מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם הציעו לי את הלוח EPOX 8K5A מישהו מכיר ? איך הוא ? מחפש תשובה גם ממי שיש לו אותו בתודה מראש טל
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
איך הם? כדאי? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
במקרה נתקלתי במשהו מאוד מוזר, אני שנה שעברה קניתי זכרונות חדשים (RAM DDR 256X2), עכשיו כשאני בדקתי במקרה את פרטי המחשב עלה לי הדבר הבא: http://img413.imageshack.us/img413/7858/ddxl1.jpg אולי אני לא יודע משהו...? אבל פעם ראשונה שאני רואה - DDR SDRAM ככה ביחד... זה לא אמור להיות רק DDR...? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
קיצר אני אצל חבר שלי , ודוד שלו עובד במחשבים אז לו מלא ג'אנק של מחשבים במחסן , אז חיטטנו שם בכל הדברים , ומצאתי מין כרטיס הרחבה , שכל מה שיש עליו זה סוקט של מעבד!! והיה עליו מעבד!! מהישנים האלה עם הסוקט הישן... ויש אופציה לשים עליו קירור! זה מין חיבור שהוא יותר גדול מ PCI אנין לי מושג מה זה... מישהו יודע?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קמתי בבוקר. היה ריח של שרוף. המחשב היה דלוק (כרגיל) ושהזזתי את העכבר וכלום לא הגיב. כיביתי בלחיצה ארוכה ואז הדלקתי ואין כלום. המנורה של הסידירום ושל הרד דיסק דולקת כל הזמן. איך אני יודע מה שרוף? AMD 1800+ 13 מיקרון
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
ביומיים האחרונים אנו חווים דגות חום שחבל על הזמן. ובתו מי שקוא הבה פה בפורום אני ממליץ לכולם(או יות נכון למי שאין מזגן בחדר מחשב) אם אתם לא עובדים על המחשב כבו אותו . ולא משנה אם יש לכם צלעות קירור חזקות ולא משנה אם יש לכם, איוורור מסיבי במארז. פשוט מאוד : אתם לא עובדים על המחשב, כבו אותו. יש לי מעבד שכבר גמר את הקריירה שלו פשוט כי חם אצלי (טמפ חדר 50%) אל דאגה אני עוד חי ונושם והלכתי לחדר ממוזג. אז אני המלצתי מה שלדעתי הכי כדאי לעשות עם המחשב בימים כאלו, עכשיו כל אחד יעשה כטוב בעיניו.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום החלטתי להעלות גם את המולטיפלייר של המעבד שלי בנוסף לזיכרון שנמצא כבר על 117. המעבד שלי כבר פתוח כך שניתן להעלות את המכפלה בלי שום מוד. אני ניגש לביוס ומעלה אותו ל13 (המקסימום) שומר ומפעיל מחדש. לפי הביוס המעבד נמצא ב1521 Mhz. אבל לפי CPUID המעבד עדיין על 807 Mhz . למה CPUID לא מוכן להתעדכן?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לAMD יש מספרים ענקיים, מחר יצא מעבד ה6GHZ, אבל כשאתה בודק בביצועים, ה6600 של אינטל עוקף אותו בכל התחומים, וזה רק שתי ליבות של 2.4 2.4 כפול 2 זה 4.8GHZ, ד"א שתי המעבדים האלה עולים אותו הדבר... למה AMD רושמים מספרים ענקיים אבל בביצועים הם גרועים יותר? ועוד שאלה: איך זה הגיוני שהמעבד ליבה כפולה 6600 ירד ב700 שקל?
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
קראתי שלא מייצרים יותר לוחות אם שתומכים ב rdram זה נכון? והאם הוא יותר טוב מה ddr 2? ועוד שאלה: מה ההבדל בין sata ל sata 2 ועוד אחת: ide זה החיבור של הדיסק קשיח ללוח אם? ואחרונה: מה היתרון של דואל צאנל על רגיל מה זה אומר שנגיד רגיל הוא בעל נפח של גיגה אז דואל צאנל הוא בעל נפח של 2 גיגה?
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
DDR 400 http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1304&lg=0
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אומרים שיש בעיות כי הוא לא מזהה את המעבד ויש צורך לעדכן את ה- BIOS שיתמוך בליבה החדשה (90) וזה ניתן רק עם מעבד 3500 או 3800 . אם משהוא כבר קנה או התקין אשמח לדעת.
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
קבלו , רשמתי לו בידיוק את הפרטים שכתובים על המעבד שלי , והוא מראה לי את הפרטים המדוייקים עליו , באיזה חודש הוא יוצר מה הוולטג' הרגיל שלו והכל הכל הכל , וגם גולת הכותרת , איזה מעבד הוא אמור להיות ברגיל(2800+ , יש לי מעבד 2800+) : [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שמעו נכון בכל מקום אומרים שהקונרו יותר חזק מ-amd ומה שרציתי לשאול למה כולם ממליצים במפרטים לקנות מעבד amd 3500 במקום קונרו e6300????
-
- 3 תגובות
- 459 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים הביאו בנצ'ים של מרובעי הליבה של אינטל וגם של קונרו כפולי ליבה והיתה מגמה חדה וברורה שכאשר התכנית מנצלת ריבוי ליבות , המרובע ,היה לו כפול ביצועים מהכפול ליבה ולעומת זאת בתכנית שלא מנצלת ריבוי ליבות , המרובע , והכפולי ליבה כמעט השתוו בביצועים . אז השאלה שלי כזאת האם מרובע אמיתי (כמו ש urib/amd אוהבים להגיד ;D ) בתוכנה שלא מנצלת רבוי ליבות , האם יהיה לה ביצועים כפולים מכפולי הליבה ?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נכון בדרישות מינימליות של משחקים כתוב (למשל) : Intel 2GHZ Or AMD Athlon 1GHZ ? אז מה יקרה אם יהיה לי מעבד AMD 64 Bit 3000 בעל 2GHZ , ובאותו זמן יצא משחק שדורש יותר מ 2GHZ למעבד? הרי ל A64 3000 אין יותר מ- 2GHZ ! האם המעבד יריץ את המשחק? מישהו יכול להסביר לי?
-
- 57 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אז ככה AMD חברה המתחרה של INTEL אוקי אז למה רק כרטיסי מסך של ATI שהיא שייכת לAMD עובדים על ציפסטים של INTEL בSLI אז בעצם INTEL מגדילה את המכירות לחברה המתחרה שלה?
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
טוב הוא לא באמת מחפירות קיסריה ,המעבד הוא מחפירות "המחשב הישן מאוד" מעבד בערך בן שבע או שמונה שנים... למישהו יש ניחושים -איזה מעבד זה משקל: 100 גרם אני חושב. (חבר'ה זה ממצא...מתולדות אינטל..) ;D
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב, זה כבר הטכנאי הרביעי שאני מדבר איתו ממתי שאני רוצה לקנות מחשב חדש (אמא שלי, היא כל כך לא בוטחת בי והטכנאים קונים אותה כל כך בקלות...) אז אמרתי לו שאני קונה AMD64 אז הוא אמר לי "לא כדאי לקנות את המעבד הזה זה דגם חדש של טכנולוגיה חדשה יהיו בו הרבה בעיות והמעבד שלך עכשיו (P4 1.6) יותר טוב" הוא המליץ לי לקנות מחשב עוד חצי שנה הבנתי שהוא אידיוט אחרי שהוא אמר שיש לי מעבד מצוין, אבל מה עם החלק הראשון? זה נכון?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח אם של אינטל אבל לא הבנתי איזה זה כי באתר רשום משהו מוזר http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GA-8I945P-G&cart=114594118875398〈=heb לא הבנתי אם זה דגם - GA-8I945P-G או דגם LGA 775 CPU ? ואם הוא אינטל 945 ? ואם הוא מתאים לSATA ,SATA 2 ? רשום שם משהו RAןD מה זה אומר ? ומה זה אומר Intel 945p Chipset for LGA 775 CPU ? מה זה LGA 775 CPU זה חלק שצריך במחשב או לא או לא ? אם מישהו יוכל לענות לי על כול השאלות אפילו בסדר אני ממש יודה לו תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שמעתי שב939 הוא 90 נמ משהו כזה? מזה הדבר הזה?? למה זה טוב??? וצריך לזה לוח אם מיוחד או משהו ?? הקיצר תגידו כל מה שצריך לדעעעתתת
-
- 10 תגובות
- 923 צפיות
-
-
משהו שמע על החברה twiness משהו כזה איך הם ??
-
- 10 תגובות
- 704 צפיות
-
-
קראתי שם שזכרון עשה צרות ... , והוא שם אלכהול על הזכורנות והשאיר את זה כל הלילה בחוץ והבעיה וכאילו הבעיה לא הייתה ... וגם לא חזרה! שלחתי לא איימל אך בדיוק הוא עשה את זה ? ומזה תאומרת אלכהול אך הוא משפיע על רכיב ככה ? ומה הוא הכניס את הזכרון עצמו לתוך בקבוק ? אלכהול נקי או רק ניקה ... זה ממש עניין אותי על הקטע . בבקשה אנשים מישהו אולי ניסה כזה ? דבר או שזה בטוח בכלל או שזה סתם בלוף תודה !
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה הוא כולל והאם הוא טוב : Gigabyte GA-7N400 Pro nForce2 Ultra400 אני יכול לבחור לוח אם בסביבות 650 ש"ח רק של GIGABYTE או ASUS
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
משהוא יכול לתת לי פרוט מדוייק על כל סוגי המעבדים של AMD (לכמה MHZ שווה כל אחד) אני יודע ש1600 =1400 MHZ אז כמה שווים כל השאר?
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קיבלתי דיסקט של זה עם הלוח אם שלי MSI 925X Neo Platinum
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-