עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני מעוניין לשדרג את המעבד שלי מ3200+ ל4800 או יותר, האם אני יכול לשים מעבד סוקט AM2 על לוח של 939? או שאני מוגבל ל939? וכמו כן האם לדעתכם יהיה שיפור ניכר?

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  2. תכננתי לקנות לוח חדש למחשב שלי ( PIII 1000 ), ואמרו לי לבדוק לפני שאני קונה אם המעבד שלי הוא סוקט, אני לא כל כך מבין במעבדים, אז מישהו מוכן להסביר לי מה זאת אומרת ? בתודה מראש.

• 15 תגובות
    • 4.3k צפיות
  3. http://www.newegg.com/app/viewproductdesc.asp?DEPA=0&description=19-104-224&ATT=Processors&CMP=OTC-d3alt1me

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  4. הלוח עולה 280 ש"ח המעבד 410 ש"ח סה"כ שדרוג : 690 ש"ח . שווה ? ( אני יודע שזה לוח עלית ! בלי "לוח זבל בלה בלה ... " ) אני מחפש להוציא את המינימום ולקבל את הכי טוב שאפשר. אני חייב להעיף את הסלרון 2000-400-128 מהמשרד שלי כולל הלוח הספיר שאיתו מעפן כזה .. ***כרגע אני מפעיל אימיול המחשב בקושי זז חנוק מת , יש לי 512 MB . השאלה עם הסמפרון החדש יהיה הבדל ? אם הביצועים יהיו בערך אותו הדבר לא שווה לי לשדרג. על הלוח של עלית אני מקבל 3 שנים אחריות וב KSP ביררתי כל הלוחות זה שנה אחריות ! הייתי קונה מהם לוח מותג פשוט האחריות שם נורא קצרה.

5. יש לי לקוח שאין לו כסף להשקיע ואני רוצה להרכיב לו מחשב במינימום שבמינימום השאלה שלי אם הסמפרון הזה נורא חלש ? כי מאז שקניתי סלרון D 2800 אני בטראומה זבל כזה לא ראיתי בחיים השאלה אם הסמפרון 2400-2600 לא כמוהו הבנתי שהוא מקביל ל 2.4 סלרון רגיל. עזרה S O S ללקוח שלי יש כרגע מעבד פנטיום 3 550 סלוט 1 . בכל מקרה הוא ירגיש הבדל

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  6. מי יכול לומר לי איך האיכות של המעבד של המחשב שקניתי : סלרון סנטרינו. (M 380) מה ההבדל בינו לבין פנטיום סנטרינו? בברכה ותודה

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  7. Started by ilay22,

כשאני עובד עם פוטשופ וPAINTER אני רואה שהמעבד קופץ ל100% עם כל פעולה שאני עטשה אז נראה הגיע הזמן לשדרג. איזה מעבד מומלץ לתוכנות גרפיות? + כמה משפיע הכרטיס מבך בביצועים של התוכנות האילה?

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  8. Started by swg,

המעבד מיועד לתוכנות שיתוף, עריכת וידאו ועבודה מאסיבית עם וידאו. תקציב 3K. תודה מראש. .swg

• 9 תגובות
    • 578 צפיות
  9. שלום לכולם, קניתי מחשב חדש ואני חושב שאולי המעבד שלי לא עובד במהירות שהוא אמור לעבוד בה. מדובר במעבד אינטל e7300. לינק למפרט מאתר יצרן: http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SLAPB# במאפייני המערכת המעבד מזוהה כ 2.66 G , אבל כאשר אני מפעיל תוכנת בדיקה כמו CPU-Z, OCCT - המעבד לא עובר את ה 1600 גם כשה CPU על 100%. הלכתי לחנות אבל הטכנאי טען שהכל תקין. ושהתוכנות מזייפות. [הוא לא בדק בביוס] אני מצרף תמונת מסך של הביוס ושל אחת התוכנות. השאלה היא, האם הוא צודק והמעבד תקין? אם כן איך אפשר לראות שהוא עובד כראוי? אם לא, מה עלי לעשות? איך אני אוכיח לו שיש בעיה? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by dezavoo,

בפעולות פשוטות כמו גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים כמו ערוץ הספורט, הסרטים ממש מקרטעים והמעבד עובד על 100% . יכול להיות שהמעבד דפוק? החום הוא בסביבות 50 מעלות. המעבד הוא CELERON D 2.66GHZ והלוח הוא חדש של GIGABYTE GA-G41ME-S2L. היום קניתי מעבד אחר E6600 CORE 2 DUE, ועכשיו הכל עובד פיקס. מה הסיבה ?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by genia,

קניתי מחשב חדש עם AMD ATHLON 3800X2 בסוקט AM2. במחשב יש 2 GB בדואל של CROSAIR במהירות 667. בביוס הלוח (abit kn9 sli ) מזהה את המעבד כמו שצריך ומראה שהמהיורת שלו 2 ג'יגה הרץ,אבל כשאני מעלה את וינדוס אז גם וינדוס וגם CPU-Z מראים שהמהיורת היא 2.1 גיגה הרץ-המעבד מעלה לעצמו תמהירות ב100 הרץ? מישוה יודע מה הסיבה לזה?

• 9 תגובות
    • 663 צפיות
  12. Started by laviy,

שלום לכולם יש לי לוח אם של אביט ni8 sli , ומותקן עליו מעבד אינטל סלרון 3.06 . כשרציתי לשדרג נאמר לי באביט שיש אפשרות למקסימום סדרה 800 של פנטיום , 805/830/840 . האם מי מכם ניסה להתקין מעבד מסדרה 900 ? ואם זה לא ניתן האם למי מכם יש מעבד 830, 840 למכירה ? תודה ירון

• 3 תגובות
    • 421 צפיות
  13. Started by levio,

שלום אני רוצה לקנות מעבד אשר יתמוך ב 64 bit. ויעבוד על הלוח אם הזה: P4U800-X ASUS

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  14. מישהו אמר לי שזה צריך להיות סימטרי .. למשל מעבד עם 2 ליבות צריך 2 כרטיסי זכרון כדי שכל ליבה תשתמש בכרטיס זכרון שלה. אז אם אני קונה מעבד של AMD Triple Core אז אני צריך לקנות גם 3 כרטיסי זכרון בשביל לנצל את שלושת הליבות ?? תודה לעונים ..

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  15. מישהו אמר לי שזה צריך להיות סימטרי .. למשל מעבד עם 2 ליבות צריך 2 כרטיסי זכרון כדי שכל ליבה תשתמש בכרטיס זכרון שלה. אז אם אני קונה מעבד של AMD Triple Core אז אני צריך לקנות גם 3 כרטיסי זכרון בשביל לנצל את שלושת הליבות ?? תודה לעונים .. (דרך אגב, כתבתי את ההודעה גם בפורום מפרטי מחשב כי זה די קשור לבניית מפרט מחשב ... לא הייתי סגור על זה ..)

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  16. שלום האתר DailyTech והאתר DigiTimes הודיעו שהמעבד Kentsfield עם 4 ליבות של INTEL יצא כבר ברבעון הראישון של 2007 (VISTA!). המעבד ייוצר בטכנולוגית 65NM... והמעבדים יתאימו ללוחות התומכם במעבדי CONROE!.

• 55 תגובות
    • 4.9k צפיות
  17. Started by Keman,

http://www.tilera.com/products/processors.php

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  18. Started by moshe191,

שלום, ראיתי מחשב נייד שיש לו נתונים מאוד טובים אבל הדבר היחיד שהפריע לי זה שרשום שמהירוץ המעבד שלו היא בין 1.1 ל- 2.7 אז בדקתי קצת וראיתי שמדובר בטכנולוגיה של אינטל, כשפותחים תוכנה או משהו אז הוא מאיץ לכמה שניות כדי שיהיה smooth אז המעבד הזה בעצם חלש? זה שווה את זה?

19. Started by bull,

אני מתכנן בזמן הקרוב לקנות את הE6600 והוא כידוע עובד ב FSB של 1066, האם הזכרונות שאני אקנה צריכים להיות גם במהירות של 1066? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  20. Started by CyberBoB,

שלום לכולם, למעבד שלי, אתלון 2000, FSB 133. יש לי 512 DDR400 של CORSAIR דגם CMX512-3200C2. הגדרתי בלוח את הזכרונות כ-DDR 400 שזה הרי 200 מגה הרץ כפול 2. האם למרות שהמעבד הוא מבוסס FSB 133 זה באמת פועל ב-400? תודה לכולם

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  21. Started by Yosi199,

השאלה בכותרת. האם אני יוכל לשים בנתיים את המעבד הישן עד שאקנה חדש?

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  22. Started by meir1234,

שלום. 1. אני מתכנן להחליף לוח אם + מעבד חשבתי על לוח האם הזה: לוח אם Gigabyte B560 AORUS Elite Micro ATX B560M AORUS ELITE (rev. 1.0) Gallery | Motherboard - GIGABYTE Global בלוח האם מצוינת העובדה הבאה: Integrated Graphics Processor-Intel® HD Graphics support: 1 x HDMI port, supporting a maximum resolution of 4096x2160@30 Hz * Support for HDMI 1.4 version and HDCP 2.3. 1 x DisplayPort, supporting a maximum resolution of 4096x2304@60 Hz * Support for DisplayPort 1.2 version, HDCP 2.3 (Graphics specifications may vary depending on CPU support.) 2. האם נדרש מעבד הכולל ליבה גרפית כגון : מעבד Intel® Core™ i…

23. Started by gidonmar,

שלום רב אני מעוניין לרכוש מחשב ביתי פשוט לשימוש הילדים(פיפא וכדומה) ושישמש גם לצפייה בסרטים שאני מצלם (פורמט MOV) התקציב הכולל הוא 2000 שח השאלות שלי: 1. האם לקחת מעבד עם מאיץ גרפי מובנה, האם זה מספיק לדרישות או שחייב להוסיף כרטיס גרפי נפרד? 2. האם יש המלצות לכאלה? 3. האם יש משמעות גם ללוח האם ולצ'יפסט במקרה זה? 4. ראיתי את המפרט הזה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=2755 באייבורי, זה יכול להיות טוב? תודה מראש לעונים

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  24. שלום, ברצוני להרכיב מחשב שישמש בעיקר לתכנות, אינטרנט והרצת סימולציות. רצוי שהמחשב יהיה חזק יחסית אבל ללא צורך ביכולות גרפיות מתקדמות ( למשחקים למשל). אני מתלבט בין שני המעבדים הבאים: כאשר הימני הוא בעל מאיץ גרפי מובנה ואילו השמאלי מגיע ללא מאיץ גרפי מובנה - פרט לכך המעבדים די דומים מבחינת כל הפרמטרים. במחשב הזה חשבתי לוותר על כרטיס המסך ולהשקיע למשל בעוד זיכרון כיוון שאני לא צריך יכולות גרפיות מתקדמות. חשבתי על לוח האם הבא: האם יש הבדל מבחינת ביצועים אם אני בחור במעבד עם המאיץ הגרפי לאומת המעבד ללא המאיץ הגרפי ? האם יציאות הוידאו של לוח האם יעבדו בכלל עם מעבד ללא מאיץ גרפי ? תודה מראש

25. Started by davidz,

נפטרים אצלנו בעבודה ממחשבים ישנים (פנטיום 3 ,המחשב כולל מסך מקלדת ועכבר) אני צריך מחשב ישן כדי ללמוד קצת לינוקס. איזה מבין המערכות הבאות עדיפה או שזה לא משנה ? SPEED RAM HD TYPE price P3 - 650 256 20 Desktop 360 P3 - 700 256 20 Desktop 400 P3 - 733 256 20 Desktop 430 P3 - 750 256 20 Desktop 430

• 4 תגובות
    • 711 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Navigation

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.