עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by arkanss,

תודה מראש לכל המצביעים . סקר זה נוצר כי פשוט אני מבולבל איזה מעבד לקנות למחשב דרך אגב המחשב ישומש לעבודה ולמשחקים כבדים כמו GTA IV CALL OF DUTY וכו' .

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by MaTaN_Sh,

רציתי לדעת הכל על מעבדים איך הם עובדים וכד' ועם גם אתם יכולים לעזור לי בשאר חלקי המחשב מה נמצא במחשב ואיך לבנות מחשב תודהה

• 11 תגובות
    • 693 צפיות
  3. Started by miki03,

שלום! אני רוצה לקנות לוח עם שניי מעבדים ואני רוצה לדעת אם זה כדאי לי. שניי מעבדים של AMD ATLON 3200+ 64

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  4. Started by zaroor,

מישהו יכול להסביר מה זה ה STEPPING באתר של אינטל יש בטבלאות נתוני מעבדים ויש סוגים שונים בינהם מה זה קובע או משפיע ?

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  5. שלום חברה הבנתי שמעבדי amd בעלי תדר שעון נמוך יותר מאינטל, אך הם מבצעים יותר הוראות בכל סיבוב שעון של המעבד, כלומר יותר עבודה, מאשר אינטל. רציתי לבדוק כמה פעולות מתבצעות במעבדים השונים על כל סיבוב שעון לצורך השוואה בין המעבדים בשני החברות. איפה ניתן לבדוק פרטים אלה? או שישנו יחס כלשהו בין מספר הפעולות לסיבוב שעון בין מעבדי amd למעבדי אינטל? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 472 צפיות
  6. זה נועד לגיימרים : http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/cpu-games2.html חבל לכם על הכסף !!! אין טעם להשקיע ביותר מ מעבד3200 , פשוט כל שקל יותר הוא ביזבוז ! במיוחד אילה שקונים את ה 3800X2 הנה כתבה שעשתה מחקר ענקי ! עם מעבדים שונים !!! שורה תחתונה כמו שתראה אין טעם להשקיע יותר מ 3200 והכל אבל הכל !!!!!!! כמה שיש כמובן ...להשקיע בכרטיס מסך ! הוא בעצם ה 70 ..80 אחוז פה . תקראו תפנימו ! ותפסיקו לבזבז (לזרוק כסף לפח) נ.ב תשקיעו הכל בכרטיס מסך ! ומה שנשאר אם בכלל בספק טוב..לוח אם איכותי ....

• 69 תגובות
    • 5.5k צפיות
  7. מה עדיף: מעבד 2 ליבות עם 6MB מטמון (E8400) או מעבד 4 ליבות עם 4MB מטמון (Q8200)? תודה.

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  8. שלום אני לא יודע אם זה נכון אבל רצה שמועה לפחות ככה חבר שלי טוען AMD הולכת להוריד את האופטרון 939 מהשוק.כאחד שרוצה להכנס לתחום עריכת וידאו כלומר להמיר מקלטות לדי וי די וקצת ללמוד תוכנות עריכה האם יש טעם לרכוש את המעבד הנ"ל לפני צאתו מהשוק??.יש לי אתלון 64 2 גיגה עם זיכרון 512. הבדל בינו לאופטרון זה זיכרון מוגדל ועוד 200 מגצ.שווה להשקיע על המעבד כאשר יש לי את האתלון או שזו הוצאה מיותרת?? אשמח לתשובות וייעוץ. הרבה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 462 צפיות
  9. Started by neo690,

מישהו מוכן בבקשה להסביר מה ההבדל בין המעבדים של AMD ל אינטל ? מה יותר טוב? מה מאפיין כל אחד? http://www.intel.com/products/desktop/processors/index.htm http://www.amd.com/gb-uk/Processors/ProductInformation/0,,30_118,00.html

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by michaelr,

מישהו יכול להסביר למה בדיוק שום ממשלה לא מאפשרת לחברות גדולות כמו אינטל או AMD למכור לשוק האזרחי מעבדים בתדירות גבוהה כזאת אלא רק לצבאות ולממשלות? הרי ידוע שיש תדרים גבוהים כאלה ולא יכול להיות שמשך יותר מ 10 שנים לא הגיע למהירות כאת עם מעבד.

11. Started by horacio,

אני לא יודעה אם זה המקום הנכון לשאול: אני פותח חנות ורציתי לדעת איפה אפשר להשיג מעבדים של INTEL ושל AMD בזול ? קניתי עכשיו מימשהו שסגר חנות לוחות של MSI אינה דוגמה: PNEOF 945 שקל 215.00 למעבד PENTIUM K8NGM-V שקל 160.00 למעבד AMD NEO3-F שקל 215.00 למעבד AMD PCOMBO 915 שקל 260.00 למעבד PENTIUM אני חושב שזה מחיר טוב !!!! מה אתם חושבים לכן אני מחפש מעבדים לזה תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  12. Started by motym,

שלום לכולם.. מה ההבדל בין מעבדי AMD ל INTEL ?? האם למחשב שנועד בעיקר להורדות ואינטרנט (ומשחקים קלילים ביותר) עדיף אחד מהם ?? תודה לכולם, keep up the good work מוטי.

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  13. Started by eyal_hizmi,

אני בן 17 ולא קרה לכם שעצרתם וחשבתם איך לעזעזל מייצרים את כל הטכנולוגיה הזאת? איך בונים פלאפון? איך בונים מעבד? איך בונים כל דבר שאני משתמשים בו היום??? אני מאוד סקרן בנושא ורוצה ללמוד את הנושא בעתיד אבל אני לא יודע לאיזה תחום שייך השאלות שלי? כל תשובה תתקבל בברכה ואם מישהו יכול להפנות אותי למישהו שמבין גם יעזור . נ.ב אני חדש פה אז שלום לכולם!!

• 5 תגובות
    • 3.8k צפיות
  14. זה עוד לא דגמים סופים זה רק משוער http://www.vr-zone.com/?i=4774 [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  15. Started by generalA,

מהם מעבדים מסוג Centrino ו- Dothan, ומה ההבדלים ביניהם? זה עבור מידע לרכישת מחשב נייד בשבילי לאוניברסיטה.. תודה אנשים !

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  16. Started by bluemail,

במעבדי אינטל מה ההבדל בן גירסה a לגירסא b ???

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  17. Started by Regev,

אנא הביעו דעתכם על טכנולוגיות מהירויות וכו'...

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by winil,

מה נותנת בדיוק הליבה הגרפית? יש שינוי קריטי לגבי משחקים? שווה עכשיו לקנות מחשב חדש או לחכות עד שיגיעו מעבדים עם ליבה גרפית? ההבדל יהיה גדול בין המעבדים 4 ליבות של היום למעבדים בעלי ליבה גרפית?

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  19. Started by Snufkin,

רציתי לדעת למה מעבדי AMD מגיעים גם בצבע ירוק וגם חום, מה ההבדל?

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  20. Started by erlich9,

אני חייב לדעת סוףסוף: 1.מה ההבדלים בין המעבדים של אינטל AMD 2.האם כדאי לקנות דואל קור ובמה הוא שונה מהרגיל. 3.למה amd נחשבים ליור טובים בדואל אם יש להם 512x2 ולאינטל יש 1x2 אז זה כאילו כפול.. 4. מה ההבדל שהופך את amd ליותר טובים במשחקים? תעזרו לי אני חייב לדעתזאת לפני קניה.. תודה מראש לעונים.

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  21. כתוצאה מאילוצים, נעלצתי לכבות את האופציה של HT בביוס ולעבוד ככה למשך שבוע שלם, שמתי לב שהטמפ, של המעבד היא בערך 52-54 מעלות וכבר לפחות שבוע שאני עובד עם HT מופעל, והטמפ', על 44-47 מעלות. צירוף מקרים? או שזה באמת ככה?

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  22. Started by leda,

אני רוצה לדעת האם באמת כל חברה שלא נותנת אחריות של איסטרוניקס מוכרת למעשה מעבד מזוייף. אמרו לי שאיסטרוניקס זה היבואן הרישמי היחיד של אינטל בישראל.

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  23. שלום, למטרות של עיצוב גרפי מקצועי האם כדאי ללכת על AMD או אינטל? כמה זיכרון יספיק למטרות הללו (כן, אני יודע ש-32bit לא יחזיק יותר מ-3.5 ג'יגה לכל היותר)? תודה.

• 44 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. Started by aquarius,

האם אפשר מעשית לחבר כמה מעבדים וכמה זיכרונות ולהשיג עלייה בביצועים?

• 1 תגובה
    • 558 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Navigation

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.