מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
איזה מהלוחות הבאים עדיף ? ( כמובן AMD 939 ) א. מבחינת אמינות. ב. מבחינת פיצ'רים. ג. לא מתוכנן לזמן הקרוב אבל אפשרות ל O.C . 1. DFI NF4 ULTRA INFINITY 2. Albatron K8NF4U nForce 4 Ultra Motherboard 3. Abit AN8 Ultra ( האם יש תמיכה ב Sata2 ) כל הלוחות בסביבות אותו תקציב.
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום בעמוד הראשי יש כתבה ובה מצויין על nForce4 חדש הכולל כ.מסך משולב והוא מומלץ למגזר העיסקי { למשרד } האם ידוע למשהו מתי השקתו בארץ או בכלל ומה אמורה להיות מחירו תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
מחר חבר שלי בא איתי לKSP.. אני קונה VENICE 3000 הוא קונה מעבד P4 2.8 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE, נשלחתי מטעמו על מנת לברר איזה לוח אם מKSP עד 600 שקל יהיה הכי משתלם עבור המעבד. וסתם שאלה בשביל הידע: מה הצ'יפסטים המובילים למעבדים אלו ומי מביניהם הכי טוב ?
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
יש מצבים שזיכרון לא מתאים ללוח אם או יש מצבים שהארדיסק לא מתאים ללוח אם וכו' ... עכשיו אני רוצה להבין למה זה...ואיך יודעים מה מתאים למה...אם תוכלו לענות לי בבקשה על זה.. תודה רבה לצוות הפורום ולמשתמשים פה..
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
תודה...לא מצאתי את זה דרך המגה באנצמארק של...יש שם סלרון 2.4 עם FSB של 400 ולא 533...
-
- 11 תגובות
- 970 צפיות
-
-
ראיתי באתר של טווינמוס הוראות להגדרות של הזיכרונות twinmos twister 400mhz הם רושמים שם שצריך לשים על 2-3-3-8 אבל בכל המקומות רשום שהם תומכים ב 2-2-2-5 למה הם לא רשמו לשים על 2-2-2-5 ומה יקרה אם אני ישנה לתזמונים האלו?
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שאלה פשוטה: איזה לוח אם הכי כדאי לקנות למעבד AMD939, עד 700ש"ח ?? לא יהיה OC. חשבתי על כמה אפשרויות- ABIT AN8 ASUS A8N-E DFI INFINITY אבל זה ממש לא חייב להיות אלה. פשוט תציעו מה הכי נראה לכם(בגלל קירור ביצועים וכו'), או לפי ביקורות או משהו.... תודה
-
- 11 תגובות
- 747 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב השני שלי נהרס, הלכנו ל* (טעות חיי) ואמרנו להם שיגידו לנו מה הבעיה, הם אמרו שגם הלוח אם נהרס וגם הספק. אז החלפנו דרכם ספק ולוח בתשלום והכל היה בסדר. אחרי שחיברנו את המחשב, לא עברו כמה שעות ושוב היו בעיות והמחשב שוב נהרס. שוב הלכנו ל*. עכשיו * אומרים ש* בסניף שממנו קנינו את המחשב (לא זה שהלכנו אליו) סיפקו לנו מעבד ללא מדבקה שמעידה על האחריות, והדבר היחיד שם יכולים לעשות בשיבילנו זה לקנות מעבד חדש דרכם. האם יכול להיות מעבד חוקי ולא מזויף ללא מדבקה? האם זאת תקלה, או שמדובר בסימן ברור לזיוף ולרמאות? האם יש עילה להאשים את *? האם זה חוקי? * שם החנות נמחק עקב הפרה של חוקי הפורום
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש דחוף לוח אם לathlon 64- 939 הבנתי שאסוס הכי איכותיים אבל אני צריך המלצה לצ'יפסט.... משהו איכותי שיתפעל את מחשב כמו שצריך..... התקציב לא קריטי ....בואו נגיד עד 1200 שקל.... בבקשה כל מי שרואה את זה ומבין בזה תענו לי כי אני חייב תשובה דחופה... תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש למישהו מושג מתי לוחות ה-Crossfire יוצאים? שמעתי שבאמצע ספטמבר, אבל עכשיו זה אמצע ספטמבר. אגב אם אני קונה לוח תומך Crossfire אני אצטרך לקנות כרטיסי מסך של ATi נכון? כרגע אני מתכנן על לוח תומך SLi אבל ה-Crossfire נשמע מעניין.
-
- 6 תגובות
- 605 צפיות
-
-
-
בCPUZ הוא מראה pentium D אבל בתמונה למעלה HT 531 ויש לי pentium D 830 מה זה ?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היכן ניתן למצוא זכרונותT1 G.SKILL PC4800 FF באזור המרכז ובמחיר סביר , אני לא מצליח לאתר אותם בשום מקום(
-
- 2 תגובות
- 439 צפיות
-
-
שלום אנשים! יש לי תקציב דיי נמוך של 600-700 שקל.. ורציתי לדעת אם אני יכול לקנות איזה לוח אם טוב למחשב שלי שהוא פנטיום 4 1.80..? אני לא מחפש משהו בומבסטי, אלא משהו סביר.. אה ושיתמוך ב-DDR זה חשוב
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום אנשים לחבר שלי יש לוח אינטל 845 עם מעבד 2.66 +זיכרון 256. כל זה עובד במהירות 266 mhz השאלה שלי היא האם הוא יכול להוסיף עוד סטיק של 256 אבל במהירות 400 mhz? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר לוח אם עם socket A שתומך בזיכרון DDR266 ECC?
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום... יש לי לוח מסוג MSI K8N Neo4 Platinum שעליו מותקנים 2 דימים של זכרונות Twinmos 512 * 2 Dual DDR 400Mhz הם מותקנים על Dimm1 + Dimm3 ומשום מה הלוח מזהה אותם כ- Single DDR 64bit 200Mhz במקום Double DDR 128bit 400Mhz כמו שהלוח הקודם שלי זיהה.. אולי לא הרכיבו אותם טוב? איך אני אמור להרכיב אותם? כי זה קצת מבלבל כל האופציות בהרכבת הזכרונות.. http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=K8N_Neo4_Platinum&class=mb
-
- 1 תגובה
- 439 צפיות
-
-
שלום לכולם, סתכלו בבקשה בלינק: http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={CD9B37AE-F3CC-4517-8DD2-1BCA5FDF7B33}&details_type=1&itemid={BBFBFC39-6A52-4265-8F84-57BC6E1C1729} הדגם של המעבד שרשום שם הוא Intel PIV 2.66GHz 1MB 533FSB LGA775 Box # 506 64Bit רציתי לישאול אם הדגם של המעבד הזה הוא באמת 64ביט או לא ?.. למה אחרי בדיקה באתר של אינטל אני קצת לא בטוח וצריך את עזרתכם תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 388 צפיות
-
-
hi guys, is it possible to do- use 3200 on a 2700 board?? will it run at the boards' speed (2700)? thanks, Omer BTW the board is asus P4S533-VM
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
-
יש לי מעבד VENICE 3500 שנקנה לפני 4 חודשים וראיתי שעכשיו הוציאו דגם חדש שלו אם איזה בקר זכרון משופר.. אבל מה בדיוק השתפר בו... למשל ב ווינצ'סטר\קלוהמר היה בקר שברגע שמחברים יותר מ 2 סטיקים של זכרון (3 או 4) אז מהירות הזכרון היתה יורדת מ 400MHZ ל 333MHZ - ושהוציאו את הוניס זה אחד הדברים העיקרים שתוקנו בו (כמובן גם היה מעבר ל 90NM) אז מה הקטע עכשיו מסתבר שעדיין הבקר זכרון דפוק??? מישהו יודע אולי בדיוק מה קורה פה.. האם שווה לנסות להחליף את המעבד ב CDLOG שם הוא נקנה...
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת איך אני יכול לברר איזה לוח אם יש לי והאם , במידה ולוח האם מאפשר לי, אוכל להחליף את הסטיקים של הזכרון שיש לי (SDRAM) לDDR על אותו לוח אם ? הסיבה שאני שואל היא משום שהמחירים של הסטיקים של SDRAM גבוהים בהגזמה לדעתי (לפחות ביחס לסטיקים של DDR) תודה לכולם.
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לרכוש מחשב נייד של Fujitsu Siemens מסוג amilo l7300 עם מעבד celeron M 1.4GHz אשמח אם תסבירו לי מה ההבדל בין שני המעבדים והאם כדאי לי לרכוש את המחשה הנ"ל... תודה מראש... גל.
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אפשר לשים על לוח אם ASUS A8N-E זיכרונות טווינמוס טויסטר עם שבבים BH-5 כי לפי מה שהבנתי הם דורשים יותר VOLTAGE
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש. הלוח הוא של ABIT דגם AN8 ULTRA . יכול להיות שהוא מגיע מאחורה בלי יציאה של מדפסת? (גדולה כזאת) בכל מקרה ,האם יש אפשרות אחרת לחיבור המדפסת למחשב - משהו כמו כבל שמתחבר למדפסת אבל במקום יציאה רגילה (מה שחסר לי) ל- USB? יש דבר כזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-