עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. בשעה טובה!! :yelclap: http://computers.walla.co.il/?w=/4/622856

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by sdfzxc,

עד כמה הם פחות טובים ? האם שניהם יציבים על LANPARTY ULTRA-D ? האם מוכרים אותם בארץ (במלאי) ?

• 37 תגובות
    • 2k צפיות
  3. ברצוני לקנות את האסוס Z97-A, האם יש אופציות אחרות מלבד KSP או Ivory? תכננתי לרכוש את זה אצל TMS, כי הם נחשבים ליותר אמינים, מה גם שהמחיר זול אצלם ב-50 שקל, אך לדאבון לבי גיליתי שהסניף שלהם נסגר ובאם הבחירה היא בין KSP או IVORY, מה עדיף? האם אחד מהם מייבאים את זה דרך יבואן הרשמי?

4. Started by guynagdai,

הייתה לי בעיה במחשב שהייתי בטוח שהיא כשל בלוח אם. (המחשב נקנה לפני חודש ותמיד הייתה הבעיה). הלכתי למקום שממנו קניתי את המחשב והמחשב היה שם כמה ימים, אחרי כמה ימים המוכר אמר לי שכנראה הספק כוח לא מספיק חזק בשביל הכרטיס מסך וכל החלקים אז אני צריך לשלם לו עוד 300 שקל והוא יחליף לי ספק כוח. אני לא הסכמתי להוסיף לו כסף, אז הוא החליט שהוא ינסה להחליף לי את הלוח אם שבאחריות ואולי הבעיה תסתדר. המחשב נשאר אצלו עוד יום, והיום הלכתי לקחת ממנו את המחשב. הבעיה באמת הסתדרה אבל עכשיו אני פתחתי את המחשב ואני רואה שיש לוח אם שונה לגמרי. הלוח שהיה לי לפני הוא: GigaByte GA-MA69G-S3H והלוח שיש לי עכשיו הוא: Gigabyte GAM68SMS2L בדקתי מחירים בזאפ ויש הבדל של 70 שקל בערך לטובת הלוח הקודם. וגם…

• 33 תגובות
    • 2k צפיות
  5. בגדול,אין לשוק המעבדים עוד לאן להתקדם נכון? ההתקדמות לא משמעותית.

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by Lirux,

אני רוצה המלצה ללוח טוב למעבד intel Pentium D 920 הלוח צריך להיות טוב לאובר קלוק (שהמעב יוכל לעשות 4000 מגה הרץ בערך) שיהיה לו כרטיס קול מובנה טוב ככל שאפשר ושיהיה בסביבות ה800 שקל

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by cyberX,

אני עומד לרכוש מחשב חדש, הייתי רוצה דעה מקיפה יותר על ההבדלים המהותיים בין שני הלוחות האלה GA-Z77-D3H GA-H77-D3H וגם על ההבדל בין המעבדים האלה של I5 , מה שראיתי משמעותי זה המשהו שקשור לגרפיקה , 4000HD מול 2500HD לא מצאתי תשובה לגבי ההבדלים ואיך הם באים לידי ביטוי. תודה

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  8. שלום עמדתי לקנות לוח abit nf7 ומעבד amd barton 2500 אך בזיגזג מציעים את המעבד רק עם שנה אחריות ובנוסף עלי לקנות בנוסף מאוורר למעבד. לדברי זיגזג התחלף מפיץ בארץ וכרגע קשה להשיג את המעבדים. מאחר שאני מחפשת מחשב זול (אך טוב) לא נותרה לי ברירה כי אם ללכת על מעבד סלרון (אין לי כסף להשקיע בפנטיום 4) אני טועה או שיש חלופות נוספות?

• 42 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by J.allmighty,

שלומות, מפרט: p4 3.0 HT זיכרון geil 400 2x512 powercolor 9800 pro ______________________ איזה לוח אתם ממליצים ? ביצועים חשובים לי... תודה רבה

• 35 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by danielbr,

טוב לפני קצט יותר משנה (ב-6.7.01 ליתר דיוק) קניתי מחשב שאמור היה להיות P4 1.4 GHZ אבל המוכר נתן לי P41300 MHZ וגם מעבד של 423 פינים! אז מה אתם מציעים לי לעשות ללכת למוכר ולבקש להחליף או שההבדל כל כך קטן של כדאי? וגם האם באותו תאריך היה מעבד בעל 473 פינים והוא נתן לי את הפחות טוב בעל 423 פינים?

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by Nadler,

היי אני בדיוק בשלבים של קניית מחשב לצורך עריכת מוזיקה (cubase on windows 7) ואני מתלבט בין שתי האופציות הבאות : (בהנחה שאין הפרש בין המחירים ביניהם) intel i7-920 + X58A UD3R Gigabyte נגד - AMD FX 8350 + GA-870A-USB3L [זה לא גדול יותר בכוונה] - הולך לשלב עם הארדיסקים SATA 2 וזכרון 1333 8 Gb תודה לעונים

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by RayZ,

כפי שאתם רואים יש לי לוח כזה במפרט המחשב (בחתימה). הלוח עושה בעיות.. עשיתי השוואת בנצ'מארק והוא ממש חלש - בקרוב יוחלף. כשסיפרתי על כך לאחד המשתמשים שמדברים כאן וגם איתי ב Messenger (ואני לא אזכיר את שמו),הוא ענה לי.. טוב,תראו את השיחה: מצפה לתגובות.. בבקשה , יום ראשון אני מחליף את הלוח ואני צריך לדעת לאיזה בדיוק.

• 38 תגובות
    • 2k צפיות
  13. מאגר הנתונים של מבחן הביצועים Sandra מזמן לנו היכרות ראשונה עם דגמי ה-Core i7-7700K, ה-Core i7-7500U וה-Core m7-7Y75 עוד לפני שהחליטה לפטר כעשירית מכח האדם שלה ולחסל את שבבי הסמארטפונים והטאבלטים, אינטל ביצעה שינוי משמעותי כשסיימה למעשה את אסטרטגיית ה-Tick-Tock המפורסמת שלה, במסגרתה המטרה המוצהרת הייתה להביא ליטוגרפיית ייצור חדשה לשוק בכל שנתיים (ושסייעה לה להשתלט על שוק ה-x86 בצורה כמעט מוחלטת), והחלה באסטרטגייה חדשה שבה עדכון תהליך ייצור בכל שלוש שנים, עם תוספת של דור נוסף שמטרתו לבצע 'אופטימיזציה' לזה הקודם. קו המוצרים הראשון תחת הגישה החדשה מיועד להיות זה שלKaby Lake, שיגיע לקראת סוף השנה הנוכחית – ויהווה את סדרה מספר 7 של משפחת ה-Core, כפי שאנחנו מגלים עתה …

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by HaVoC_850,

ממה שהבנתי לכל מעבד יש דבר שנקרא סטפינג בבילון מפרש את זה -version of a microchip (=גרסה של ציפסט) אבל זה עדיין לא אומר הרבה אני מסיק שזה קשור לתאריך היצור של הציפסט אבל איך יודעים מה התאריך הטוב ביותר מבין הסטפינגים השונים? יש אתר לזה או שככל שהסטפינג גבוהה יותר אז המעבד איכותי יותר ועם פחות "באגים"? תודה לעונים

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by Or ei,

ראיתי בזיגז יש את הזכרונות סמסונג 2700 (הם בתכנון שלי) שמעתי פה מישהו אומר שאלה לא הזיכרונות "המפורסמים" שאיתם אפשר לעשות OC רצחני ? אם כן מישהו יכול להסביר לי אולי במה הם שונים מה"מפורסמים"??

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by Satlan,

חברה, מה אתם אומרים על הלוח Abit Fatal1ty AN8 SLI שווה קנייה ? קבלו לינק http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=246 לי הוא נראה משהו בן זונה לגיימרים ! תגובות בתודה מראש

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  17. ידיעה מענינת כדי לשבור את עניני השגרה של Conroe vs The World. חברת Cray הידועה כיצרנית מחשבי על הודיעה כי תבנה את המחשב המהיר בעולם ("Codenamed "Baker) עבור ORNL. המחשב יבוסס על מעבדי AMD Opteron ויכיל 24,000 מהם וישמש למחקר בתחום האנרגיה והננו-טכנולוגיה. הוא יוכל לבצע one-petaflops לשניה, כלומר 15^10 חישובי נקודה צפה בשניה - יותר מפי שלושה מהמחשב המהיר ביותר הקיים היום. מקור: http://news.zdnet.co.uk/hardware/emergingtech/0,39020357,39276005,00.htm

• 33 תגובות
    • 2k צפיות
  18. אני מתלבט נורא אם לקנות מחשב נייד או מחשב רגיל אני נורא רוצה נייד ואני רוצה המלצה על מפרט הכי פ33תי שיש למחשב נייד , המחיר לא משנה , אני רק רוצה שיפעל פ33ה ויפעיל כול משחק חדש ובבקשה תכתבו לי כאן מפרט מדוייק לחלקים הכי טובים בעולם כיום , כי עם זה אני הולך למוכר בארץ , או שבוע הבא בארה"ב ואני רוצה לדעת איזה חלקים שהיו במחשב, אהה ועוד משהו קטן , אחרי שתכתבו לי את המפרט תכתבו שם גם את סוג המעבד וכרטיס מסך קול...... ויש לי שאלה גם לגבי חברות , איזה חברה הכי מובילה במחשבים ניידים : המון אומרים : DELL ויש אומרים IBM וגם THOSHIBA אני לא יודע כבר מה לקנות *ותגידו בי קשר למה שכתבתי לכם עכשיו , מה אתם מציעים יותר מחשב נייד או מחשב רגיל??

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  19. שלום אני רוצה לשדרג את המחשב שלי אבל לא כל כך יודע לאיזה כיוון ללכת. הבעיה שלי היא כזאת: מצד אחד זה מחשב ביתי שאני ובני משפחתי משתמשים בו לדברים יומיומיים כמו גלישה באינטרנט, אופיס, תיכנות, קצת משחקים וכ"ו. מצד שני, אני משתמש בו כמעבדה ביתית ללמוד ולהתאמן בכל מיני טכנולוגיות מידע שמצריכות שרת יותר רציני (כמו למשל Hadoop clusters). לצורך כך יצרתי מספר VM's ועליהם התקנתי את הכל. יש לי שטח דיסק גדול והרבה זיכרון אבל המעבד הוא רק i5 2500. גם כרטיס המסך כבר ישן. בקיצור, אופציה אחת היא להחליף כרטיס מסך ומעבד לאחד האינטרלים החדשים יותר. אלא שלמיטב הבנתי ההבדל בביצועים כמעט לא יורגש. אפשרות אחרת שחשבתי עליה היא ללכת לכיוון של שרת אמיתי. לקנות לוח אם של שרת ומעבד Opteron עם 8-16 ל…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  20. לאחר הרצת תוכנת EVEREST קבלתי כמה הצעות ליעול המחשב והראשונה היא: Suggestion: SSE is not supported. Upgrade your CPU to speed up applications optimized for SSE. מה זה SSE? איך אני מצליח במערכת ההפעלה של חלונות 2000 (פרופשונל) להתעסק עם ה SSE? איך אני יכול לעדכן אותו? ואיך בעצם אני פותר את הבעיה?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  21. האם כדאי לא לקנות את האסוס סטריקר? התקלות שכל הזמן מדברים עליהם יפתרו בעזרת עידכון ביוס או שזה בעיית חומרה ורק הלוח החדש יותר יהיה מתוקן? ואם לא כדאי לקנות אז איזה לוח אם כן כדאי לקנות שיגיע לרמה של הסטריקר? והאם עדיף את ה ASUS P5N32-E SLI LGA 775 NVIDIA nForce 680i SLI ATX Intel Motherboard - Retail או בכלל את ASUS P5W DH DELUXE/WIFI-AP LGA 775 Intel 975X ATX Intel Motherboard - Retail במקום (הבעיה שאני קונה כרטיס מסך 8800GTS) ואז זה לא תומך בSLI

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  22. מעבד אקסטרים מוביל הופך היום רשמית לבר-השגה עבור קהל רחב יותר של משתמשים - האם השקה שלישית של אותו המעבד היא צעד ראוי? התשובה בפנים לכתבה

23. Started by Aviad6,

אחרי הורדת המחירים שהייתה לאינטל מה מחיר המעבד של הE6600 ושל המעבד בעל 4 MB זיכרון המוך ביותר במחיר למה אני מחפש אם אפשר ליד המחיר הנוכחי תוסיפו גם את המחיר שהיה

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  24. אני לא משחק משחקים במחשב והוא משמש בעיקר לעיבוד גרפי ,וידאו ושימושים כלליים. יש לי אפשרות לקנות זכרונות DDR400 של חברה כמו A DADA 512 ב260 ש"ח וב1000 ש"ח לשים 2 ג'יגה או שמבחינת ביצועים עדיף לקנות 1 ג'יגה של חברה איכותית יותר? חשוב לי שהפעילות הכללית של המחשב תהיה מהירה מאד וכן פריסת וידאו וקבצים בזיפ או בראר.

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by חיקיים1,

AMD FX 9590 'Centurion' Benchmarks surface http://www.guru3d.com/news_story/amd_fx_9590_benchmarks_surface.html תמונות והשוואות ביצועים בקישור לא הבנתי אם ניתן עוד לעשות OC ל- 5GH מעבד ? לא הבנתי מה ההבדל בין 8350 שמגיע עם OC ל- 4850 GH לבין 9590 ?

• 20 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים