מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אהלן, נשרף לי המחשב בחדר העבודה בבית ואני מחפש פיתרון חילופי (יש עוד מחשבים בבית, אבל זה מחשב נוח יחסית ובמיקום "אסטרטגי" בבית). אני הבנתי שיש בעיה עם הלוחות של המעבד 2500K ושיהיה פיתרון רק בסוף מרץ/אפריל. ארצה לציין שאני גר בארה"ב ואין בכלל לוחות של P/H67 למכירה, גם אם אני ממש ארצה להשיג ולהחליף בעתיד. לכן, אני חושב ללכת על ה 1055T, אם כי אני מרגיש ממש "פרייאר". המחיר של 2500K כרגע בארה"ב הוא $179 לעומת ה 1055T ששווה ערך לאותו המחיר. אני יודע שהביצועים של ה 2500K טובים בעשרות אחוזים והטכנולוגיה גם יותר מתקדמת, מצד שני אני צריך כרגע מחשב ולחכות עוד חודש וחצי - חודשיים נשמע דיי הרבה אבל אולי נסתדר לבנתיים. השאלות: 1. האם כדאי לחכות? (אני מניח שהמחיר של 2500K גם ירד עם הזמן…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המעבד שלי (intel e6550( מתחיל לעשות לי בעיות והגיע הזמן להחליף אותו יש לי תקציב של עד 1020 אם אפשרות לחריגה קטנה (1120-1350) הלוח אם שלי תומך בסדרת המעבדים E וQ (הוא די ישן) אז אם יש לכם המלצה למעבד שהוא 4 ליבות לפחות אז תגידו אם יש אפשרות להכניס אם החריגה ועדיף שלא מעבד I כל שהוא ולוח אם שתומך בו אז אני מעדיף יש עדיפות למשהוא כזה תודה לעוזרים ושבוע טוב
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. רציתי לשאול אתכם, איזה שילוב אתם יותר ממליצים עם הלוח P5G41C-M LX E8400 או Q8400 או אולי יש לכם הצעה יותר טובה.. למטרת משחקים, סרטי FULL HD, WIN7 וכו'.. ומה אתם חושבים על הלוח עצמו, האם הוא טוב? אם כן למה ובאיזה תכונה. תודה רבה ושבוע מעולה!
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחשב עובד, אבל בהפעלה הראשונה הוא קצת היה בשוק, יש לי 2X2 של A-DATA שעובדים על 5-5-5-18-23 ו- 2X2 KINGSTONE שעובדים על 6-6-6-18-24 , אני מדבר על זכרונות שעובדים בתדר 400MHZ לפי CPU-Z
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, יש לי מעבד Intel 4 3.00/1M/800 הלוח שלי גמור Foxconn 915M07C-g-6els לא מצאתי אותו בחנויות לכן אני צריך משהו אחר מתאים למעבד הזה אם אתם מוצאים את הלוח הזה (אותו דגם), זה יחסוך לי פירמוט. צריך: Dual,Lan,Sound,PCI-E O/B זה יחסית דחוף לי תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מרכיב מחשב במטרתו העיקרית בראש ובראשונה היא לעריכה גרפית דו מימדית ולאחר מכן, המחשב ישמש גם לתכנות ומשחקים. בנוסף לכך מתוכנן OC עתידי ברמה בינונית. באופן אישי אני חובב AMD אבל לצערי, הומלץ לי שלא להתקרב למעבד זה מכיוון שהוא ייצור לי בעיות עם העריכה הגרפית ויביא לביצועים ירודים ועד כמה שאני אוהב את AMD אני אוהב יותר ביצועים המפרט שהוצע לי מבוסס על Micron Rendition 2GB DDR3 1333Mhz I3 I5 I7 241.00 ₪ Gigabyte GA-P55A-UD3 P55 CHIPSET 718.00 ₪ Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz Tray 1,013.00 ₪ קראתי הרבה דברים לא מזהירים לגבי הi5 וגם לגבי לוח האם. שבין היתר לפי מה שהבנתי בכלל לא מתאים לOC בינוני. הוצע לי גם לוח האם הזה Gigabyte GA-P55…
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום מחר אני הולך לקנות את המעבד i52500k ואני מחפש לוח מהחנות ksp במחיר של עד 900 שקל הלוח צריך להיות טוב לאוברקלוק ושיהיה לו אפשרות לעלות מתחים כרגע לא מתוכנן מערך כרטיסים אלא רק כרטיס אחד אבל אם יהיה לוח שניכנס בתקציב עם אפשרות לcf אז בכיף בנתיים אלו הלוחות שיש לי בראש P67A-UD3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1333, 2xPCI-E P8P67 B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 2xPCI-E P8P67 LE B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1333, 2xPCI-E P67A-UD4-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 2133, 2xPCI-E ^^ שווה לחרוג בשביל הלוח הזה בעוד 50 שקל ? יש לו תמיכה טובה במערך מרובה כרטיסים נכון ? בעקרון הדבר הכי חשוב זה oc תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כפי שאתם רואים יש לי לוח כזה במפרט המחשב (בחתימה). הלוח עושה בעיות.. עשיתי השוואת בנצ'מארק והוא ממש חלש - בקרוב יוחלף. כשסיפרתי על כך לאחד המשתמשים שמדברים כאן וגם איתי ב Messenger (ואני לא אזכיר את שמו),הוא ענה לי.. טוב,תראו את השיחה: מצפה לתגובות.. בבקשה , יום ראשון אני מחליף את הלוח ואני צריך לדעת לאיזה בדיוק.
-
- 38 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג את המחשב שלי אבל לא כל כך יודע לאיזה כיוון ללכת. הבעיה שלי היא כזאת: מצד אחד זה מחשב ביתי שאני ובני משפחתי משתמשים בו לדברים יומיומיים כמו גלישה באינטרנט, אופיס, תיכנות, קצת משחקים וכ"ו. מצד שני, אני משתמש בו כמעבדה ביתית ללמוד ולהתאמן בכל מיני טכנולוגיות מידע שמצריכות שרת יותר רציני (כמו למשל Hadoop clusters). לצורך כך יצרתי מספר VM's ועליהם התקנתי את הכל. יש לי שטח דיסק גדול והרבה זיכרון אבל המעבד הוא רק i5 2500. גם כרטיס המסך כבר ישן. בקיצור, אופציה אחת היא להחליף כרטיס מסך ומעבד לאחד האינטרלים החדשים יותר. אלא שלמיטב הבנתי ההבדל בביצועים כמעט לא יורגש. אפשרות אחרת שחשבתי עליה היא ללכת לכיוון של שרת אמיתי. לקנות לוח אם של שרת ומעבד Opteron עם 8-16 ל…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חשבתי על הנושא של ליבות במעבדים ועלתה לי השאלה האם כל הליבות הן אותו הדבר? אם למשל נקח מערכת שכוללת: מעבד 4 ליבות 32 גיגה ראם (8X4) 4 כרטיסי מסך זהים ונריץ בדיקה שכוללת את כל המרכיבים אבל משתמשת רק במרכיב אחד מכל הרכיבים (זאת אומרת רק ליבה אחת,רק 8 גיגה ראם,ורק כרטיס מסך בודד) ככה שיוצא שהכל שווה. האם נקבל את אותן התוצאות? או שיש ליבות משפיעות יותר במעבד? (אני מתכוון רק לליבות החזקות שפועלות על הוולטג׳ הגבוה ולא הליבות החלשות) ללא שימוש בליבות לוגיות אלה רק בליבות פיזיות
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם אחד מהשנים מחזיק בייתרון ברור על השני? עד עכשיו אני נוטה לכיוון ה P35, בגלל התאימות לעתיד, שבב האודיו המשודרג, שבב הרשת המתקדם יותר והקירור המשודרג. האם יש לי סיבה להעדיף את ה 965? תודה מראש רום.
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
לאחר בדיקה היגעתי למסקנה שאני יכול כרגע להסתפק בלוחות H67 והדילמה שלי היא בין שלושה לוחות 1 ASROCK H67DE3 2 GIGABYTE UD3H 3 ASUS P8H67-V כמו כן מתלבט איזה מעבד יכול יותר להתאים לעריכת וידאו SB I7 2600 , SB I5 2500 אשמח עם התשובה תהיה מפורטת לעניין הלוחות
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב: מעבד: Intel Pentium 4, 1.8A Ghz 512KB Cache - Socket 478 זכרון: 512MB RDRAM אני שוקל לקנות לוח אם ASUS P4T-E. מה דעתכם עליו? תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קראתי בעיתון שנקרא pc-magazine שככה הוא יקרא... זה נכון? או שהוא עדיין יהיה פנטיום4?
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הייתה לי בעיה במחשב שהייתי בטוח שהיא כשל בלוח אם. (המחשב נקנה לפני חודש ותמיד הייתה הבעיה). הלכתי למקום שממנו קניתי את המחשב והמחשב היה שם כמה ימים, אחרי כמה ימים המוכר אמר לי שכנראה הספק כוח לא מספיק חזק בשביל הכרטיס מסך וכל החלקים אז אני צריך לשלם לו עוד 300 שקל והוא יחליף לי ספק כוח. אני לא הסכמתי להוסיף לו כסף, אז הוא החליט שהוא ינסה להחליף לי את הלוח אם שבאחריות ואולי הבעיה תסתדר. המחשב נשאר אצלו עוד יום, והיום הלכתי לקחת ממנו את המחשב. הבעיה באמת הסתדרה אבל עכשיו אני פתחתי את המחשב ואני רואה שיש לוח אם שונה לגמרי. הלוח שהיה לי לפני הוא: GigaByte GA-MA69G-S3H והלוח שיש לי עכשיו הוא: Gigabyte GAM68SMS2L בדקתי מחירים בזאפ ויש הבדל של 70 שקל בערך לטובת הלוח הקודם. וגם…
-
- 33 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי לוח אם ישן עם חיבורי "sata 1". אני רוצה לדעת מתי הומצא חיבור ה- SATA כדי שאדע בן כמה לוח האם שלי? תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ראיתי שהמחירים (באיביי) יחסית זולים למעבדי XEON E5 8 ליבות ותהיתי לגבם, למה הם משמשים (סרברים בעיקר?) והאם מעבד 8 ליבות יותר טוב מלדוגמא: [h=4]i7-4930K LGA2011 - Six Core - 3.4 GHz - 12MB Cacheאו[/h][h=1]Intel Xeon SANDY BRIDGE-EP E5-4640 2.4GHz Processor QB87 20MB 8-CORE LGA 2011[/h]אני מבין שמעבדי XEON אי אפשר לעשות OC ... השימושים העיקריים שלי הם עריכת וידאו/אודיו/אולי קצת משחקים (ממש קצת..)
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הורג אותי למה אני צריך לשלם לא פחות מ - 1750 שקל על 4GB על זיכרון של HP בשביל השרת שלי ש-ל-מחשב רגיל אני קונה את זה מקסימום 400 שקל למה זה כל כך יקר? מה ההבדלים בניהם בכלל?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חבר שליח נתן לי כרטיס 2gb בכרטיס אחד של של ceon והכרטיס מזוהה אבל המחשב קורס בעלייה של הוינדוס הכטיס עובד אצת חבר שלי במחשב מצויין ואצלי לא וגם אצל חבר אחר לא עובד מה יכולה להיות הבעייה ? ניסיתי כבר איפוס ביוס
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לשדרג את המחשב והחליף הכל חוץ מהמעבד (Core2Duo e6400) שמספיק לי מעל ומעבר. יש לוחות אם שתומכים בסוקט שלו וגם בכל הדברים החדשים?
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, מפאת ירידת מחירי זיכרונות DDR2 אני שוקל להרחיב מ 4GB ל 8GB כרגע יש לי MUSKIN XP שעובדים 800HZ תיזמונים 4-4-3-10 , בגדול לא עשיתי להם OC אבל לפי ביקורות ברשת הם יכולים להגיע ל 1100HZ הלוח שלי במפרט, אני רוצה זיכרונות שבוודאות יעבדו על התיזמונים האלה. אלא כמה מהשיקולים שלי: 1. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_308&products_id=7510 2. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_308&products_id=7736 3. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_308&products_id=10370 4. http://skypc.co.il/pl_product~F2-8500CL5D-4GBPK~15~0.htm אשמח לקבל המלצות, גם לא ממה שאני נתתי, כמובן עלות מול תועלת הכי חשוב ת…
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-