עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי. החלפתי כבר ספק - לא עזר. הבעיה היא כזאת: אני מריץ משחק כבד, וכל פעם לאחר 15 דקות בערך המחשב כולו נתקע. באופן קבוע. עשיתי memtest, החזיר תשובה שהכל תקין. אבל כשהוצאתי סטיק אחד והשארתי את השני בפנים, אפילו שהעברתי אותו בכל הסלוטים, המשחק נטען עד כדי כך שאני נאלץ לאתחל את המחשב, כלומר, דקות ארוכות. ה-Memory ב-Task manager על 100%. דרישות המערכת המומלצות של המשחק 8 GB, וסטיק אחד אצלי זה 8 GB. כלומר, כשאני עם סטיק אחד ולמשחק לוקח להטען דקות ארוכות וה-FPS על 0 והכל תקוע, והדרישות הם של נפח זיכרון זהה, זה אומר שהמשחק לא אמור להתנהג בצורה כזאת. נכון? ניסיתי לשים כל אחד מהסטיקים לבד בכל סלוטים, כלומר, שמתי אחד בארבע, לא עזר. הוצאתי. שמתי שני בכל הסלוט…

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  2. http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=%2Fibo%2Frepositories%2Fstories%2Fm1_2000%2Fskira20060523_433278.xml&origin=ibo&layer=hp&layer2=headarticle&layer3=technology

• 34 תגובות
    • 2k צפיות
  3. אני מתלבט נורא אם לקנות מחשב נייד או מחשב רגיל אני נורא רוצה נייד ואני רוצה המלצה על מפרט הכי פ33תי שיש למחשב נייד , המחיר לא משנה , אני רק רוצה שיפעל פ33ה ויפעיל כול משחק חדש ובבקשה תכתבו לי כאן מפרט מדוייק לחלקים הכי טובים בעולם כיום , כי עם זה אני הולך למוכר בארץ , או שבוע הבא בארה"ב ואני רוצה לדעת איזה חלקים שהיו במחשב, אהה ועוד משהו קטן , אחרי שתכתבו לי את המפרט תכתבו שם גם את סוג המעבד וכרטיס מסך קול...... ויש לי שאלה גם לגבי חברות , איזה חברה הכי מובילה במחשבים ניידים : המון אומרים : DELL ויש אומרים IBM וגם THOSHIBA אני לא יודע כבר מה לקנות *ותגידו בי קשר למה שכתבתי לכם עכשיו , מה אתם מציעים יותר מחשב נייד או מחשב רגיל??

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by Or ei,

ראיתי בזיגז יש את הזכרונות סמסונג 2700 (הם בתכנון שלי) שמעתי פה מישהו אומר שאלה לא הזיכרונות "המפורסמים" שאיתם אפשר לעשות OC רצחני ? אם כן מישהו יכול להסביר לי אולי במה הם שונים מה"מפורסמים"??

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by Fungus Funk,

זכרונות 2GB 800MHZ הכי טובים ומשתלמים מבחינת עלות/תועלת עד 1600 ש"ח + OC מתוכנן אפשרות לחריגה קטנה אם יותר משתלם ..

6. ברצוני לקנות לוח אם עם כרטיס גרפי און בורד וצ'יפסט INTEL 965 התקציב הוא 1000 שקלים. וחשוב שיהיה PCI-E X16 כי אני מעוניינת להוסיף כרטיס מסך תומך DX10 כשיצאו הזולים יותר. תודה חשוב לציין כי אני לא הולכת לעשות OC

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  7. אני מחפש לוח אם למחשב חדש ולא יודע אם לקחת דגם עם כרטיס מסך מובנה ויציאת HDMI בלוח ( אני מתכוון בעתיד לחבר את המחשב לטלוויזיה LCD 32 בחדר השינה) . האם הכרחי חיבור כזה או שאפשר גם לקחת לוח עם יציאת VGA או DVI ולחבר אותו לטלוויזה כזאת וכל העניין של ה-HDMI זה רק לאיכות טובה יותר מחיבור רגיל ? והאם קיים לוח שאינו כולל כרטיס OB אך עם יציאת HDMI ?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by danielbr,

טוב לפני קצט יותר משנה (ב-6.7.01 ליתר דיוק) קניתי מחשב שאמור היה להיות P4 1.4 GHZ אבל המוכר נתן לי P41300 MHZ וגם מעבד של 423 פינים! אז מה אתם מציעים לי לעשות ללכת למוכר ולבקש להחליף או שההבדל כל כך קטן של כדאי? וגם האם באותו תאריך היה מעבד בעל 473 פינים והוא נתן לי את הפחות טוב בעל 423 פינים?

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by Director,

מה דעתכם עדיף ? אני מחפש שילוש (לוח אם מעבד זיכרון וכרטיס מסך) במחיר דיי נמוך, מה העדיפות ל 2120 או ל 955 של AMD? (ד"א - איזה כ"מ אני יוכל לקנות שלא יהיה צוואר בקבוק ועם ספק 450W?) תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  10. לאחר הרצת תוכנת EVEREST קבלתי כמה הצעות ליעול המחשב והראשונה היא: Suggestion: SSE is not supported. Upgrade your CPU to speed up applications optimized for SSE. מה זה SSE? איך אני מצליח במערכת ההפעלה של חלונות 2000 (פרופשונל) להתעסק עם ה SSE? איך אני יכול לעדכן אותו? ואיך בעצם אני פותר את הבעיה?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  11. הי חברה יש ברשותי מעבד2.8GHZ מרובע ליבות של אינטל Q9550, על המעבד יושב לו זלמן נחמד ובנוסף יש 4 מאווררים במארז.(2*12 סמ ועוד 2*9סמ) כאשר אני מריץ מספר אפליקציות אני נותן להם לעבוד "רק" על שני ליבות וזאת על מנת שיהיה לי עוד כח עיבוד לצרכים בסיסיים רגילים (אינטרנט הורדות צפיה בסרטים וורד אקסל וכו') רצתי לשאול מס' שאלות: 1.האם שימוש תדיר 24\7 ללא כיבוי כמעט בכלל במשך נניח שנה שלמה יכול להזיק למעבד? יש לציין כי שני הליבות שפועלות נמצאות כל הזמן ב100% והסך הכללי של שימוש המעבד הוא בערך 60%. האם זה שוחק\הורס? האין כל תפקידו של המעבד לתת עבודה ומערך המאוורים לתת תמיכה על מנת לשמור עליו? אני יודע שהיצרן מוציא לשוק את המעבד אחרי שעבר בדיקות מחמירות ועם אוברקלוקינג אני יכול להגיע א…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by Aviad6,

אחרי הורדת המחירים שהייתה לאינטל מה מחיר המעבד של הE6600 ושל המעבד בעל 4 MB זיכרון המוך ביותר במחיר למה אני מחפש אם אפשר ליד המחיר הנוכחי תוסיפו גם את המחיר שהיה

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  13. מעניינת אותי השאלה הזאת ??? אז ככה: איזה מעבד הכי חלש שיכול לנגן סרט כזה עם 1/2 גיגה RAM בלי עזרת כרטיס מסך? איזה מעבד הכי חלש יכול לנגן HD גם עם 1/2 גיגה RAM, תוך כדי עזרה של כרטיס מסך כמו gf 8400? תציינו בבקשה כמה RAM נדרש. תודה.

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by HaVoC_850,

ממה שהבנתי לכל מעבד יש דבר שנקרא סטפינג בבילון מפרש את זה -version of a microchip (=גרסה של ציפסט) אבל זה עדיין לא אומר הרבה אני מסיק שזה קשור לתאריך היצור של הציפסט אבל איך יודעים מה התאריך הטוב ביותר מבין הסטפינגים השונים? יש אתר לזה או שככל שהסטפינג גבוהה יותר אז המעבד איכותי יותר ועם פחות "באגים"? תודה לעונים

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by aquarius,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=10218 אין לי את הבעיה של החום אם זה משנה ונא לא להכנס לוויכוח אינטל/AMD

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  16. שלום עמדתי לקנות לוח abit nf7 ומעבד amd barton 2500 אך בזיגזג מציעים את המעבד רק עם שנה אחריות ובנוסף עלי לקנות בנוסף מאוורר למעבד. לדברי זיגזג התחלף מפיץ בארץ וכרגע קשה להשיג את המעבדים. מאחר שאני מחפשת מחשב זול (אך טוב) לא נותרה לי ברירה כי אם ללכת על מעבד סלרון (אין לי כסף להשקיע בפנטיום 4) אני טועה או שיש חלופות נוספות?

• 42 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by vesago,

שלום לכולם... אני הולך לשדרג את המחשב בקרוב ואני צריך להחליף לוח אם, עכשיו... אני חשבתי ללכת על לוח ה sis745 של חברת msi. הסיבה שאני בוחר בו היא מפני שיש לו מחיר נמוך (יחסית) וצריכת חשמל נמוכה, וגם העובדה שלא שמעתי שום דבר רע עליו (ביצוע מקסימלי משחק עדיפות משנית אצלי) עכשיו... מישהו ממכם שמע משהו רע על השבב (בעיות תאימות,נפילות וכו...) היתי שמח עם תעזרו לי.

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by dids22,

אפשר קצת פרטטים על זה ?? למה זה עוזר וכד'

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  19. שלום, אני מרכיב מפרט שישמש למחקר ועבודה. תוכנות דומיננטיות שאעבוד איתן הן Fluent (לכאורה תומכת בריבוי ליבות) ו-Matlab ובנוסף - Solidworks. לא מתוכנן לעשות OC אלא אם זה "ממש מתבקש" בהתחשב בבחירת המעבד. קירור: SCYTHE KATANA III, ספק: Seasonic 620W. אני מניח שבכל מקרה אני אקח 3 סטיקים של 2GB @16000MHz (למשל זה, פשוט כי ההפרש מול 1333MHz שולי). זה משאיר 2450 ש"ח למעבד ולוח אם. חשבתי על כמה אפשרויות עם המחירים של IQPC, אני אשמח לשמוע את עצתכם: 1. אינטל i7 930 2.8GHz (מחיר 1453 ש"ח)+ לוח GIGABYTE GA-EX58-UD3R (מחיר: 1017 ש"ח). סה"כ: 2470 ש"ח. יתרון - מעבד חזק עם פוטנציאל OC מטורף. לוח מעולה. חסרון - מעבד ולוח יקרים, אולי לא הניצול הכי טוב של הכסף. 2. אינטל i7 870 2.9GHz (מחיר:…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  20. בעיקרון אף פעם לא עשיתי OC והשאלה שלי אם שווה להשקיע עוד כסף ולעשות את זה. בעיקרון אני משחק משחקים לא הכי כבדים אבל משחקים חזקים אז השאלה שלי מתי המעבדים יוצאים והאם שווה בOC ואם זה מסובך/מקצר את חיי המעבד

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by asaf16,

מישהו שמע על החברה? מכיר אותה? והאם היא אמינה? לא היה לי מקום אחר לשאול, אבל אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון לסלולרי שלי, ומאחר והיא גם מייצרת זכרונות, אז מצאתי לנכון לשאול כאן.

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  22. כמה זיכרון כדאי שיהיה לי למחשב למשחקים-2G\4G האם החברה הזאת טובה לזכרונות Supertalent

• 38 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by Vortex,

קודם כל אני רק רוצה להגיד שאני שמח שהפורומים כאן חזרו... ועכשיו לעניין: קניתי לוח אם של ECS , דגם P4VXASD2 , אחלה לוח (תמונה מצורפת) וגם מעבד Pentium 4 1.7GHz Socket 478 מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  24. אני צריך עוד גיגה זיכרון למחשב, מבחינתי רק קינגסטון. ראיתי 2 דגמים שנראים דומים: Kingston KVR400X64C3A-512MB DDR 3200 Memory - שעולה 339 שקל Kingston KVR400X64C25-512MB DDR 3200 Memory - שעולה 419 שקל. מה ההבדל בין "C25" ל "C3A" ? (נתקלתי גם ב -CL3 , CL2.5). למה הוא יקר יותר? אשמח להסבר ופירוט בהקדם, תודה רבה לעוזרים והמשך יום נעים

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  25. קודם כל תודה לעוזרים, אני מתלבט אם לשדרג את הזכרון או להישאר על 16 לבינתיים. המחשב מיועד לגיימינג עם המשחקים הכי חדשים, לסרטים ועוד דברים בסיסיים. חייב לסגור את הפינה הזו ולהפסיק עם כאב הראש שעשיתי לעצמי

• 8 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים