עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by bronco,

איזה לוח אם לסוקט 775 נחשב לאחד הטובים והאמינים בשוק ונותן הכי הרבה פונקציות שימוש למשל מגוון של חיבורים כגון USB, E SATA כמות של חיבורי SATA וכו' בטווח השנה האחרונה

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by Wheel,

http://forums.anandtech.com/messageview.cfm?catid=29&threadid=1915956 E6300@3.29GHz FSB470@7X Multiplier אם סטיק 1 של ראם A-data 667 1:1

• 34 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by Offens1ve,

לי שאלה אני צריך לקנות עכשיו זכרונות למחשב שלי עכשיו יש לי שתי אפשרויות: Patriot 2GB DDR3 1066MHz (פעמיים, סה"כ 4GB) במחיר של 219 או Transcend 2GB DDR 1333MHz (פעמיים, סה"כ 4GB) במחיר של 288 (סה"כ 70 ש"ח הפרש) יש לי באמת צורך לקחת את ה1333? המעבד שיהיה לי הוא i5 760 לוח אם GigaByte GA-H55M-S2 כרטיס מסך LeadTek GTX460

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  4. אשמח לדעת כי לי יש מעבד icore 5 650 ואמרו לי שזה מעבד 4 ליבות אז אני שואל מה ההבדל בין המעבד שלי לבין מעבד של 4 ליבות רגיל ומה המשמעות של המילה icore 7 ו icore 7 תודה

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  5. שניהם עולים בערך אותו הדבר (הQUAD עולה 100 שקל יותר) מבחינת שעון הQUAD יותר מהיר אבל הI7 זה המילה האחרונה. על מה ללכת? ואיזה תושבת יש ל I7 אני מתכוון SOCKET

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by sdfzxc,

עד כמה הם פחות טובים ? האם שניהם יציבים על LANPARTY ULTRA-D ? האם מוכרים אותם בארץ (במלאי) ?

• 37 תגובות
    • 2k צפיות
  7. בעיקרון אף פעם לא עשיתי OC והשאלה שלי אם שווה להשקיע עוד כסף ולעשות את זה. בעיקרון אני משחק משחקים לא הכי כבדים אבל משחקים חזקים אז השאלה שלי מתי המעבדים יוצאים והאם שווה בOC ואם זה מסובך/מקצר את חיי המעבד

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by guynagdai,

הייתה לי בעיה במחשב שהייתי בטוח שהיא כשל בלוח אם. (המחשב נקנה לפני חודש ותמיד הייתה הבעיה). הלכתי למקום שממנו קניתי את המחשב והמחשב היה שם כמה ימים, אחרי כמה ימים המוכר אמר לי שכנראה הספק כוח לא מספיק חזק בשביל הכרטיס מסך וכל החלקים אז אני צריך לשלם לו עוד 300 שקל והוא יחליף לי ספק כוח. אני לא הסכמתי להוסיף לו כסף, אז הוא החליט שהוא ינסה להחליף לי את הלוח אם שבאחריות ואולי הבעיה תסתדר. המחשב נשאר אצלו עוד יום, והיום הלכתי לקחת ממנו את המחשב. הבעיה באמת הסתדרה אבל עכשיו אני פתחתי את המחשב ואני רואה שיש לוח אם שונה לגמרי. הלוח שהיה לי לפני הוא: GigaByte GA-MA69G-S3H והלוח שיש לי עכשיו הוא: Gigabyte GAM68SMS2L בדקתי מחירים בזאפ ויש הבדל של 70 שקל בערך לטובת הלוח הקודם. וגם…

• 33 תגובות
    • 2k צפיות
  9. שלום, אני מתלבט כבר זמן מה בין רכישת מערכת מבוססת Core i3 או Athlon II x4. השימושים הם בעיקר שימושים משרדיים כלליים ועריכה גראפית קלה (למטרות עבודה), אם כי יש בכל זאת צורך בכוח עיבוד מסוים לתוכנות מסוג מסוים בהן אני משתמש. את הדיון המלא עם כל הפרטים שפתחתי בפורום מפרטי מחשב וההמלצות שקיבלתי בעזרתם האדיבה של Rafi921 ו-hw_joe, אפשר למצוא כאן (קצת ארוך). בקצרה, בהתחלה בניתי מערכת מבוססת AMD, אך בעקבות הדיון הנ"ל הסתבר לי שיש לא מעט תועלת דווקא ברכישת מערכת שמבוססת על מעבד Core i3. אולם, למרות הכל יש נקודה שאני לא שלם איתה. בטווח הקצר עד בינוני ל-Core i3 יש יתרונות עבורי (צריכת הספק נמוכה יותר, תדר שעון גבוה יותר, שבב גראפי שמאפשר לחבר שני מסכים במקביל בחיבור דיגיטאלי, וכל זה…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  10. ומה זה משנה אם זה CL PRO או לא?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  11. צריכת חשמל/פליטת החום של האתלון 64 4800+ X2 (כפול ליבות ב 2.4 גיגה הרץ) דומה לצריכת חשמל/פליטת החום של האתלון 64 4000+ (חד ליבה ב 2.4 גיגה הרץ), הבדיקה בוצעה על לוח NF4 SLI עם שני כרטיסי מסך מותקנים. מקור: http://www.hkepc.com/hwdb/athlon64x2-4800-3.htm [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by ashkenazone,

שלום לכולם ותודה על כל עזרה מראש אני מחפש לוח אם למפרט סמפרון AM2 מהחנות logicPC, בתקציב של עד 500 שקל. רצוי לא להתקרב ל500. סביבות ה400 יהיה טוב. היה לי את הג'יגהבייט S2G והיו לו תקלות מהר מאוד עם הכרטיס קול והרשת המובנים, אז אני חושב שאני אמנע ממנו הפעם. האלבטרון KM51PV נראית לי אופציה טובה וגם ה-M2NPV של אסוס. למי שלא שם לב, אני צריך כרטיס מסך מובנה חובה. ואני מתכנן גם לחבר אותו לטלויזיה לצפיה בסרטים, אז אם למובנה יש יציאה מתאימה זה כמובן עדיף, אבל אם אין אז כיצד אני יכול לחבר את המחשב והטלויזיה בעלות מינימום, מהן האופציות שלי בוא נגיד. תודה רבה שוב.

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  13. ברצוני לקנות לוח אם עם כרטיס גרפי און בורד וצ'יפסט INTEL 965 התקציב הוא 1000 שקלים. וחשוב שיהיה PCI-E X16 כי אני מעוניינת להוסיף כרטיס מסך תומך DX10 כשיצאו הזולים יותר. תודה חשוב לציין כי אני לא הולכת לעשות OC

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by Sunny Jim,

קראתי בעיתון שנקרא pc-magazine שככה הוא יקרא... זה נכון? או שהוא עדיין יהיה פנטיום4?

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  15. אני מקווה שההצע יתרחב והמחירים ירדו

16. בס"ד שלום! אני חדש פה, ומקווה לקבל עזרה. אני מעוניין לרכוש מחשב חדש. אני סטודנט שנה א' להנדסת חשמל ואלקטרוניקה, שנכון להיום משתמש במחשב בעיקר לצרכי אופיס ואינטרנט ובעתיד גם MATLAB (אין לי מושג עד כמה). כמו כן, יתכן ואם יהיה לנו מחשב נורמלי נרצה לצפות באמצעותו בסרטים. אני יודע שנכון להיום הדרישות שלי לא גבוהות, וניתן להסתפק במחשב פשוט (זו גם הציפיה שלי, אני לא גיימר ולא מעוניין לשפוך כסף לפח), אבל אני לא מתכוון לקנות מחשב חדש בשנתיים-שלוש הקרובות (לפחות) ורוצה להיות משוכנע שהמחשב שלי יהיה סביר גם אז (ולא יעבוד בקצב צב כמו המחשב הנוכחי). מישהו די רציני במייקרוסופט אמר לי שבשביל הצרכים שלי די במעבד ליבה כפולה עם 2.4 ומעלה, אבל חשוב שהוא יתמוך ב-64 ביט כי עוד מעט הכל יהיה מתא…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by yair_gobani,

טוב יש לי סלרון 1000(טואלטין) המהרתי אותו ל1100 והפעלתי את סנדרה לפי סנדרה המעבד שלי עוקף את הפנטיום 3 1000 ואת האטלון 1000 האם זה נכון?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  18. Started by MWalker,

בהמשך להתלבטותי בקשר למעבדים: אני סטודנט בבצלאל, ואני רוצה לקנות מחשב. אני מתלבט אבל בנוגע למעבד. דבר ראשון, אני צריך לדעת שהוא יהיה מספיק חזק ושכל התוכנות שאני מתכוון להריץ על המחשב יעלו. התוכנות הן פלאש ,מאיה, 3D מקס, פריהנד, אילוסטרייטור, אינדיזיין ואולי קצת פריימייר. עכשיו, תהיתי בין שני המעבדים של אינטל E4400 וה-2180. מה ההבדלים בניהם, והאם ההפרש בניהם במחיר (150 שח) הוא זניח או משמעותי מבחינת ביצועים של אחד מהם? תודה לכל העונים

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by xxgalxx,

שלום לכולם בירשותי לוח אם של asus P5KPL-CM 64BIT עם מעבד של אינטל. השאלה שלי האם אני יכול להגדיל לזיכרון של מעל 4gb? והאם הלוח תומך בDDR3 כי כרגע יש לי DDR2 ואני רוצה להגדיל ל3 ,תודה מראש

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  20. לפנדה אין בכלל אפוקס ובגלל זה נכנסתי לבעיהי ותר גדולה אחרי כמה התייעצויות החלטתי על לוח אל אביט אבל...שוב פעם, התלבטות ואני מקווה שאתם תוכל לעזור לי להחליט אתם אומרים לקחת את ה ABIT SD7 RAID http://www.exlmarket.co.il/exlmarket2/product-info2/773.17.html או את ה Epox 4G4A+ http://www.exlmarket.co.il/exlmarket2/product-info2/774.1.html ? המחשב מיועד ל 1.6A (ולאוברקלוקינג....)

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by Regev,

מה עדיף: מה עדיף, שמעתי שאינטל הוזילו את המעבדים ב-50%. PENTIUM 4 או AMD ATHLON XP, זכרונות DDR PC-2700, שמעתי גם וזה הוכח שזה המעבד (פנטיום 4) שעבר אופטימיזציה לווינדווס XP. לכן אני מתלבט... לא מתכנן אוברקלוקינג, וחשבתי שעם ז\ציוד הקירור לAMD זה יעלה לי כבר כמו מעבד אינטל בלי קירור כלל.

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by Nitsan B,

שלום לכולם. להורים שלי יש מחשב שעובד לפעמים לאט. חשבתי להכפיל את הזכרון במחשב. העתקתי את פרטי הזכרון של הזכרון הנוכחי במחשב (מתוך סנדרה) והזכרון שאני חושב לקנות. הזכרון הקיים: שני סטיקים של: CL-25-4-4DDR 400 512MB DDR PC3200U DDR-200 (2.5-4-4-8 2-11-0-0 הזכרון שאני חושב לקנות: http://cgi.ebay.com/SAMSUNG-512MB-DDR2-PC2-3200-400-RAM-M378T6553BG0-CCCDS-/300490183466?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item45f69c532a מה דעתכם ? האם יתאים והאם כדאי ? תודה,

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  23. שלום לכולם - אני מנסה ליצור מערך RAID0 של שתי קשיחים מסוג HD502HJ של SAMSUNG על לוח-אם מסוג GA-965P-S3 -REV 1.0: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2321#ov גירסת BIOS F14. מערכת הפעלה - Windows 7 Ultimate x64 ניסיתי כל שיטה אפשרית לעלות את ה RAID BIOS של GIGABYTE (הקונטרולר האחראי בלוח על RAID שייך ל- JMICRON). ניסיתי כל דבר רשמי שכתוב באתר כולל ספר המדריך של הלוח וכולל כל מיני מדריכים של JMICRON. ניסיתי CTRL-J , ניסיתי CTRL-G, ניסיתי CTRL-T, ניסיתי TAB. ברגע שאני מגדיר בBIOS את ה Onboard SATA/IDE Ctrl Mode למצב RAID ועושה RESTART , אחרי ה POST מופיע תפריט שנקרא GIGABYTE TECHNOLOGY CORP. PCIE-TO-SATAII/IDE RAID CONTROLLER BIOS V 1.06.XX ואז מתחיל תה…

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by idou,

צריך עזרה בבחירה של מעבד, האם שווה להשקיע 100 ש"ח יותר ב4690 או שזה לחלוטין לא משנה? מה יהיה השוני בפועל? משתמש במחשב בעיקר כדי לשחק ומתלבט בין שני המעבדים. פתוח להצעות נוספות. כמובן שצריך שיתאים לתושבת 1150.

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by none,

של מעבד Pentium 4 ?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.