עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20050628010541.html הנה כתב התביעה בקיצור: http://www.amd.com/us-en/Corporate/VirtualPressRoom/0,,51_104_543~99713,00.html מה אתם חושבים?

• 36 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. יש לי לוח אם שקניתי חודש שעבר GIGABYTE GA-G31-S2L כנראה עם כרטיס קול און בורד HD REALTEK עכשיו קניתי רמקולים של אלטק לנסינג והרמקול השמאלי כל הזמן מזייף לקחתי אותו ל"פנדה" חיברו אותם שם הרמקולים הפסיקו לזייף עבדו פצצה החזרתי אותם לבית אותה הבעיה ניסיתי לחבר ל MP3 שומעים סבבה ,ניסיתי להוריד דרייברים מהאתר של GIGABYTE כלום.......איך אנ ייודע אם זו בעיה בכרטיס קול שעל הלוח אם

3. שלום קניתי היום זכרונות 2X512 מגה של twinmos 533 MHZ ואני לא יודע אם מה שנתנו לי זה באמת מה שביקשתי .. צירפתי כמה תמונות כי זה נראה לי קצת חשוד באחת התמונות של האוורסט זה מראה כאילו הוא מזהה את כל ה4 כרטיסים ובשניה הוא מראה כאילו הוא מזהה רק שניים.. וב CPU-Z זה לא נותן שום פרטים בכלל לעומת הכרטיס השני שיש לי של חברה אחרת. תעזרו לי בבקשה. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 980 צפיות
  4. בחלק מהלוחות יש תמיכה ב-eSATA כגון הלוחות של GIGABYTE.... מה זה אומר: 1. שהלוחות יש להם בקר מיוחד עם יציאה מיוחדת שמתאימה רק ל-חיבור חיצוני SATA? עם הגדרות מיוחדות ? או ש- 2. שבסך הכל סיפקו יציאה או כבל עבור חיבור כונן חיצוני שבעצם מתחבר לפלג של כונני ה-SATA...?

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  5. נראה לי שבינואר המחירים של הזכורונת יעלו בגלל הביקוש לויסטה,אז עדיף לקנות עכשיו?

• 10 תגובות
    • 768 צפיות
  6. Started by SubX,

הלוח שלי הוא A7V266-E והוא אמור לתמוך עד 3GB זיכרון פנימי ואמור להיות לו גודל ביוס של 2MB אך הלוח האם הזה תומך עד 1.5GB זכרון פנימי וגודל הביוס שלו הוא 256K. התקשרתי לחנות (אקסלנט) שממנה קניתי את הלוח והם אמרו לי שבעדכון ביוס כמות תמיכת הזכרון תגדל ל3GB (הם מדברים שטויות אתה לא חושבים כך) ובקשר לגודל הביוס הם אמרו לי שאני מדבר על גודל הקובץ של העדכון שהוא 256K. ד"א הלוח שלי תומך בATA100 והדיסק הקשיח שלי תומך בATA133 קבלתי כבל של ATA66 לא הייתי צריך לקבל לפחות כבל של ATA100 ? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. זאת התמונה ! אם לא עובד כנסו לקישור לתמונה: http://www.zix.co.il/images/47373453341.JPG

• 1 תגובה
    • 427 צפיות
  8. טוב הוספתי אתמול 2 סטיקים של 256 מגה סמסונג נוספים. עכשיו יש לי 4 סטיקים, וזה נראה כאילו זה ירד ל-333 ולא 400 כמו שהיה... זה מוריד את הביצועים בהרבה? אפשר לשנות את זה? ושאלה נוספת: יש איזהשהם שינויים שאני צריך לעשות? בזכרון הוירטואלי? תודה

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. יש לי מעבד gigabite ולכן אני בודק טמפרטורה עם EasyTune5 ואני בודק תטמפרטורה של הלוח אם באוורסט עכשיו כל פעם שאני בודק, הטמפרטורה של המעבד היא בדיוק כמו הטמפרטורה של הלוח אם וזה לא ממש נראה לי הגיוני אז מה נראה לכם ??? אולי אוורסט מראה את הטמפ' של הלוח אם לפי החיישן הל שמעבד?? או משהו כזה? ועד דבר שפחות קשור ראיתי תמונה של משהו שצילם את ה sansor באוורסט הקיצר יש לו שם משהו שקוראים לו aux חישן של מה זה??

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  10. אהלן אנשים, ביקשתי עזרה לגבי שידרוג המחשב בעקבות נפילות חוזרות ונשנות בפורום מפרטים. הקטע שמישהו נתן ת'תגובה הבאה: "לא פלא שהמחשב מלא תקיעות, יש לך 512 RAM ומעבד עם 100FSB" מה אני יכול לעשות עם זה? הלוח אם שלי הוא BIOSTAR-P4VMA-M v7.x והוא אמור לתמוך ב FSB של 533/800... המעבד הוא Celeron 2.4G ויש לי 2 סטיקים של 256M. מצורף הדו"ח של אברסט. אייל [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  11. הזמנתי בחנות מעבד AMD 4000 AM2 1MB*2 http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=ADA4000CSBOX〈=heb&cart=11796602934515029 בפועל קיבלתי את זה AMD 4000 AM2 512KB*2 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7116 מה לעשות ? להחזיר ? ואם לא המעבד הזה יתאים ללוח M2V-MX ? זה תהליך ייצור 0.065 לא 0.09

12. Started by jorylit,

קניתי זכרונות pdp 512mb ddr 400mhz liberty cl2.5 memory, והיסתכלתי בeverest ובhwinfo ובשתיהם כתוב לי 200mhz.

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by ThePinkPanther,

מה אתם חושבים על Gigabyte GA-7VRXP? כדאי? איך אני יודע אם הוא טוב לאוברקלוק? http://www17.tomshardware.com/mainboard/02q2/020509/kt333-18.html

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  14. Started by TECH AMATEUR,

מתברר שבעצם זה EPIC עם ארבעה מעבדים של שמונה ליבות במקום שנים של 8 ליבות... 2 פעילים ו2 האחרים לא פעילים ולא כמו שחשבו שזה רק 2 מעבדים בלבד... כנראה הולים לראות 32 ליבות...

15. Started by Screw_Master,

אחריי עידן שחור של שנתיים בערך, ובבעלות של חברה חדשה (ULI אם אני לא מתבלבל עם מישהו אחר), לפי הביקורת האחרונה (למי שלא קרה עדיין http://hwzone.co.il/reviews/crosshair_fatality/) נראה ש-ABIT חזרה למסלול ולשם הטוב שאז היה לה כחברה כמו DFI שמייצרת לוחות במיוחד לאוברקלוקינג... יפה מאוד שהם הצליחו לתת בראש ל-ASUS, ואני מקווה בשבילם שימשיכו ככה...

• 50 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. אינטל מכריזה על תהליך סיום השיווק הרשמי עבור דור מעבדי ה-Core השביעי שלה - כולל דגמי ה-Kaby Lake-G החדשניים שהציעו ליבות מובנות מתקדמות מבית AMD ולא יזכו להמשכיות לכתבה

17. Started by DOGMA,

מעבד Athlon64fx-55 הומר למהירות של 4005ghz http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=800877&posted=1#post800877 לצערינו אי אפשר לצפות מהליבות החדשות להגיע למהירויות שאפילו קרובות לזה, לא משנה עד כמה המעבר של AMD ל90nm היה מוצלח מבחינה של נצילות טרמית הליבות החדשות עדיין לא מצליחות לשבור או להגיע לגבול ה3.0ghz בפרמטרים שיאפשרו מכירה של מעבדים כאלה.

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  18. נשבר לי אחד מהפלסטיקים שמחזקים את מאורר המעבד מדובר ב-p4, סוקט 423. ישנם פלסטיקים חלופיים? אולי מאורר שבא ביחד עם פלסטיקים להרכבה? מה עושים? תודה לעוזרים! בברכה, עידו

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אהלן, מקווה שזה הפורום הנכון - יש הקדמה קצת מייגעת לשאלה קניתי אתמול לוח אם חדש של gigabyte (ga-970xt-usb) ומעבד phenom x4 955. רציתי להרכיב במקום מאוורר סטוק את ה mugen 2 השמן שלי, אז הסרתי את הפלסטיק שאליו אמור להתחבר המאוורר (בצד הקידמי של הלוח). מהצד השני הוצאתי את ה backplate. אחרי שהבנתי שחסרים לי חלקים בשביל להרכיב את ה mugen, רציתי לחזור ולחבר את המאוורר שמגיע עם המעבד, אבל כשהברגתי את ה backplate חזרה, נשברו בו שני ברגים (אלה שאמורים לבלוט מהצד הקידמי של הלוח אם). אין לי מושג איך זה קרה, בהתחשב בזה שהם אמורים להיות חזקים מספיק כדי להתנגד בלחץ למאוורר שמוברג אליהם, אבל לא משנה. בכל מקרה, אחרי הסיפור הקצת טרחני הזה נתקעתי בלי אפשרות לחבר את המאוורר שהגיע עם …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שימו לב! זה לא התמונה של המעבד שלי אבל הרעיון אותו הדבר. איפה שיש 2 ברגים באמצע יש תופסן (וו) שכזה שתופס את צלעות הקירור של המעבד. אחד הווים נשבר והמעבד לא עובד קשורה בגלל זה. חבל לי לקנות מעבד חדש בגלל חתיכת פלסטיק קטנה. צריך עזרה דחופה מה לעשות עכשיו? המעבד שלי הוא: AMD3500 קניתי אותו בערך לפני קצת פחות מ-3 שנים. עוד תקלה שאולי תוכלו לעזור בא היא: הכרטיס מסך שלי GEFORCE 6800GT. הפסיק לעבוד בדיוק אתמול (איזה מזל יש לי) גם כן קניתי אותו באותו זמן עם המעבד. לפני כמה שבועות הוא התחיל לעשות לי פליקרים כאלה במסך בממוצע כל 5 יום , ומתי שזה קרה זה תמיד התרחש בעת ההרצת משחק על המחשב (COMPANY OF HEROES). אין לי עוד משחקים אז... בזמן הפליקרים האלה המחשב לא מגיב וצריך לכבות א…

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  21. Started by kobibo,

נשבר לי התופסן הלבן שיש בד"כ בסלוט של כרטיס המסך מאחורה שמשמש לנעול את הכרטיס מאחורה. האם זה קריטי ?

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  22. אם תראו הודעות אחרונות שלי הייתה לי בעיה עם ההארדיסק ועדיין נמשכת A disk read error occurred לפני שאני מעלה את הווינדוס ולא נותן לי להעלות וכשאני אני לוחץ ריסט זה שוב קורא שאני מוציא את הכבל IDE מההארדיסק ומחזיר חזרה לפעמים זה מסתדר ולפעמים לא. ניסיתי לשים כבל שהיה לי מפנטיום 3 ועדיין זה לא עזר שמתי לב גם שהכבל לא מתלבש כמו שצריך על היציאה של ה IDE שעל הלוח אבל הוא עבד כשקניתי את המחשב, סטירה לא? אולי משהו נדפק? בקיצור בזיגזג אמרו לי שהבעיה כנראה שההארדיסק מת והוא עובד מדי פעם אבל בתוכנה של WD זה לא הראה שום בעיות עכשיו צריך קצת כוח כדי להכניס את הכבל ל IDE כי הוא לא מתלבש משהו אז נשבר הצד של הפלסטיק הירוק ועכשיו אי אפשר לחבר לשם כלום הלוח הוא ABIT NF7-SL ויש לי עליו אחרי…

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. הורדתי את הMEMTEST ... חילצתי אותו והיה שם 4 קבצים... הפעלתי את הקובץ INSTALL כתבתי שהדרייב של הפלופי הוא A והכנסתי דיסקט ריק לפלופי המחשב חשב 10 שניות ועשה כנראה שינוים בדיסקט בקיצור כל התהליך הזה הפך את הדיסקט לבוט... טוב אני מפעיל מחדש את המחשב הוא לא מגיע לווינדוס כמובן הוא כותב לפני זה LOADING ............. ואז הוא מראה כאילו הוא בא להכנס לתוכנה ואז פתאום בום! הוא עושה ריסטרט למשהו יש מושג ממה זה?

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  24. Started by miim17,

שלום. יש לי לוח אם של אסוס ואיכשהוא במעבר דירה נשברה לי התושבת שמצמידה את הגוף קירור ללוח אם. שאלות: 1. האם זו תושבת סטנדרטית ? או שלכל לוח ויצרן יש מחברים שונים ? 2. מישהוא מכיר חנות (ממשית שמוכרת דברים כאלה ? בזאפ מצאתי רק חנות בכ"ס שזה לא בדיוק האזור שלי (במידה ומישהוא מכיר חנות בחיפה או בבאר שבע אני אשמח!) תודה..

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  25. Started by omrij,

יש מה לעשות ? :'( :'( :'(

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.