עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. חשבתי ללכת על מעבד AMD XP 1900 לוח Gigabyte GA-7VAX ולא חשבתי על זיכרון ספציפי אבל כנראה DDR 333mhz 256MB או 400mhz איזה זיכרון כדאי לי לקנות? ובכלל, יש איזה שינויים שכדאי לי לעשות? התקציב שלי הוא 1300 פחות או יותר תודה.

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  2. ברצוני להרכיב מחשב HTPC רכשתי כרטים HAUPPAUGE-150 חשוב לי שבעתיד אוכל לשדרג את המחשב כשיהיה לי יותר תקציב ואשמח לקבל חוות דעת לגבי המארזים האלה http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10798 http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2935 תקציב למעבד וללוח אם ש"ח 600-1000. כמה שפחות עדיף. תודה

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  3. Started by ybzon,

לגיגה ביט יש 2 לוחות 8PE800 8SQ800 הציפסט של SYS לא נבדק לאורך זמן והאם כדאי לקחת זה עם הכרטיס רשת או להשתמש בשלי מתוצרת אינטל מה לבחור תנו לי נימוקים משכנעים שאלה אחרת שקשורה לפורום אחר אבל תנסו לעזור לי אם אני לוקח את 8SQ800 ניתן לנצל כונן קשיח של מקסטור בגלל ATA133 ולווסטרן דיגיטל זה כונן איטי ולו יתאים לוח עם ATA100 אני שם גם כרטיס מסך ATI 9500 שהוא AGPX8 האם זה נכון ואם כן הוא צריך להתאים ללוח 8SQ800

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  4. היי יש לי לוח אמ מסוג GA-MA770-UD3 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3302#sp וזיכרון מסוג psd22g8002 שזה בעצם 2GB , יש לי 2 סטיקים כאלה, והייתי רוצה להרחיב ל8, חשבתי לקנות את זה שזה בעצם סטיק אחד של 4GB , ואולי אפילו שניים, כך שיהיה לי בעצם 12GB זיכרון אבל אני לא סגור איך הלוח אם יקבל את זה שיש לי זיכרונות מאותו סוג אבל עם קיבולת שונה האם יהיה לי שינוי כלשהו בביצועים אם הקיבולת של הסטיק החדש (4) שונה מהקיבולת הנוכחית (2) ? האם כדאי לי לקנות שני סטיקים של 4 ולהחליף אותם במקום מה שיש לי עכשיו ? מבקש את עצתכם

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  5. להכניס? כי פירקתי אותו כדי לנקות אבק ושכחתי את הצורה שבה הוא היה :-X וחזרתי אותו בצורה שהוא יכניס אוויר האם זה בסדר כי שאלתי מישהו והוא אמר לי שצריך להכריב אותו שהוא יוציא אוויר אבל לפי התרשים של הלוח אם אני רואה שהכנפיים בצורה שמכניסה אוויר וגם כשמרכיבים אותו ככה שהוא יוציא אוויר הכנפיים נתקעות בהיטסינק והמאורר בכלל לא פועל וגם המאורר מעל הסינק של המעבד מכניס אוויר.....

6. Started by eyal00,

הלוח הוא GIGABYTE 965P DS3 הגעתי לחלק שצריך לחבר את החוטים של הRESET והPOWER ובחוברת זה לא מוסבר כל כך טוב. יש למשל את החוט הכחול-לבן של הריסט ובחוברת רשום + ו- ועל החוט עצמו לא רשום. איך אפשר לדעת? על אחד החוטים רשום G,זה אומר משהו?

• 2 תגובות
    • 453 צפיות
  7. Started by gshhar,

יש לי AMD XP 2000 אבל אני יודע שישנם שני סוגים. מה שרשום על הליבה זה: AX2000DMT3C AGOIA0223TPGW יש מצב לאיזה OC קטן איתו?

• 2 תגובות
    • 474 צפיות
  8. Started by עידו אהרון,

איפה הוכל לשאול שאלות לגבי קניית mp3?

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  9. Started by barak_i,

בזמנו היו המעבדים של אינטל 3.4 GHz dual Core עכשיו אני מסתכל על מעבדים ויש Dual Core שהם גרסת E למשל.... Dual Core E-2140... שהוא 1.6GHz.... אז מה יותר טוב??? מה כדאי? אני צריך משהו שיחזיק גם משחקים.... תודה ברק

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  10. Started by guryg,

שלום, אני מנסה להתקין זיכרון 4GB במחשב שלי אשר לוח האם שלו תומך בזיכרון של עד 4GB בשני כרטיסים של 2. כשאני מדליק את המחשב הוא מתרסט מידי פעם (הצליח פעם אחת להעלות את וינדוס אבל נפל. הרצתי את memtest86 והוא מתרסט לאחר 5 שניות (ממש מתרסט ולא מדווח על שגיאה). כאשר אני בודק רק כרטיס אחד כל פעם בכל אחד מהחריצים הם תקינים. הבעיה מתרחשת רק כאשר הם ביחד. ה-bios שלי הוא גרסא אחת לפני הגרסא הכי מעודכנת, אבל העדכון מתייחס רק לתמיכה בדיסק יותר גדול. יש לי מחשב עם לוח אם - MSI: P6NG Neo-Digital עד היום היה לי זיכרון של 2G בכרטיס אחד: Genesis - 2GB Module - DDR2 800MHz CL5 DIMM Part Number: KHX6400D2/2G קניתי שני כרטיסים חדשים: 2GB Module - DDR2 800MHz Part Number: KVR800D2N6/2G …

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  11. נניח שלא מדובר על החלפת הלוח אלא רק תיקונו במעבדה/בחברה. עד 600 שקל? עד 400? תודה עדכון: האם זה הגיוני לגבות 450 שקל על תיקון לוח?

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  12. Started by Miros,

איך הלוח הזה? 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E הוא עובד טוב? מנצל את כל מהירות של המעבד E6300? כרטיס קול טוב? תומך SATA2?

• 2 תגובות
    • 438 צפיות
  13. Started by razorer,

אני צריך לבחור מעבד למחשב חדש. עכשיו הE4400 זול יחסית לE6550 ועולה 640 לעומת 900+, השאלה היא אם ההבדל בביצועים משמעותי? המחשב הוא למשחקים,הורדות ואינטרנט והכרטיס מסך הוא X1950PRO,לא מריץ תוכנות כבדות ותוכנות קידוד. אני מעדיף אינטל על AMD, איזה מעבד של AMD ברמה של E4400? ואיזה לוח עדיף? אני לא עושה אוברקלוק. P31 DS3L או P35 DS3L ההבדל בין הלוחות הוא 130 ש"ח. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  14. Started by sd27,

שלום אני מעונין לרכוש מחשב עבוד מתכנת שעובד מהבית. מתעסק הרבה בקומפילציה ועבודה ONLINE מול נתונים מאינטרנט. רציתי לדעת לגבי המעבד מה כדאי לבחור ( אין בעיית תקציב ) E6750 או Q6600 המחשב יהיו 4 ג'יגה זיכרון תודה מראש שלומי

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  15. Started by mulderfox,

מישהו יודע איך להפעיל את הMEMORY HOLE בביוס של הלוח הזה? יש לי את הגרסה האחרונה של הביוס (1011) ואני לא מוצא את האפשרות..

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by gonikman0,

שלום לכולם, אני מעוניינת לקנות מחשב חדש שישמש למטרות משרדיות ולצפייה בסרטי HD (יחובר למסך Dell U2311H). אימצתי את המפרט באתר, אך ב KSP הקרוב לביתי אין את לוח האם המומלץ Asrock H61M/U3S3. איזה לוח אם נוסף מומלץ (אשר קיים ב-KSP)? :s05: תודה רבה!! אלנה

17. שלום! כן אני יודע שיש כזה נושא, אבל אמרו לי לפתוח נושא משלי למקרה שלי, אז פתחתי יש לי בעיה בזכרונות(DDR1) כל הסלוטים תפוסים אצלי, הזכרונות אמורים ליהיות 400(200) אבל הם 334(167) זה קרה לאחר שהוספתי זכרון[(שני סטיקים) (שתומכים ב 400] המפרט נמצא בצד, אשמח לעזרה(בלי לעשות OC כי אני לא בOC) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  18. Started by sPoiled,

מה ההבדל בין הצ'יפסטים האלה^ בעיקר בין X38\X48 ל- P45 ולצ'יפסט החדש של NVDIA (לא זוכר איך קוראים לו). ממש תודה.

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  19. יש לקרובת משפחה שלי לוח אם H55M-S2H והזיכרון שלה מאוד נמוך מחשב נחנק נתקע כל הזמן DDR3 2GBX2 =4GB שמתי לה זיכרון פייג' פייל X3 לא עוזר זה עדיף מכולם לפני זה היה נתקע כל חצי שעה , עכשיו יש לי אפשרות להוציא ממחשב ישן DDR3 4GBX2 ולשים לה אבל זה ממחשב שאני משתמש בו מדי פעם כמו מחשב 2 , ויש אפשרות נוספת לקנות J4005N D2P ב 120 שקל יש בו מעבד בילד אין מובנה סלרון 2 ליבות חלש 10W אבל הוא ברמה של האיי 3 530 פחות או יותר אותה רמה לפי ה PASSMARK שכל הליבות עובדות וזה אמור להיות רק לאינטרנט ואולי צפיה בסירטונים VLC אני אשים לו 2 סטיקים של DDR4 4GBX2 במקום DDR3 , שווה את ההשקעה ?

20. Started by idle`,

חבר שלי רוצה את הלוח הבא כי הוא טוב ויותר זול מהSTRIKER EXTREME שהוא חשק בו אז אפשר להשיג אותו באיזה חנות?? עדיף כמה שיותר קרוב לפתח-תקווה http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=307&model=1558&modelmenu=1

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  21. Started by shloosh,

אני ממש מתלבט מה לעשות, לקחת 2 סטיקים של 512 מגה של A-DATA 3200. או לקחת 512 מגה של a-data viesta ?? עקרונית אני כן מתכנן אוברקלוק לזיכרון,אבל הוא בסה"כ ייתן שיפור של אולי 10-15% במהירות,לעומת בכלל כפול כמות זיכרון, שגם ייתן לי אוברקלוק נחמד,וגם אם לא ייתן לא נורא בעיקרן הכל יהיה עדיף על ה-512מגה 2700 שלי.

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  22. באתר של גיגה בייט (וגם בדיסק שמגיע עם הלוח) יש דרייבר לציפסט Sis 655 גירסה 1.13 ראיתי באתר של סיס עדכון גירסה חדשה agp115.exe http://download.sis.com/sisdlc/driver_list.jsp צריך לאשר ולבחור ציפסט יוטיליטי ו AGP התקנתי אצלי וראיתי שיפור של 55 נקודות ב 3DMark2001 SE מעבר לכך לא בדקתי עדיין עם משחקים, מקסימום יש אפשרות ל uninstall בנוסף ראיתי שהדרייבר מתאים כנראה לכל הציפסטים של SIS

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by nimrods,

שלום לכולם..! אני חושב שאולי כדי לי לשדרג את המחשב הישן שלי שסתם יושב בבית חשבתי אולי להחליף לו מעבד/לוח אם/זכרון/ (לקנות) חשבתי על מעבד: Intel core 2 duo e4700 tray (אם) לוח אם: Gigabyte GA965GDS4 ו2 זיכרונות של: kingston DDR2 1024MB 533MHz CL4 מה אתם חושבים איך המחשב יהיה..?. תודה לעוזרים..!! nimrods[br]פורסם בתאריך: 6.04.2008 בשעה 14:59:14 נוו מה אתם לא רוצים לעזור..?? מה אתם יבשים..?!?!? :'(

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  24. Started by DANIELK27,

אני צריך תעזרה שלכם בהתאמה של זכרונות ללוח האם הבא: לוח אם MSI P35 NEO 7.1 1GLAN P35 עכשיו מותקן זיכרון: 2G DDR2 800 MUSHKIN צ.ק M2GDDR2800 ויש ברשותי זיכרון של קינגסטון: KVR800D2N6/2G האם הם יכולים לעבוד ביחד?

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  25. Started by squeal,

חיפשתי באתר של אסוס בקשר ללוחות שתומכים בקונרו והיה רשום בנוגע לכמה לוחות את pcb r2.0

• 2 תגובות
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.