עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by the-f-master,

מתי מתועדים לצאת בערך מעבדי הNEHALEM?והאם צפויות להיות עליות משמעותיות בביצועים עם מערכת הכוללת מעבד כזה לעומת מערכת עם מעבד פנרין?והאם בשלב הראשון המעבדים יהיו בארכיטקטורת 45NM או 32NM?(או פחות?)

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by kub,

שלום לכולם אני מתלבט בין 2 הלוחות בשילוב עם המעבד 3800X2. אני לא מתכנן אוברקלוק בכל מקרה!! פשוט אני מאוד אוהב את הערכות שבבים של NVIDIA ויש לי איתם נסיון טוב. אני לא מכיר את הVIA הזה האם בלי אובקלוק הם יתנו לי את אותם ביצועים בדיוק? תודה קובי.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by motorishta,

קניתי 2 זכרונות של קינגסטון כל אחד 256, 400 MHz יש לי לוח ASUS PAS800D זה דואל עכשיו הורדתי את התוכנה cpu z ומראה לי 200 MHz איך אני יכול לדעת שזה באמת 200? ולמה לא 400? הרי אם הלוח הוא דואל אז צריך להיות לי 800 MHz לא? תקנו אותי בבקשה אם אני טועה.

• 19 תגובות
    • 977 צפיות
  4. Started by bck,

שלום אני רואה הרבה מאוד סוגים לציפסטים של אינטל , כמו 845 ועוד כל מיני מספרים דומים מה ההבדלים בניהם?

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by nimrod342,

שלום, אני מעוניין להוסיף זיכרון ראם ו-ssd כדי לשפר ביצועים במשחקים ובמערכת (שיהיה גם יותר מהיר) מעבד: i7 950 לוח אם: EX58-UD3R - ערכתי כרטיס מסך: gtx 760 ספק כח: corsair vs 550 (של 550 וואט). (עם נצילות 80+) מארז: cooler master k282 זיכרון ראם נוכחי: 4gb. דיסק קשיח: 500 gb זיכרונות: איך אני יכול לבדוק איזה זיכרונות יש לי? אני מעוניין לשדרג לעוד 4gb ראם (בסך הכל 8). שיהיה אמין. וssd משהו זול, מהיר, אמין ובערך של נפח 120 gb. תקציב: 550 ש"ח, עדיף לחסוך עם ניתן. חריגה: 50 ש"ח ערכתי תודה לכל העוזרים!

• 19 תגובות
    • 3.7k צפיות
  6. Started by Mike_Shinoda,

שלום, חברה שלי רוצה לקנות מחשב נייד קטן וקל בתקציב של עד 2500 ש"ח. כרגע היא מתלבטת בין טאבלט 10.1 עם תחנת עגינה מה שיהפוך אותו לנטבוק/טאבלט היברידי לבין נטבוקים בקטגוריה באותו התקציב ופחות או יותר באותו המשקל (עם תחנת העגינה כמובן) מעבר לשאר ההבדלים שהם די ברורים. ההתלבטות כרגע היא בגזרת המעבד. המעבדים שבעיקר ראיתי בתקציב הזה: Atom Z3470 i3 4010U Pentium N3530 או N3520 (שנראים די דומים) האם מישהו יכול לעשות לי סדר איזה מבין המעבדים הללו עדיף? לדרג אותם או משהו? בתכלס כל מה שהיא עושה זה בעיקר עבודה משרדית. במקרה הקיצוני קצת כותבת תווים בסיבליוס אם מישהו מכיר או עורכת קצת בפוטושופ. הנטייה היא דווקא לנטבוקים אם כי הטנרספורמר של אסוס עם ההארד דיסק במקלדת קורץ לה.…

• 19 תגובות
    • 4.1k צפיות
  7. אני כנראה הולך לקנות השבוע זכרונות סמסונג, והשאלה איזה צ'יפים לדרוש מהמוכר. ואם אפשר קצת פרטים על הזכרונות (מה הבאס המינימלי שהם יגיעו לי אליו - במידה ואני אפול על זכרונות לא ממש אוברקלוקרים), ומה המתח הממוצע שהצ'יפים האלה דורשים... תודה (:

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. טוב זה מחשב לאחיות שלי וגם קצת לי עד שיהיה לי מספיק כסף לקנות מחשב בשבילי... וזה מחשב ל3-4 שנים בערך... ומה היתרונות של 775 לעומת ה-478??? ואיזה מהם יותר מהיר???

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. יש לי צ'יפסט של SIS וכרטיס GF6600 ואני רוצה לדעת מה התוצאות שלכם מהשילוב הזה. לי זה עושה בעיות ואני רוצה לשמוע מה זה עושה אצלכם. (לא צ'יפסט חדש מדי של SIS )

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by amisha,

אני צריך המלצה ללוח ומעבד של AMD 64 ביט OC יהיה ודיי הרבה לדעתי ( יש כבר זיכרון 500MHZ ...) צריך תמיכה ב AGP כי אני נשאר עם הכרטיס מסך שלי איך ה NF4 לדעתכם ? הגבלת מחיר :2700 +-

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by composite,

שלום לכולם. המחשב שלי בן חמש שנים כבר, אם לא יותר... והגיע הזמן להחליפו. אני מתכוון לקנות מחשב רב-תכליתי חזק \ גיימינג. הדבר העיקרי שמונע ממני לרכוש כבר עכשיו הוא ההבנה שלי שהמעבדים החדשים - Broadwell - ממש מעבר לפינה... רציתי לשאול: 1) כמה קרובים המעבדים החדשים באמת? 2) האם שווה להמתין להם, ולמה? תודה

• 19 תגובות
    • 3.9k צפיות
  12. Started by MiOB,

כן, אל נא תהיו מופתעים. ;D המחשב הישן (בן 9.) מורץ כרגע על PIII 667MHz ו-512MB, וישנה בעיה תמידית; המחשב נתקע / מאתחל את עצמו מחדש פעמים רבות וברציפות, בכל שלב כלשהו. כלומר, התקיעה / האתחול יכולים להתבצע בטעינת מערכת ההפעלה (Windows XP), בעת גלישה באינטרנט, ב-POST, הבנתם את העניין. העניין, שמתסכל אותי כל-כך, היא העובדה שהמחשב יכול לעיתים לרוץ ימים שלמים ללא רבב. בעבר, כשקיבלתי הרבה שגיאות / תקיעות / אתחולים, עשיתי פרמוט והתקנה חדשה של מערכת ההפעלה, מה שפתר את העניין לזמן מה, עד שאלה חזרו שוב. מכאן, אני חושש שאולי: 1. הזכרונות תקולים. ניסיתי לבצע בדיקה עם התכנות הידועות והמוכרות, ולא התגלתה בעיה כלשהי. בדרך-כלל, כשהמחשב לא מאתחל את עצמו, ובמקום מופיע BSOD, רוב השגיאות…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. היי, אני לא בטוח שזה תקף לכולם אבל אח שלי ואני קנינו מחשב חדש עם לוח אם Gigabyte GA-EP35-DS3L ומעבד E8400 3 GHZ. משם מה לשנינו היה מוגדר בסטוק שהמעבד עובד על תדר 2.66 גה"צ, במכפלה של X 6. צריך פשוט להיכנס לביוס ולשנות את המכפלה ל X 9 כלומר לתדר הרגיל שלו 3.0 גה"צ. תהנו ומעניין לשמוע תגובות אם זה ככה אצל כולם או שזה סתם צירוף מקרים שלנו.

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by BornToBWild,

היי, רציתי לדעת איזה לוח הכי מומלץ למעבד הנ"ל? כלומר איזה לוח הוא בעל יחס ביצועים-מחיר הגבוה ביותר? OC לא מתוכנן. חשיבות גבוהה לכרטיס הקול המובנה. תודה.

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  15. יש לי מעבד ברטון 2600+ של amd חח כמובן ולוח אם של epox 8rda3+ אני מריץ כל מיני בנצ'ים למערכת ומשווה אותם אחרי זה לאנשים אחרים (תמיד בלי oc) ושמתי לב שיש לי נפילה תמיד בביצועים של המעבד שלא עוקף בביצועיו את המעבדים של 2400 עדין amd, הבנתי שיש לי בעיה מכייון שלפעמים כשאני מפעיל את המחשב הוא מראה לי שהמהירות של המעבד היא 1250 בפוסט (כשהמחשב עולה) ורק אחרי שאני מפעיל ומכבה כמה פעמים זה חוזר ל-2600 (אהה וכן זה אומר oc fail למרות שלא עשיתי שום oc),לדוגמה באקווה מארק ה-cpu שלי מקבל 5,591 והשוויתי את זה לתוצאה אפילו של חבר בעל מעבד 2400 ואחד בעל 2500 ושניהם עוקפים אותי!! 2400 מקבל 5,900 2500 מקבל 6000+ לא יותר ממאה מעל ה-600, ורק אני מזדחל בסביבות 5500 מה זה יכל להיות? הכל חדש ז…

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. דרשתי וקניתי מעבד Q6600 BOX כפי שהבנתי הוא מגיע בחבילה מלאה עם מאוורר של אינטל כאשר הגעתי לבית פתחתי את המחשב וראיתי שעל המעבד שהוא אכן Q6600 יש מאוורר שרשום עליו EVERCOOL שאלתי היא האם עבדו עליי ביקשתי מעבד BOX וכמה גישושים באינטרנט מצאתי את המאוורר שהייתי אמור לקבל (ככה לפחות נראה לי ) חשוב לציין שהמאוורר שלי שחור וקטן ולא כמו בתמונה !! למישהו יש Q6600 BOX איך המאוורר שלו ?? עבדו עליי ?? או שאני טועה ?? הנה האתר המקורי http://www.tomshardware.com/reviews/cpu-cooler-charts-2008,1784-5.html

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. הממ, טוב, כבר הרבה זמן שלא ביקרתי באתר... אז ככה, יש לי כל מיני בעיות במחשב, למשל שאם אני שומע מוסיקה, או רואה סרט, ובאותו זמן (ניקח לדוגמה) אני מתקין משהו, אז הסרט/מוסיקה מתחיל לעשות קולות מוזרים או שהסרט קצת נתקע עד שההתקנה מסתיימת. וגם במשחקים, בהרבה סירטונים הקול קצת משתבש, או שאם יש cutscene במשחק ויש מישהו שמדבר באותו זמן, אז הקול משתמש וכו'. וזו לא בעייה ברמקולים, כי אם אין משהו שמכביד על המחשב, אז אין שום בעיות, ושומעים בסדר גמור. אני לא יודע בדיוק מה הבעיה, אבל אני מנחש שאולי אין מספיק זיכרון. כרגע יש לי 256 זיכרון, ופרח לי מהראש של איזו חברה הוא, אבל הוא צריך להיות דיי טוב, כי בזמנו המליצו לי עליו כאן. בכל מקרה, חשבתי על לקנות עוד כרטיס של 256 זיכרון, אבל למען ה…

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. רציתי לדעת אם יש הבדל מורגש בביצועים של המחשב או במשחקים במחשב שיש בו1 ג'יגה ומחשב שיש בו 512 מגה?

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Oranili,

שלום מישהו מהפורום אמר לי שמצב AHCI זה מצב שמאפשר SATA MODE מלא ! ואצלי הוא DISABLED אז הוא אמר לי שאני עובד על IDE133.. האם זה נכון???

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by ZivX,

? יש אותו בKSP? כמה עולה? האם הוא טוב? תודה.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. כותרת ^ ועוד שאלה, הלוח שמכיל את התכונות למעבד i5 2500k שP55A-UD3 הכיל לi5 760 הוא PH67A-UD3?

• 19 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. בהמתנה לקונרו החלטתי לבצע OC למערכת שלי, אבל נראה לי שהלוח אם שלי עוצר אותי בכל הניסיונות. המעבד פנטיום 4 סוקט 478 3 ג'יגה הרץ. לוח אם ג'יגבייט 648FXP-RZ ספק פאוארסטריטם OCZ 520 זכרונות 1 ג'יגה G.SKILL מארז AURORA ג'יגבייט ביג טייפון. OC לא יציב אפילו ב-3.3GHZ ??? עד לשדרוג הגדול המתוכנן בעוד חצי שנה עד שנה חשבתי שכדאי שאחליף את הלוח אם. מצאתי את GIGABYTE 8IPE1000G. כולל דואל צ'נל. 400 שקל נראה לי סביר להשקעה במערכת כזאת. יתאים ל-OC או שעדיף להישאר עם מה שיש לי? מישהו מכיר לוחות אחרים שמתאימים ל-OC בתקציב הזה?

• 19 תגובות
    • 949 צפיות
  23. Started by ArSBrO,

האם המעבד Pentium 4 3.2 Ghz S-775 2M Cache 64 bit? מתאים ללוח שיש לי שהוא ASUS P4P800SE והאם שווה להשקיע עוד 300 ש"ח על Pentium 4 3.2 Ghz S-775 2M Cache 64 bit? במקום Intel Pentium 4 3.4Ghz 478 800MHz NORTHWOOD HT Tray תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by DakloN,

שלום.. אם אני ישים 2 או 4 ג'יגה זיכרון אני באמת יבחין בהבדל?? או שהוינדוס לא יודע לנצל את זה עדיין...

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by shemiraz,

היי במפרט שלי לאיזה מעבד כדאי לי לשדרג? יש ב 800 ש"ח ככה גם את ה Q6700 וגם את ה Q8200 או שכדאי לקחת מעבד יותר טוב משני אלה? ולא אני לא רוצה את ה e8400... מדובר על שדרוג למעבד quad בלבד. ומה לגבי Q9400 ?

• 19 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.