנה להריץ פיפ"א 2004... הבנתי שכרטיסי המסך שמגיעים בדרך כלל מובנים בלוח האם - בהחלט מספיקים לי, אך החסרון שלהם (פרט לכך שהם משתמשים בזכרון הפנימי של המחשב, שזו לא בעיה - תמיד ניתן להרחיב אותו) הוא (למיטב הבנתי) שהם משתמשים בערוץ התקשורת מול הזכרון, ובעצם מאיטים את העבודה. כלומר, אם כל הזכרון הוא עוגה ענקית, כרטיס המסך נוגס מעט מהעוגה, אך זו לא בעיה, כי אני יכול להוסיף עוד חתיכ…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Moo^Moo,

אני רוצה להתחיל לשדרג את המערכת... אני בדילמה. או שאני יקנה מעבד יותר מהיר ובעתיד יקנה לוח. או שאני יקנה עכשיו לוח (אחד עם אופציה לO\C) ויקנה בעתיד מעבד. דרך אגב, עד איזה מהירות מעבד אני יכול להכניס לGRARIBLDI שלי? ואיזה זכרונות עדיפים, DDR 333 או RDRAM 800? אחת אחרונה, יש לוחות אם שיש להם שני סלוטים לRDRAM ועוד 2 לDDR. בגלל האפשרויות OVERCLOCKING המוגבלות של הRDRAM אני שואל אם יש אפשרות לעשות בלוח כזה רק O\C לDDR, כלומר הימצאות של RDRAM במערכת לא יפריע להישגים גבוהים יותר בO\C? בתודה MOOMOO עריכה: לדעתי האפשרות של לקנות לוח יותר נכונה לי עכשיו. אני צריך את הלוח הכי זול שהכי טוב לאוברקלוקינג חשבתי על EPOX או ABIT. אשמח לישמוע עצות לזה + איזה קירור עדיף ל1.4,משהו שיתן ביצ…

• 9 תגובות
    • 920 צפיות
  13. Started by STRENGTH,

יש לי 2.8 נוורטווד כמה זמן הוא יהיה מספיק טוב למשחקים אני מתכנן לקנות עוד חצי שנה בערך כרטיס מסך יש לי כרטיס מצויין אבל אני כנראה גיימר ואני חייב להפעיל פילטרים וגרפיקה גבוה ואת זה אני לא יכול ב 9600XT אז רציתי לדעת עד כמה מעבד חשוב למשחקים ואם המעבד שלי מספיק וגם עד כמה זיכרון חשוב למשחקים וכרטיס מסך כמובן הכי חשוב את זה אני יודע ;D

• 31 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. אני שוקל קניית מחשב בטווח הנראה לעין. לפי מיטב הבנתי מעבדי ה penryn הביתיים אמורים לצאת בתחילת 2008, אך רציתי לדעת האם אמור להיות שיפור ביצועים גדול ביניהם (בגירסת הליבה הכפולה) לבין למשל ה e6750? כי בעקרון הם די מבוססים על אותה טכנולוגיה ,וגם המהירות שלהם לא תהיה גבוהה משמעותית מהמעבד הזה.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. ^ במחשבים ניידים כמובן כשהנייד אמור לשמש לעבודה משרדית תודה

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  16. Started by y_a_n_i_k,

בS&M על ביצועי המערכת??? או על המערכת עצמה.

• 12 תגובות
    • 829 צפיות
  17. יש לי כרגע amd palomino athlon xp 1800 (ראה מפרט) לפי האתר של ג'יגה בייט הלוח אם שלי תומך עד athlon xp 2600+ fsb266 יאנו אין תמיכה במעבדי BARTON ומעבדי FSB333... : אם אני אחליף למעבד athlon tbred 2400 זה יהיה שווה?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by eyalben,

שלום, אני מתלבט איזה מעבד שווה יותר, Pentium D 805 2.66Ghz FSB 533 Mhz או Pentium D 820 2.8 Ghz FSB 800 Mhz מבחינתי אין לי חשיבות בין ה2.8 ל2.66 זה אל כל כך אכפת לי, השאלה היא האם הFSB משפיע וכיצד? בתודה, אייל

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  19. Started by saarshai,

השאלה קצת יותר מורכבת... יש לי E6400 של אינטל. המהירות המוצהרת שלו היא 2.16 ואני מריץ אותו על 3.08 יציב (למרות שהצלחתי במשך תקופה לשים אותו על 3.2 ביציבות לא רעה). יש לי גוף קירור גנרי (קצת יותר "מסיבי" מהגוף הסטנדרטי שמגיע עם המעבד). אני מניח שגם אם אחליף לגוף קירור מוצלח יותר, יהיה לי קשה להאיץ את המעבד הרבה יותר. בניסיון לשדרג את המערכת אני שוקל לרכוש מעבד יותר מהיר (מקווה ליהנות מירידת המחירים שתבוא בעקבות ההשקה של ה-i7). אני חושש, אמנם, שדווקא מעבדים יותר מהירים יהיה קשה יותר להאיץ, כלומר שאם אני אקנה מעבד 3.2, ב-OC הוא לא ייתן לי שיפור משמעותי לעומת ה-2.16 המואץ שלי (שנגיד ואביא אותו לרוץ על 3.2 יציב עם מעט השקעה). דעתכם?

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  20. Started by tick tak,

היי הלוח שלי : GA - K8NF -9 REV.1001 GIGABYTE המודל מהספר של הלוח הוא - 12ME-K8NF9-1001 NFORCE 4 המעבד - AMD ATHLON 3000+ 64 לוח תומך סוקט 939 רק אטלון רגיל לא DUAL CORE לא מצאתי מידע על הנפח המקסימלי. יש לי 320 ג'יגה של סיגייט , ו 120 ג'יגה של WD אני צריך להחליף את ה - WD כי הוא מתחיל לזייף יש לי אותו יותר משלוש וחצי שנים במקומו להביא 320 של סיגייט ולהוסיף עוד 750 ג'יגה של סיגייט זה יוצא : 320 חדש 320 ישן 750 חדש יוצא 1390 ג'יגה ניסיתי לחפש מידע כמה הקיבולת המקסימלית ולא מצאתי , אשמח אם תעזרו לי! תודה!

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  21. Started by rlord,

ראשית חג שמח ושנה טוב לכולם. רציתי לדעת האם יהיה שיפור רציני במשחקים אם אני יוסיף עוד 1GB DDR2 RAM למחשב? המערכת שיש לי עכשיו: Pentium D 2.8 1GB RAM DDR2 9600GT XT OC תודה מראש לעונים.

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  22. Started by N.S,

לוח אם :asus- a7n266-vm עד כמה די די אר הוא תומך....? אני חושב שעד 512 האם אני צודק? ואמ הוא תומך עד 512 מה יקרה אם אני אשים 768 די די אר..זה יעזור או שזה יהיה כמו לשים 512?

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  23. לאחר קריאת הטבלה של : PRICE - PERFORMANCE RATIO ועמדת חברי הפורום אני שוקל שוב את רכישת ה -6600 במקום ה - 6700 . הלוח כמובן יהיה P5B DELUXE , את הזיכרון 1GB של CEON 667 אשר רכשתי לפני חודשים,ברצוני להעביר למחשב המשודרג. אחרי שקראתי שאפשר להגיע מ - 2.4 = > 3.5 GHZ , לדעתכם עם הזיכרון הנ"ל לאיזה רמת OC יהיה אפשר להגיע ? תודה.

• 14 תגובות
    • 738 צפיות
  24. Started by giloman,

?

• 5 תגובות
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.