עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. לאחר ש AMD אחת החברות הענק ליצור מעבדי מחשב הודיעה על יצור מעבד חדש לסידרת המעבדים הניידיים שלה.. היא סוף סוף משחררת אותם... המעבדים יקראו בשמות האלה ML-37, ML-34, ML-32, ML-30, MT-34, MT-32 and MT-30 המחירים ינוע בין 184$ למעבד החלש בסידרה ועד ל 254 למעבד החזק בסידרה מיבחינת ביצועים יש לנו את זה ככה המעבד ML-37 יעבוד על 35 וואט עם מהירות של 2 GHZ ו מגה קאש ב L2 הML-34 יעבוד על מהירות 1.8 GHZ עם אותה כמות זיכרון לאומת זאת למי שאין תקציב יוכל להיסתפק ב ML-28 שהוא יש לו 512 קילובייט קאש ומהירות של 1.6GHZ סידרת ה MT תיהיה עם תמיכה ב SSE3 והמעבדים שיהיהיו מהסוג הזה הם MT-40 שיצא בחלק השני של השנה וה MT-42 שיצא בחלק בשלישי בשנה אוקצור זה הכל..... נקלח מי פה http://www.theinq…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by sdfzxc,

עד כמה הם פחות טובים ? האם שניהם יציבים על LANPARTY ULTRA-D ? האם מוכרים אותם בארץ (במלאי) ?

• 37 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by סעדה,

חוץ מעניין הPCIe lanes 28 ל40 שיעני אפשר לעשות SLI 16/8 עם ה5820K ועם ה5930K אפשר 16/16? והמקסימלי זה 8/8/8/4 ב5820K ו16/8/8/8 ב5930K נכון? יש הבדל מהותי בין 16/16 ל16/8? והאם כשמדובר במערך 16/8 ואני ארצה לשים קשיח SSD בחיבר M.2 עכשיו יש את זה בכל הלוחות X99, הבנתי שזה מתחבר עם PCI X4 כביכול - אז זה אפשרי עם מערך SLI 16/8 עם מעבד 5820K כלומר, ואז שאר ה4 לSSD נכון? תודה רבה מראש.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by Or ei,

ראיתי בזיגז יש את הזכרונות סמסונג 2700 (הם בתכנון שלי) שמעתי פה מישהו אומר שאלה לא הזיכרונות "המפורסמים" שאיתם אפשר לעשות OC רצחני ? אם כן מישהו יכול להסביר לי אולי במה הם שונים מה"מפורסמים"??

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by barakush,

לוח אם ASUS P5WDG2 WS PROFESSIONAL תודה על כל אינפורמציה [glow=red,2,300]בעברית[/glow] כמו כן האם הוא מתאים למערכת עריכה? תודה: מראש BARAKUSH

• 35 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by Lirux,

אני רוצה המלצה ללוח טוב למעבד intel Pentium D 920 הלוח צריך להיות טוב לאובר קלוק (שהמעב יוכל לעשות 4000 מגה הרץ בערך) שיהיה לו כרטיס קול מובנה טוב ככל שאפשר ושיהיה בסביבות ה800 שקל

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by danielbr,

טוב לפני קצט יותר משנה (ב-6.7.01 ליתר דיוק) קניתי מחשב שאמור היה להיות P4 1.4 GHZ אבל המוכר נתן לי P41300 MHZ וגם מעבד של 423 פינים! אז מה אתם מציעים לי לעשות ללכת למוכר ולבקש להחליף או שההבדל כל כך קטן של כדאי? וגם האם באותו תאריך היה מעבד בעל 473 פינים והוא נתן לי את הפחות טוב בעל 423 פינים?

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. בגדול,אין לשוק המעבדים עוד לאן להתקדם נכון? ההתקדמות לא משמעותית.

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by Crossair,

בהתחלה כיוונתי על המפרט הנ"ל: INTEL CORE i7 860 Gigabyte GA-P55A-UD3R G.SKILL 6GB DDR3 1600 CL9 SAPPHIRE HD5850 INTEL X25-M 80GB SSD NOCTUA NH-U12P LANCOOL K62 SEASONIC 600W לאחר שקיבלתי מחיר טוב על 6GB זכרון חשבתי על להוסיף 300 שקלים ולקחת i7 920 + לוח GA-EX58A-UD3R - וכך עשיתי. האם טעיתי? אני רואה שברוב מבחני הביצועים ה860 טוב יותר, עיקר ההחלפה ל920 הייתה המוגבלות של סוקט P55 בשימוש בUSB3\SATA3 ובניצול TRIPLE CHANNEL ב920 לעומת שימוש ב6GB ב860 ללא שימוש אפילו בDUAL CHANNEL. האם להחזיר חזרה ל860? מה הייתם עושים במקומי? אשמח לתשובה זריזה ועניינית כיוון שהחלקים אמורים להגיע מחר. תודה חבר'ה

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. שלום אני רוצה לשדרג את המחשב שלי אבל לא כל כך יודע לאיזה כיוון ללכת. הבעיה שלי היא כזאת: מצד אחד זה מחשב ביתי שאני ובני משפחתי משתמשים בו לדברים יומיומיים כמו גלישה באינטרנט, אופיס, תיכנות, קצת משחקים וכ"ו. מצד שני, אני משתמש בו כמעבדה ביתית ללמוד ולהתאמן בכל מיני טכנולוגיות מידע שמצריכות שרת יותר רציני (כמו למשל Hadoop clusters). לצורך כך יצרתי מספר VM's ועליהם התקנתי את הכל. יש לי שטח דיסק גדול והרבה זיכרון אבל המעבד הוא רק i5 2500. גם כרטיס המסך כבר ישן. בקיצור, אופציה אחת היא להחליף כרטיס מסך ומעבד לאחד האינטרלים החדשים יותר. אלא שלמיטב הבנתי ההבדל בביצועים כמעט לא יורגש. אפשרות אחרת שחשבתי עליה היא ללכת לכיוון של שרת אמיתי. לקנות לוח אם של שרת ומעבד Opteron עם 8-16 ל…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. חשבתי שאם אני כבר קונה מחשב חדש למה לא שיהיה לו פוטנציאך לOC מכובד. לכן אני חושב שאני אוותר על PC3200 ואקח PC3700 או משו אחר שאתם ממליצים לי כי אני ממש לא מבין בOC ומקווה להבין בהמשך. אז ככה אני עוד כמה חודשים אולי פחות מתכוון לקנות מערכת מבוססת אטלון 64 וכאשר המחשב כבר יספק אותי אני אתחיל לעשות לו OC, על אילו זכונות אתם ממליצים? וגם.. כאשר אני ארצה לעשות OC איך אני בדיוק צריך לעשות את היחס בין המעבדזכרון/כרטיס מסך? האם הרכיבים הללו צריכים להיות ביחס מאחד לאחד? וOC למעבד וזכרונות עושים דרך הביוס? ומדוע צריך להוסי, מתח?? בבקשה תענו לי על השאלות! תודה רבה רבה רבה!

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by Salwaby,

קניתי היום זכרונות מסוג Corsair 800MHZ 2X1GB xms2 DDR2 CL4 ויש לי זכרונות זהים כרגע לזה .. גם 2GB רק ב CL5 נראה לי עכשיו שהכנסתי את הזכרונות החדשים למקום, וניסיתי להפעיל את המחשב הוא לא עלה ... ושהוא החליט לעלות אז המסך לא עבד הוצאתי את הזכרונות החדשים ועכשיו הכל עובד יפה מאוד .. מה הולך פה ? :\ תודה

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. ברצוני לקנות את האסוס Z97-A, האם יש אופציות אחרות מלבד KSP או Ivory? תכננתי לרכוש את זה אצל TMS, כי הם נחשבים ליותר אמינים, מה גם שהמחיר זול אצלם ב-50 שקל, אך לדאבון לבי גיליתי שהסניף שלהם נסגר ובאם הבחירה היא בין KSP או IVORY, מה עדיף? האם אחד מהם מייבאים את זה דרך יבואן הרשמי?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. לאחר הרצת תוכנת EVEREST קבלתי כמה הצעות ליעול המחשב והראשונה היא: Suggestion: SSE is not supported. Upgrade your CPU to speed up applications optimized for SSE. מה זה SSE? איך אני מצליח במערכת ההפעלה של חלונות 2000 (פרופשונל) להתעסק עם ה SSE? איך אני יכול לעדכן אותו? ואיך בעצם אני פותר את הבעיה?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by Satlan,

חברה, מה אתם אומרים על הלוח Abit Fatal1ty AN8 SLI שווה קנייה ? קבלו לינק http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=246 לי הוא נראה משהו בן זונה לגיימרים ! תגובות בתודה מראש

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. מצטער על ההצפה קצת התבלבלתי בגלל ששינו פה את הפורומים.סליחה. התקציב הוא עד 3000 שקל - ייעוד המחשב הוא לא עריכת וידאו כמו שכמה חשבו אלא קידוד וידאו (אתם יודעים גיבוי סרטים מה שנקרא). גם משחקים אינטרנט ויישומים משרדיים וורד אקסל וכו'. אני מעוניין בלוח אם טוב שיהיה בו גם USB2 כמה שיותר יציאות יותר טוב, אני מעוניין בבקר RAID, ואני לא מעוניין בכרטיס רשת מובנה או כרטיס קול מובנה אבל אם יהיו כאלו זה לא ישנה לי בבחירת הלוח - ז"א אני לא אקח לוח מסויים בגלל שיש בו משהוא מובנה שאני לא רוצה אלא אני לא אקח לוח כי אין בו משהוא שאני רוצה.אני לא מעוניין ב\גם בלוח עם CNR\AMR.אין לי שום צרוך ביכולות המהרה. אני מתלבט בין האסוס A7V333EA - האם יש לו בקר RAID מובנה ? והאם יש לו USB2 ומה בנושגע…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by yair_gobani,

שלום לכולם, יש ךי מס' שאלות לגבי הסלרון החדש: 1) מה המכפלה שלו ומה מהירות הבאס 2)איזה סוקט הוא 370,478 3) איזה לוח תומך בו 4) מה שמו celeron 1.7 ghz או pentium celeron 4 1.7 ghz או משהו אחר בתודה מראש יאיר ג'ובאני

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by HaVoC_850,

ממה שהבנתי לכל מעבד יש דבר שנקרא סטפינג בבילון מפרש את זה -version of a microchip (=גרסה של ציפסט) אבל זה עדיין לא אומר הרבה אני מסיק שזה קשור לתאריך היצור של הציפסט אבל איך יודעים מה התאריך הטוב ביותר מבין הסטפינגים השונים? יש אתר לזה או שככל שהסטפינג גבוהה יותר אז המעבד איכותי יותר ועם פחות "באגים"? תודה לעונים

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by SweeT_EviL,

הבנתי לאחרונה שיש ביוס "פרוץ" ללוח אסרוק כמו שלי רק לAMD -939DUAL קיצר אמרתי אולי אני יבנה ביוס משלי יש לי זמן פנוי אז אני יכול ללמוד מה שצריך רק אני צריך לדעת מה אני צריך לדעת (LOL) בעיקרון אני רק רוצה להוסיף אפשרויות של הוספת מתחים לכל דבר ועוד כמה שטויות מה אתם אומרים אפשר לבנות ביוס?

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. בשעה טובה!! :yelclap: http://computers.walla.co.il/?w=/4/622856

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by fit3,

שלום אנשים רציתי לדעת אם אני יכול לדעת עם המעבד פרסקוט שלי 3GHZ הוא 64 או 32 ביט? ואם הוא 64 מזה אומר שאני צריך וינדוס 64 ביט וכול שאר הדרייברים של המחשב חייבים להיות תואמים גם ל 64 ביט??? בתודה אמיר

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. יש לי זיכרון CORSAIR DDR-RAM 256MB 3200 CAS2 Memory ואני רוצה להוסיף עוד 256מ"ב של זיכרון אבל של חברה אחרת, זולה יותר. 1. האם זה אפשרי לשלב שני סטיקים של חברות אחרות? 2. האם זה יכול לגרום לבעיות כלשהן? 3. באיזה חברה לבחור? בהנחה שזה יהיה יותר זול מזה של Corsair היקרים. אשמח אם אקבל את התשובות ממשתמשים שיש להם ניסיון בדבר. תודה

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by חיקיים1,

AMD FX 9590 'Centurion' Benchmarks surface http://www.guru3d.com/news_story/amd_fx_9590_benchmarks_surface.html תמונות והשוואות ביצועים בקישור לא הבנתי אם ניתן עוד לעשות OC ל- 5GH מעבד ? לא הבנתי מה ההבדל בין 8350 שמגיע עם OC ל- 4850 GH לבין 9590 ?

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by RayZ,

כפי שאתם רואים יש לי לוח כזה במפרט המחשב (בחתימה). הלוח עושה בעיות.. עשיתי השוואת בנצ'מארק והוא ממש חלש - בקרוב יוחלף. כשסיפרתי על כך לאחד המשתמשים שמדברים כאן וגם איתי ב Messenger (ואני לא אזכיר את שמו),הוא ענה לי.. טוב,תראו את השיחה: מצפה לתגובות.. בבקשה , יום ראשון אני מחליף את הלוח ואני צריך לדעת לאיזה בדיוק.

• 38 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by J.allmighty,

שלומות, מפרט: p4 3.0 HT זיכרון geil 400 2x512 powercolor 9800 pro ______________________ איזה לוח אתם ממליצים ? ביצועים חשובים לי... תודה רבה

• 35 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים