עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אחרי שהגיע אליי מעבד משומש מאיביי (D945), והיה נדמה לי שהוא לא עובד תקין החזרתי לשולח והחזיר לי כסף. אני רוצה להזמין שוב ממוכר אחר, והמוכר כותב לי - LOCKED, CAN'T overclocking. מה זה אומר?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by x-filer,

איזה מעבד כדאי לרכוש עם כרטיס מסך hd 4870 שלא יווצר צוואר בקבוק במעבד? תקציב עד 1000

3. Started by liav12,

יש לי מעבד 1.4, ושאני רוצה לראות סרטים הוא פשוט מגיע לכ- 90 אחוז מהמאמץ שלו, זה הגיוני או שמשהו פה לא טוב?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by guy86222,

שלום :-) לאחרונה קניתי מחשב חדש מחברה מאוד אמינה, אך נתקלתי בבעיה כאשר ניסיתי להתקין עליו ווינדוס. המחשב עולה טוב ויפה עד שלב מסויים, שבו הוא מאתחל את עצמו מחדש. אותו שלב כול הזמן (הSETUP של הווינדוס). בBIOS בחרתי באפשרות שאם הטמפ' של המעבד עולה על 80 מעלות צלזיוס, אז שייתן ביפ. ובאמת, כאשר המחשב עולה יש שקט.. עד שהוא מגיע לשלב הSETUP של הווינדוס ואז יש ביפ מאוד רציני.. אני לא כ"כ מבין במעבדים, אבל 80 מעלות זה די גבוה לא ? זה מאוד מוזר, כי המחשב הרגע יצא מהקופסה.. יש עליו מאורר.. המעבד הוא AMD ATHLON X2 5600 BOX

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  5. Started by Mind_Reflection,

יש לי 1800+ PALAMINO AGOIA STEPPING 9 יש על המעבד VOLCANO 7+ במהירות MEDIUM שהמחשב בנוחה סתם יושב בוינדוס הטמפ היא 48 מעלות במשחקים או אחרי BENCHMARK הטמפרטורה היא 57 מעלות יש לי 2 מאוררים במארז אחד מוצא ואחד מכניס לדעתי יש בעיה עם המעבד

• 12 תגובות
    • 968 צפיות
  6. מעבד Intel P4 prescott 3.0 GHz 478 SL7E3 לוחות EPOX EP-4SGM8I Abit IS7-V2 ב 2 הלוחות המעבד עובד באותם מהירות ובאס ומתח ו HT מופעל. כולם לפי הברירת מחדל של המעבד ללא אוברקלוק והברירות מחדל זהות ב 2 הלוחות בלוח EPOX המעבד עובד ב 40 מעלות ב IDLE ומגיע גג ל 60 במאמץ - כל זה אם קירור סטוק בלוח ABIT המעבד מגיע ל 80 ב IDLE אם קירור סטוק (אותו גוף קירור ומאוורר שאני מנסה איתם בלוח השני). אם גוף קירור הרבה יותר חזק יכול להוריד אותו ל 65 בכל התקנה מחדש של המעבד ניקיתי אותו ושמתי חומר קירור מחדש. הבדיקות נעשו באותו מארז (קירור מארז טוב) ואותו ספק (איכותי) ואותו כונן קשיח אם מערכת הפעלה הטמפרטורות נמדדו בתוכנה + טמפרטורות דומות נמדדו אם חיישן טמפ' שהכנסתי לתוך הגוף קירור כלומר התוכנה…

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by x-amin,

יש לי את המעבד 6300 הכפול.. בקיצר לפי כמה ימים כתבתי פה על משחקים שנתקעים ומכבים את המחשב וכו'.. אמרתם לי להחליף משכה טרמית.. החלפתי משכה ואפילו את המאוורר ושהדלקתי את המחשב הטמפ' ירדו מ55 ל47 בערך.. אחר כך נכנסתי למשחק והמחשב נכבה כרגיל... שהדלקתי אותו שוב המעבדים שוב עומדים על 55 וזה כבר חצי שעה בערך לא יורד..מה אפשר לעשות? מה יכוה להיות הבעיה?יש לי ספק כח 500W ואני חושב שהוא דיי זול ומעפן.. יש סיכוי שזה בגלל זה? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  8. Started by rotman,

שלום לכולם , יש לי מחשב בן שנה , לוח אם GA-965p-s3 של GIGABYTE , מעבד אינטל E6300 , ללא OC לא במעבד , לא בלוח אם ולא בכרטיס מסך (x1950 pro). במשך שנה המחשב פעל ללא שום בעיה , לאחרונה השינוי היחיד שביצעתי בו זה להוסיף עוד 2 סטיקים של ג'יגה זכרון (סה"כ עכשיו 4 סטיקים של ג'יגה). לאחרונה , הלוח אם התחיל להשמיע לי אזעקת חום של המעבד , אם אני זוכר נכון האזעקה מכוונת ל60 מעלות , כשהאזעקה נעשת רצופה אני נכנס ל hardware monitor של התוכנת easy tune ואני רואה שהחום של המעבד מגיע ל80 ומשהו מעלות... אני רואה שהמאוורר של המעבד עובד ואין בו שום בעיה... מה יכולה להיות הסיבה לשינוי הפתאומי? מהו החום עבודה הנורמאלי של המעבד? וגם , הזמנתי לפני כמה ימים מאוורר FREEZER 7 pro של ארטיק.. אתם…

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  9. השאלה למעלה המחשב נתקע אחרי חצי שעה של שימוש וכולה האיי סיי דלוק יש על המחשב 320 MB של זיכרון המעבד הוא P III 1000MHZ האם הפחתת המהירות תמנע ממנו להיתקע? אני מצביע על המעבד כמקור הבעיה כי כבר שאלתי פה בפורום על הבעיה שהמחשב נתקע ואמרו שזה בעיית התחממות של המעבד. מרחו עליו כבר מישחה תרמית ואגב... ניסיתי לבדוק איזה לוח אם יש למחשב ורשום שם UNKNOWN !!! ניסיתי לבדוק עם התוכנה EVEREST

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  10. Started by Morph0,

לפני כמה זמן התחילה אצלי תופעה שברגע שאני מפעיל תוכנה או משחק כבד, המחשב נתקע (אני מניח שזה המעבד) או מאתחל את עצמו. אם אני מוריד את הבאס ל100Mhz (במקום 133) התופעה לא מתרחשת יותר. ניסיתי לבדוק בתוכנה של הלוח אם והטמפ' הממוצעת היא 48-50. אחרי 52 המחשב פשוט נתקע (בבאס 100 היא בסביביות ה45). במקרים אחרים (לדוגמא כשאני מפעיל את התוכנה CPUBURN שאמורה לאמץ את הממעבד), המחשב פשוט עושה לעצמו reset. כשאני מריץ את התוכנה superPI, לאחר כמה שניות ריצה (פחות מחצי דקה) מופיעות שגיאות. האם זאת יכולה להיות בעיה של ספק? שמתי לב שה 12V שלו עומד על 12.54 והVcoreA על 1.74 (אין לי מושג על כמה הוא באמת צריך להיות). אני מניח שזאת לא בעיה של קירור מפני ש50~ זאת טמפ' נורמאלית למעבד. זאת גם לא בע…

• 6 תגובות
    • 885 צפיות
  11. Started by dragson,
    • 0 תגובות
    • 332 צפיות
  12. יש לי את הלוח הזה http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=4COREDUAL-VSTA. אני רוצה לרכוש מעבד שיוכל להציג HD בעתיד הקרוב מה הן דרישות המינימום \ מומלצות ?. אני צריך גם לרכוש זכרונות מהי כמות הזיכרון הנדרשת עבור קידודי סרטים. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  13. אני מעוניין לשדרג את המעבד שלי מ3200+ ל4800 או יותר, האם אני יכול לשים מעבד סוקט AM2 על לוח של 939? או שאני מוגבל ל939? וכמו כן האם לדעתכם יהיה שיפור ניכר?

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  14. תכננתי לקנות לוח חדש למחשב שלי ( PIII 1000 ), ואמרו לי לבדוק לפני שאני קונה אם המעבד שלי הוא סוקט, אני לא כל כך מבין במעבדים, אז מישהו מוכן להסביר לי מה זאת אומרת ? בתודה מראש.

• 15 תגובות
    • 4.3k צפיות
  15. http://www.newegg.com/app/viewproductdesc.asp?DEPA=0&description=19-104-224&ATT=Processors&CMP=OTC-d3alt1me

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  16. הלוח עולה 280 ש"ח המעבד 410 ש"ח סה"כ שדרוג : 690 ש"ח . שווה ? ( אני יודע שזה לוח עלית ! בלי "לוח זבל בלה בלה ... " ) אני מחפש להוציא את המינימום ולקבל את הכי טוב שאפשר. אני חייב להעיף את הסלרון 2000-400-128 מהמשרד שלי כולל הלוח הספיר שאיתו מעפן כזה .. ***כרגע אני מפעיל אימיול המחשב בקושי זז חנוק מת , יש לי 512 MB . השאלה עם הסמפרון החדש יהיה הבדל ? אם הביצועים יהיו בערך אותו הדבר לא שווה לי לשדרג. על הלוח של עלית אני מקבל 3 שנים אחריות וב KSP ביררתי כל הלוחות זה שנה אחריות ! הייתי קונה מהם לוח מותג פשוט האחריות שם נורא קצרה.

17. יש לי לקוח שאין לו כסף להשקיע ואני רוצה להרכיב לו מחשב במינימום שבמינימום השאלה שלי אם הסמפרון הזה נורא חלש ? כי מאז שקניתי סלרון D 2800 אני בטראומה זבל כזה לא ראיתי בחיים השאלה אם הסמפרון 2400-2600 לא כמוהו הבנתי שהוא מקביל ל 2.4 סלרון רגיל. עזרה S O S ללקוח שלי יש כרגע מעבד פנטיום 3 550 סלוט 1 . בכל מקרה הוא ירגיש הבדל

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  18. מי יכול לומר לי איך האיכות של המעבד של המחשב שקניתי : סלרון סנטרינו. (M 380) מה ההבדל בינו לבין פנטיום סנטרינו? בברכה ותודה

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  19. Started by ilay22,

כשאני עובד עם פוטשופ וPAINTER אני רואה שהמעבד קופץ ל100% עם כל פעולה שאני עטשה אז נראה הגיע הזמן לשדרג. איזה מעבד מומלץ לתוכנות גרפיות? + כמה משפיע הכרטיס מבך בביצועים של התוכנות האילה?

• 0 תגובות
    • 435 צפיות
  20. Started by swg,

המעבד מיועד לתוכנות שיתוף, עריכת וידאו ועבודה מאסיבית עם וידאו. תקציב 3K. תודה מראש. .swg

• 9 תגובות
    • 558 צפיות
  21. שלום לכולם, קניתי מחשב חדש ואני חושב שאולי המעבד שלי לא עובד במהירות שהוא אמור לעבוד בה. מדובר במעבד אינטל e7300. לינק למפרט מאתר יצרן: http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SLAPB# במאפייני המערכת המעבד מזוהה כ 2.66 G , אבל כאשר אני מפעיל תוכנת בדיקה כמו CPU-Z, OCCT - המעבד לא עובר את ה 1600 גם כשה CPU על 100%. הלכתי לחנות אבל הטכנאי טען שהכל תקין. ושהתוכנות מזייפות. [הוא לא בדק בביוס] אני מצרף תמונת מסך של הביוס ושל אחת התוכנות. השאלה היא, האם הוא צודק והמעבד תקין? אם כן איך אפשר לראות שהוא עובד כראוי? אם לא, מה עלי לעשות? איך אני אוכיח לו שיש בעיה? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by dezavoo,

בפעולות פשוטות כמו גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים כמו ערוץ הספורט, הסרטים ממש מקרטעים והמעבד עובד על 100% . יכול להיות שהמעבד דפוק? החום הוא בסביבות 50 מעלות. המעבד הוא CELERON D 2.66GHZ והלוח הוא חדש של GIGABYTE GA-G41ME-S2L. היום קניתי מעבד אחר E6600 CORE 2 DUE, ועכשיו הכל עובד פיקס. מה הסיבה ?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by genia,

קניתי מחשב חדש עם AMD ATHLON 3800X2 בסוקט AM2. במחשב יש 2 GB בדואל של CROSAIR במהירות 667. בביוס הלוח (abit kn9 sli ) מזהה את המעבד כמו שצריך ומראה שהמהיורת שלו 2 ג'יגה הרץ,אבל כשאני מעלה את וינדוס אז גם וינדוס וגם CPU-Z מראים שהמהיורת היא 2.1 גיגה הרץ-המעבד מעלה לעצמו תמהירות ב100 הרץ? מישוה יודע מה הסיבה לזה?

• 9 תגובות
    • 638 צפיות
  24. Started by laviy,

שלום לכולם יש לי לוח אם של אביט ni8 sli , ומותקן עליו מעבד אינטל סלרון 3.06 . כשרציתי לשדרג נאמר לי באביט שיש אפשרות למקסימום סדרה 800 של פנטיום , 805/830/840 . האם מי מכם ניסה להתקין מעבד מסדרה 900 ? ואם זה לא ניתן האם למי מכם יש מעבד 830, 840 למכירה ? תודה ירון

• 3 תגובות
    • 398 צפיות
  25. Started by levio,

שלום אני רוצה לקנות מעבד אשר יתמוך ב 64 bit. ויעבוד על הלוח אם הזה: P4U800-X ASUS

• 3 תגובות
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.