עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by avi2014,

הלוח הזה תומך בדותן גם ללא מתאם של אסוס??? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=10610

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  2. Started by Sunny Jim,

האם מישהו ניסה?(חוץ מהיחיד שדיווח עליו לראשונה) יש הצלחות איתו?

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  3. Started by delon,

אני צריך עזרה בלבחור מעבד בין ATHLON 3000 ל - D 805 כאשר כבר הזמנתי מחשב בתקציב בסביבות 1000 ש"ח ה -AMD מגיע עם לוח פשוט של ELITE ולאינטל אני צריך להוסיף עוד 250 ש"ח ואותו אני מקבל עם לוח ASUS את המחשב הזה אני צריך בעיקר לאינטרנט, WORD , מוסיקה והורדות. על מה עדיף לי ללכת ? וגם ברמה העקרונית איזה מעבד נותן ביצועים יותר טובים.(אומרים שהליבה הכפולה מנוצלת בעיקר לדברים מסוימים - האם כאשר אני מוריד מס' סרטים ב EMULE ובו זמנית אני גם מדבר בסקייפ וכותב טקסט ב WORD ומדפדף באינטרנט, האם לליבה הכפולה יש יתרון בביצועים או שלמטרות הללו אין הבדל בינו לבין ה AMD.

• 2 תגובות
    • 426 צפיות
  4. Started by tidan27,

איזה מעבד חזק יותר ? Intel Core i7-6770HQ Intel Core i7-7567U

5. Started by Laser-Trooper,

אין הבדל גדול בין המוצרים פשוט רציתי לדעת איזו חברה יותר טובה לזכרונות ואם אפשר אתרים עם בנצ'מארקים שלהם... אני פשוט עושה קנייה גדולה ואני לא רוצה סתם להידפק עם זכרונות לא טובים... וב PCH.co.il לא כתוב אם זה 400MHZ, או 333MHZ, איך אני יכול לדעת ? בתודה.

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  6. בקיצור, יש לי מחשב מטורף שעומד בכל הדרישות האפשרויות לכל המשחקים נראה לי. מפרט: Intel Core i7 920 2.66GHz Asus Rampage II Extreme Gigabyte ATI Readon HD4870 512MB @ Crossfire Corsair 3x2GB DDR3 XMS3 1600MHz Crosair 1000W CMPSU-1000HX המשחק הוא COD:BO FPS: 70~125 (כמובן ה-cg_maxfps 125 ,אם זה על 250 אז כמובן יותר FPS אבל עדיין דרופים ענקיים) היה לי OC של: 4 אבל בגלל בעיות כאלה ואחרות הוא ירד ולא החזרתי אותו. לפי מה שהבנתי מעבד הוא הדבר המשמעותי ביותר במשחק אבל זה מעבד חזק שלא אמור להזיז לו cod7. הרבה אנשים שדברתי איתם אומרים שהמשחק ,הדבר המשמעותי ביותר (אפילו בכרטיס מסך) זה מעבד ואמרו לי שאני אקבל ביצועים הרבה יותר טובים עם OC. מה דעתכם בעניין? ומה אני יכול לעשות על מנת לש…

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  7. Started by nesber,

אני קונה AMD64 עם 512 זיכרון במהירות של 400MHZ. השאלה היא איזה חברה נחשבת להכי איכותית. אציין כי אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק לשום חלק במחשב, בתוך כך גם הזיכרון. אשמח לקבל חוץ מהחברה עוד פרטים חשובים.

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  8. Started by mnm,

אני מתלבט בין 2 הלוחות האלה בשביל מחשב מבוסס פנטיום 4. אולי אתם יכולים לכתוב איזה מהלוחות עדיף מבחינת: ביצועים, אוברקלוקינג, איכות או כל דבר אחר חוץ ממחיר. אני יודע כבר שהאסוס יותר יקר. המעבד שאני רוצה לקנות הוא 2.4B גה"צ... הלוח של אסוס (הספציפי בלי כל התוספות האפשריות) בא עם: Gigabit lan SoundMax SB הלוח של ג'יגבייט בא עם: Realtek ALC650 AC'97 audio Intel Lan כל אחד מהם גם בא עם USB2 וכל מיני תוספות של היצרן. אם יש איזה לוח אחר מומלץ עם הצ'יפסט הזה אז תכתבו תודה.

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  9. Started by al_n,

הסיפור הוא שבאתי עם הלוח אם הראשון לחנות מחשבים, ובגלל שאין להם אותו בחנות והם רוצים לסגור עסקה ציק צק הם רוצים להחליף לי את הלוח. INTEL - מה שיש לי בהזמנה ?DG965RYCK s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E? בערך 650 ש"ח ASUS - מה שהחנות מחשבים רוצים לשים לי ?P5LD2 DDRII, SATA2, PCI-E? בערך 550 ש"ח מה יותר טוב? + בכמה יותר טוב? אפשר להסתפק בראשון? או כל דבר שיעזור לי...

• 2 תגובות
    • 469 צפיות
  10. Started by free_me_0,

היי לוח אם שפורק ממחשב מותג - ASUS דגם המותג - g15dk על הלוח מופיע גם הדגם של ASUS דגם - Asus Prime B550M-K השאלה - עידכון דרך האתר של המותג אין בעיה. רוצה לשנות את הביוס לדגם של ASUS חברים יקרים. אם אתם הולכים לרשום משהו בסגנון . למה לך עובד תקין עזוב אותו. אז מחפש תשובה של איך לעשות את זה בלי להרוג אותו.

11. יש לי במחשב שתי זכרונות של ג'יגה כל אחד(ceon 800MHz DDR2 1GB CL5) אני רוצה לקנות את הזיכרון הבא KINGSTON 2GB DDR2 800MHZ KIT http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=7796 האם הכרטיס יעשה לי בעיות כאשר אני יחבר אותו? ד"א יש לי לוח אם GA-P35-S3L תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  12. כמו כן אינטל הרוויחה ברבע אחד (הראשון השנה) סכום גבוה ממה שAMD הרוויחו כל שנה שעברה! http://www.dailytech.com/Intel+Wipes+Out+AMDs+2006+Marketshare+Gains+in+One+Quarter/article7051.htm כתוב גם על ההפסד הגדול של AMD מתחילת השנה.. כל זה רובנו יודעים, אבל מה שדווקא אהבתי בכתבה הזו זה התגובות.. אנשים אשכרה אומרים שהם יתחילו לקנות עכשיו AMD בגלל שהם רוצים למנוע מונופול... אני מקווה שדברים יתייצבו בשביל AMD תעיפו מבט בתגובות...

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  13. מישהו יכול לעזור לי בפתיחת פורטים לביטורנט יש לי ראוטר משולב עם מודם של אלקטל ואין לי מושג איך פותחים את הפורטים. אני צריך לפתוח את הפורטים 6881-6889. תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Drunklight,

אני מנסה להרכיב מחשב חדש למשחקים. אני מתכננן לכלול כרטיס משך ATI 1800 או 1900, ו1-2 גיגה זיכרון(לא בטוח) עם מעבד זה(amd 64 x2 dual core 3800) איזה לוח אם ממולץ? איזשהוא גודל/כמות כרטיסי זכרון? האם ההפרש(200שקל אני חושב) בין ה 3800 ל4200 הוא גבוהה? האם צריך להוסיף עוד קירור חוץ מהבסיס? הידע שלי בנושא ישן כמו המחשב הנוכחי שלי :\ כנראה שאצרך להחליף את ההארד-דיסק, יש איזשהוא מערך שכדי ללכת אליו?(שמעתי אבל לא הבנתי לגמרי את הקטע אם RAID או SATA2 אם אפשר להסביר). אני מצטער אם ירדתי מהטופיק, תודה מראש על התשובות.

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  15. שלום לכולם, לאחורנה הייתה לי התאבקות קשה עם עצמי ואני צריך את עזרתכם. האם כדאי לי לקחת את הP5KC של אסוס: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=P5KC&affiliate=zap או את הP35C של ג'יגהבייט: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GA-P35C-DS3R&cart=11838574175777983〈=heb בתודה, אור כהן.

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  16. Started by LiorZi,

שלום, אני כנראה קונה כרטיס מסך של EVGA מארה"ב ועל הדרך ראיתי באתר שלהם את הלוח הזה שדי קרץ לי מכיוון שאני מחפש לוח mini\micro. ידוע לי שהחיבורים בלוח הם מינימאלים, אבל כמו שאמרתי - זה מה שאני מחפש. ללוח יחובר כרטיס מסך GTX 680 ומעבד i5 3570K. http://www.evga.com/Products/Product.aspx?pn=111-IB-E692-KR מעולם לא היה לי מחשב עם לוח של EVGA, וגם היה קשה למצוא ביקורות על הלוח (מצאתי רק 1), אודה לכם אם תתנו את דעתכם. תודה!

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  17. Started by alex125,

שלום לכולם אני רוצה לקנות למשחב זיכרון עכשיו יש לי כמה שאלות חשובות לי 1. אני חייב שגדול של זיכרון יהיה דומה למה שיש לי כבר לדוגמה יש לי 256 ואני רוצה 512 או יותר? 2. אני חייב שחברות של זיכרונות יהיה דומים לדוגמה אני רוצה לקנות KINGSTON ויש לי חברה שאני לא זוכר את שם שלה? יש לי כנסה DDR רגיל 400 למי שמכיר מישהו שמכור זיכרון טוב שיגיד לי תודה על עזרה שלכם!!!!

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  18. Started by Jules Winnfield,

פתחתי ליבה רביעית האטלון II X3 שלי והכל עבר בהצלחה חוץ מזה שחסר לי L3 cpu -z validation http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1622805 למה?

19. Started by Bright Moon,

חברת Elpida הכריזה על שבבי DDR3 חדשים מתוצרתה, בנפח של 1Gbit ובמהירות של 2.5Gbps, או PC3-25000 - כלומר 3,125MHz (!!!). זו קפיצה גדולה מאוד ביחס לזכרונות קיימים הנושקים למהירות של PC3-16000, או 2,000MHz. כל זאת, במתח סטנדרטי של 1.5V - בתקן DDR3 רגיל (!), בנוסף לתמיכה במתחים נמוכים עד 1.2V במהירות 1.8Gbps או 2,250MHz - עדיין במהירות גבוהה מהזכרונות הקיימים בשוק... אני בטוח שהשבבים האלו יציגו שיפור משמועתי בביצועים - במיוחד בשילוב עם Core i7 עם שלושה ערוצי DDR3. עם זאת, אין עדיין תג מחיר למודולים (כי אין עדיין ייצור בכמות גבוהה והשבבים עדיין לא יצאו לשוק בתוך סטיקים) - אבל זה לא יהיה מפתיע אם הזכרונות יעלו בערך כמו שאר המחשב (לפחות).

20. Started by jungle-man,

שלום לכולם ברשותי לוח INTEL מדגם 975xbx עם מעבד Intel 6320. התקנתי את תוכנת הניטור של הלוח שמראה מתחים וטמפרטורות ושמתי לב כי המעבד מקבל באופן קבוע מתח נמוך מידי (אמור לקבל 2.5V ומקבל בפועל פחות מ1.5V). במחשב ספק THERMALTAKE 400W. עקב העובדה שמותקנים במחשב 6 (!) HD אני משער שהספק כח לא מספיק לכלל המערכת וזוהי התוצאה (חוץ מהמתח של המעבד שאר המתחים בלוח תקינים). האם החלפה של הספק לגדול יותר תעזור? יש למישהו עוד רעיונות לגבי מתח המעבד?

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  21. Started by Dn2k,

הורדתי את CPU-Z הכי אחרון 1.38 ושאני מנסה לפתוח אותו הוא מחזיר לי שגיאה בדרייבר לא רושם איזה ואומר שהוא יפתח אבל ללא נתונים הוא מראה לי את נתוני המעבד ואת שאר הנתונים לא... יש למישהו מושג?

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  22. אז קודם כל תודה שנכסת! אלה פרטי הביוס: [ BIOS ] BIOS Properties: Version Award Software International, Inc. Release Date 04/07/1999 Size 256 KB Boot Devices Floppy Disk, Hard Disk, CD-ROM, ATAPI ZIP, LS-120 Capabilities Flash BIOS, Shadow BIOS, Selectable Boot, EDD Supported Standards DMI, APM, ACPI, ESCD, PnP Expansion Capabilities ISA, PCI, AGP, USB וזה דגם לוח האם: [ Motherboard ] Motherboard Properties: Manufacturer http://www.abit.com.tw Product i440BX-W977(BX6 Rev2.0)

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  23. האם הייתם מקבלים לוח אם מחנות שהקופסא של הלוח מעוכה בתחתית בפתיחה מגלים שהורידו את הסלוטייפ מהניילון אנטי סטטי ושמו חדש ונכון יש את הקוצים מאחורה של ההלחמות אז לשקית יש חורים מזה משניי הצדדים ועל החורים של הקירור יש סימנים נקודות של שמן\מים. החנות אמרה שזה היה אצל מישהו והוא החזיר בחזרה לחנות ולא היה שימוש. הייתם מקבלים או דורשים חדש?

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  24. הדגמים השולחניים הראשונים בדור הבא מבית אינטל מציגים רמת יכולות מבטיחהלכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.