מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום איזה לוח שווה קנייה ה- ASUS A8N-SLI Premium או ה- DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D בתודה מראש
-
- 12 תגובות
- 784 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הלוח מבחינת ביצועים (לא OC) מבחינת פיצרים, בכללי. והאם יש משהו שעדיף עליו עם תוספות מקסימלית של 150 שקל. בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי 256 MB RAM במחשב ובאמת שהגיע הזמן שלשדרג אותו. אני פשוט לא כל כך בטוח לכמה ומאיזו תוצרת, וגם שיהיה במחיר נסבל... הנה גם קישור לבדיקת הזיכרון שלי ב-Crucial. תודה מראש, יותם
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מעבד לעבודה משרדי ( celeron\sempron) רציתי לדעת האם יש להם תמיכה ב64 ביט. או לחלקם לפחות? ואם כן לאיזה? תודה
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
רוצה לרכוש מחשב שיהיה בעיקר למשחקים אך גם לעיתים לקידוד סרטים . למה עם AMD לא ניתן לקודד סרטים ? או מה קורה עם מקודדים סרטים עם AMD ומה אם מקודים עם INTEL ? בסרטים יהיה ניתן עם AMD לפחות לצפות ?
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הורדתי את Sisoft ובזמן שעברתי על הנתונים פתאום הוא מציג לי את הטמפרטורה של הלוח אם 128 מעלות נראה לי קצת מוזר , הוא גם מציג טמפרטורה של הספק כוח 129 מעלות .. יכול להיות שהגלאי דפוק ?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הלוח שלי התחרפן. מה עדיף: לוח עם רכיבים חיצוניים (סלוטים וכד') או שהרכבים בלוח יהיהו on board?
-
- 10 תגובות
- 783 צפיות
-
-
The DFI LANParty NF4 SLI-DR (מה שהבנתי שהכי טוב) לבין DFI LANPARTY UT nF4 SLI-D לבין DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D והאם ההבדל מחיר כלכך גדול שעדיף לקנות זול שהוא גם טוב ולשים תכסף על הכרטיס מסך? מה יותר טוב ומשתלם לOC בעתיד ולמשחקים אם זה קשור ולמעבד AMD 64 3000+ או יותר טוב ו6800GT או יותר טוב ערכתי חיפוש באתר ולא הבנתי מהההבדלים (מזה באנדל בכלל) תודה מראש (ראיתי שרשום שאחד מהם תומך בשני כרטיסי מסך של ניוידה, מה זה אומר שאפשר לחבר שני מסכים למחשב?)
-
- 38 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה ההבדלים העיקריים בין DFI lanparty UT NF4 ultra-D לבין gigabyte k8nf-9 חוץ מזה שהLANPARTY עדיף עליו בהרבה באוברקלוק אבל מה השוני בין שתי הלוחות והאם כדאי להוסיף כדי לקחת את הלאןפארטי או שהביצועים הם אותם ביצועים רק יכולות אוברקלוק שונות? לא יודע אם זה חשוב אבל המעבד שירוץ על הלוח Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
כמובן שבעדיפות ראשונה זה FF ואחרי זה LE...אבל הLE עולים מלא אצל נעה...1850 וצל זיגזג 1750...בולבול...וFF...לא מוצאים אצל אף אחד...חוץ מאצל מישהו שזה לא בטוח שזה זה... אז בעדיפות שלישית...מה כדאי...FR או LA... עם המפרט שבקרוב יהיה לי...ראו למטה...
-
- 8 תגובות
- 706 צפיות
-
-
SLi כבר לא ייחודי לצ'יפסטים של nVidia אינטל תשיק בפברואר 2006 (הערכה) את הצ'יפסט הבא - 975X הוא יתמוך ב Dual Graphics של SLI וגם של CrossFire Tom's Hardware Guide טוענים שהוא יהיה מוכן כבר למעבדי Presler - ארכיטקטורה של 65 נ"מ ודיגום D900 הכותב גם מציין שה CrossFire אמור לצאת באמצע ספטמבר מקור
-
- 9 תגובות
- 893 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב לעריכה אודיו הוא משתמש בקיובייס והוא רוצה לדעת האם הוא יוסיף עוד 2X512 יעזרו לו בפעולה של המחשב....בתוכנה... מפרט שלו: P4 2.8GHZ 487 Nortwood ASUS P4P800-DLX 512X2 KINGSTON VALUE CAS3 עכשיו האם עדיף למכור את ה2 של ה512 ולקנות 1024X2?? האם זה יהיה יעיל יותר... המחשב לא בOC והוא מתוכנן לOC עם ביגטייפון/פרייזר4 למשהו באיזור ה3.2 ולא מחייב לעבוד ביחס של 1:1...
-
- 10 תגובות
- 826 צפיות
-
-
כאמור אני צריך מחשב לעריכת וידאו ומשחקים וחשוב לי מאוד הסאונד . אין לי תקציב לכרטיס בנוסף. חשבתי לקנות את הלוח הזה : http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AN8+Ultra&fMTYPE=Socket+939&DEFTITLE=Y האם מישהו מכיר את ה-AUDIOMAX או יכול להמליץ ?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
הבנתי שעל פי מתח זרם וכו' אני יכול לדעת אם מעבד חם או קר. אמרו לי שהמעבדים החדשים של AMD 64 ה W שלהם הוא 89 ! שזה נחשב קר. איפה אפשר להשיג את הרשימה עם כל המפרט הטכני של כל המעבדים כולל VCORE כולל ה W כולל הכול ! אני לא מוצא את זה הייתי בגוגל נאדה כלום. אני רוצה לדעת עפ"י מפרט טכני אם מעבד הוא חם או קר !
-
- 5 תגובות
- 580 צפיות
-
-
http://www.legitreviews.com/article.php?aid=163 The DFI LANParty NF4 SLI-DR שיחזיק מעבד AMD 64 3000+ או יותר טוב שיעבור OC בעיקר למשחקים OC (פה ושם קידוד והמרת סרטים ועיצוב תמונות) ורשת אלחוטית
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
התקשרתי לצי'פ מחשבים אחרי שגלשתי בפורום שלהם שבו היה רשום " INTEL אמינה ויציבה יותר " " עידן ה 32 ביט עוד לא מיצה את עצמו " , "מי צריך 8 גיג'ה זיכרון ? " .... בשיחה שהייתה לי עם מנהל המעבדה שם הוא הדגיש שהפרסקוטים טובים יותר "התדר של המעבד גבוה 3GHZ בניגוד לאינטל 1.6GHZ " שהסברתי לו שהמעבדים של AMD עושים יותר סיבובי שעון לדקה ואז ה 1.6 משתווה ל 3 GHZ הוא אמר לי שזה קישקוש ! הוא גם אמר לי שאין דרך טכנית לדעת אם מעבד הוא חם או קר עפ"י מפרט. וכל השיחה הוא ניסה למכור לי פרסקוט 775 . http://www.chip.co.il/data_forum.asp?page=0&forum_id=90 מה שכן באתר שלהם יש מוצרים של AMD אבל זה רק על "הנייר" 90% מהמכירות שלהם זה INTEL תבקשו AMD ותיראו איזה תשובה תקבלו ...
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
פעם חשבתי שהוא בתוך המעבד , אבל אח שלי אמר שזה לא נשמע לו סביר בכל מקרה השאלה היא האם הוא נמצא בתוך המעבד בתוך הצ'יפסט או בתוך קריסטל כלשהוא שנמצא על הלוח אם . עוד שאלה זה כיצד ניתן לשנות את תדירות השעון - אני לא ממש מבין איך פועלים קריסטלים אבל זה לא שאם מעבירים זרם מסויים ישר בתוך קריסטל לפי מבנה החומר הוא נותן תדירות שעון לזרם ? אם ככה אז איך לוח אם מסוגל לתוך בכמה תדרי שעון שונים ... לא נשמע לי הגיוני שכל תדר דורש קריסטל שונה כי יש לוחות שתומכים במאות תדרי שעון שונים.\בקיצור מישהוא יכול לעזור כאן?
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://www.goldtop.co.il/show_details.asp? prod_id=8051http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=253 GA-K8NF-9 עם leadtek winfast px6800 TDH ??
-
- 1 תגובה
- 429 צפיות
-
-
המתח שמגיע לי למעבד (Athlon 3000) תמיד עולה ככל שהוא מתאמץ יותר, וזה גורם לו להתחממם. לא עשיתי שום oc. מישהו יכול לחשוב על מקור לבעיה הזאת?
-
- 11 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש אבל לא יודע מה ההבדל בין החברות הנ"ל. תודה
-
- 10 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אם כן, מהי המגבלה (מהירות, נפח זכרון וכו')?
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אהלן. כשקיבלתי את המחשב החדש שלי, זה קרה לפני חודש וחצי בערך, הייתי נכנס לביוס בודק את הטמפרטורה, והיא עמדה אז על 34 מעלות. כעבור כמה שבועות מאז, המחשב גרם לקצר בבית, מה שאני יודע זה שהספק נשרף (ספק איכותי, כנראה הגיע תקול מההתחלה). לקחתי אותו לחנות והחליפו לי אותו. מאז, כאשר אני נכנס לביוס הטמפרטורה עומדת על 48-52 מעלות!!! (כמובן שכשאני ב-Windows, אני בודק בתוכנה של ג'יגה בייט והטמפרטורה היא על 44 מעלות, אבל זה בגלל שכאשר המחשב נמצא במצב ביוס הוא מאומץ יותר). בדוק. [אם הייתי בודק את הטמפ' של המעבד אז, לפני שהספק נשרף, דרך הווינדוס (ולא דרך הביוס, כמו שעשיתי אז) - הטמפ' הייתה צריכה להיות בערך 29 מעלות.] עכשיו אני לא יודע האם מה שקרה עם הספק, גרם להעלאה של הטמפרטורה, או שז…
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אינטל מוציאים כל יום CHIPSET חדש על כל פלצנות טכנולוגית הכי קטנה שיוצאת ומכיוון של AMD דממת אלחוט ... אז בסדר נכון שיש את ה NFORCE4 ULTRA שהוא מצויין (ונדמה לי גם תומך ב SATA II) אבל יאללה אין שום חידוש שום שיפור שום כלום ?
-
- 7 תגובות
- 797 צפיות
-
-
איזה לוח אם אמור להתאים למחשב הבא (במקום הלוח הקיים שכנראה התפגר) AMD Athlon XP 1.6, 4876 MHz Motherboard Name - gigabyte GA-7DX+ System Memory - 512 MB PC2100 DDR SDRAM כמו כן, מה דעתכם על רכישת לוח אם יד שנייה? המחשב בן 3.5 שנים. תוך שנה או קצת יותר כבר צריך לשדרג או לקנות חדש, אז האם כדאי לוח אם חדש? האם לוח אם משומש זה משהו שווה סיכון?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-