עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by itaysk,

למה אומרים לי לקחת AXP1700+ (0.13MICRON( במקום AXP2000+????? מה אכפת לי ההתחממות והאורך חיים ? אני לא עושהOC ...

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  2. Started by Hoobastank,

האם הלוח הזה: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5491#ov בסדר למעבד i7 6700? אם הבנתי נכון ללוח יש 6 שלבי ייצוב מתח והמעטפת חום של ה-i7 6700 היא כמו של i5 6500, ככה שלא אמורה להיות בעיה, נכון? אני יודע שH170 תהיה בחירה נבונה יותר אבל מדובר בהוצאה גדולה יותר שלא ממש משתלמת, לא מקבלים פיצ'רים ששווים את האקסטרה כסף(לפחות מהלוחות mATX שראיתי שנמכרים בארץ). וZ170 מיותר כי זה לא מעבד לOC. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Yoni_Maist,

אהלן, רציתי לדעת מה ההבדל בין אלה, ואיזה מהם עדיף לי לקחת אם אני בונה מחשב גיימינג (לא מתכנן OC)

• 1 תגובה
    • 4.4k צפיות
  4. B150M-A LGA 1151 - 4x DDR4 up to 64GB at 2133 MHz - PCIe 3.0 x16 - 2x PCIe 3.0 x1 - 6x SATA 6Gb/s - USB 5Gb/s - 4x USB 3.0 - 6x USB 2.0 - HDMI - DVI-D - VGA - mATX (23.4x20.6 cm) ₪ 373 http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=B150M-A H110 - 2x DDR4 up to 32 GB at 2133 MHz - PCIe x16 - 2x PCIe x1 - 4x SATA 6Gb/s - 4x USB 3.0 - 8x USB 2.0 - VGA - DVI - HDMI (1.4) - S/PDIF - Realtek GbE - mATX (22.6x17.4cm) ₪ 292 http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GA-H110M-S2H אני מבין שביקר יותר, יש יותר USB3, כי אתה משלם יותר שווה אתה מקבל יותר. ביקר יותר בטח יש גם יותר חריצים להרחבה, אני לא מבין בזה אלא היגיון בריא. אבל האם יש הצדקה ללכ…

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by Mike_Shinoda,

שלום, לאור ההכרזות המאכזבות משהו של AMD אתמול רציתי להתייעץ: ידידה שלי רוצה לרכוש מחשב ואני לא בטוח שהיא תרצה לחכות כמה חודשים טובים לדור השלישי של רייזן. (היא מחפשת 8 ליבות ו-16 נימים לפחות) ממה ששמעתי אתמול מהמסיבת עיתונאים של AMD בעצם יהיה אפשר בתאוריה פשוט לשדרג למעבד מהדור השלישי של רייזן בלי בעיה. השאלה היא האם להערכתכם (ברור לי שאף אחד לא יודע בוודאות) שווה להשקיע עוד קצת כסף ב-B450 בשביל אולי להגדיל את הסיכוי שלא תיהיה בעיה עם עדכון ביוס לשדרוג עתידי בעוד שנה-שנתיים-שלוש? או שאין טעם וזה גם ככה חסר וודאות ועדיף ללכת על B350 ולחסוך קצת כסף? (השיקול הוא לא רק הפרש כספי אלא גם היא מחפשת לוח עם 6 חיבורי SATA ואלו מעט יותר נדירים בנוף הי…

6. Started by OmerMel,

אהלן, ראיתי שלוחות אם מסדרת B450 כן תומכים בסדרת המעבדים החדשה אחרי עדכון ביוס. האם יש באמת את הצורך בB550 או B450 יספיק בשביל הגיימר הפשוט?

7. Started by אריק פרלס,

היות ולגבי מפרט מחשב שלם לא ענו לי אני מנסה לברר כמה דברים. האם למעבד 3900x צריך לוח אם x570 או שדי ב b550 ? אני לא מתכוון לעשות oc. בעיקר רינדורים. ואם אכן b550 האם יש המלצה על חברה ודגם ספציפים שהוכח כטוב. המליצו לי באתר אחר על b550 aorus elite בזמן שאני חשבתי על x570 asrock steel legend או שאולי עדיף b550 aorus pro? הזכרונות שאני מתכוון להשתמש ב 2*16 3600mhz. וכרטיס מ. כנראה 3080. תודה רבה לעונים.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Shay Bar,

שלום. יש למישהו נסיון עם הרצה של מעבד 12600 (רגיל, לא דגם K ) על הלוח אם שלמטה, האם נתקלתם בבעיות : ASUS PRIME B660M-K D4 LGA1700 B660

9. Started by Discreet,

שלום לכולם ! רכשתי לפני כמה זמן מחשב מפרט Intel 3570 B75 - d3h Gigabyte 16gb Kingston Ocz agility 3 120gb ssd Wd caviar blue 1tb Gtx 660 gigabyte High power 500w עכשיו יש לי אפשרות להחליף את הלוח אם לh77 או z77 בתוספת ההפרשי מחירים .. המחשב ברובו גיימינג ועבודות גרפיות כבדות ותלת מימד לא מתוכנן אובר קלוק האם שווה לי להשקיע את התוספת כסף של ה140 - 250 שח בשביל לוח אם יותר טוב ? מה ההבדלים ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Xebu25,

יש לי שאלה לאנשים פה בנוגע ללוח אם B75M של gigabyte בלוח אם הנוכחי שלי יש 5 כניסות אודיו מאחורה ויש לי 5.1 רמקולים x530 של לוגיטק.. הרמקולים מתחברים ב3 כניסות (כמו אוזניות) בצבע שחור/ורוד/ירוק.. וראיתי שבלוח הזה יש רק 3 כניסות (אין שחור) אבל לפי האתר שלהם כתוב שהוא תומך ב5.1 ערוצים.. האם אוכל להשתמש ברמקולים שלי עם הכרטיס הזה? תודה רבה

11. Started by Klayhamn,

אני נתקל בעמדות סותרות בעניין אז שואל פה כדי לראות אם תוכלו לעזור לי להכריע את התעלומה הזו - אני מתכוון לרכוש מעבד 13600K אני מתכוון לרכוש DDR5 עם קלוק של 6000MHZ ו-CL30 אני מתכוון לרכוש לוח B760 של ASUS האם יש חוסר תאימות בין הדברים האלה? נתקלתי מצד אחד בעמדה שאומרת שב-B760 מספיק טוב ושאין צורך ב-Z790 אם אין לי כוונה לעשות OC (אין) או בחיבורים הנוספים (אין). ומצד שני - נתקלתי בדיווחים בפועל ודיונים על אנשים שמתמודדים עם טמפ' גבוהות מאוד ו-THROTTLING עם מעבדי "K" על לוחות B660 או B760 - ובגלל חוסר היכולת לעשות UNDERVOLTING הם לא יכולים לפתור את הבעיה... (ולא ברור לי עדיין האם נפתרה או לא נפתרה ב-BIOS). הסיבה …

12. Started by ls10,

שלום לכולם, שמתי לב שלH87 יש יותר יציאות usb וחיבורי sata, ובנוסף יש לו תמיכה בraid וב rst . מישהו הבין למה הכוונה? במה זה יותר טוב? האם שווה את הכסף? אשמח לתשובה במהרה, לירון

13. Started by shibby15,

michter al hanglit pshot any bhol. ven evrit bmikldet reiti baiza atar kniyot shhloh-em abit at7 max2 ba etchlhm bli Backplate ma ze omer??

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by אריה7,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב AMD מבוסס Athlon 939. ברשותי 1 ג'יגה זכרון DDR2 533 ממחשב אחר. האם אוכל להשתמש בזכרון זה? כלומר, אני יודע שAMD תומכים רק ב-DDR בקצב 400, אך האם זה יעבוד? או שאני צריך לקנות זכרון חדש? תודה

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  15. Started by crazyfunk,

שלום, אני מריץ האקינטוש ורוצה לקנות מחשב חדש לעריכה - תקרת תקציב 15 אלף. בפורומים של הOSX86 ממליצים על הBadAxe2 כי הוא עובד בתאימות יחסית והחומרה שלו מזוהה דיי בקלות ע"י מערכת ההפעלה... כמו גם העובדה שהוא נחשב לאמין ויציב. (זה מה שהם אומרים) אני כרגע מתכנן לרכוש עמו את הQ6600 המפורסם וברגע שיירדו מחירי הPenryn לעבור ל45nm בקלות. 1. שאלתי היא האם הBadAxe2 תומך בדור החדש של מעבדי אינטל? 2. כמה כוננים קשיחים אני יכול לחבר אליו ואיך הוא עם raid? ובכלל אשמח לשמוע ביקורות שלכם עליו... אני לא אובר-קלוקר עצבני.. אולי אשמור את האופציה הזו, וכן אעשה איזה אובר קלוק רגוע.. בגדול חשובה לי יציבות ותאימות לדור הבא של מעבדי אינטל 45nm. חשבתי בגדול על הP35 כי הבנתי שהוא מאוד טוב וכן תואם …

• 5 תגובות
    • 558 צפיות
  16. שלום, בביוס של BAD AXE 2 במעבד ללא אובר קלוק (לא רוצה אוברקלוק) אבל המליצו לי להפעיל enhanced ל POWER של המעבד מה שבעצם מספק CURRENT יותר יציב למעבד. האם מצב זה הינו מומלץ? כמו כן זכרון 800 של GSKILL שני סטיקים של 2 גיגה. היה מקודם על 1.84V שניתי את זה ל 1.88 ואני מרגיש לאחר שני שנויים אלו VISTA עובד יותר חלק. מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  17. Started by crazyfunk,

רציתי לדעת אם הוא מתאים לדור הבא של המעבדים של אינטל (45NM) הייתי קונה את הP35 - אבל אני מתכנן להריץ HACKINTOSH עליו והבנתי שיש יותר תאימות לBAD AXE... (תקנו אותי אם אני טועה). כרגע אני מתכנן לרכוש איתו לפחות Q6600 ושוב איזה כרטיס מסך שירוץ טוב על HACKINTOSH. אגב הבנתי שהוא לא תומך בDD3? נכון? IS IT REALLY BAD? כסף לא שיקול פה... רק ביצועים מול תאימות להאקינטוש...

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  18. Started by SharonSx,

BAD AXE 2 ב 850 ש"ח, שווה? (210.50$) וגם E6600 ב 1040 ש"ח, שווה? (259$) חישבתי לפי הדולר של היום.. 4.0158 מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  19. Started by Esparco,

היום הגיע לי הלוח אחרי מימוש אחריות וקיבלתי את ה REV 305 מישהו יודע מה ההבדלים המשמעותיים בלוח??

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  20. Started by מוסון,

שלום כולם אני בונה מחשב לאולפן הקלטות ומתלבט בין שני לוחות האם הנ"ל. לא OC ולא בלאגן , רק צלילים. צריך עצה דחוף, מה עדיף ?

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by most,

יש איזהשהי תוכנה חינמית שעושה banchmark לרכיבי מחשב(חשוב לי יותר למעבד)??? אני יודע שיש גרסאות חינמיות של 3DMARK אבל אין שם את כל האפשרויות...

• 2 תגובות
    • 445 צפיות
  22. Started by Vatos-Locos,

עד כמה הם קריטיים, ומה הערכים הסבירים שלהם. בנוסף לזה, איפה לאזעזל אני יכול לבדוק בוינדוס T1\T2 ? (ב EVEREST המידע לא ברור).

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  23. Started by Southpark,

http://hardocp.com/news.html?news=MjU2OTYsLCxoZW50aHVzaWFzdCwsLDE= שימו לב שרשום שה SpiderMan 3 HD מרונדר כמעט בזמן אמת X: מעניין איזה פייט המעבדים החדשים יתנו מול ה-CORE2 של אינטל, אבל ללא ספק, אנחנו רק נרויח P:

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  24. Started by shtrodel,

הרכבתי מחשב עכשיו עם מעבד ברטון 2400 והוא נותן לי 1350... נראה לי קצת לא? הוא נמצא ב-13.5X100 אגב הלוח הוא ecs 741gx-m (בלי תגובות על החומרה.... אני יודע לבד..... תהיו בטוחים שיש סיבה...)

• 15 תגובות
    • 914 צפיות
  25. Started by YakiTraki,

האם כדאי ללכת על הבארטון בעל הקאש המוגדל ובעל באס של 333 מגהרץ או על הת'ורובראד בעל באס זהה ומחצית הקאש? איזה מהמעבדים יעניק ביצועים טובים יותר Overall? בבקשה, רק מי שבאמת מבין עניין יענה. תודה.

• 3 תגובות
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים