עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by amit123,

לא הבנתי את הקטע...מה זה בדיוק תזמונים?ככל שזה נמוך זה יותר טוב?והאם זה כזה קריטי לגביי הזיכרון או שהמהירות חשובה יותר?

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  2. Started by kined_of,

יש לי פה במחשב 256 זיכרון SDRAM (פנטיום 3) עכשיו אני קונה פנטיום 4, אפשר לשים את הזכירון SDRAM כתובפת ל DDR ? ד"א אם כן יהיה מקום ל 3 זיכרונות ? כי פה יש לי 2

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  3. Started by ras81,

עשיתי השוואה ולא ראיתי ממש הבדלים. מישהו יכול לעזור לי.... (אני מדבר על S3 עם גירסאת ה965)

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  4. בדגש על NF7 של ABIT רציתי לשאול אם יש הבדל אם אני מעדכן מגרסא 1.0 נגיד ל גירסא 2.0 תוך כדי שאני מדלג על 1.1...1.2...1.3 ...וכ'ו כלומר האם העדכון של הגרסא האחרונה יכלול את כל העדכונים של גירסאות הביניים ?

• 2 תגובות
    • 469 צפיות
  5. Started by Cha0stAlker,

I'm afraid of damaging the CPU if I lap it.. If I lap only the CPU's cooler-will it give me better results? Or I have to lap them both?

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  6. הממהיר המפורסם Der8auer שם את ידיו על המעבד המשושה הייחודי של אינטל, שכבר החל להופיע בחנויות ברחבי הרשת, והגיע למרחק 150 מגה-הרץ מהשיא המוחלט בקטגוריה לכתבה

7. שלום אני הולך לבנות שרת אכסון אתרי אינטרנט במארז RACKMOUNT בגודל U1 כעיקרון אני הולך להפעיל מערך של RAID 1 בחיבור SATA אני גם יתקין שני סטיקים של זיכרון 400 MHZ כאשר כל סטיק יהיה בגודל 512 MB ואני רוצה שהם יעבדו ב DUAL CHANNEL אין לי שום מטרה להפעיל משחקים כלשהם על השרת הזה אני הולך להריץ מערכת הפעלה WINDOWS 2003 SERVER ואני רוצה שהיא תעבוד כמה שיותר מהר ללא כל נפילות עקב בעיות חומרה. אני מתלבט בין קניית שני מעבדים וכאן אתם נכנסים לתמונה Intel Pentium 4 2.8GHz LGA775 1MB 800MHz HT 520 BOX לבין AMD Athlon 64 2800 CPU Box השאלה שלי מה יותר טוב ה AMD או INTEL ? האם יש הבדל בביצועים בין 1MB Cache לבין 512K Cache ? האם WIN 2003 SERVER בכלל תומך ב 64 BIT ? והאם ה 64…

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  8. שווה להשקיע עוד כ- 50ש"ח על ה- OCZ, או לקחת את ה- Transcend ? חוץ מהקירור הפסיבי של ה- OCZ יש עוד הבדלים בניהם ?

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  9. שלום לכם, אני בשלבי הרכבת מפרט חלקי, כחלק ממהלך שדרוג לכלל המערכת הותיקה שלי (פרטיה בפרופיל). אני זקוק ללוח מעבד וזכרון למערכת AM2 זולה וסבירה. כרטיס מסך כבר יש לי, X1900GT REV2. אני פאנבוי של AMD ומעדיף לוח עם צ'יפסט שלהם, על פני אנוידיה. אני מתלבט בין כמה וריאציות של אותה הפלטפורמה, להלן מה שהרכבתי: מערכת 1: AMD ATHLON 64 4200+ X2 AM2 - 2.2GHz 1MB CACHE - ADO4200DDBOX - BOX -343 GIGABYTE GA-MA69VM-S2 -313 G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-2GBNQ -277 סה"כ 933 שקל. ---------------------------------------------------------- מערכת 2: AMD ATHLON 64 4200+ X2 AM2 - 2.2GHz 1MB CACHE - ADO4200DDBOX - BOX -343 GIGABYTE GA-MA770-DS3 -451 KINGSTON 1024MB D…

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  10. Started by tidan22,

היי! יש לי מחשב עם מעבד 3.4 ghz וזיכרון 512 ddr2 533 mhz ואני מעוניין להוסיף עוד 512 זיכרון שיהיה ביחד 1024 האם זה ישפר לי את הביצועים של המחשב? תודה לכל העונים עידן. ???

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  11. אני רוצה לרכוש מחשב חדש שישמש למשחקים, מבוסס מעבד INTEL - מעבד: Core 2 Duo E4300, 800mhz, s775, 2m (מחיר 870 שח) לוח אם ASUS: P5B-VM DO s775 Conroe, Q965, DDRII 800, VGA, PCI-E (מחיר 735 שח) זכרון DDRII 800 1GB Kingston Value (מחיר 570 שח) הייתי שמח לדעת מה דעתכם על המעבד ועל הלוח אם בעיקר. האם כדאי לשפר משהו? (מוכן להוסיף עוד טיפה כסף אם צריך) ועל הדרך כבר, מה הכוונה VALUE בזכרון שם? תודה, פיטר.

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  12. Started by darko78,

שלום לכולם למחשב שמיועד לעריכת וידאו, אני מתכוון לקנות את המעבד הזה: מעבד: Quad Core i7 2600K 3.4GHZ 1156 8MB BOX כמות: 1 - מחיר: ₪1418 צריך המלצה ללוח אם מתאים. עד 1000 ש"ח. רצוי של ASUS תודה

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  13. לאבורקלוק, ושיתן ביצועים טובים כמובן. חובה שיתמוך SLI ויתמוך בזכרונות DDR2 1066. עדיף מבית אביט או אסוס (פשוט יש לי נסיון טוב עם שניהם). תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  14. Started by EagleX2,

היי רציתי לדעת על איזה לוח אם של אפוקס אתם ממליצים לי p4 2.4 ht 800 שיתאים גם לזכרונות ddr 512 3700 או 4000

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  15. Started by --- The King ---,

אהלן, האם זה משנה אם אני רוכש "קיט" של שני זכרונות שמגיעים ביחד, או שאני רוכש זכרון בודד בשתי יחידות נפרדות? לצורך העניין: אם אקנה שניים כאלה: http://www.kingston.com/datasheets/HX424C12SB_8.pdf או אחד כזה: http://www.kingston.com/dataSheets/HX424C12SB2K2_16.pdf האם בשני המקרים הזכרונות יעבדו בdual channel, או שמומלץ יותר לקנות חבילה של 2? תודה רבה לעוזרים

16. Started by lharpaz,

שלום, פרסמתם פה בעבר בפורום שמעבדי core 2 duo יגיעו לניידים במהלך אוגוסט. רציתי לדעת האם יש כבר פרטים נוספים לגבי הגעתם הצפויה של המעבדים, ומתי אפשר לצפות למצוא אותם בארץ (דחיתי קניית נייד בכמה חודשים כי חכיתי למעבדים האלה...). תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  17. שלום לכולם , אני קונה מחשב חדש בקרוב, ואני לא מצליח להחליט איזה מבין 2 הלוחות לקחת. יש את הGigabyte GA-P35C-DS3R, שעולה 884 ש"ח: http://www.skypc.co.il/sg_product~39218~10~0.htm ויש את הAsus P5KC, שעולה 990 ש"ח: http://www.skypc.co.il/sg_product~31102~10~0.htm הדברים החשובים לי הם: *שיהיה לי מקום להכניס כרטיס רשת נוסף (אלחוטי) ללוח האם, *שלא ישארו מקומות ריקים, זאת אומרת שכל חריצי ההרחבה יתפסו, *שיחזיק הרבה זמן, *שבעתיד אוכל לחזק אותו על ידי כרטיס מסך נוסף או כרטיס מסך חדש, *שיהיה לי מקום פנוי לכרטיס פיזיקה, תלוי מה ישלוט, הPhysx בPCI או הPhysx של ATI בPCIe, *שיהיו חיבורי סאטה חיצוניים, *שיתמוך גם בDDR2 וגם בDDR3, *שיראה טוב במארז עם החלון. (אם יש עוד לוחות…

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  18. Started by talevi,

שלום רציתי לדעת עד כמה זכרון SDRAאפשר לשים בלוח DG850 של סוקט 478? יש מצב זה תומך עד גיגה?

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  19. והאם אני יכול לשנות אותה כדי לקבל ביצועים יותר טובים?

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  20. Started by haimon_v,

שאלה קטנה מה המשמעות של הטכנולוגיה הזאת ואיך היא באה לידי ביטוי? האם בזכרונות צריכה להיות תמיכה לזה או שמספיק (כמו שאמרו לי באיזה חנות) לקנות שני סטיקים מאותו סוג, חברה ונפח?

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  21. Started by felad,

היי סליחה על הבורות :-) יש לי מחשב שקניתי לפני כמה שנים אני זוכר שאמרו לי שהוא תומך גם ב USB 3.0 אבל לא בטוח שזה נכון, איך אני יכול לדעת ? לוח האם שלי הוא : http://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-H55M-UD2H-rev-13#ov התקנתי גם Speccy ( מצורפת תמונה ) אבל עדיין לא הבנתי מה יש לי.

22. Started by איתמר,

יש לי שאלה הבנתי שב g33 יש כרטיס מסך מובנה אבל אם אני מחבר לזה כרטיס מסך הכרטיס מסך מובנה מתבטל האם זה נכון? שאלה שניה קצת תלויה בתשובה לשאלה הראשונה כי אם התשובה זה כן אז אני לא יודע אם להזמין G33 ואני יקבל את המחשב ביום שני או שאני יזמין לוח אם של P35 אבל אני יקבל את המחשב ביום ראשון שבוע הבא?

• 2 תגובות
    • 465 צפיות
  23. האם ביחד עם ה DFI NF4 ULTRA D מגיעים גם הכבלים העגולים שמופיעיים באתר החברה עם הקופסא? האם כשיתקינו לי את הלוח במחשב יצרפו אותם ? תודה רבה :xyxthumbs: כתובת האתר http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=NA

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  24. Started by OmEr.il,

שלום, רציתי לדעת היכן ניתן לרכוש סטיק זיכרון בודד של 256MB,בDDR1(כלומר 400MHZ). כבר קשה להשיג את זה כי זה ישן אבל חשבתי שמישהו כאן אולי ידע. ועוד שאלה,אם כבר יש לי שני סטיקים כאלה(ועוד אחד שלא חיברתי כי זה יבטל את הDDR), האם הDDR עדיין יפעל? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  25. Started by DOR_2911,

בביצועים ואיכות בלוחות אם כמובן תודה

• 2 תגובות
    • 505 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.