מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
256MB ddr kingsone pc3200 הזיכרון הזה ב 200 שקל שווה? איך אני ידע אם זה מתאים למחשב שלי?
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
טוב חבר'ה תשמעו, המחשב שלי די ישן, אני לא כ"כ מאמין שהמודולות זיכרון שלו הן DDR, אבל ככה רשום ב CPUZ. יש דרך בירור ודאית לגבי סוג הזכרונות למה אלה זכרונות PC2100 ממש ישנים (PC2100 למי שעצלן לעשות את החישוב זה 133MHz) דרך אגב הלוח הוא HIS MotherBoard Via P4X466/8233 P4 S478 הלוח עצמו תומך DDR, רשום את זה על הקופסה שלו מצורפות בזאת תמונות:
-
- 10 תגובות
- 801 צפיות
-
-
יש לי במחשב זיכרון פנימי 512 מגה בייט, 333 מגה הרץ. אני רוצה להוסיף עוד 512 והשאלה אם זה בסדר שמה שאני יוסיף יהיה 400 מגה הרץ? תודה מראש צריך תשובה דחוף אם אפשר אני מודה לכם!
-
- 7 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום, את השאלה כבר שאלתי בכותרת... אבל יש לי עוד כמה שאלות שאלות, אני יכול לדוגמא אם יש לי 128 זכרון במחשב להוסיף עוד 256 או שאני חייב להוסיף כרטיס דומה במהירות שכבר יש לי.. ונכון גם יש כל מיני מהירויות mhz לכרטיסי הזכרון... זה משנה סתם דוגמא אם יש לי 128 133mhz אני יכול להוסיף לו 256 400mhz או שזה חייב להיות דומה? עוד דבר, מה יקרה אם אני יתקין אקס פי כאשר יש לי 128 זכרון פנימי, זה יעבוד אבל בצורה איטית או שבכלל לא יעבוד. ואחרי שחיברתי את הזכרון הפנימי צריך לעשות משהו במחשב או שזה לבד נקלט וזהו? מצטער על כל השאלות אני פשוט לא מבין בזה כל כך.... תודה רבה לעוזרים!!!!
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני יודע שעדיף אני לא יודע מה ההבלדים ביוק אומקיםVENICE ההפרש הוא 50 שקל שווה את ההפרש ? ATHLON 64 3000 WINCHESTER BOX 939 909 NIS ATHLON 64 3000 VENICE 939 BOX 959 NIS
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
הציעו לי בחנות מסוימת זיכרון של Ceon במקום של Kingston. הם טוענים שהמודלי זיכרון של Kingston מיוצרים ע"י Ceon, לכן עדיף לקנות Ceon, מקבלים אותה איכות ואחריות לכל החיים במחיר זול. נראה לכם נכון? למה לא ראיתי אף חנות באינטרנט שמוכרת אותם?
-
- 8 תגובות
- 760 צפיות
-
-
כי אני רוצה להחליף את ה 9800 בקרוב...אבל אין לי תקציב למעבד חדש...
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
NCP 512MB PC3200 DDR 400 ב239 שקל במקום 325 המחיר הכי זול בארץ היישר מהיבואן בפנדה מחשבים??? הדבר הכי מעצבן זה שרק עכשיו אני שם לב שהמכירה הקבוצתית הזאת הסתיימה.
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
התקציב הוא עד 240$ מwww.newegg.com המטרה היא אוברקלוק כמובן כמה גבוהה שיהיה ניתן ולהשאיר את התזמונים נמוכים, המחשבה הראשונה שלי הייתה TCCD האלה: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820141194 צ'יפים TCCD וPCB של BRAINPOWER לפי הביקורות הם מעולים. אבל במחשבה שניה חבל לבזבז את כל המתח שהלוח הזה נותן חוץ מזה שTCCD לא נותן תזמונים הדוקים, בקיצור BH-5. רציתי את הMushkin Redline החדשים אבל הם out of stock. בקיצור אני מחפש המלצה לBH-5 הכי טובים שאפשר למצוא ב240$ מניו-אגג בלבד. AMD64 3000+ Venice DFI Ultra-D תודה!
-
- 10 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד 3000+ 64bit ולוח אם של GIGABYTE K8N-ULTRA ו-WINDOWS XP SP2 מזהה שהוא רץ רק על 1800MHZ הוא אמור לרוץ על 2000MHZ מה אתם חושבים הבעיה ואיך אני אמור לפתור אותה ?
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי רוצנה לקבל המלצה על לוח חדש שקניתי . ללוח קוראים EXTREME של ELITE GROUP בכל חנות שהייתי אמרו לי שהלוח לא טוב ולא אמין אשמח לקבל תשובה בתודה מראש גיא
-
- 9 תגובות
- 732 צפיות
-
-
קניתי 2 מעבדים ב KSP אחד AMD SEMPRON שאותו קיבלתי עם קופסה גדולה אורגינלית הכוללת חותמת של AMD מדבקה שאפשר להדביק על המחשב וקירור עם חותמת של AMD בקיצור הכל תקין. קניתי גם מעבד AMD 64 BIT ובKSP נתנו לי את המעבד רק בקופסת פלסטיק ללא חותמת הקופסה כבר היתה פתוחה וללא מדבקה וללא שום חותמת והקירור שקיבלתי בכלל של חברה אחרת ולא של AMD בקיצור בכלל לא כמו הSEMPRON. 1.האם אני יכול לדרוש מדבקה? 2.האם אני יכול לדרוש קירור תואם אורגינל של AMD ולא סתם משהו שנתנו לי? 3.האם זה חוקי/תקין איך שהם מכרו את המעבד ותואם לאיך שהחברה AMD מצפים שימכרו את המעבד שלהם? לפני שאני ניגש להחזיר או לדרוש את הדברים הנ"ל אם מישהו יוכל לענות לי על זה כדי שאדע מה נעשה לפי התקנות ומה לא.... תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של איפוקס, EP-3VBM+ http://www.epox.com/USA/product.asp?id=EP-3VBMplus עוד מעט בא החופש הגדול ואני רוצה להתחיל להתעסק עם לינוקס ושרתים. בשביל שאני לא אקנה סתם שרת ב 800 שקל לחודש ואני אבזבז כמה חודשים בשביל להבין מה אני עושה, אני רוצה לבנות לי שרת מחלקים שיש לי בבית, ובהמשך אולי אני אהפוך את המחשב ל HTPC.. חסרים לי 2 דברים, שכרונות ודיסק קשיח. אין לי בעיה עם הדיסק הקשיח אבל יש לי עם הזכרונות. זה מה שכתוב באתר על הלוח הזה, מצאתי זכרונות PC 133 (הם מתאימים נכון?) אני לא חושב שאני צריך כאן יותר מ 256 מגה זיכורון ואני גם לא רוצה להשקיע הרבה, חיפשתי זיכרונות ומצאתי 2כמה סוגים, הנה ה2 שחשבתי עליהם: SDRAM 256MB PC133 OEM 8 Chips Memory SDRAM 256MB PC133 OEM 16 Ch…
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
חברה שלום. מה ההבדל אם אני קונה שני מודולים של זכרונות KINGSTONE לדוגמה, כל אחד 512MB ושם אותם במחשב כערוץ כפול, לבין מצב בו אני קונה זכרונות KINGSTONE עם אותם נתונים אבל שבאים כ - DUAL CHANEL KIT
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
N מספר טבעי ההנחה הטבעית שלי הייתה שהזכרונות (DDR400) יפעלו במהירות הכי גבוהה שבה הלוח תומך (DDR266). אבל כמובן שלא שווה לי לקחת את הסיכון אם זה יכול לדפוק ת'לוח ו/או ת'זכרונות. אז... יכול להגרם נזק או שמקסימום המחשב לא עולה??
-
- 11 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אז ככה זה המחשב החדש שלי, רציתי לשמוע תגובות מה דעתכם על התוצאות amd 3500 venice msi k8n neo 4 platinium nforce4 ultra 1*512MB - מחר אני יביא עוד 512 (זכרונות ג'נרים) 6600gt leadtek extreme edition עשיתי טיפה OC פה מ 2.2GHZ ל 2.4GHZ והתוצאה של המעבד עלתה בערך ב-1000 [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
http://news.com.com/Apple+to+ditch+IBM%2C+switch+to+Intel+chips/2100-1006_3-5731398.html?tag=nefd.lede שבוע הבא ההכרזה... חברת APPLE מפסיקה את השותפות עם חברת IBM, ארוכת השנים, במסגרתה המחשבים שלה השתמשו במעבדי ה POWERPC. זהו צעד הסטורי של החברה, כאשר משנת 1994, היא השתמשה רק במעבדים אלו... מעכשיו תעבור החברה להשתמש במעבדי INTEL במחדשבים שלה. כמובן שישנם השלכות כמו הפיכת כל התשתית ומערכת ההפעלה למחשבים מבוססים מעבדי INTEL, דבר שאומר שבעתיד, אולי יצליחו להשתמש בכל מחשב מבוסס X86 למערכת ההפעלה הפופולרית של APPLE בשם OS X... יש לציין, כי נושא זה עלה בכותרות מספר פעמים בעבר בגדר שמועות שלא התבססו, אך כעת נראה שזהו השלב הסופי, ואכן APPLE תעבור למעבדים של INTEL.
-
- 10 תגובות
- 875 צפיות
-
-
כן אני יודע שאני מזיין לכם תמוח קצת בזמן האחרון... לא נורא מה דעתכם על הלוח : VIA Mini-ITX EPIA SP13000 SP-13000 CN400 1.3GHz בשביל HTPC? Processor - VIA C3/ VIA Eden EBGA processor Chipset - VIA CN400 North Bridge - VIA VT8237 South Bridge System Memory - 1 DDR266/333/400 DIMM socket - Up to 1GB memory size VGA - Integrated VIA UniChromePro AGP graphics with MPEG-2 decoder /MPEG-4 Accelerator Expansion Slots - 1 PCI Onboard IDE - 2 X UltraDMA 133/100 Connector Onboard Serial ATA - 2 SATA Connectors Onboard LAN - VIA VT6103 10/100 Base-T Ethernet PHY Onboard Audio - VIA VT1617A 6channel AC' 97 codec Onboard TV Out - VIA VT1623 TV Encoder Onboard 1394 - VIA VT6307S …
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
-
והאם גם אני חייב להחליף מערכת הפעלה? מה אתם ממליצים, תודה.
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
n force 3 לא תומך ב SLI ובטח שלא ב PCI EXPRESS אני פוחד שעוד שנתיים בערך יפסיקו לייצר AGP כפול8 האם זה בסדר אין לי מה לדאוג הלוח אם הוא של ג'יגה בייט AGP כפול 8 זה כם טוב ויישאר טוב??
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם מסוג GIGA BYTE GA-K8NS-939 וכרגע יש לי זכרון של קינגסטון 2*256 אני רוצה לשדרג את הזיכרון יש לי עוד 2 סלוטים פנויים האים אני חייב לשים עוד 2*256 או מספיק אחד של 256 וסוג החברה חייב להיות זהה או שאני יכול להוסיף A-DATA? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 459 צפיות
-
-
יש לי זיכרון של 256 sdram ואני רוצה לקנות 2 סטיקים של 256 ddr במהירות 400 מגה הרץ לוח האם שלי הוא ecs p4vmm2 האם אני אוכל לשים על הלוח הזה זכרונות די דיאר?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג לוח אם + מעבד + זיכרון ב1500 שח רצויי משהו שעובד טוב אם משחקים וריבוי משימות
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אנא הסבירו לי את ההבדל האמיתי בין (בצורה שגם מבין לא גדול יבין) : Asus A8N-E nVIDIA nForce4 Ultra ל Gigabyte GA-K8NF-9 nVidia nForce4 ל Gigabyte GA-K8N Ultra-9 nForce4 ולמי הייתם מציעים לקנות כל אחד מהלוחות הנ"ל
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-