עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. טוב אז ככה, קניתי מPCH מחשב לפני שבוע וחצי והוא אמור להגיע מחר ומחרתיים גג. כשביצעתי את הקניה באתר היה דגם אחד של TWINMOS PC3200 ושבוע אחרי הקנייה, אני רואה פתאום את זה : http://www.pchardware.co.il/docs/pi1788087601.htm אם תשימו לב, שני זכרונות, אותו דגם אבל... אחד זה עם צ'יפ MTEK שלפי מה שהבנתי עד עכשיו הוא על הפנים ולא עושה OC בגרוש, וסטיק שני עם TMD7608F8E50D צ'יפ TWINMOS מקורי שאמור להיות טוב, אין את זה באף חנות אחרת רק פה. יש לי כמה שאלות, אם לא היה מפורט איזה דגם לפני הקנייה אלא היה רק סטיק אחד ויחיד (אכן היה), ובסוף אני מקבל MTEK, האם יש לי זכות לדרוש סטיק אחר ? האם זה חוקי למכור בעוד כסף אותו סטיק עם צ'יפים שונים ? ושאלה אחרונה, כמה צ'יפים יש לTWINMOS מבוססי ה …

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. שלום לכם. אני מעוניין לקנות לוח אם ומעבד i7 7700k. כדאי לרקנות עכשיו? או להמתין לסדרה החדשה(x299)?

3. אהלן אני מתכנן לקנות I7 2600K עכשיו אני מתכוון לעשות לו OC דיי גדול ל5.0GHZ עכשיו יש כלכך מלא לוחות טובים שאני בעצמי לא יודע איזה לבחור אני צריך לוח אם טוב בשביל לקבל תוצאת OC טובה עכשיו הרבה אנשים המליצו לי ללכת על asrock fatality p67 ועל asus P8P67 Deluxe עכשיו אני מתלבט בין השנים..אמרו לי ASROCK היא חברת זיופים של ASUS..והם לא בטוחים יותר כמו הASUS..יש לי תקציב עד 1200 שקל ואני מתכוון לקנות לוח ב3 ימים הקרובים אשמח מאוד אם תגיבו מהר תודה רבה ויום טוב

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by Fadida,

זה המפרט שלי לוח אם p8p67-m מעבד i5 2500k 3.3GHz מאוורר מעבד Noctua NH-U12S (בטוח שזה זה ב 99% לפי תמונות מגוגל) כרטיס מסך GTX 970 זכרון דינמי (אני לא בטוח איך לרשום את השם שלו אז אפרט כמה שאפשר) samsung 2gb 2Rx8 PC3 10600U - 09 - 10 - B0 (ארבע יחידות כאלו, ז"א 8GB) ספק כוח: cougar cmx 850w אני משחק CSGO (צריך להגיע ל 289 FPS יציב ואני לא מגיע לזה) , משחק COD, BF1 ועוד משחקים כבדים. האם הגיע זמני להתקדם במעבד(בהנחה שלא יווצר צוואר בקבוק בגלל הכרטיס מסך)? אציין שהמעבד והלוח אם אצלי כבר שש שנים חוץ מזה, האם לדעתכם הזכרון הדימני שלי איטי מידיי? לדעתי זה 1600MH. אני יודע שהיום הסטאנדארד זה 2100-2300 (אציין שיש לי SSD והרב…

• 19 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. מה הם המחברים שסימנתי?

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. שלום יש לי את המחשב שלי כבר חצי שנה ורק היום שמתי לב שהזכרונות הם לא בדיואל צ'אנל תסתכלו במפרט שלי ותראו את הלוח אם עכשיו שמעתי כדי לשים את הזכרונות בדיואל צריך לשים אותם על אותו צבע של הסלוט אז שמתי את 2 הכרטיסי זיכרון על על שתי סלוטים בצבע כתום חיברתי את המחשב הפעלתי והמסך הבהב ולא עלה וגם המקלדת לא פעלה החזרתי את הזכרונות לאותו מצב שהיו לפני אחד בצהוב ואחד כתום ואז המסך חזר לעבוד וגם המקלדת אז מדוע אני לא יכול להפעיל את הזכרונות האלה בדיואל צ'אנל ???

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. את הרוב אמרתי בכותרת, זה המפרט שלי.. זה באמת הדבר שהכי חשוב להחליף ביינתיים? ובקשר לתקציב אני לא יודע ממש כמה דברים כאלה עולים? שלא יהיה יקר מידיי בבקשה =] ולינק יכול לעזור לי מאוד תודה מראש (אה אגב אני קונה את המסך 2209WA ואמרו לי שהוא יפעל לא רע עם הכרטיס מסך שיש לי וקודם אני צריך להוסיף זיכרון..)

• 19 תגובות
    • 971 צפיות
  8. Started by kobra12,

שלום לכולם. אני מחפש לוח אם תומך SLI מלא, המפרט הוא: Intel q6600 2X EVGA 8800gt 1GB 4G RAM תקציב של עד 1000 שקל, אוברקלוק לא ממש חשוב תודה לעוזרים!

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by pro,

איזה זיכרון יש לך במחשב

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by MENASHEHE,

שלום יש לי לוח אם http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2878 ומעבד Q6600 רציתי לדעת אם זיכרונות 1066 יעבדו

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by kalda01,

יש לי מחשב עם WIN7 64BIT ו4GB זיכרון. שמתי לב שגם כשהמחשב לעיתים קרובות טוחן את הדיסק ללא סיבה. במנהל הביצועים אני רואה שהרבה תהליכים מבצעים I/O לקובץ PAGE.SYS. האם הגדלת הזיכרון ל8GB אמורה להועיל לי?

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by tom123,

אני צריך המלצה לזיכרונות << שאפשר להשיג אותם בארץ..!!!>> PC4000 1G 1700 ש"ח +- להזכירכם עד 2.8V :-\

• 19 תגובות
    • 994 צפיות
  13. Started by Hitman_47,

מה ההבדל בן AMD ל אינטל ???? מישהו יכול להסביר לי ?????

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by JezpeRR,

אני עומד לקנות מחשב חדש AMD Athlon 64 3200+ Venice Dfi LanPARTY Ultra-D Gigabyte Geforce 7800GTX OCz 450W Modstream WD 120GB sata2 Thernaltake BigTyphon Thermaltake thunderblade 120 עכשיו יש לי דילמה בעניין הזכרונות בין: Mushkin 1024 2x512 Pc4000 2-2-2 Redline אותם בגלל ביצועים שהבנתי שממש טובים...ובגלל שהמחיר שלהם לא בשמים זאת אומרתא ני החשבתי אותם מההתחלה וזה יוצא לי בסדר מבחינת מחיר או GeiL ONE Bh Utt 512x2 pc3200 אותם בגלל ביצועים מטורפים.... 1.5-2-2-5 # 500 MHZ או Twinmos premium DDR433 Pc3500 2x512 אותם בגלל שהם זולים זאת אומרת שתי סטיקים בפחות מאלף אני מעדיף לרדת בכסף אבל אני אחד שכמעט ולא מוכן להתפשר על הביצועים. עזרו לי תודה רבה!

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by BIGBENG5,

אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ולהתקדם ל I5/I7 זה מה שיש לי עכשיו: מעבד: E6300 לוח אם:GIGABATE 945GZM-S2 קירור:TT BLUE ORB2 זיכרונות:KINGSTON 2G 667MHZ כרטיס מסך:HD4850 ספק כח: EZ-COOL 400W אני רוצה לשדרג לוח אם + מעבד + זיכרון וגוף קירור נחמד למעבד התקציב שלי הוא 1500 שקל חריגה של איזה 200 שקל אני יודע שיהיה צוור בקבוק גדול בגלל הכרטיס מסך אבל אני יחליף אותו מתי שהוא אהה והשימוש של המחשב זה כמובן גיימינג כבדדדד.. תודה, סהר!

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by LOOSE,

לפני כמה חודשים קניתי מחשב ורק לאחרונה הבנתי שיש מצב שהזכרונות שלי פשוט לא מנוצלים עלידי המחשב זה המפרט: Intel i5 4670k MSI R9 290 MSI Z87-G45 TeamGroup Vulcan RED 8GB DDR3 PC3-2400MHz האם נתמך? או שזה אוטומטית משנמך את המהירות זכרון ל 1600?

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. http://img76.exs.cx/my.php?loc=img76ℑ=260onbh51yv.jpg משער שאם הייתי מחבר עמוד חשמל לdimm הייתי יכול קצת יותר מסתבר ש 3.3 וולט זה לא תמיד כ"כ הרבה טענות? שאלות? מענות? אני אשמח נדב

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. http://www.nvidia.com/page/nforce5_specs_intel.html

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. האם יש מעבד AMD מקביל או טוב מ: Intel P4 3.0G Mhz 2M cache socket 775 (model 630? שאלה שנייה: האם dual core באמת עדיף על המעבד הנ"ל? לאילו שימושים ה dual core טוב במיוחד?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by Skippy,

INTEL D946GZISSL ISELTON הוא עולה בסביבות ה500 ויש בו צ'יפסט 946, יציאת pci-e שני סלוטים של DDR2 667 והכי חשוב הוא תומך בC2D הנה הלינק: http://www.intel.com/products/motherboard/d946gzis/index.htm

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אז כמוש אמרתי אני צריך לוח אם מעבד וכ.מ. בכ-1700 ש"ח. חשבתי על להשאר עם הג'יפה שלי ולקנות 3800DC ולוח ASROCK 939DUAL. מה אתם אומרים? אגב הזיכרונות שלי הם DDR Samsung PC3200 UCCC Based. ואני לא רוצה להחליף אותם, מעדיף להשאר איתם.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. במקום לברבר יותר מדי, תראו מה החיה הזו מסוגלת לעשות: https://www.techspot.com/news/82416-more-ryzen-9-3950x-benchmarks-leak-fire-strike.html the valid multi-core result is better than the 2950X by 26% and only 4.3% behind the i9-9980XE. Single-core results are stunning at 20% and 23% better than the TR 2950X, and 11% and 14% better than the i9-9980XE.

23. שלום לכולם מצאתי מחשב ישן ליד פח זבל ואני חושב להשתמש אז פירקתי אותו חיברתי בחזרה סידרתי ג'מפרים ולהלן המפרט זכרון 128 MB SDRAM (חדש ביחס למחשב -ככל הנראה שודרג) קיים עוד סטיק זכרון יותר ישן מסוג אחר(שכחתי איך קוראים לזה) 32 MB BUS 66 (ככה ג'ימפרתי אותו) מעבד MMX 133 ככה ג'ימפרתי אותו ויש אפשרות להעלות אותו ל166 ואפילו ל200 עם העלאת המכפלה ע"י ג'ימפור. עכשיו יש לי מספר שאלות 1 האם עדיף להשאיר רק את זכרון הSDRAM לבד וכך המחשב יעבוד יותר מהר עקב התאימות או שכדאי לשים את שניהם? אחרי שהרכבתי אותו והדלקתי בעת עליית המחשב ראיתי שטפרטורת המעבד על 28 מעלות . 2 מה הטמפרטורה המומלצת למעבדי MMX והאם אני יכול להמהיר אותו ל166 ואפילו ל200 בהתאם לזאת? עכשיו בשביל הסוף נספר לכם את הדבר…

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by סער_שי,

מעוניין בהמלצה על לוח לקונרו, שאינו DFI 975X אבל עדיין יאפשר לי לעשות OC מכובד, כלומר באס של 360 ללא בעיות יציבות. משהו שעולה פחות או יותר אותו דבר. או להפנות אותי לאתר עם השוואות של לוחות. האם יש לוח 965X טוב ולא יקר שיאפשר לי OC כפי שציינתי למעלה? תודה.

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  25. חשבתי לקחת P45 של אסוס P5Q רק אני לא יודע איזה בדיוק לקחת אם מישו יכול להגיד לי מה בדיוק הכי מתאים לי אני קונה למישחקים אני כניראה ישים עליו 9800GTX ומעלה זיכרונות של 800MHZ יהיה עליו 4 GB אחד יהיה כפול ועוד 2 יחידים אני חושב אולי לעשות לו OC {זה קשור אם אני עושה למעבד?} משו במחיר הזה או שאתם חושבים שאין צורך בכזה מחיר אז מה שניראה לכם לא צריך כמובן כרטיס מובנה אני לאו דווקא מעדיף אסוס פשוט אמרו לי שיש לו כרטיס קול של 7.1 אז זה סבבה לי תודה חברה

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.