מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
מעבד אקסטרים מוביל הופך היום רשמית לבר-השגה עבור קהל רחב יותר של משתמשים - האם השקה שלישית של אותו המעבד היא צעד ראוי? התשובה בפנים לכתבה
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
היי. החלפתי כבר ספק - לא עזר. הבעיה היא כזאת: אני מריץ משחק כבד, וכל פעם לאחר 15 דקות בערך המחשב כולו נתקע. באופן קבוע. עשיתי memtest, החזיר תשובה שהכל תקין. אבל כשהוצאתי סטיק אחד והשארתי את השני בפנים, אפילו שהעברתי אותו בכל הסלוטים, המשחק נטען עד כדי כך שאני נאלץ לאתחל את המחשב, כלומר, דקות ארוכות. ה-Memory ב-Task manager על 100%. דרישות המערכת המומלצות של המשחק 8 GB, וסטיק אחד אצלי זה 8 GB. כלומר, כשאני עם סטיק אחד ולמשחק לוקח להטען דקות ארוכות וה-FPS על 0 והכל תקוע, והדרישות הם של נפח זיכרון זהה, זה אומר שהמשחק לא אמור להתנהג בצורה כזאת. נכון? ניסיתי לשים כל אחד מהסטיקים לבד בכל סלוטים, כלומר, שמתי אחד בארבע, לא עזר. הוצאתי. שמתי שני בכל הסלוט…
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב שעבר כמה שנים טובות עם dual boot של ווינדוס והאקינטוש. הווינדוס רץ בסדר אבל הגרסאות החדשות של מק מקשות עליו. המחשב: לוח אם GA-H55M-D2H עם מעבד Core i3-560. אני רוצה לשדרג לו את הזיכרון ל8GB, אך די מתקשה: קניתי בKSP את הזיכרון הזה - ולא התאים - המחשב עולה, מראה לוגו של ווינדוס ונכבה. הלכתי לIvory וביקשתי שיתאימו לו זיכרון, הבחור ניסה להכניס עוד סוג (2x4GB 1333Mhz) ואותו דבר - נכבה (למרות שבמסך פתיחה מראה 8GB זיכרון). הבחור אמר שאין מה לעשות והלוח לא תומך ביותר זיכרון. למרות זאת - רואים במפרט של לוח האם באתר של Gigabyte שהוא אמור לתמוך ב8GB. האם יש לכם עצות? איזה זיכרון יכול להתאים ללוח אם? תודה, דניאל.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני לא בטוח כי זהו הפורום הנכון, במידה ולא אשמח אם התר'ד יועבר לפורום המתאים. רציתי לדעת אם יש דרך לזהות איזה לוח אם קיים במחשב שלי ללא התקנה של תוכנה ייעודית כלשהי. דרך Device Manager או כל מידע אחר שקיים במערכת ההפעלה. תודה, ערן
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם יתאים לי מעבד : AMD Athlon II X3 445 http://skypc.co.il/pl_product~ADX445WFGMBOX~3~0.htm ללוח אם ASUS M2NPV-VM שהתושבת לו היא AM2 לפי זה כן : http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx?SLanguage=en-us&model=M2NPV-VM האם יתכן ? האם לאומת המעבד הקיים שהוא Athlon 64 X2 3800 אקבל תמורה לכספי ? תודה
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
http://www.guru3d.com/news_story/amd_working_on_16_core_processor_with_integrated_pci_express_3_controller.html אולי עדיף לקנות מעבד במחיר 1000$ AMD כך שאני יוכל תמיד להוסיף עוד מעבד ללוח תמיד שארצה .( תמיד רציתי מחשב עם 32 ליבות ) במקום לקנות אינטל כל שנה +לוח חדש וזכרונות לאינטל יש הרבה סיפורים ויחצנים ובפועל לא רואה הבדל כל שנה . אינטל מומחים בלהוציא כסף מאנשים בלי תמורה הולמת.
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קודם כל תודה לעוזרים, אני מתלבט אם לשדרג את הזכרון או להישאר על 16 לבינתיים. המחשב מיועד לגיימינג עם המשחקים הכי חדשים, לסרטים ועוד דברים בסיסיים. חייב לסגור את הפינה הזו ולהפסיק עם כאב הראש שעשיתי לעצמי
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם אפשרי לשים שני מעבדים על לוח אחד? (כמובן לוח שתומך בזה...) אני צריך אותם ליצירת מוזיקה דיי מקצועית, וכל הדברים הרגילים כמו גלישה, סרטים וכו... האם יש דבר כזה?
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה יותר טוב? core 2 quad q6600 2.4 או core 2 quad q8200 2.33 ראיתי ש-q8200 עולה יותר יקר מהשני שהזכרתי אבל השני יותר טוב??? למה הוא עולה יקר??
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
-
ממה שהבנתי לכל מעבד יש דבר שנקרא סטפינג בבילון מפרש את זה -version of a microchip (=גרסה של ציפסט) אבל זה עדיין לא אומר הרבה אני מסיק שזה קשור לתאריך היצור של הציפסט אבל איך יודעים מה התאריך הטוב ביותר מבין הסטפינגים השונים? יש אתר לזה או שככל שהסטפינג גבוהה יותר אז המעבד איכותי יותר ועם פחות "באגים"? תודה לעונים
-
- 31 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. האם הם יהיו מעבדים מרובעי ליבות אמיתי או 2 מעבדים מודבקים כמו Q6600? 2. הם יהיו 1333MHz או כמו הQ6600 שהוא 1066MHz? תודה
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי כרגע 8GB RAM ואני מעוניין להוסיף עוד זיכרון של 8GB RAM. הזיכרון שיש לי כרגע הוא: 8GB DDR3 1600MHz CL10 - 1.5v - PC3-12800 - HyperX Fury Series - 8192MB - HX316C10F/8 איזה עוד זיכרון 8GB RAM הכי מומלץ להוסיף לזה שיש לי? והאם אני יכול להוסיף DDR4 במקום DDR3? מה היתרונות?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני קונה חלקים ומרכיב לבד ורציתי לדעת האם המעבד i7 4790 box מגיע עם משחה טרמית (אם לא אני יקנה tray ) או שיש איזה קירור שאתם ממליצים לי לקנות שכולל איתו משחה טרמית(רק שיהיה מקיאספי או איבורי לצערי אני קונה משם...) תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה ההבדל בין מעבד dual core לבין core 2 due ראיתי בעיתון למכירה שני מחשבים כאלה אני יודע שזה כפול ליבה אבל הdual core היה מהירות 3 גיגה הרץ ואילו core2 due היה מהירות 2.2 גיגה הרץ אבל עלה יותר מהראשון.. למה זה ומה ההבדל בינהם
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי מחשב, עלה הרבה מאוד כסף, נקנה באפריל השנה ועדיין באחריות. נקנה מרשת מוכרת בארץ (לא KSP). אזכיר את שמה במידה וזה יהיה רלוונטי. מפרט : 13900K | gigabyte Auros master זכרון : VENGEANCE® RGB 48GB (2x24GB) DDR5 DRAM 7000MT/s CL40 Memory Kit — Black כרטיס מסך 4090 ספק כוח חברת Corsair דגם HX1200 HX Series Platinum 1200W Active PFC כולל מאוורר 135MM בכל אופן, סימפטומים - מחשב קורס במאמץ - מסכים כחולים או נכבה. לטענת הטכנאי: מחשב רץ חלק עם XMP מושבת, קורס עם XMP פועל. הוחלף מעבד ולטענת החנות - נוסו עשרות קיטים עם אותה תוצאה (השיחות מוקלטות). (קניתי מכספי גם קיט זכרון של…
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
בעיקרון אף פעם לא עשיתי OC והשאלה שלי אם שווה להשקיע עוד כסף ולעשות את זה. בעיקרון אני משחק משחקים לא הכי כבדים אבל משחקים חזקים אז השאלה שלי מתי המעבדים יוצאים והאם שווה בOC ואם זה מסובך/מקצר את חיי המעבד
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לוח אם עבור שרת קבצים ביתי. לצורך כך - עדיף שיהיו לו כמה שיותר פורטי SATA, עשר או אפילו 12. מצאתי 2 לוחות בלבד עם 12 פורטים - אחד הוא של X58 ועולה 1500 ש"ח, והשני הוא של שרתים ולא נמכר בארץ. גם לוחות של 10 לא קל למצוא... נ.ב כן, אני צריך שרת של 12 טרה. אם אתם חושבים שאני משוגע, תסתכלו על הבחור הזה: http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1045086
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפנדה אין בכלל אפוקס ובגלל זה נכנסתי לבעיהי ותר גדולה אחרי כמה התייעצויות החלטתי על לוח אל אביט אבל...שוב פעם, התלבטות ואני מקווה שאתם תוכל לעזור לי להחליט אתם אומרים לקחת את ה ABIT SD7 RAID http://www.exlmarket.co.il/exlmarket2/product-info2/773.17.html או את ה Epox 4G4A+ http://www.exlmarket.co.il/exlmarket2/product-info2/774.1.html ? המחשב מיועד ל 1.6A (ולאוברקלוקינג....)
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג את המחשב שלי אבל לא כל כך יודע לאיזה כיוון ללכת. הבעיה שלי היא כזאת: מצד אחד זה מחשב ביתי שאני ובני משפחתי משתמשים בו לדברים יומיומיים כמו גלישה באינטרנט, אופיס, תיכנות, קצת משחקים וכ"ו. מצד שני, אני משתמש בו כמעבדה ביתית ללמוד ולהתאמן בכל מיני טכנולוגיות מידע שמצריכות שרת יותר רציני (כמו למשל Hadoop clusters). לצורך כך יצרתי מספר VM's ועליהם התקנתי את הכל. יש לי שטח דיסק גדול והרבה זיכרון אבל המעבד הוא רק i5 2500. גם כרטיס המסך כבר ישן. בקיצור, אופציה אחת היא להחליף כרטיס מסך ומעבד לאחד האינטרלים החדשים יותר. אלא שלמיטב הבנתי ההבדל בביצועים כמעט לא יורגש. אפשרות אחרת שחשבתי עליה היא ללכת לכיוון של שרת אמיתי. לקנות לוח אם של שרת ומעבד Opteron עם 8-16 ל…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-