מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מעבד QX9770 ולוח אם GA-EP45C-UD3R אני משתמש במחשב לעיבוד גרפי בפוטושופ, לייטרום, גלישה ומשחקים (לא גיימר). תמיכת הלוח אם: DDR3: 2 x 1.5V DDR3 DIMM sockets supporting up to 8 GB of system memory Dual channel memory architecture Support for DDR3 2000+/1600/1333/1066/800 MHz memory modules DDR2: 4 x 1.8V DDR2 DIMM sockets supporting up to 16 GB of system memory Dual channel memory architecture Support for DDR2 1333+/1066/800/667 MHz memory modules יש לי 2X2Gb של DDR2 ויש לי אפשרות לקנות עוד סט כזה ב 150 ש"ח. השאלה, האם כדאי לקנות את הסט הנוסף של ה DDR2 או לקנות 2x4Gb DDR3 ? האם אני אנצל יותר את ה FSB עם ה DDR3 ? האם זה יורגש/משמעותי? אגב, ל DDR3 אם …
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
אני מחפש משהו סביר עם יכולות אוברקלוק עדינות + כ. גרפי (רק ATX ולא מיקרו) יש לי מעבד 820 (לפי המלצתכם במקום 640 לקנות ואני אעשה לו OC ל 830). אני כרגע לא מתכנן לשחק במחשב אבל נעדיף שתהיה האופציה לפחות בעתיד לכן אני רוצה משהו מובנה שאח"כ אפשר לנטרל בביוס ולקנות חדש אשמח לקבל קישורים להצעות מחיר ? אגב... איזה זכרון DDR2 מומלץ (2X256 או 512 יחיד ומאיזה חברה ?)
-
- 9 תגובות
- 561 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי כרטיס מסך 6600gt agp , ועכשיו אני מעוניין להחליף את לוח האם שלי (intel 845) כדי לנצל את הכרטיס מאחר והלוח יצר צוואר בקבוק , מאחר ואני לא מתמצא במה שיצא לאחרונה אשמח לקבל המלצות ללוח , יש לי נסיון טוב עם asus ו-abit תקציב 600-700 ש"ח תודה
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני מעוניין ללכת הפעם לכיוון אינטל במקום AMD ואין לי ממש מושג גדול בלוחות לאינטל התקציב שלי כ 500-600 ש"ח. אני מעדיף לוח שיתמוך ב DDR2 , PCI-E, אני לא ממש מבין בציפסט, עדיפות לכרטיס קול O/B טוב ועם כמה שיותר יציאות מחברה טובה כמובן ( יהיה נחמד שגם תהיה אופציה טובה ל OC ). בתודה מראש ושנה טובה !
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קומו סטאס אנשים ! אני מחליט סוף כל סוף לנטוש את הלפטופ בחזרה לדסקטופ אני מחפש להרכיב מחשב חזק וזול (לא למשחקים כרגע) ואני רוצה שהוא יהיה 64 ביט כי אני לא רוצה לשדרג בשנתיים שלוש הקרובות. החלטתי על מעבד 64 2800+ ואשמח אם תמליצו לי על לוח אם מתאים זול וטוב (תזכרו שיהיה מתאים לתוספות גם בעוד שנתיים) וכמו כן לגבי זכרון 512MB סטיק 1 שיהיה יעיל וזול. כרגע לא מתוכנן OC . תודה מראש נ.ב אם תוכלו לתת לי הערכת מחיר או המלצה לחנות מסויימת אודה לכם
-
- 9 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב שלי אחרי מחקר ארוך שגזל הרבה שעות שינה הגעתי למסקנה שABIT הוא הלוח הכי מוצלח (אלא אם מישהו יכול להראות לי אחרת) השאלה איזה מעבד לקחת איתו. הכי חשוב לי המחיר וכמות החום שהוא פולט, פחות הביצועים חוץ מזה חשוב לציין שיש לי זיכרון 2100 שאני לא מתכוון להחליף אז השאלה אם כדאי לקנות מעבד בFSB מתאים או ביותר גבוה?
-
- 12 תגובות
- 723 צפיות
-
-
לצערי נשרף לי הלוח אם ואני צריך לקנות חדש, את המפרט של המחשב אתם יכולים לראות בצד. ומפני שאני לא מבין בזה בגרוש אני צריך קצת ייעוץ. המחשב משמש אותי למשחקים, סתם גלישה ופוטושופ פה ושם... עדיף לרדת במחיר, אבל אם צריך אני מוכן להעלות קצת את התקציב. תודה
-
- 8 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אז ככה: אני קונה מחשב חדש בעוד כחודשיים וחצי. אני כנראה הולך על ה core 6600 ושני סטיקים של 1 GB זיכרון. כרטיס מסך : 8800GTS320 אני מתכוון לרכוש גם שלושה הרדיסקים. שניים של 250 שיעבדו ב raid 0 ועוד אחד של איזה 60 GB שבו תותקן מערכת ההפעלה. אני מתכוון בעוד שנה לקנות עוד 2 סטיקים של 1GB זיכרון כל אחד וככה להגיע בסוף ל 4 GB זיכרון. אני גם אשדרג את כרטיס המסך באותה הזדמנות. התקציב הוא עד 1000, אני לא מתכוון לעשות OC, אולי קטן. מכיוון שאני לא מעודכן בחומרה של היום כל כך חשבתי שאתם תוכלו להציע לי לוח מתאים וטוב.
-
- 17 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום, כנראה שלוח האם שלי "נשרף", המחשב נדלק אך לא מתקבל אות במסך וגם לא שום צפצוף מהרמקול של לוח האם. הסרתי את כ.המסך וניסיתי עם המובנה הסרתי את כל ההתקנים והבעיה לא נפתרה. האם זה יכול להיות הספק? המעבד? בכל מקרה אני אבדוק בקרוב מעבד אחר על לוח האם. בהנחה שזה לוח האם (רוב הסיכויים), אני צריך המלצה ללוח אם עם הדרישות הבאות: 1) SOCKET 775 - תאימות למעבד Intel Core 2 Extreme QX9770 2) זכרון DDR3 מקסימום אפשרי לפחות 16GB (אני משתדרג מ DDR2 מכיוון שהוא יקר יותר וקשה להשיג 4gb בכרטיס אחד) 3) FSB 1600MHZ -בכדי לנצל את יכולות המעבד. 4) מקום לכ.מסך אחד - אין לי צורך ביותר. 5) מינימום הוצאה אפשרית - אני צריך גם לקנות זכרונות וכדאי שכל העסק יהיה משתלם ולא יקר יותר מבניית …
-
- 8 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום רב, ראיתי פה בפורום כמה איזכורים בנוגע למעבד ה- AMD Phenom II X3 720 Black Edition, ולאחר שקראתי עליו מספר ביקורות אני שוקל לקנות אותו למחשב הבא שלי, בעיקר מכיוון שהוא מעט יותר זול מה- E8400, והוא בא עם ליבה נוספת (מרגישים שיפור במשחקים חדשים יותר). המחשב נועד למשחקים בעיקר, ואני לא מתכנן OC בהתחלה, אולי משהו קל בהמשך. הבעיה שלוחות האם בלבלו אותי כי אני לא ממש מעודכן בצ'יפסטים של AMD, אינני מבין את ההבדל בין AM2,AM2+,AM3 (אם אני לא טועה AM3 הם לוחות DDR3 - יקר מידי בשבילי). הדבר היחיד שחשוב לי בלוח זה התמיכה ב PCIe-2.0 תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בשידרוג של מעבד, לוח וזכרונות. מעבד אני די נעול על I5 3570K וזכרונות 4GBX2 1866 מעוניין בOC , מעדיף יותר של גיגבייט אבל לא חייב. תודה!
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה ללוח+מעבד בתקציב של עד 1000 ש"ח. ברשותי זכרון 2G DDR2 וכרטיס מסך 9800GT בתקציב הזה עדיף אינטל או AMD? המחשב מיועד למשחקים כבדים אם אפשר בפחות מ1000 יהיה עדיף.
-
- 5 תגובות
- 961 צפיות
-
-
לאחר התלבטויות ורצון לקחת לוח מבוסס N-FORCE 2 אבל לא יכולתי בגלל התקציב וחשבתי ללכת על GA-7VAXP. החלטתי במפרט שלי לקחת מארז של קומפיוקייס במקום מארז של אנרמקס ובכך לחסוך 400 שקל שאותם נראה לי יותר חכם להשקיע בלוח אם. איזה מלוחות ה-NFORCE 2 ג בשוק הכי כדאי לי לקחת (תקציב עד 1100 ש"ח). אני אישית חשבתי ללכתת על הצ'יינק זנית', עושה רושם של לוח מצויין וגם בא עם באנגל מרשים ביותר. אפשרות 2 היא האסוס ולבסוף הלידטק. מה דעתכם ?...
-
- 9 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום אני רוכ מעבד Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB ורציתי המלצה ללוח אם לא יקר שתומך גם בבלוטות' כדי לאפשר תקשורת עם הנייד שלי תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לעזור לחבר לקנות את שלושת החלקים. הוא מעוניין בI5 או I3 זכרון 4G DDR 3 של חברה מוכרת,אין צורך בOC לוח אם חייב שיהיה כרטיס מסך מובנה כי אין לו כרטיס מסך... אני מודע לזה שאולי AMD יהיה יותר משתלם אבל הוא רוצה רק אינטל.. אם אפשר בבקשה מפרט אחד של I3 ואחד I5 מהחנות של KSP או RSM תקציב אין בדיוק,אבל הכוונה שהזכרון יהיה 4G רגיל שעולה בסביבות ה200-250 ש"ח לוח אם שיהיה לו כרטיס מסך מובנה והשאר פחות חשוב מעבד I3 החלק בסידרה של הSANDY BRIDGE ואותו דבר לגבי הI5 תודה.
-
- 9 תגובות
- 898 צפיות
-
-
ברצוני לשדרג את המחשב שלי בתקציב של כ1300 שח אני צריך שדרוג שיאפשר להריץ מספר רב יחסית של תוכניות במקביל וחלונות פתוחים בצורה שלא תעכב אותי, כלומר ירוץ מהר למרות ה"עומס". מבחינת משחקים אין לי דרישות גבוהות מדי כי אני לא מריץ משחקים כבדים במיוחד. משתמש כרגע בכ.מסך Nvidia GeForce 7600 GS יש לי הארד דיסק אחד גדול שהוא IDE והייתי רוצה לשמור אותו. עד כמה זה מגביל אותי מבחינת לוח האם? אולי בעתיד אצטרך שדרוג נוסף לטובת חיבור המחשב לטלוויזיה וצפיה בHD *מעדיף לוח אם עם 4 סלוטים, אך לא חובה תודה
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
משהוא יכול לעשות לי סדר מבחינת "ערכות השבבים" של אינטל מה חדש מה הולך לצאת למעבדים Sandy Bridge וכו.. כי שמתי לב שלאחרונה יש יותר מידי ערכות שבבים ?מה הערכה החזקה ביותר שיצאה והולכת לצאת בקרוב מהערכה של אינטל? :s05: בתודה.
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני ישמח להסבר ראשוני מזה בכלל הנתון הזה. מהי חשיבותו למחשב שנקנה למטרת משחקים ומהי חשיבותו במעבד כפול ליבה
-
- 12 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב. רציתי לשאול מהם הערכות השבבים החדשות שקיימות,מה הולך לצאת בתקופה הקרובה,מהשבבים "החזקים" "והרגילים" האמת רק לי יש תחושה או שנהיה בתקופה האחרונה "סלט" מבחינת השבבים? ???
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
1. האם PENTIUM D מהיר יותר מ-E4300? 2. האם PENTIUM D הוא DUAL CORE? תודה.
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה חברה מומלצת ? חשבתי על OCZ... מה בדיוק ההבדל בין ה-CL ? כמה שהוא יותר נמוך ככה הוא יותר טוב ? אני מתכוון להתקין על המחשב ויסטה וגם חשוב לי שיהיה זכרון טוב, מעל 800Mhz שווה לקחת ? אני מתכנן לקחת לוח אםוGAEP43DS3LוGigabyte ומעבדוCore 2 Duo E8400 BoxוIntel אז גם זה צריך להיות תואם לזכרון, איזה זכרון אני יכול להתאים להם ? [br]פורסם בתאריך: 21.09.2008 בשעה 21:57:01 אשמח גם לקבל תגובה על הלוח אם GAEP43DS3LוGigabyte ועל ההבדל שלו לEP45 אם בכלל שווה להשקיע...
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום , יש לי במחשב סטיק של 512 זיכרון במהירות 333 של חברת GET שקניתי ליפני 3 שנים , אני מעוניין לשדרג ל ג'יגה אחד , מה אתם ממליצים לי לעשות ?
-
- 14 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להרחיב את הזיכרון שלי יש לי כרגע DDR 512MB על לוח intel d845ebg2 P4 2.40 GHZ קראתי בפורומים כאן והבנתי שיש בעיה של שידרוג אולי אני טועה אולי לא , בגלל זה אני צריך עצה לגבי שידרוג השאלה היא מה ההמלצות ? אני מעוניין לשדרג עד 1 GB אני יודע שהלוח שלי ישן
-
- 8 תגובות
- 768 צפיות
-
-
טוב אז ככה חברים כמו שכתבתי יש לי לוח intel d845ebg2 יחסית ישן אני יודע . שאלתי כאן שאלה לגבי הוספת זיכרון למחשב יש לי 512 MB ורציתי להוסיף עוד אחד אחרי היתלבטות והמלצות מכאן קנית 1GB זיכרון 400DDR הכנסתי הרכבתי אותו וזה לא עבד עשיתי את כל הדרכים לבדיקה וכניראה זה לא תומך.... אז הלכתי וקניתי 512 DDR400 נוסף במקום 1 וגם הוא עשה בעיות ולא תמך בסופו של דבר אכלתי אותה ונידפקתי עם 2 כרטיסים חדשים שאיבורי לא מוכנים להחזיר בסופו של דבר לא הבנתי עדיין מה הבעיה ? למה זה לא עובד? ???
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-