עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by b-nary,

אני לוקח איתו מעבד E6600 במחיר של 168.50$ זה התחלה של מחשב שכולל הכל (כולל מסך וזה) במפרט 5000 ש"ח בערך, אפשר חריגה, למשחקים, בלי OC בכלל את המפרט אני אבקש כבר אחרי שאני אקנה את אלו חחח תודה רבה

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום אנשים למישהו יש מושג איך אפשר לברר את הדגם המדוייק של המעבד שקניתי מבלי לפתוח אותו (הוא יושב כבר על הלוח ומודבק למאוורר). מדובר על מעבד dual core 3800 64x2 עד כמה שידוע לי ישנן לפחות 3 גרסאות של המעבד הנ"ל והאחרונה היא גרסת ה- EE בעלת צריכה מופחתת 35W במקום 65W יש דרך לברר את זה מבלי לראות את המעבד?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by davis5,

אני מתכוון לעשות oc עם מעבד e4300 וזיכרון 800mhz בחנות אמרו שאין כרגע gigabyte 965 ds3 ויגיע רק לפחות בעוד שבועיים במקום זה הציאו לקחת abit ab9 pro ,שהוא קצת יותר יקר ואמרו שהוא יותר טוב בoc האם כדאי לקחת את הabit והאם באמת הוא יותר טוב?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by meir_sh,

שלום, יש שמועות על הוזלות קרובות בתחום המעבדים. מישהו יודע על תאריכים?? בתודה, מאיר

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by aloneg,

מישהו יודע איפה אני יכול להשיג, באיזה חנות כלומר,לוח אם ל-AMD עם ה AMD 690 chipset series ? וכמה זה צריך לעלות?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by avivlyaviv,

היום פירסם האתר Fudzilla נתונים חדשים אפשר לומר קצת מדאיגים על זיכרונות הדור הבה DDR3 זיכרונות אלו אמורים להגיעה לתדרים גבוההים בהרבה מDDR2. האתר מדווח על תיזמונים של הזכרונות החדשים 800Mhz =5-5-5 /6-6-6-* 1066Mhz=7-7-7-* 1333Mhz= 8-8-8-* 1600Mhz=9-9-9-* כמו שאפשר לראות זיכרונות ה1600Mhz יעבדו על 9 CL! בשורה זאת בהחלט בשורה לא משמחת ואף מדיאגה יחד עם זאת מגיב האתר כי הוא בטוח שחברות כמו OCZ וCorsiar ישפרו העתיד את תיזמונים אלו. אך השאלה כמה זמן יקח להם עד שהם יצליחו לשפר את התיזמונים?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. האם המהירות של הזיכרון שלי היא באמת 667?(כי אני לא מבין בדברים האלה)? יש לי 2GB זיכרון של SpecTek. נעזרתי ב cpu-z:(נערך)

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום. אני מחפש לוח שתומך גם ב- AGP וגם ב PCI-E. יש לי מחשב ואני רוצה לקחת ממנו כמה חלקים, כמו הארד דיסק 80, ואת הכרטיס מסך שלי 9600XT, ולהרכיב על מחשב חדש, ובעתיד לקנות כרטיס מתקדם יותר של PCI-E. השאלה היא האם הלוחות האלה טובים? איזה חברות מייצרות לוחות כאלה? (אני יודע על ASROCK ,יש עוד חברות? כי אני לא בטוח שהחברה הזו טובה...). תודה ושבת שלום לכולם.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by אמיר_ה,

היי, אני קונה מחשב חדש לאינטרנט ומשחקים. במסגרת התקציב אני מתלבט בין האפשרויות הבאות: 2 ג'יגה DDR2-800 וכרטיס מסך X1950XT, או בפחות או יותר אותו מחיר: 2 ג'יגה DDR2-667 וכרטיס 8800GTS עם 320 מגה. מעולם לא התעסקתי בOC ולא נראה לי שאני אתחיל עכשיו. ראיתי בפורום שאנשים כותבים שבלי OC אין כזה הבדל בין הזכרונות. לדעתכם האפשרות השניה עדיפה? (שאר הרכיבים שאני קונה הם מעבד Intel E6600, לוח אם Asus P5B, והשאר לא באמת חשוב)

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. לפי מה שאנחנו יודעים הארכיקטורה "קור" (קונרו) תשומשש עד 2008 ואז יבוא ארכיקטורה חדשה (כל שנתיים 2006-2008) והיא כמובן 0.65 ננומטר. (כנראה יהיה מעבד קונרו גם ב 0.45 ב2007) אחרי הקור תבוא "נחלם "(עדיין אין שם למעבדים לפי מה שידוע לי) הוא כנראה יכנס לשוק ב2008 בייצור של 0.45 ננומטר . (כנראה יבוא גם ב 0.32 ב2009) אחרי "נחלם יבוא "גשר" ב2010 בייצור של 0.32 ננומטר . לכתבה: http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20060428162855.html

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום יש לי את המחשב שלי כבר חצי שנה ורק היום שמתי לב שהזכרונות הם לא בדיואל צ'אנל תסתכלו במפרט שלי ותראו את הלוח אם עכשיו שמעתי כדי לשים את הזכרונות בדיואל צריך לשים אותם על אותו צבע של הסלוט אז שמתי את 2 הכרטיסי זיכרון על על שתי סלוטים בצבע כתום חיברתי את המחשב הפעלתי והמסך הבהב ולא עלה וגם המקלדת לא פעלה החזרתי את הזכרונות לאותו מצב שהיו לפני אחד בצהוב ואחד כתום ואז המסך חזר לעבוד וגם המקלדת אז מדוע אני לא יכול להפעיל את הזכרונות האלה בדיואל צ'אנל ???

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אילו זכרונות יהיו עדיפים? 1) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4954 2) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2041_2088&products_id=13430 או שעדיף להוסיף עוד 250 ש"ח ולקחת את אלה - http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4163 האם זה ישתלם לי? במידה ויש עוד אפשרויות טובות אז תציעו.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by o07,

הלוח-אם שלי הוא: P4S533-VM וכתוב שהוא AGP *1 עד *4 השאלה זה אם אני יעדכן את ה- BIOS אז הוא יכול להיות AGP *8 ??? ואם אפשר אז תכתבו גם איך מעדכנים אותו כי אני לא ממש הבנתי תודה למי שעונה (עוזר)

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2041_2085&products_id=13419

• 19 תגובות
    • 992 צפיות
  15. בהמתנה לקונרו החלטתי לבצע OC למערכת שלי, אבל נראה לי שהלוח אם שלי עוצר אותי בכל הניסיונות. המעבד פנטיום 4 סוקט 478 3 ג'יגה הרץ. לוח אם ג'יגבייט 648FXP-RZ ספק פאוארסטריטם OCZ 520 זכרונות 1 ג'יגה G.SKILL מארז AURORA ג'יגבייט ביג טייפון. OC לא יציב אפילו ב-3.3GHZ ??? עד לשדרוג הגדול המתוכנן בעוד חצי שנה עד שנה חשבתי שכדאי שאחליף את הלוח אם. מצאתי את GIGABYTE 8IPE1000G. כולל דואל צ'נל. 400 שקל נראה לי סביר להשקעה במערכת כזאת. יתאים ל-OC או שעדיף להישאר עם מה שיש לי? מישהו מכיר לוחות אחרים שמתאימים ל-OC בתקציב הזה?

• 19 תגובות
    • 932 צפיות
  16. Started by UNDERDOG,

יש לי 2 גיגה של סמסונג 2 סטיקים של גיגה אם אני שם על T2 המחשב מראה מסך כחול השאלה שלי האם ב 2 גיגה אי אפשר לשים על T1?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. http://www.nvidia.com/page/nforce5_specs_intel.html

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אוקי אני מתכנן שדרוג של המחשב שלי ואני שואל אותכם מה עדיף לאוברקלוק וגם מבחינת איכות המוצר: 2GB KIT (1G x2) VALUE Retail או : KINGMAX BGA 1GB CL2 TESTED x2 ברור שהשני יותר טוב אבל אין האיכות שלו?? מה עדיף לי שאני רוצה ביצועים גבוהים וגם אפשרות אוברקלוק גבוה?. בתודה שגיא נ.ב אל תציעו לי דברים אחרים כי אני מביא את אלה ב-1000...חדשים אם אחריות של cd-log לשלוש שנים..

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by shaharZur,

שלום, אני מחפש לוח אם איכותי בעל יציאות שיתאימו לשדרוגים בעתיד במחיר של 600 שקל ואני צריך עצות. תודה מראש

• 19 תגובות
    • 921 צפיות
  20. תודה מראש!!

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. רציתי לדעת אם יש הבדל מורגש בביצועים של המחשב או במשחקים במחשב שיש בו1 ג'יגה ומחשב שיש בו 512 מגה?

• 19 תגובות
    • 996 צפיות
  22. Started by zachi0404,

איזה לוח עדיף DFI 975X\G או הלוח של גיגה בייט GA-965P-DQ6 למעבד 940? אני יודע שזאות שאלה קצת מוזרה אבל בכול זאות אני השמח לקבל תשובה תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. יש לי לוח שתומך בדואל צ'אנל, כרגע יש לי סטיק אחד, ורציתי להוסיף עוד סטיק כדי להכפיל את הכמות ולנצל את הדואל, אבל אני לא מצליח להשיג מאותה חברה. האם זה משנה? ועד כמה שווה להתאמץ בשביל שיהיה מאותו דגם במדוייק? האם זה עד כדי כך זה עדיף ששוה כבר לקנות שתי חדשים וזהו?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. AMD החלה בשווק מעבדי ה 65nm שלה, צריכת האנרגיה שלהם כ 30% פחות ממעבד זהה ב 90nm. ה TDP שלהם 65W לעומת 89W ב 90nm. ניתן לראות את המעבדים הזמינים כאן: http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/default.aspx אם בוחרים 65nm ב Manufacturing Tech הנה הרשימה בינתיים- שימו לב לתדר העבודה שגבוה ב 100Mhz מהתדר של המעבד ב 90nm http://www.amd.com/us-en/Corporate/VirtualPressRoom/0,,51_104_543~114609,00.html

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by מוסון,

שלום כולם אני בונה מחשב לאולפן הקלטות ומתלבט בין שני לוחות האם הנ"ל. לא OC ולא בלאגן , רק צלילים. צריך עצה דחוף, מה עדיף ?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.