מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
כמה עולה? של pqi רשום DDR-400 256MB PQI 0101-06D1 MDAD-322FA אז אני צריך אחד זהה לו... אני יודע שזה 256 מגה של pqi, ו400 מגה הרץ....אבל בזאפ יש c3 וc2.5... איך אני יודע מה אני צריך? יש לכם גם חנות אולי מומלצת לקנות ממנה? עכשיו עוד שאלה... אין לי לוח שעובד במהירות כפולה... אז אין לי זוג של מסילות... אלא שתי מסילות בלבד... זתומרת אין לי זוג מסילות ועוד זוג..... יש לי רק זוג אחד... אז אני שם לצידו של ה256 עוד 256 במסילה שקרובה אליו נכון? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
האם ישנו הבדל גדול בינהם ? והאם שווה לקחת e8400 3.0ghz שהחנות עושה לו אוברקלוק ל : 3.6ghz ?
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
כשאני מחבר את הספק ללוח יש לי עוד חיבור שנמצא קצת מעל המעבד,בצד שמאל למעלה,האם זה הכרחי לחבר גם את החיבור הזה כי לי יש מארז שהספק יושב למטה אז הכבל קצר מידי ולא מגיע,האם בלי החיבור הזה המחשב לא ידלק לי ? (אגב מהספק שלי LIBERTY 620W החוטים הקבועים שלו זה החיבור ללוח שאותו חיברתי ועוד חיבור של 4 פינים,מין חיבור מרובע כזה אבל עליו רשום CPU ONLY). מה אני בדיוק אמור לחבר ?
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
המערכת שלי מורכבת מ מעבד Intel q9550 ולוח אם של Giagabyte EP45-UD3LR זיכרונות - 3*2GB של DDR2 800MHZ (שניים מתוכם של קורסאייר בדואל ואחד של קינגסטון) אני עובד לא מעט עם תוכונת עריכה והבנתי שאני רוצה לשדרג את הזיכרון- גם להרחיב וגם, אם זה אפשרי, זיכרונות יותר מהירים. אני לא מצליח להבין מה מגביל אותי לשדרוג זיכרון- המעבד- לוח האם או כל אחד מהם. יש למישהו המלצה לזיכרונות, שיתאימו למערכת כמובן, וייצרו שיפור משמעותי (עד בערך 1000 ש"ח) וגם- האם החלפה של הקינגסטון הבודד בשני זיכרונות נוספים שיעבדו בדואל תיצור שיפור משמעותי? תודה
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב לכם. בזמן האחרון, עלה בי הצורך והחשק לשדרג את המחשב שלי. רציתי לדעת מה יהיו השינויים הקרובים בעולם העיבוד והאם כדאי לי לקנות מחשב חדש בשלב זה של השנה או לחכות לשנת 2006. אם אפשר, אשמח לקבל פירוט על הטכנולוגיה החדשה ועלה השינויים שיהיו בה. תודה מראש אודי
-
- 12 תגובות
- 709 צפיות
-
-
יש לי במחשב 2 סטיקים של: 256MB DDR-SDRAM 3.0-3-3-8 במהירות שעון..(אם זה הגיוני) של 200 Mhz . אני מעוניין להסיף עוד: Kingston 512 266mhz המחשב יפעל.....יותר טוב?! והאם זה ביכלל יתאים? תודה
-
- 15 תגובות
- 877 צפיות
-
-
-
אני מעוניין להגדיל את הזיכרון שלי מ1GB ל-2GB.. עכשיו יש לי כמה שאלות... 1- המחשב שלי יעבוד יותר מהר ? וירגישו את זה תוך כדי עבודה במחשב? 2- זה יעבוד יותר מהר גם במשחקים? 3- האם בכלל כדי להגדיל ל2GB ולא ל-3GB...(יש לי XP).. טוב אז עכשיו קבלו את הפרטים של הלוח אם והזיכרון שלי. ואם אפשר תגידו לי איזה זיכרון מתאים לי מהחנות הזאת ---> www.ksp.co.il תודה רבה ומקווה שתענו את כל השאלות.. חג שמח [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
היי לכולם למי שעדיין לא יודע אני בונה מערכת משרדי + HTPC ולאחר דיי סרבתי להקשיב לעצות חכמים פה (למשל TMPUSR?) וכמעט כבר קניתי מפרט המבוסס על E6750 +P35 משהו אמר לי שאני לחלוטין מגזימה וגם לעוד 3 שנים אין כל צורך וטובתי כדי שאעבור ל- AMD4800+ דבר שלא יפריע לי כלל כעת, יקל עלי לשדרג בעתיד היות ובניגוד ל- INTEL, AMD לא מחליפה תושבת כל דור +היא זולה יותר וכמובן יעזור לי מאוד באזור הארנק (אמור לצאת מעבד+לוח בכמעט מחיר של מעבד בלבד). היות וכך ובהתאם לזאת יצאתי במשא חיפושים אחר הלוח האופטימלי. מצד אחד ראיתי בפורומים המוטן המלצות על M2A-VA-HDMI שגם מכיל המון יציאות נחמדות שיקלו עלי בעת חיפוש כרטיס מסך (הבנתי שלכרטיסים המובנים קשה להתמודד לבד עם פענוח HD וקודקים למיניהם) מצד…
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
א-ה-ל-ן!! אחשלי רוצה לקנות מעבד כפול ליבה... (INTEL :pissed:)... אכשיו יש לי כמה שאלות...שלא הייתי בטוח בהם...: איך ה DUAL CORE עובד? מחלק את העומס בין שני הליבות? או ששם כל פעולה לליבה נפרדת? איך המעבדים הכפולי הליבה של INTEL לעומת AMD?? חייבת להיות תוכנה שתומכת בDC? עוד מעט עוד שאלות!! תודה רבה :xyxthumbs:
-
- 11 תגובות
- 964 צפיות
-
-
מבחינת הלוח אם Asrock G41M-VS3 R2.0 ולוח אם SOCKET 1150 (ברמת הכניסה) עולים אותו דבר. השאלה אם שווה לקנות את הPENTIUM HASWELL שעולה בסביבות ה 256 ש"ח ולהחליף גם את המעבד לG3220--אני מרוצה מהביצועים של הE8200: השאלה היא האם מדובר בהשקעה כדאית או להשאר עם הE8200?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום!!! גם לי יש את הלוח הזה ואני מרוצה מאוד!!! עכשיו יש בלוח הזה פיצר של כרטיסי זיכרון!!!! אם אלא ביטלתם את האפשרות הזאת הביצועים של המחשב שלכם ירדו בצורה דראסטית!!! לי יש את ההרקולס ובמקום לקבל 8900 קיבלתי 6800 בקושי! ניכנסתי לביוס ביטלתי את זה והתחלתי לקבל 8900!!! בטלו את זה ויכול להיות שכל הבעיות שלכם יפתרו (אני מקווה)....
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום קניתי את המעבד AMD AthlonXP-M 2500+, שמתי אותו בלוח אם, איפסתי ביוס והלוח לא זיהה אותו. הוא רק רושם "מעבד לא ידוע" ובביוס אין לי אפשרות לשים ערכים אוטומטייים(אין DEFULT), אבל בתוכנות AIDA32 ובCPU-Z יש זיהוי שזה מעבד נייד, אבל השם אינו. זה בעיה? או שזה נורמאלי אם המעבד הנייד הזה? ומה הערכים הסטנדרטיים של המעבד הזה, כמו מכפלה, באס ומתח? במעבד הקודם AXP2400+(לא MOBILE) לא היתה תופעה כזאת ד"א הלוח שלי זה ABIT NF7-S REV 2.0 BIOS VERSION 25
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
האם יש איזה בעיה עם המעבד הזה ? האם קיים HT במעבדי P4 2.53 ? עידו
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם לחבר שלי יש "צרות" על הראש והוא צריך עזרה בנוגע למחשב שהוא הולך לקנות המפרט הוא כזה: מעבד Intel P4 2.53 GHz לוח אם ????????????? זכרון Kingston DDR 1066 - 1 GIGA כרטיס מסך Asus V8460 Geforce 4 Deluxe כרטיס קול Creative Sound Blaster Audigy Platinum דיסק קשיח Seagate 80 GIGA => 4 יחידות צורב Asus 48X16X48 DVD Toshiba 16X48 עכבר ומקלדת Logitech Cordless Desktop - עכבר ומקלדת יחד שחורים ZIP 250 MB internal דיסקט Teac 1.44 מארז Enermax FS710B אני יודע שזה ישמע מוזר אבל אין לו בעית תקציב ;D והוא מוכן להשקיע בו 1)אתם יכולים בבקשה להמליץ על הדברים הכי טובים 2)אם יש משהו שצריך לשנות בבקשה תגידו לי 3)אם…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני יומיים נשרף לי הלוח אם (עם עשן). הלכתי לאחריות והחליפו לי מעבד זיכרון ולוח אם. אתמול הרכבתי את הכל, וכשניסיתי להדליק כלום לא עבד, לא צליל לא כלום רק הלד הכתום בלוח אם דלק. אחרי כמה נסיונות נדלק והרחתי ריח שרוף. מהר סגרתי את הכל ואם הלוח אם לא ניזוק אז הCPU כנראה כי אחת הקצוות שלו ב... צבע וגימור לא קונבנציאונלי עכשיו צריך שוב ללכת לאחריות (אזטק)... אז ככה, עכשיו זה עושה לי מה שגם קרה לי כמה פעמים בעבר, הכל עובד אבל אין תמונה במסך. כמו כן זה עושה אותו דבר אם יש מעבד או אין מעבד (=מעבד מת?) זה גם עושה תיקתוקים בSPEAKER. נ.ב. - אני שוקל לקנות NANOTHERM במקום AS3, כי הNANO לא מוליך, רק ליתר ביטחון (נראה לי שעם עודף המזל שלי אני צריך מקדמי הגנה) נ.ב.2 - מתי מגיע SL…
-
Pqi 512MB PC3200 400 Mhz 2.5-3-3-7 Amd Mobile 2500+ NF7-S TT Extreme Volcano 12 מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 479 צפיות
-
-
-
במערכת שלי מותקנים כרגע 2*64 ו2*128 סטיקים של זכרונות RDRAM על לוח אם אינטל d850gb(אני חושב שזה הדגם) לאחרונה קניתי שני סטיקים של 256 וניסיתי להתקינם(יש לציין שהם משומשים), ניסיתי להשתמש בהם במקביל עם הסטיקים של 128 וגם עם הסטיקים של ה64. לאחר ניסוי וטעיה העברתי את הסטיקים בין הסלוטים בכל הקומבינציות שיכולתי לחשוב עליהם והמחשב סירב לעלות(ליתר דיוק לא הדליק את המסך, לא היו ציפצופים או שרצים אחרים) בשלב מסויים המחשב התחיל להריץ את ווינדוס(XP אם זה משנה) וביצע איתחול באמצע. הפעלתי במצב בטוח והכל עלה כרגיל. אחר כך העלתי שוב במצב רגיל והמחשב עלה מעולה(כאשר הוא מזהה את כל 768 המגה) אך לאחר 5-10 דקות של פעולה המחשב קרס ושוב לא הצליח לעלות(שוב עם הבעיה שלא הדליק מסך). השאלות: האם…
-
- 12 תגובות
- 731 צפיות
-
-
Hi, sorry to be typing in English... my command of the Hebrew Keyboard is still pretty poor. I just got to Yerushalayim from Toronto. I brought my computer with me thinking that I'd reassemble it when I got here. It would have been ok if not for the fact that my motherboard died on the trip. I can't afford a new computer right now and I'm having trouble finding a replacement for this mobo in the stores becaause it's 5 years old. I'm hoping that MAYBE someone in the Israeli enthusiast community will have a suitable replacement I can have or buy. My motherboard, zichrono lebracha was a Gigabyte GA-7N400 Pro 2 v2.0 if anyone has this board or a similar board based on the nVi…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש ברשותי P1 אני מעוניין לרצוח אותו... אני הולך לעשות לסינק שלו חיבור של המזגן אני רק רוצה לדעת אם המכפלה פתוחה ועד כמה אפשר להעלות אותו?
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב אם מעבד A6 3650, השאלה היא איזה צ'יפסטים יש בלוחות אם למעבדים האלה (הבנתי שזה סוקט FM1) ? מוזר מאוד, אבל פה : http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3045 רשום שזה ערכת שבבים אינטל, אבל בכותרת רשום שזה AMD A75, אז זה של אינטל או AMD ? מה שעוד יותר מוזר זה שבאתר של AMD אין שום זכר לצ'יפסטים A75 : http://www.amd.com/us/products/desktop/chipsets/Pages/desktop-chipsets.aspx
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתי על: MSI KT3 ULTRA2 AMD XP 1800+ MUSHKIN 256 PC2100 זה טוב הדגש הוא על המחיר והאיכות תודה לכל מי שעונה!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כיצד ניתן להוסיף תמונה או אייקון לbios, כך שבכל הפעלה של המחשב תעלה התמונה עם הדלקת המחשב? תודה
-
- 4 תגובות
- 939 צפיות
-
-
כרגע ההיטסינק של המעבד שלי הוא GlobalWin CAK II 38 (המאוורר הוא דלתא). ולצערי נדפק לי החוט של החיבור של המאוורר לספק + ניטור הסיבובים, אז נאלצתי לחבר את המאוורר ללוח אם... :-[ אני יודע שהדלתא דורשת 1 ומשהו אמפר וזה לא ממש בריא ללוח אם (בלשון המעטה)... :-\ זה מחובר ככה כבר איזה חודשיים - שלוש :-[, ורציתי לדעת אם אני ח-י-י-ב במיידי ללכת להשיג לי מתאם לחיבור לספק ???, או שאני יכול לחכות אם זה איזה חודש עד הקנייה הגדולה של המאווררים (והציוד) שאני מתכנן ? דרך אגב, יש לי מעביר רגיל מ 4 פינים ל 3, אבל הלוח מצפצף לי אם הוא לא מזהה את המאוורר של המעבד מחובר אליו...
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-