מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,807 דיונים בפורום זה
-
-
שלום הזמנתי את המחשב הזה: מעבד: AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Oem Venice לוח אם: DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D דיסק קשיח: Westren Digital 200GB SATA II JS 8MB 7200RPM כרטיס מסך: Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH MyVIVO ספק OCZ ModStream Power Supply 450W עכשיו אני לא יודע איזה זיכרונות לקנות Mushkin 1GB 2x512MB XP4000 2-2-2 Redline ??? או Kingston 1GB (2x512) Dual 400Mhz PC 3200 CL2 HyperX ??? או OCZ EL DDR 1024MB 400MHZ PC3200 Dual Channel Platinum Rev 2??? טווח המחירים של כל הזיכרונות האלה הוא בין ה 1350 או שלא יודע שפשוט לקנות 2 זיכרונות של 1024 של ADATA באותם מחירים ? מה אתם אומרים ?
-
- 9 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המעבד שלי או רק להחליף לו גוף קירור ליותר טוב או לשדרג אותו בכלל מה אתם ממליצים ותביאו בבקשה סוגי מעבדים גם המעבד עכשיו שיש לי : pentium 4 3 GHZ (טמפ' בין 40-50 \בזמן מאמץ מגיע ל60+) לוח אם intel 915 PGN כרטיס מסך 66000 גיגה-ביט
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אתמול הלכתי ללמיר מחשבים ורציתי לקנות את ה-amd athalon 64 3000 והוא אמר לי שזה לא נושא ועדיין בשלבי פיתוח וזה מוצר חדש פשוק והמתיץ לי על intel p4 3.0 800mhz האם זה נכון מה שהוא אומר או שמה הוא סתם מנסה לדחוף לי intel. דבר שני אני רציתי לוח abit kv8-max3 הוא אמר לי של-abit יש הרבה בעיות במתחים ושהם פשוט חברה לא טובה והמלית לי על לוח gigabyte ga-k8nnxp-940 amd איך הלוח אם הזה משתווה ל-abit (הןא יותר יקר ב-200 ש"ח מה-abit).זכרונות הוא דווקא נתן לי corsair winx1024 3200 llpro שלפי מה שאני הוינתי שהם מצוינים ןעוד במחיר מצוין 1817 ש"ח כשב-pch הם עולים 2248 ש"ח. האם החלקים שהוא הציע לי יותר טובים ממה שאני רוצה או שהוא סתם מנשה לדחוף לי דברים יקרים יותר? אני היתי מודה אם תתנו …
-
- 9 תגובות
- 795 צפיות
-
-
המעבד הזה ב 500 ש"ח פחות מאינטל ולא מראה כל כך הבדל גדול ב FPS במשחקים, אולי 10 פחות לשם או פה ובנוסף הלוח אם זול פי 3. בשילוב כזה אפשר לקנות את המעבד + לוח אם + זיכרונות מצויינים + קירור מים או HYBRID וכל השאר כבר יש לי. אני עדיין עם Q6600 כי אינטל ממש פאקים בעניין ה SOCKET כל שנה ומעבדים שמראים רק הבדל של 15-30 FPS במקרה הכי טוב בזמן שהיה לפני 4-5 שנים לכן לא שידרגתי לא פעם אחת את הלוח אם או את המעבד, החלפתי אך ורק זיכרונות ל 8GB כי זה היה משהו שבהרכח זול ומשתלם בתנאי עבודה.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כידוע, בתעשיית השבבים בין שהיו אלו מעבדים כלליים CPU או מעבדים גראפיים GPU, פותחה לפני שנים רבות טכניקה להנצלת שבבים פגומים, כאלו שבעבר היו נזרקים לפח שכן רק שבב שהוא 100% תקין היה בר שימוש. עם השנים פיתחו שיטה בה הטופולוגיה של השבב מאפשרת נעילת חלקים ספציפיים בו, כאלו שיש מהן יתירות, וכך השבב נשאר פעיל ושמיש אך בתפוקה מופחתת יכולות - משום שלא כל חלקיו של השבב היו פעילים. אם בעבר מתוך wafer שלם נגיד רק 30% מהשבבים נולדו שלמים ושמישים, אז זרקו לפח 70%. אך משעברו לשיטה החדשה, יכלו להנציל אחוז גדול מהשבבים שפעם נזרקו לפח, ולהעלות את אחוז השבבים השמישים לערכים גדולים בסדר גודל מכך. אותה שיטה משמשת כיום את AMD בייצור מעבד Ryzen, על פ…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה זכורונות (2*512), תקציב של סביבות אלף לכל סטיק הכוונה היא להגיע כמה שיותר גבוה באוברקלוק, 1:1 עם תיזמונים גבוהים, 5:4 עם תזמונים נמוכים, אין העדפה, מה שיתן את התוצאות הטובות ביותר, ולאו דווקא במבחנים סינטטים מעבד- 2.6C, לוח אם - IC7
-
- 14 תגובות
- 841 צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה להרים שרת אכסון ביתי שמריץ אופן-סולאריס. המחשב יהיה לאכסון נטו, אז אין מה להתפרע, מה שקריטי לי זה חיבור רשת גיגהביט, ושישה עד שמונה חיבורי SATA 2. הלוח צריך לתמוך בארבע ג'יגה זכרון (יש היום לוחות שלא תומכים בזה?). וכנראה אני אלך על מעבד אינטל זול יחסית (אולי קור2דואו). כמובן, הלוח צריך להיות אמין וזול. יש המלצות?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שוטטתי היום בגלריה וראיתי באחד הפרוייקטים לוח של ASUS עם כניסה למולקס עליו. למה? http://www.hwzone.co.il/gallery/albun28/aal
-
- 6 תגובות
- 624 צפיות
-
-
האם שווה לשלם 600 שקל יותר בשביל מוכנות לעתיד כיום, או לקנות את ה E8400 כיום (בשביל הביצועים שמקבלים היום, מעבד ב 3גיגה במקום 2.66 שגם יותר קר וגם יותר ניתן לעשות OC) ומקסימום אם ממש צריך אז לקראת סוף החיים של ה Q9450 לשדרג את המעבד במחיר זול יותר (בתקווה שהמחיר אז יהיה יותר זול וגם שוב רק במידת הצורך). פשוט יש לי עדיין מחשב שהוא עם ליבה אחת ותכלס חוץ מביצועים נטו (בעיקר במשחקים חדשים) אני לא ממש שם לב לבעיות ביצועים מיוחדים (שנובעים מריבוי משימות בו-זמנית עליו).
-
- 60 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
השאלה בכותרת היא שאלה חשובה, לא מעט צרכנים עומדים בפיתחה של רכישת מחשב ומתלבטים, והיו רוצים לדעת על היציבות והאמינות שהם צפויים לקבל ממכונה חדשה שתהיה מבוססת על פלטפורמת ריזן עם סוקט AM4 שהיא צעירה בשוק. האם מדובר בחוויה בעייתית שאוכלים בה הרבה חצץ, או שהפלטורמה יחסית יציבה. בריאן - אחד הסוקרים המוכרים מ- tech yes city מנסה לענות על שאלה זו, ומשתף מנסיונו במשך שלושת החודשים האחרונים. Three Months on RYZEN... What's it Been Like
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום שוקל לקנות מעבד חדש Core 2 Duo E8400, למשחקים. האם אני צריך להחליף לוח אם, הוא די ישן D915GUX של INTEL תודה
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
טוב קיבלתי תטווינמוס ורציתי שתתנו לי עליהם ביקורות או שתגידו מהידע האישי שלכם איך הם, בקושי היו דברים בחנות ואחרי שיחה ארוכה עם המוכר הבנתי שהם ששווים את זה, קיצר איך הם?
-
- 8 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אהלן, אני מתכנן לקנות מחשב מבוסס AMD, עכשיו ראיתי באתר של ASUS בלוחות אם שהם FM2, שהם לא תומכים בווינדוס 7, האם הדבר נכון? להלן הקישור: http://www.asus.com/Static_WebPage/OS_Compatibi בברכת חג שמח, ניר
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-
-
תקציב עד 300 דולר בערך רצוי 2GB כי זה הולך להיות מחשב של משחקים
-
- 13 תגובות
- 836 צפיות
-
-
Intel Pentium 4 P4 3GHz 64bit 2MB Cache 775LGA דגם 630 איך ה64 ביט של אינטל?! הוא ינעשה את העבודה!? רוב מה שאני צריך זה שלא יהיה עמוס וקצת משחקים אני חיים תעזרה שלכם תודה לעעוזרים
-
- 1 תגובה
- 468 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם ga-x58a-ud3r ואני רוצה להתקין עליו כרטיס מסך למשחקים מינימום nvidia geforce gtx 660 ואיפלו חזק יותר. האם כרטיס כזה יעבטד על הלוח הזה או כדאי ללכת לקנות מחשב חדש. תודה
-
- 18 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
הלוחות של gigabyte מצוינים ,אבל הלוחות הטובים שלהם יקרים למדי ואני מחפש תחליף הולם אבל מעט יותר זול ללוח כמו p35-ds3 רעיונות?
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים חבר שלי מתכנן לקנות מחשב עם מעבד intel core2 Duo 1.86 GHZ 2MB E6300 וההתלבטות בין שלושה לוחות 1. ASUS P5LD2SE/C LGA775 Intel 945 DDR2 Intel Lemont 965PDP965LTCK 2 Gigabyte GA-965P-S3 Intel 965P 3 יש יותר זול עם סיומת של RH בסוף מה הייתם ממליצים ? הגיגה בייט יותר קל ב 150 ש"ח מ2 האחרים בתודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, במסגרת רכישת מחשב חדש אני מתכוון לקנות זכרון בתדר 1600M. מבקש לדעת מה עדיף: מבחינת חברות: בין Corsair, Kingson, G.Skill מבחינת גודל הזכרון: האם עדיף 8G או 2*4G שיעבוד Dual Channel (לפי הסבר שקראתי אין הבדל אמיתי בין האופציות), ובנוסף - אם אחת האופציות נותנת תזמון CL9 והשנייה CL10 (וגם זולה בכ-40 ש"ח) - מה עדיף? קירור: האם רלוונטי צלע קירור בזכרונות האלה או שזה גם גימיק שרק מוסיף עלות? מבחינת תאימות - אני מתכוון לקנות לוח אם Gigabyte GA-H77-D3H (מעבד i5-3470). האם עשוייה להיות איזושהי בעיית תאימות עם איזשהו זכרון מסוג זה? (אני שואל כי באתרים של חלק מהחברות יש רשימת לוחות אם תואמים ודוקא הלוח אם הזה לא מופיע. לא ברור לי אם זה אומר שהוא לא תואם או שפשוט לא בדקו ולכן …
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
לא מצליח למצוא מידע על זה..אולי מישהו יודע?
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
נתקלתי במושג הזה הרבה אבל אין לי מושג מה הוא מסמל. בתונת EVEREST רשום לי שהסטפינג שלי הוא DH-D0 מה זה אומר?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דגמים חדשים מבית אסוס ואייסר צצים ברשת - עם מעבדי אינטל ניידים בעלי שש ליבות עיבוד לכתבה
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
- 1 follower
-
-
חברים, חרשתי את הפורום בחיפוש, ניסתי לקרוא גם כמה מאמרים באתרים השונים, לא הצלחתי להבין את זה. אני חייב להבין מה זה HTT לפני שאני עושה אוברקלוק = Hyper Transport. מצד אחד, נראה ש- HTT הוא הוא בעצמו תדר ה-FSB. מכיוון שב- cpu-z כתוב כך- כלומר ה-HTT הוא תדר מהירות הבאס של המעבד כפול המכפלה- שהיא 9. וזה בדיוק מה שה-FSB. ה-FSB הוא 200 כפול 9 אצלי במעבד. ------> HTT = FSB מצד שני, ה-HTT לא יכול להיות תדר הבאס (FSB) של המעבד כי אני רואה פה בפורום שמציעים כל הזמן להוריד את מכפלת ה-HTT מ-4X ל-3X שכך לוח האם לא יגביל באוברקלוק. אז מכאן ה-HTT הוא בכלל התדר של לוח האם ולא ה-FSB (תדר הבאס של המעבד) מכיוון שמכפלת ה-FSB היא 9 ולא 3,4... אז מי יכול להסביר לי בבקשה- מהו ה…
-
- 255 תגובות
- 28.3k צפיות
-