עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by eyal_hizmi,

אני בן 17 ולא קרה לכם שעצרתם וחשבתם איך לעזעזל מייצרים את כל הטכנולוגיה הזאת? איך בונים פלאפון? איך בונים מעבד? איך בונים כל דבר שאני משתמשים בו היום??? אני מאוד סקרן בנושא ורוצה ללמוד את הנושא בעתיד אבל אני לא יודע לאיזה תחום שייך השאלות שלי? כל תשובה תתקבל בברכה ואם מישהו יכול להפנות אותי למישהו שמבין גם יעזור . נ.ב אני חדש פה אז שלום לכולם!!

• 5 תגובות
    • 3.7k צפיות
  2. זה עוד לא דגמים סופים זה רק משוער http://www.vr-zone.com/?i=4774 [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  3. Started by generalA,

מהם מעבדים מסוג Centrino ו- Dothan, ומה ההבדלים ביניהם? זה עבור מידע לרכישת מחשב נייד בשבילי לאוניברסיטה.. תודה אנשים !

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  4. Started by bluemail,

במעבדי אינטל מה ההבדל בן גירסה a לגירסא b ???

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  5. Started by Regev,

אנא הביעו דעתכם על טכנולוגיות מהירויות וכו'...

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by winil,

מה נותנת בדיוק הליבה הגרפית? יש שינוי קריטי לגבי משחקים? שווה עכשיו לקנות מחשב חדש או לחכות עד שיגיעו מעבדים עם ליבה גרפית? ההבדל יהיה גדול בין המעבדים 4 ליבות של היום למעבדים בעלי ליבה גרפית?

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  7. Started by Snufkin,

רציתי לדעת למה מעבדי AMD מגיעים גם בצבע ירוק וגם חום, מה ההבדל?

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  8. Started by erlich9,

אני חייב לדעת סוףסוף: 1.מה ההבדלים בין המעבדים של אינטל AMD 2.האם כדאי לקנות דואל קור ובמה הוא שונה מהרגיל. 3.למה amd נחשבים ליור טובים בדואל אם יש להם 512x2 ולאינטל יש 1x2 אז זה כאילו כפול.. 4. מה ההבדל שהופך את amd ליותר טובים במשחקים? תעזרו לי אני חייב לדעתזאת לפני קניה.. תודה מראש לעונים.

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  9. כתוצאה מאילוצים, נעלצתי לכבות את האופציה של HT בביוס ולעבוד ככה למשך שבוע שלם, שמתי לב שהטמפ, של המעבד היא בערך 52-54 מעלות וכבר לפחות שבוע שאני עובד עם HT מופעל, והטמפ', על 44-47 מעלות. צירוף מקרים? או שזה באמת ככה?

• 8 תגובות
    • 869 צפיות
  10. Started by leda,

אני רוצה לדעת האם באמת כל חברה שלא נותנת אחריות של איסטרוניקס מוכרת למעשה מעבד מזוייף. אמרו לי שאיסטרוניקס זה היבואן הרישמי היחיד של אינטל בישראל.

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  11. שלום, למטרות של עיצוב גרפי מקצועי האם כדאי ללכת על AMD או אינטל? כמה זיכרון יספיק למטרות הללו (כן, אני יודע ש-32bit לא יחזיק יותר מ-3.5 ג'יגה לכל היותר)? תודה.

• 44 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. Started by aquarius,

האם אפשר מעשית לחבר כמה מעבדים וכמה זיכרונות ולהשיג עלייה בביצועים?

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  13. Started by miki03,

אני רוצה לקנות לוח ושניי מעבדים של AMD ATLON XP 3000 אני רוצה לדעת אם זה שווה לי ואיך זה עובד?

• 2 תגובות
    • 450 צפיות
  14. Started by ripo66,

שלום לכולם אני מקווה שאני במקום הנכון .. יש ברשותי 4 לוחות אם שונים ו - 4 מעבדים שונים אני מעוניין לחבר בין הלוח ההכי טוב שקיים למעבד ההכי טוב שקיים מבינהם ... בתקווה שניתן כמובן .. אשמח לשמוע עצתכם.. מהשילוב ההכי גבוה וטוב לשילוב ההכי נמוך .. תודה רבה לעוזרים דגמי המעבדים הם : DualCore Intel Core 2 Duo E7200, 2533 MHz DualCore Intel Core 2 Duo E4300, 1800 DualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz DualCore Intel Pentium D 940, 3200 MHz דגמי לוחות האם : Asus P5LD2 SE Intel D945PSN MSI P6NGM-FD (MS-7366) Asus P5VD2-VM

15. Started by erlich9,

אני מחפש מעבד ולוח אם שיתאימו לעבודה עם המחשב אבל גם במישחקים. יש לי 2 אופציות מה כגאי??? 1.מעבד: p4 3.0 800 2mb 64 לוח אם: asusp5gd2-x ddr2 2. מעבד: k-8 3500+64bit 2000mhz לוח אם: biostar nf4 ultra

• 1 תגובה
    • 441 צפיות
  16. שלום לכולם. אני מעונין לרכוש מחשב חדש אפשר להגיד ללא הגבלת מחיר. לאור שנים של נסיון לעולם לא היתה לי שום בעיה עם לוחות האם מבוססים ציפסטים של אינטל ,לעומת זאת ציפסטים של VIA תמיד עשו לי בעיות עם WINDOWS ,בעיות עם דיסקים העברת חומר שנתקעת מערכת הפעלה איטית וכו... אני מתלבט ראשית בין שני מעבדים AMD FX 53 939 עם לוח MSI K8N NEO2 NFORC 350 U ואו INTEL 560 עם לוח ASUS P5AD2 לפי כל המבחנים באינטרנט אני רואה ש ה AMD יותר מהיר מאינטל אבל לאור מה שכתבתי יש לי פחד מלוחות האם ל AMD האם יש ביסוס לחשש שלי?(רק אנשים עם נסיון) דעות להמלצות? המחשב מיועד בעיקר ל תוכנות משרדיות עריכת וידאו,אינטרנט ומשחקי FPS . שאלה נוספת האם המעבדים העתידיים של אינטל(ליבה כפולה ואו 64 ביט ישארו על לוחות 9…

• 11 תגובות
    • 684 צפיות
  17. שלום לכולם ונעים להכיר, אני חדש בפורום הזה והרבה זמן עבר מהפעם האחרונה שהתעסקתי בלוחות אם ומעבדים. אני ממש אודה לכל מי שיוכל להפנות אותי לאתרים שממש נותנים הסברים ספציפיים (לא בנצ'מארקים וכתבות) על המעבדים החדשים לוחות האם, כל הספצפיקציות שלהם, שוני, ייחוד, כל הטכנלוגיה האחרונה וכו'. ממש בתודה גדולה, ;D

• 8 תגובות
    • 913 צפיות
  18. Started by eranir,

מישהו מוכן לפרט טיפה על המעבדים החדשים שמגיעים ביולי ועל לוחות האם מבוססי bearlake? הכוונה לא לטבלאות של כל המעבדים אלא להבדלים ביניהם לסדרת xx20 בנוסף למהירות שעון, ליתרונות של הצ'יפסט החדש, כדאיות של החדש מול הישן ותאימות. ובכלל, לא אמורים להיות עדכוני מחיר לסדרת ה-xx20, ומחירם יהיה תואם למחירי מעבדים חדשים יותר, האם זה אומר שמפסיקים למכור את הסדרה הנ"ל בקרוב כמו את המעבדים 6300 ו-6400? לינק למעבדים הישנים: http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=714230&starttime=0&endtime=0. לינק למעבדים החדשים: http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=789466&starttime=0&endtime=0. תודה

• 9 תגובות
    • 773 צפיות
  19. Started by abarbotel,

היי יש לי כמה שאלות א. אני מאד מתקשה לעקוב אחרי כל המעבדים והסדרות שיש והתכונות שלהם אשמח אם מישהו יוכל לתת לי פירוט קצר של סוגי המעבדים שיש כרגע וההבדלים בינהם.נניח כל הסדרת E או Q יש בהם הרבה סוגים אם מישהו יוכל לפרט ולומר מה עדיף ובכלל להסביר איזה סוגים יש. ב. מה זה e sata ג. מה עדיף די די אר 2 או 3? קראתי כתבות שמצינות שעדיף 2 אבל לא הבנתי למה?

20. Started by eqeqeq,

אהלן, יש לי שאלה שמעתי שבינואר (עוד שלושה שבועות) יוצאים דגמים חדשים של מעבדי INTEL סדרת QUAD האם אתם צופים שבעקבות כך תיהיה נפילת מחירים של הכפולי ליבה ושל AMD או שהמחירים של סדרת ה QUAD החדשה יהיו גבוהים וכל השאר ישארו באותו מחיר ועוד דבר אם אתם חושבים שהמחיר של המעבדים לא ירדו אז עוד כמה זמן נראה לכם שמעבדים החדשיםירדו וכך גם כל השאר לדוגמא מעבד של INTEL E6750 עולה כ 1000 ש"ח היום האם בעוד שלושה שבועות בעקבות היציאה של כמה דגמי QUAD המחיר של E6750 ירד משמעותי(אם בכלל) או שלא ירד וה QUAD יהיה פשוט יקר? או שירידה תתקיים רק לאחר כמה חודשים? אשמח לקבל תגובות לגבי הצפי של האנשים כאן תודה

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  21. Started by Burkey,

רציתי לדעת האם מישהו כאן יודע מתי צפויים להגיע לשוק המעבדים הבאים של אינטל ( Penryn ), כאשר אני מתייחס לכפולי הליבה ולא למרובעי הליבה ( איתם יש בעיות לפי מה שהבנתי - אי תאימות ללוחות אם או משהו כזה ). מישהו יודע מה יהיה התמחור שלהם ביחס למעבדי ה - Conroe של היום ? האם המחירים של המעבדים הנוכחיים יירדו ? תודה !

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  22. Started by Adielion,

מה עם פיתוח של מעבדי AMD ,סדרת הFX הדו ליבתיים ומה בקשר לחד ליבתיים במהלך הפיתוחים? למה לצפות

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  23. שלום בלינק הזה http://guru3d.com/newsitem.php?id=4591 אפשר לראות את המעבדים החדשים של אינטל שמתוכננים בקרוב, כפי שרואים אינטל תעביר את השוק של חלקי ממעבדי הליבה כפולה לFSB של 1333 מגה הרץ! בכול מקרה, למה אינטל ממשיכה להשקיע בשוק כפולי הליבה? למה לא לעבור לשוק של מרובעי ליבה?

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Eldad5550,

מישהו יודע אם ומתי צפויים להגיע מעבדים חדשים i7 ? ידוע לי על הזולים יותר שאמורים להגיע ואני שואל בקשר ל i7 בסדרת coffe lake, האם יהיו מעבדים חדשים יותר של i7 פרט ל i7 8700k ? יש ידיעות פה ושם על i7 8670 שהוא כמעט ולא שונה מ 8700 ואפילו קצת פחות טוב ממנו. חוץ ממנו אמורים לצאת עוד מעבדים בזמן הקרוב ? הסדרה הבאה החדשה עם יותר מ 6 ליבות , ice lake גם אמורה לצאת אוטוטו ? או שיקח עוד מספר חודשים כי אמרו שזה יהיה בתחילת 2018 או אמצע ידוע מתי תאריך ההגעה שלהם ? למי שרוצה לשדרג בשילוש את המחשב אז כדאי לחכות ? כנל בנוגע לשבבים 390 ובייחוד z390 , ידוע מתי?

25. Started by XMB,

http://news.softpedia.com/news/Intel-Launches-New-Sandy-Bridge-Dual-Core-Processors-185597.shtml

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.