מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות זכרון ובחיפושים הגעתי לשני העסקאות האלו שנראים לאותו זכרון אז מה אני מחמיץ למה ההבדל הדראסטי במחיר ? אני לא מעוניין לעשות OC ככה שאם יש המלצות על זכרון 2G 667 בתקציב 500-600 אשמח לקבל http://www.zap.co.il/fs.asp?PID=252674668&sog=C-Memory או http://www.zap.co.il/fs.asp?PID=248513980&sog=C-Memory תודה נ.ב חיפשתי בפורום הסבר ולא מצאתי ....
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אינטל חושפת מצגת עם הארכיטקטורות עד שנת 2012 שכבר נראה בטכנולוגיה 22 נ"מ בלבד ! חצי מהליבות של היום אז מה יש לנו פה ? Sandy Bridge (SNB) ארכיטקטורה שבמקור נקראה גשר אך הוחלפה לסאנדי בריג' מתאמים משפטים (חברי המפלגה לשעבר "גשר" תבעו את אינטל כנראה) שתופיע בשנת 2010 אחריי חידוש הארכיטקוטרה נהלם ע"י Westmere .(מי שזוכר, שיטת הטיק טוק ). מה תציג סאנדי בריג'? 8 ליבות במעבד אחד, קאש של 512 ק"ב L2 וקאש של 16MB ב L3 אחד מהחידוש שיציג הוא AVX (Advanced Vectors Extensions אתם מוזמנים לקרוא עליה כאן הארכיטקטורה הבאה אחריי סאנדי ברידג' -> הסוול (Haswell) מה שידוע בנתיים על Haswell . *ייצור של 22 נ"מ *8 ליבות כברירת מחדל * עיצוב חדש לגמרי של שיטת הקאש * צריכת כוח …
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה. לא מזמן קניתי מחשב חדש. בו התקינו 3x1 ג'יגה זיכרון פנימי של 3x1GB OCZ Platinum XTC Triple Channel,עכשיו אני רוצה להוסיף לו עוד 2x2 של 2x2GB Patriot Viper II Series Dual Channel שקיבלתי מחבר.ז"א שסך הכל ייצא 7 ג'יגה.יש לציין כי כל אחד מהם הוא במהירות 1600מגהרץ.אבל הOCZ הוא במתח 1.65v והפטריוט הוא במתח 1.9v. עכשיו השאלה שלי היא אם אכן אני יכול לעשות דבר כזה,או שזה יכול לפגוע במחשב כי אלה שתי סוגים שונים של זיכרונות? מה אני צריך לעשות כדי להתקין אותם על הצד הטוב ביותר עם ההגדרות הנכונות מבלי שזה ייפגע במחשב? החומרה שלי היא: מעבד :intel i7 920 לוח אם:Asus p6t SE קישור-http://www.asus.com/Product.aspx?P_ID=QtpKQuERkuYw... OS:win 7 64 bit תודה לכל מי שעונה 8)
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
עוד דרישות: עיבוד גרפי בסיסי במעבד ותמיכה בלוח, עם יציאת D-SUB המחשב יעבוד 24/7, כך שאמינות הרכיבים וקירור חשובים. לוח אם+מעבד עם קירור+4גיגה זכרון עד 1000 שקל אפשרות אחת: ASRock B75M DDR3 1155 VGA DVI HDMI microATX Motherboard for Intel CPU Intel G2020 22m 2.9GHz 3MB 1155 BLD CPU Samsung 4GB DDR3 1600MHz Memory הכוונה לחריצי PCI -לא- PCI-E, עבור 2 כרטיסי קול
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
כל גיימר שקונה מחשב היום מחליף אותו (כולו) תוך מ ק ס י מ ו ם שנתיים. אז אם אפליקציות שינצלו את מרובעי הליבה אין עדיין, וגם אין צפי לשנה-שנתיים הקרובות (או שאני טועה?), אז למה לקנות מרובע ליבה על פני כפול ליבה? אני שואל כי אני לפני קניה, ואני מטלבט הרבה בין הסדרות. למען האמת, אני מתחיל לפזול אל ה E2XXX. אני מתכנן גם המהרה רצינית. אז יש למה לקנות מרובעי ליבה?
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שמעתי שבגלל ש-AMD מוציאה ליין חדש יופסק הייצור של כל המעבדים המסומנים כ2700+ ומטה... זה נכון?
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
ישנו צד נוסף למלחמת המעבדים המואצת שבין אינטל ל-AMD - יצרניות לוחות האם אשר זקוקות לעמוד בלוחות זמנים כמעט בלתי אפשריים לכתבה
-
- 25 תגובות
- 3.6k צפיות
- 2 followers
-
-
http://tinyurl.com/8hs57 כי עכשיו הלוח נדלק, עושה בוט ראשוני (שומעים את הכוננים) אבל מעבר לזה כלום -- לא ציפצוף ולא הדלקה של התקנים כמו מסך, מקלדת וכו' מה עושים
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת לאיזה סוגי זכרונות הוא מתאים(400,333 וכו')?
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום מישו יודע אם אקס פי לא מזהה זכרונות של 1000MHz?? כי אני שמתי זכרון 1000 ובאברסט הוא כותב לי שיש לי 800 יש לי G.SKILL 4GB 1000MHZ CL-5-5-5-15 PQ וגם על הקופסא כתוב ככה: DDR2-1000 PC28000 אגב קניתי בסקיי פיסי
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
למרות המעבר לשימוש בהלחמה איכותית בין שבב העיבוד למכסה המגן שלו - תהליך הפרדה והחלפת החומר באופן עצמאי עשוי לשפר את הביצועים התרמיים המתקבלים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברה אחרי שהחלטתי שהמעבד כבר די חלש AMD 3200 וראיתי שהמחירים די ירדו אני חושב לקנות מעבד חדש עכשיו השאלה אם זה בכלל כדאי או ששוה לסחוב שנה ולהלחליף הכל בכל אופן אלה הדגמים AMD Opteron 170 AMD Opteron 165 AMD Athlon 64 X2 4200 הם עולים בדולרים 115, 95, 70 אני חשבתי ללכת על אחד מה מהשניים הראשונים ולעשות OC אבל גם השלישי נראה לא רע אבל אני ישמח לעצות בנושא תודה וחג שמח לכולכם
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אהלן, החלטתי ללכת על OC באופן פחות חובבני, ואני צריך שילוב בעד 1600 ש"ח. אבל קודם-מספר שאלות: האם כדאי להשאר עם ה Q6600 ולנסות להכנס ל 4GHz club בכל הכח, או שכדאי להחליף למעבד סוקט 1156/1136 (בהלעת התקציב כמובן)? כמובן שאני לא אחליף סוקט אם אינטל לא תנטוש את 775, אבל מה עם כן? אני אתקע עם לוח יקר ומפואר שלא שווה גרוש בגלל ש 775 חדל מלהתקיים? נגיד שאני אחליט להשאר עם 775, אלה הדרישות שלי מהלוח: 1) יכולת להתמודד עם באס של 500 ואף יותר. 2) תמיכה ב Raid 0 3) אני די בטוח שכדאי שיהיו קירורים לצ'יפסט וכל אלה. 4) אפשרות לקפיצות מתח קטנות מאוד גם בתדרים גבוההים (שלא כמו ב EP43 DS3L הקפיצות הן אמנם קטנות, אבל אחרי 1.6 יש רק 1.8 ו 2, וביניהם אין כלום.. 5) יהיה נחמד אופציה CF, למרות …
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה היום קניתי תE8400 דגם SLB9J בפוקס פי סי, ואחרי שהרכבתי הכל על הלוח שלי Abit IP35-E יש לי בעיות ממש רציניות. המעבד עובד על טמפרטורה של 98 מעלות קבוע לא יורד ולא עולה ולא זה לא הקירור יש לי סטוק וגם תפרייזר 7 פרו ועם שניהם אותה הטמפרטורה ממש לא מובן לי מה קורה כאן. מישהו אולי יכול להסביר לי ? וגם יש לי לוח GigaByte GA-945GCM-S2l שעשיתי לו עידכון באיוס לF6 והוא מראה תמעבד בטמפרטורה של 35 מעלות עם הסטוק. אולי צריך לעדכן תבאיוס בIP35-E גם ? ועם כן מישהו יכול לעזור לי כי אני לא מבין תלוח הזה הוא מסובך מאוד. מה אתם אומרים על הבעיות שלי ?
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
את הזכרונות שלי אתם יכולים לראות במפרט. הבעיה שהזכרון שלי צריך להיות מתוזמן 4-4-4-12 ב2.1V אבל מסיבה כלשהי הוא מתזומן על 5-5-5-18 ב2.1V (לפי תונכת CPU-Z). השאלה איך לתזמן את הזכרונות שיהיו 4-4-4-12, ואפילו לעשות לוOC מעל ל800 MHZ לכיוון ה900+ ? ועוד שאלה קטנה, תוצאות המבחן בסופר פאי. מושפעות מביצועי המעבד או הזכרון? אשמח מאוד למדריך. תודה.
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני קונה בשבוע הבא מחשב חדש למטרות גיימינג. השאלה הקשה היא האם להשקיע עוד כסף בi7 או להשאר עם i5. נכון שעכשיו כמעט ואין משחקים שמשתמשים ביתרון של i7, אבל אנחנו לפני דור חדש (ps4, Xbox one) שישתמשו ביותר מארבע ליבות ואני מניח שזה יגיע בקרוב מאוד גם למחשב האישי - אני טועה? בקיצור, תנו את דעתכם בעניין.. כרגע אני נוטה כן לשים כסף על i7, אני לא רוצה שייקרה מצב שבעוד שנתיים יתחילו לצאת משחקים שתומכים בi7 ואני אהיה תקוע עם i5.
-
- 110 תגובות
- 27.3k צפיות
-
-
קניתי לפני מספר ימים לוח אם חדש ומעבד. EP43-DS3 של ג'יגהבייט ו E8400 שאני מתכנן לעשות לו OC ל3.6 בערך. כרגע מחוברים למחשב (בDUAL CHANNEL כמובן) שני זיכרונות של 1GB DDR2 667 האם בהתחשב במעבד והלוח, כדאי לקנות זכרונות חדשים במהירות 1066, ואם כבר אז לשדרג ל4 ג'יגה? האופציות הן או http://skypc.co.il/pl_product~EX2-41066P2-SX~15~0.htm או http://skypc.co.il/pl_product~996599~15~0.htm למה הפרש המחירים גדול כל כך? רק בגלל שMUSHKIN זה מותג? האם יש בכלל צורך לשדרג את הזכרונות??? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 764 צפיות
-
-
כדאי להוריד את הכי מעודכנים באתר (בשביל NF7 - SL REV 2) או שיש משהו אחר?
-
- 3 תגובות
- 428 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זכרון פנימי, אני לא יודע מה הכי טוב: 1. DDR 2. DDR2 3. DDR3 (אם יצא בכלל) 4. RD-RAM 5. RD-RAM2. מה כדאי לקנות יחסית למחיר? ומה הסדר של הכי טובים?
-
- 9 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מעבד E6600 BOX חדש מהקופסא הוצאתי אותו וגיליתי כתם/שריטה שחורה עליו, צריך להדאיג? מוזר לי שמוצר חדש שיוצא מהבית חרושת יהיה ככה וגם מה הקטע עם ה3 שנים אחריות? חשבתי תמיד שלאינטל יש אחריות לכל החיים. תודה
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש השבוע לאחים שלי בעת הקניה הציעו לי מעבד Athlon 64 processor 3500+ AMD אמרתי פ'סדר היה להם קודם Athlon 3000 וזה יהיה מבחינתם שידרוג קטן עכשיו בדקתי עם CPU-Z ומופיע לי AMD Sempron 4400 האם עבדו עלי/ תיחמנו אותי או שלא כי גם כתוב Athlon 64 processor 3500 צרפתי תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
-
מופיע שם x86-64, האם זה אומר תמיכה מלאה ב64 ביט? או יותר נכון האם אפשר להתקין על זה את חלונות בגרסה 64 ביט?
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש, כשהדבר הכי חשוב זה שיפור הביצועים בקופילציות של Webpack, למי שמכיר. לא הצלחתי למצוא מידע משמעותי בנושא. עושה רושם שRyzen 7 טוב בהרבה מהמתחרים של אינטל באותו מחיר כשמדובר בmultithreading , אבל לא מי יודע מה כשמדובר בsingle thread. מכיוון שאיני בקיא בקונפיגורציות של webpack, אני לא יודע מה רלוונטי לגבי. יש רעיון?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-